Boli ga. Janković se je Klemenčiču smejal iz prve vrste, ko je ta predaval o sistemski korupciji!?

32

V četrtek je v ljubljanskem hotelu Mons potekalo tradicionalno januarsko sprečanje Združenje manager, kjer sodelili tudi štipendije za mlade perspektivne študente. Novost je bila podelitev priznanja za mladega managerja, ki je do sedaj potekalo na jesenskem združenju. V Monsu je tako bilo moč videti cvet slovenskega gospodarstva: Tomaž Berločnik (Petrol), Franjo Bobinac (Gorenje), Dejan Turk (Simobil), Janko Medja (NLB), Janez Škrabec (Riko), Cvetka Selšek (SKB), Jože Mermal (BTC), pa tudi kakšni ‘selfmade’ podjetniki so bili tam opaženi kot denimo mariborski motivator Smiljan Mori.

Sedaj pa pozor: četrtkove prireditve Združenja manager, ki je za to priložnost priredil okroglo mizo z naslovom ‘Smo za etični management, ne za sistemsko korupcijo’, se je udeležil tudi nihče drug kot ljubljanski župan Zoran Janković (!) in se iz prve vrste ves čas cinično nasmihal, tudi takrat, ko je govoril predsednik KPK Goran Klemenčič, ki je v famoznem poročilu za Jankovića ugotovil kar za poltretji milijon evrov nepojasnjenega (neprijavljenega) premoženja. Ostali direktorji so se ob tem samo veselo muzali. Janković je prireditev ob koncu le-te zapustil med prvimi in se ob slovesu rokoval čisto z vsakim, ki je sedel v prvi prsti. Tipični ‘boli ga’ sistem… 

Še to: medtem, ko je v preteklih dnevih Janković prepričeval svoje “pozitivce”, da ‘v življenju ni prodobil niti evra na nezakonit način’, je za Janezo Janšo kot specialno pritaknjenega v Klemenčičevo poročilo, njemu v prid (t.j. da je postopek v Janševem primeru nepravilen, ugotovitve pa napačne)  govorila tako pravna stroka kot civilna družba…  

jankovic managerjankovic manager2

Foto: mediaspeed.net

 

Št. komentarjev: 32
 1. MISKA pravi

  Klemenčič in Janković bi lahko sedela za isto mizo, saj žreta iz istega korita.

 2. Trsten pravi

  Banda psihopatska.
  Kako drugače še jim lahko rečeš?

 3. Marjonka pravi

  Jankovič ima nekaj med nogami, da se sploh upa pokazati na takih srečanjih. Verjetno po načelu, bolj jih j…… u glavo rajši me imajo.

 4. TOMMY pravi

  Skoraj celotno korupcijsko omrezje na enem kupu !!!!!!! z moderatorjim na
  celu ,eden bolj posten od drugega !!!!???Samo Kucana ne vidim na tej
  lepi sliki “SLOVENSKIH POSTENJAKOV”

 5. čbelca pravi

  marjonka : mogoče ima kaj med nogami, ne vem in me niti ne zanima. , da pa se pokaže na takih srečanjih pa pove, da ima med ušesi praznino in v srcu bore malo

 6. MARK pravi

  KLEMENČIĆ LAHKO PREDAVA SAMO TEM KI SO PODOBNI JANKOVIĆU….

 7. Dado pravi

  Farsa ki je možna samo v Sloveniji. Tajkuni na kupu s kolovodjo jankovićem na čelu, klemenčič pa je po novem njihov zastavonoša.

 8. joza gulikoza pravi

  Ha, ha, … kako Jankovic skriva dragoceno uro pred fotografom!

  Na Reporterju so nedavno iz njegovih fotk dolocili dve, ki sta vredni skupaj cez 10.000 EUR. Neprijavljenih kakopak.

 9. DEMI ZEN pravi

  Ne ampak res , iz srca LOL ko preberem. ko ze mislis da se ze vecjega kupa osladnega dreka ne da namalat na en zid, ti tole prpopajo na rdec slide.
  sej se rzumem da se tajkuni krohotajo, kdo se nebi. kovcek kesha da vidim faco enga ki tole resno cuga in navdahnjeno aplavdira. ta je zame zvezda vecja od garyja brolsme

