Minister Gorenak: Na protestih provocirajo “spontanovstajniki”!

95

Minister za notranje zadeve Vinko Gorenak se na svojem zelo branem blogu odziva na namige, da Zbor za republiko (ZZR), ki svoje zborovanje na Kongresnem trgu v Ljubljani načrtuje za 8. februar, ko je napovedana tudi tretja “spontana” vseslovenska vstaja, izziva incidente. Po njegovem mnenju to ne more držati, saj je zborovanje ZZR-ja prijavljeno, plačali pa bodo tudi varnostnike in izpolnili vse zakonske obveznosti, ki so predvidene za javni shod, medtem ko “spontanovstajniki” protestov nimajo prijavljenih.

Na eni strani so že dva meseca trajajoči, tudi nasilni protesti, za katerimi se skrivajo posamezniki, tudi tisti, ki so jih volivci na zadnjih volitvah izločili iz parlamenta, meni Gorenak in dodaja: “Znano je, da ti posamezniki po Ljubljani prevažajo tudi granitne kocke z nalepljeno sliko mene in Janše. Ti posamezniki imajo le toliko poguma, da so anonimni organizatorji protestov, ki se sklicujejo na ljudsko voljo, da brez imena in priimkov pišejo javna pisma, ki jih mediji nekritično objavljajo.”

“Na drugi strani pa imamo Zbor za republiko, institucijo, ki je registrirana in znana že več kot desetletje. Znan je njegov program, znana so njegova stališča,” piše Vinko Gorenak in poudarja, da je ZZR znan po svoji domoljubnosti in zavzemanju za Slovenijo, na njegovih shodih pa nikoli ni bilo incidentov, razen v Mariboru, “ko so se na kraju zborovanja pojavili anonimusi s svojimi jasnimi nameni”.

Gorenak se sprašuje, kdo torej provocira ali ovira. Odgovor je po njegovo povsem jasen. “Tako kot Lukšičeva bistroumna izjava, ‘vredna’ kandidata za domnevnega bodočega predsednika vlade, da želi Zbor za republiko ljudem ukrasti proteste. Kot da ne bi bilo povsem jasno, da je to prvo javno zborovanje Zbora za republiko na prostem, po številnih neprijavljenih, tudi nasilnih protestih po Sloveniji v zadnjih dveh mesecih,” sklene Vinko Gorenak. (sta)

vinko gorenak12

Notranji minister Vinko Gorenak: “Na eni strani so že dva meseca trajajoči, tudi nasilni protesti, za katerimi se skrivajo posamezniki, tudi tisti, ki so jih volivci na zadnjih volitvah izločili iz parlamenta.”

 

Št. komentarjev: 95
 1. MEFISTO pravi

  Svečano izjavljam, da bo drugi petek v februarju, ko bomo na Kongresnem trgu molili, da bi rdečkarjie srečala pamet,srečen dan za ASA, BUMBARJA; HEINEKENA; DINDONGA, BOŽIČKA, KAZIMIRJA in druge.odličnike z levice.

  Dobili bodo moj avtogram in smeli me bodo kušniti na rit.

 2. dingdong pravi

  Mefisto, a se janševiki spet na rit poljubljate, pa še molite zraven ? A je to običajen vzorec obnašanja janševikov ali imate v vaši strančici kakšno anusno sekto ? A poljubljate z odprtimi usti in ali je zaželeno še lizanje anusne odprtine ? Lepo bi bilo, da to pojasnite nam, ostalim državljanom, ki tega ne počnemo. Prav tako me zanima ali bo to pod oblastjo Ivana Samodržca I zapovedana oblika komuniciranja ali bo pridržana samo za notranje kroge oblasti svetilniškega cesarja ?

 3. MEFISTO pravi

  DINGDONG je pa pohoten in ima izkušnje.

  Iz varnostnih razlogov bo smel le gledati, ko bo to počel spoštovani AS.

 4. dingdong pravi

  Mefisto, lizanje riti je tvoja obsesija. Zmeraj bolj se mi dozdeva, da si pač ritopik. Potolaži se, to ni nič takšnega. Čisto normalna zadeva, pa tudi v vaši stranki jih je kar nekaj, kakor povsod v vojaških in polvojaških organizacijah.

 5. Lom Bee pravi

  Nenavadno veliko pozornost posveča anarhistična drhal shodu Zbora za republiko, se vam ne zdi? Če jim kaj ni všeč, naj svoje anonimne Facebook datume pač prestavijo za kak dan naprej ali nazaj, pa bodo imeli mir.
  Morda pa je veliki vodja anarhistov MIlan Janković (posvojen Kučan) vprašal svojo vedeževalko za nasvet, kdaj naj ropotajo in lomastijo, da bo kaj zaleglo. In ta mu je morebiti rekla, da v stekleni krogli vidi včrtano granitno kocko in izračunala dolžino stranic. Rezultat je bil natančno 8,022013 cm, kar si je naš diplomant ruskega boljševističnega glasbenega konzervatorija Džerdžinski zmotno razložil kot primeren datum za ponovno akcijo.
  Milanće, pojdi še enkrat do vešče in jo milo prosi, naj še v karte pogleda, pa bosta sigurno našla še kak uporaben datum.

 6. MEFISTO pravi

  Ker nas bo prišlo gledat in poslušat tudi kakih 20.000 zavedenih rdečkarjev, nas bo drugi petek v februarju na shodu Zbora za republiko skupaj kakih100.000. ljudi, ki bomo podprli Janeza Janšo.

 7. as pravi

  miličnik ghorenak afne gunca.govorite potiho ker ghorenak vas posluša.

 8. as pravi

  mogoče kdo ve če KLEMPAVI pride v Ljubljano.Ko prečita kometar 17.11 PISEC RESNICE, bo nos vtaknil v rit in bil tiho.

 9. as pravi

  DR.meffffisto 16%

 10. MEFISTO pravi

  AS, zaman se trudiš, ne bom ti dovolil, da bi mi ga pušil.

 11. BRD pravi

  dingdong !!!!
  Prinas pravimo IDOJOTOM kod si ti “ARSCHLOCH”OK.

 12. as pravi

  dingdong DR.kađija mefffffisto ima vlogo mame.Je mali človek pa si ga lahko vsak vzame za kakšno urici.Pa saj se tudi ne brani preveč,mu paše.1500 mm je dolg ko se ga ulije,seveda zastonj.Zato se tako veseli 8 februarja.

 13. as pravi

  miličnik vinko ima takšno moč in vpliv, da sedaj vpije tudi na evropo.Le kaj si mislijo v EU o njem.

 14. as pravi

  Dosedaj so se sramotili, samo pred lastnim ljudstvom.Sedaj pa kažejo kulturo ,še evropejcem.

 15. as pravi

  Čez kakšnih 5 let ko bomo pozabili na sds OVCE,bodo starši otroke ni nočejo zaspati strašili.BOM JANŠO POKLICAL!!!!!

 16. MEFISTO pravi

  AS, ti si pravi ekshiibicionist.

  Tako rad razkazuješ svoje neznanje, da to že meji na spolno sprevrženost.

  Ostale tvoje spolne motnje pa že poznamo.

 17. Mojčica pravi

  Dingdong, ti si verjetno peder, ker se tako spoznaš na lizanje riti. Mislim pa da si impotenten in ti drugega ne ostane.
  Pridemo podpret ZZR in JJ. Spontanovstajniki pa tako ne vedo kaj bi radi. So delomrzneži in pristaši nasilja in s takimi bo hitro konec

 18. MEFISTO pravi

  100.000 nas bo in vas je strah.

 19. as pravi

  DR.meffffisto tebe bom hitro našel 8 feb.V naročju te bo nosil KLEMPAVI.Ko pridemo mi gardisti bo frka.

 20. as pravi

  Kaj je janeza kdo po komatu, občutek imam da je zelo zvit.

 21. NOČEM RDEČIH SVINJ pravi

  ASu se spet blede. Mefisto, šenkaj mu eno kocko (na glavo). Samo za primer, če ga jaz ne bi zadel.

 22. NOČEM RDEČIH SVINJ pravi

  Se bom pa potrudil, bom dobro ciljal na to rdečo balkansko svinjo.

 23. EU pravi

  In Pahorjeva “varuhinja človekovih pravic” je pa visoka UDBO-MADRACA, fuj in fej Pahor pasednik države, jaz ti uzamem glas nazajin nisi moj predsednik, JAZ GA NIMAM V SLOVENIJI, SI PA RES POKVARJENA HINAVSKA IZDAJALSKA “PIČKA” fuj in fej, sram te je lahko in bomo zopet imela eno VELIKO SRANJE NA TEM URADU, A NI V SLOVENIJI ENEGA POŠTENEGA ČLOVEKA ZA TA POLOŽAJ, JEBEMTI PAHORJANC, SI NAS ZAPUFAL ZA 3 GENERACIJE IN DELAL BOŠ SRANJE DOKLER BOŠ MIGAL.
  ENKRAT HUDIČ VEDNO HUDIČ KOMUNISTIČNI FUJ IN FEJ GRAUŽA SE MI DO SKRAJNOSTI, TEH UDBO GNID SE NEBOMO NIKOLI REŠILI, __UBOGA SLOVENIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ======================================
  __________________________________

 24. as pravi

  U tunelu usred mraka, sija zvezda petrokraka,……

 25. MEFISTO pravi

  Petokraku svu u krvi
  nosio je Tito prvi.