 10. VSI STRPNI pravi

  balkanski mafijski posli……tako pač gre, v rajhu mafijskih rdečih svinj – enoumnem krvavo rdečem balkanu – navaden balkanski rdeči mafijač ve, da je kresalov psićek popolnoma pokoren in poslušen do malega gospodarja …hahahahHHAHAhahahah..tako , da je smeh BALKANSKEGA MAFIJSKEGA RDEČEGA PRASCa čisto na mestu, KAJTI VSI VEMO, DA BODO MILJONSKI MAFIJSKI POSLI POZABLJENI, medtem ko bodo izmišljeni udbaško pripravljeni in IZMIŠLJENI RAČUNI do voditelja drugače mislečih MEDIJSKO – in ne samo – zelo uporabni za nadaljno PRANJE – že itak revnih – balkanskih omenjenih rdečih MOŽGANČKOV…..hahahaahhhhHhahahahahahahaha

 11. erwin pravi

  Zokija doslej nisem maral, ampak glede na poteze KPK ga pa skoz bolj spoštujem. Ga zaj…….zaradi piškavih 2 milijončkov. Ta usrane Klemenčič naj se obrne na : Bavčarja 800m, Zidarja 500m, Kordeža 500m, Pavčka 500m….itd. da ne naštevam naprej. Tale klemenčič ni vreden pol p…. mrzle vode.

 12. DEMI ZEN pravi

  clovek se vprasa ce je butast narod sploh vreden, da se zanj nosi glavo naprodaj in se ga brani pret temi mafizoti brez trohe morale.

 13. bumbar zbrisani pravi

  …ja…res…Demicen….čloek se fpraša kaka gadna sila tiši glanckofa da se tak grebe za 90% Slovencof keri ga ni štapom nebi dirali……

 14. cincamarinca pravi

  Manjkal je samo še Kangler.Tisti Kangler,ki je vladal štajerski metropoli s ponarejenim spričevalom.In kdor je mislil,da bo Kanglo streznila sramotna resnica o njegovi diplomi,ki je ta teden prišla na dan,se je bridko motil.Kangler nima s tem nič,njegova prepisana diploma ni njegov problem,on bo tožil in obtožil vse tiste,ki so se do te resnice dokopali.Njega ni sram.On je del tiste klike,ki je ne zadene nobena refleksija,kaj šele avtorefleksija.Ta klika je zavozila Slovenijo.

 15. Trsten pravi

  cincamarinca; si eden od pezdetkov tukaj na Politikisu ki zavaja s polresnicami. Dej puber se s tega spleta pa pejt komentirat na Mladino.
  Zgleda, da si polpismen.

 16. cincamarinca pravi

  Trsten
  Ti pa si ne samo polpismen,ti si nepismen!

 17. VSI STRPNI pravi

  balkansko rdečo svinjo cincamarico pa seveda ne motijo balkanski mafijski udbaši in njihove diplome.
  ne motijo ga meršoli, teuferji, zlobci, makaropičke itd. itd. itd…za njega so to pravi balkanski ideološko pravoverni intelektualci, pisuni, novinarji itd. itd…hahahhHAHAHhahahah….hahahhhahahhHAhahahha…..res moraš biti totalno opranoglava balkanska rdeča svinja, da se ne zavedaš kako te vsak dan jebejo v glavo ti legalizirani podivjani mafijski udbaši,….hahahahHAhahahhahha

 18. EU pravi

  Niti slučajno ne zagovarjam JanKovića, samo kar je to OBRITOGLAVA SKROPUCALASTOA POJAVA PONAREDILA JE PA PODN OD PODNA TO NI KPK TO JE:
  KOMUNISTIČNA PERFIDNA KLOAKA, ki ponareja javne papirje, Klemenčič in Praprotnik sta KRIMINALCA NA KUBIK, nima pa Klemenčič kančka morale in etike, da si še upa gobezdati ljudem kaj je poštenje, ker je sam EN NAJTAVEČJIH LOPOVOV V SLOVENIJI IN TO DRŽI 100%, če ga srečam ga pljunem v fris in rad plačam 10.000€ rdčem križu, prej bom pa še poklical nepristranske novinarje, da bodo slikali in objavili.

 19. NOČEM RDEČIH SVINJ pravi

  @CINCA, kako moreš trditi, da je trsten nepismen, če ne znaš na brati in ne pisati? To je že dolgo znano, ne trudi se z objašnjevanjem.

 20. nebesainpekel pravi

  Zanimivo!
  “Uredništvo” se strinja, da je je Klemenčič v ” famoznem poročilu za Jankovića ugotovil kar za poltretji milijon evrov nepojasnjenega (neprijavljenega) premoženja.”
  Torej, pri Jankoviću je imel prav, pri Janši pa se je zmotil??
  Oz. podtaknil?!?
  Vaše branjenje Janše je že prav smešno in patetično. Argumente – če ste že kdaj slišali za njih – jemljete kot hitro pokvarljivo blago.
  Da se ne pogovarjamo o nizkotnih komentarjih pod tekstom oz. skropucalom.