 26. franjo pravi

  Vstajniki pobrat iz ulic in jih poslat malo v keho, potem bodo videli kako bodo štrajkali, huligani in lenuhi levičarski.

 27. Demi Zen pravi

  Ne vem kaj rdeci toliko cepetajo. Kasna veze ima ta posten zbor ljudi sredi dneva z nocnimi akcijami kucanovih boljsevikov v maskah?

 28. Demi Zen pravi

  americani bi lahko namesto marjetic, na afganistan metali tamare vonte, pa bi blo s talibani hitro konec…

 29. grey pravi

  as says:
  29. 01. 2013 at 20:35
  U tunelu usred mraka, sija zvezda petrokraka,……
  //———————————————————————————————-
  as, to je bil rdeč cegu, ki ti je prletu v glavo. Maš, pač smolo, da te je tako zadel in prizadel. Mora, pa bit hudo, da se ti še kar sveti… Cegu pa je padu iz srbske prostozidarske lože.

 30. ROFL pravi

  @franjo

  je kje kakšen zakon po katerem lahko štrajkaš samo ti al…???

 31. hors pravi

  Ding d.As saj sta čist zmešana,kakšne kvasita,res vama gre za nohte kaj’fuj fej sta

 32. ROFL pravi

  če prav razumem vse napisano na tem portalu s komentarji vred vi dejansko pozivate k nasilju?

  kaj res želite začeti še eno bratomorno vojno?
  vam ena ni bila dovolj?

  upam, da se zavedate, da vam tisti, ki jih imate namen pretepati, pobijati ali karkoli se vam že podi po bolnih glavah, ko pride “payback time” ne bodo sadili rožic?

  PAYBACK TIME pa pride VEDNO in NEIZBEŽNO. Berte zgodovino kurjači!!!

  tole je namenjeno vsem kurjačem, levim in desnim, da ne bo pomote!!!

 33. ROFL pravi

  @brd

  pri vas? kje je to pri vas???

 34. hors pravi

  Rolf kar si napisal se strinjam

 35. DEMI ZEN pravi

  Rofl, ajde pedri nehite jokat ze na tesce. kasna vojna ne bit tolk vzhicen za vsako ki dobis okrog kepe..

 36. grey pravi

  Rofl, strah je upravičen, ker neobsodba povojnih pobojev, daje pogum zločincem, bili takšni ali drugačni. Da pa so levaki sposobni zdravo gospodarstvo peljati v propad, je pa dokaz tule:
  http://www.demokracija.si/v-fokusu/tujina/18216-francoski-minister-za-delo-francija-je-bankrotirala
  Tako, da ljudje, če si želimo dobro, ne smemo dovoliti levakov na oblasti, sladke besede, a trpko in grenko življenje, če ne še kaj hujšega.
  Upam, da zmaga razum in kar se da hitro razčistit povojno morijo. V luči tega smo lahko potem mirni.

 37. ROFL pravi

  @DEMI ZEN
  [pok po kepi debilni]

 38. ROFL pravi

  @grey

  nisi dojel sporočila, če imaš slučajno občutek premoči v tem trenutku, te moram malo prizemljiti – PAYBACK TIME!!!

  veš kaj pomeni payback time ne?

  kakšen strah???

  tebe???
  ti si samo keyboard warrior tako kot vsi ostali junaki, ki podžigate in kurite tu gori!!!

  ROFL….

 39. joze pravi

  Leta 1991 smo izborili samostojno demokratično Slovenijo in jo moramo braniti in ohranjati za zanamce. Učiti moramo otroke in vnuke in jih poučevati v ljubezni do domovine, družine in Boga. Tisti , ki tega niso uspeli doumeti so odpluli iz koprskega pristanišča. Tisti, ki ste ostali pa spoštujte gostitelja in kruh. Na ZBOR ZA REPUBLIKO bom prišel, ker sem SLOVENEC in z menoj bo tudi tisti, ki je kupil Slovensko državljanstvo. Pa lep delovni dan.

 40. MEFISTO pravi

  AS, vas srbske gardiste je Janša enkrat že pognal preko meje.

  Se ne spmniš,kako klavrno ste se ukrcavali na tujo ladjo z zavestjo, da je vaš čas minil in da se ne boste nikoli več vrnili na sveo slovensko zemljo.

  Roflu pa ne kaže odgovarjati, ker še toliko ne razume kot AS, ki ne slov iposebej po pameti, čeprav ima vse življenje zelo visoko mnenje o svoji lepoti in pameti, ki jo pa začuda nihče ne opazi, celo sosedje ne, ki ga ne marajo.

 41. ROFL pravi

  @mefisto

  hahahahaha sosedje me ne marajo…

  pa ti to resno pri svojih komentarji črpaš iz lastnega bednega življenja…

  torej mefisto: boš razložil kako se tožariš z vsem živim v tvojem selu in povej, če so bili vsi možaki, ki so te nabrcali iz lokalne gostilne, rdeče komunistične udbo svinje?

  in ali se še vračaš v to gostilno ter koliko gostiln je v vašem koncu v katere še lahko vstopiš?

 42. ROFL pravi

  @joze

  mater so te nasrali.

  na štrajku ne bodo jugo bratje ampak ljudje, ki imajo vašega jajčeka poln kurac razumeš? SLOVENCI in nekomunisti, ki jim možgani ne valujejo z rumeno modrimi ter rdečimi valovi in imajo poln kurac vas in njihovih capiche.

 43. MEFISTO pravi

  ROOFL, ne mara te družina in ne marajo te sosedje.

  Celo kriminalisti so dejali, da prijava o pedofiliji sloni na šibkih dokazih, ker nobena ženska, ki je bila zaslišana, n ipotrdila, da se ti še dvigne.

  Za mlada dekleta oziroma še za otroke, pa so dejali , da so preveč izbirčna, da bi vlekla tvoje črevce, ki da se ga ga drži še predlanski kajmak.

  Storili pa bodo vse , tako so rekli, da te kljub tvoji spolni nemoči pripeljejo na sodišče, ker je baje že to kaznivo, da si miislil, kako bi bilo, če bi bilo in se s tem celo hvalil ter delal propagando za pedofilijo in sanjal mokre sanje.

 44. joze pravi

  Rolfu:
  Gremo na ZBOROVANJE in ne na ŠTRAJK. Malo bolj spoštljivo poslušaj in beri , pa posvetuj se s sosedom Slovencem. G. Janez JANŠA pa je predsednik Slovenske VLADE , Slovenec, kristjan in osamosvojitelj Slovenije iz leta 1991. Z njim sem bil ko smo branili Slovenijo in z menoj je bil tudi tisti , ki je pozneje kupil Slovensko državljanstvo. Pa lep delovni dan.

 45. fonza pravi

  ROFL, ha, ha, ha, ROFL, ho, ho, ho, ROFL, hi, hi, hi, ROFL, he, he, he, ROFL, …

 46. ROFL pravi

  @mefisto

  si bral Kozlovsko sodbo v Višnji gori? nekako takole zveni tvoj umotvor.

  torej so te v gostilni namlatili po senci ali si jih dobil po kepi? 😀

  prepričan si namreč, da se sabljaš s Petrovcem.

  vidiš, pa se krepko motiš. Petrovčevih komentarjev že nekaj časa ni na politikiksu kar ta “skretni” portal naredi še bolj patetičen. Tale “portal” obiskujem samo zato, da se prepričam, da ljudje kot si ti v resnici obstajajo in niso samo plod domišljije kakšnega poceni scenarista ameriških filmov.

  ni mi jasno kako lahko v državi, članici EU, dovolijo obstanek javnega občila, ki neprikrito koketira z nacizmom, fašizmom in domobranstvom. v tujini bi takle portal najmanj ukinili, lastnike pa postavili pred sodišče.

 47. ROFL pravi

  @fonza

  G1 😉

 48. cincamarinca pravi

  Franca Kangler-diplomirani ponarejevalec diplom.Pridružil se je barabam iz Državnega zbora.
  Čestitam!

 49. cincamarinca pravi

  In ta gnoj je hotel še magistrirati!

 50. grey pravi

  Rofl, govoriš stvari, ki jih očitno ne razumeš. Ne nasilje nad našimi in seveda, naši so pa upravičeni do maščevanja. Se ti ne zdi, da sam sebi nasprotuješ?
  “””
  ROFL says:
  30. 01. 2013 at 08:27
  če prav razumem vse napisano na tem portalu s komentarji vred vi dejansko pozivate k nasilju?
  kaj res želite začeti še eno bratomorno vojno?
  vam ena ni bila dovolj?
  upam, da se zavedate, da vam tisti, ki jih imate namen pretepati, pobijati ali karkoli se vam že podi po bolnih glavah, ko pride “payback time” ne bodo sadili rožic?
  PAYBACK TIME pa pride VEDNO in NEIZBEŽNO. Berte zgodovino kurjači!!!
  tole je namenjeno vsem kurjačem, levim in desnim, da ne bo pomote!!!
  “”””
  In potem tole:
  //__________________________
  “”ROFL says:
  30. 01. 2013 at 09:49
  @grey
  nisi dojel sporočila, če imaš slučajno občutek premoči v tem trenutku, te moram malo prizemljiti – PAYBACK TIME!!!
  veš kaj pomeni payback time ne?
  kakšen strah???
  tebe???
  ti si samo keyboard warrior tako kot vsi ostali junaki, ki podžigate in kurite tu gori!!!
  ROFL….
  “”
  //____________________________________________

  Govoril sem o PRAVU, ti pa o maščevanju. PRAVO, ni maščevanje, ampak nosilec miru v družbi, seveda, če je uporabljeno DOSLEDNO.
  Aja seveda mi ne_levi, smo po tvoje za rove.
  Mogoče ne veš mlečnozobi gorečnež, da za morijo ww2 je v veliki meri krivo ne obsodba Turkov nad pobojem Armencev? Rofl, nič drugega nisi povedal, mi levaki lahko nekaznovano počnemo vse. Nasprotna stran pa ma, da je tiho. V svojih izjavah nasprotuješ samemu sebi, največja tragedija zate je, da tega se niti ne zavedaš, levi cirkuški navijač.

 51. grey pravi

  Glede portala…Rofl, da je tako kot praviš ti, da je, ste v največji meri krivi levi gorečneži, ki v svoji vnemi kurite svoje iztrebke in potem vpijete, kako smrdi.
  Za mene je ta portal še vedno najbolj demokratičen.

 52. ROFL pravi

  @grey

  če si opazil nisi edini komentator na tem “portalu” prvi post v katerem se zgražam nad ostalimi komentatorji ne leti na tebe. groza me je samo kako en drugemu grozijo, kot osnovnošolčki si pod nosom stiskajo in kažejo pesti v tem primeru definitivno ne gre za pravo.

  nisem levičar, nikoli nisem pripadal nobeni politični stranki in sem ob vladanju pahorja, ropa in drnovška ravno tako pljuval po zgrešeni politiki. grey, če nisi grozil potem imaš najmanj čuden način komunikacije

  “grey says:
  30. 01. 2013 at 09:27
  Rofl, strah je upravičen, ker neobsodba povojnih pobojev, daje pogum zločincem, bili takšni ali drugačni….”

  strah je upravičen???

  česa naj bi se bal???
  star sem 43 let in sem daleč premlad za povojna ideološka obračunavanja. tudi moji predniki niso pripadali nobeni strani.

  če se boste med sabo spopadli mi dol visi, nisem ne rdeč ne bel samo opozarjam vas kaj vam bo na koncu spopad prinesel….

  govorim o tem, da bo na vstaji veliko neopredeljenih ljudi

  zakaj ste datum zborovanja organizirali na istem mestu in ob istem datumu kot vstajo? te ne spominja to na metodologijo nekoga drugega? recimo miloševiča, ki je organiziral mitinge resnice na dan protestov in zbral vse svoje privžence. rezultat teh je bil en mrtev in en težko poškodovan lahko pa bi se končalo dosti slabše. govori se, da je bila srbija takrat na pragu državljanske vojne.

  si to želiš?

 53. MEFISTO pravi

  ROLF, o tem, da Petrovčevih komentarjev ni več na Politikisu, lahko razlagaš le svoji stari mami, če še živi.

  Petrovc si namreč rad sposoja tuje nicke in si izmišlja nove, kar sam,o po sebi ne bi bilo nič narobe, če pod njimi ne bi hvalil in pogrešal Petrovca in stregel svoji napuhli narcisoidnosti, predvsem pa so mu pri srcu tudi imena trde germanske izgovorjave.

  Z modrim in pretkanim Mefisto se pa res ne more meiti vsak levičar, ki se ga poleg vsega drži še udbaški duh.

 54. grey pravi

  Rofl,
  “star sem 43 let in sem daleč premlad za povojna ideološka obračunavanja. tudi moji predniki niso pripadali nobeni strani.
  če se boste med sabo spopadli mi dol visi, nisem ne rdeč ne bel samo opozarjam vas kaj vam bo na koncu spopad prinesel….
  govorim o tem, da bo na vstaji veliko neopredeljenih ljudi¨”

  Pa ti res verjameš, da je to spontano ti “vztajniki”?
  Tu ti moram pripomnit, da naivno verjameš levim medijem, ki jih je nekje 90%. Za Resnico se boš moral malo bolj