 21. bumbar zbrisani pravi

  …čudin se ovemi Fsi sterpni ko ga rešpekteram da šinfa cincomarinco.Mi štajerski domorotci dostikrat špukamo po Vogrini pa Ambrožeči pa Kanglari pa Partleči pa Marineči pa Pukšeči pa tui po Frangeši…ker so fsi fkup lokalni lopovi.Zaka bi durh morali šinfat še kakiga Lublanskiga lopova. Ka te mene boli kita za nekiga Meršoleka pa Makarovičko???…Če om pa šinfo Jančara kuj tak bez veze…te pa me kuj naderi.Glanckofa pa om šinfo pa če se na glavo postaviš ker jas jega osebno že dugo poznan pa ven o njemi več ko se ti misleš….tak….

 22. NOČEM RDEČIH SVINJ pravi

  @BUMBAR CIGO, piši slovensko!

 23. JOJ-JOJ pravi

  BUNBAR CIGO JE PA RES EN BUMBAR JE JUGO-PIŠE KAO GOVORI, JOJ IMA UBOGA SLOVENIJA ENO DIVJAD PAČ KOMUNAJZLNI ZA NA SMETIŠČE AMPAK TISTO SMRDLIVO, KO JE POLN CRKOVINE GOR.

 24. bumbar zbrisani pravi

  @Don von Redpig…in JOJ…jas slovensko opvladam pa še kako drugo špraho tut.Do zaj sta me fse zastopla in vamadvema na lubo za zaj nea mislim nič vekslat.Glupa ko sta je itak fseeno ker mi nucata edino za zajebancijo in nič drugega….

  …zaj pa nekaj za vajodva butla koncizno….

  Vili Resnik poje:…”ne bom ti lagal, da ne jočem”….

  WTF?!?!…za kaj gre?…se Vili joče ali se Vili laže…skratka – ni logično!

  Kako bi Vili moral peti, da bi bilo logično?….;-)

  P.S.

  …upam, da ni preveč zahtevno press…

 25. Mojčica pravi

  Neumna cincamarinca sigurno brez spričevala, ker ga še ponarediti ne zna.

 26. @desnakom pravi

  samo 3 besede imam za vas “poštenjaki”:

  ALENKA KOREN GOMBOC

  😀 😀 😀

 27. emil pravi

  Bumbar.

  Najbolje zadevo rešimo,če sta oba tiho.

 28. Luz pravi

  Haz mam pa 8 besed za vse te poštenjake

  Janez Ivan Janša,
  Alenka Koren Gomboc in
  Zoran Jankovič

  vsi naj letijo. Zaposlite jih v svojih podjetjih, naj vam solijo pamet.

 29. Trsten pravi

  Luz tebe bo pa Zoki naučil nadmudrivati Slovence. Tupko glupko.

 30. gigi pravi

  Hm, Zoketa bo potrebno za enih 15 let na Dob poslati, da se več ne bo spakoval s tole cinično goljufivo faco.

 31. Hribouc pravi

  Vse v redu.
  Ni kaj.Shizofrenija visokih frekvenc na najvišjem nivoju.

  Neki bi pa upršu, tkole:

  Kje ste revolucionarni drekači, ki organizirate vstajo slovenskega narodovja?
  Kako to, da niste obkolili tega izbornega mesta z izbornimi polit elitami?

  Veliko jih je bilo na kupu.

  Kako to, da ste izpustili to fantastično šanso?
  Fsi bi bili lahko že gotofi in Slovenija bi bila rešena.

  Milančka iz Murgeldorfa bi lahko naknadno privlekli za uhece in ga pridjali kot glavno trofejo Slovenceljske politelite in “ljudstvo” bi bilo srečeno, zadovoljeno, Tauferjeva sekcija postudbe bi onemelka v ekstazi in slovenceljsko ljudstvo bi zaorilo v nove horizonte!

  Malora, ste spet zajebal, butnskalci!

  Fprašajte g.Milčinskega kako so to delali v Butalah, pa vam bo fse jasno ko beli dan!
  izpolnjenosti in bi ustanovila

 32. xtc pravi

  Kaloh, daj napiši kaj o poslanki SDS, Gombocevi. Tudi to je novica, upam, da se ne samo……..cenzuriraš.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen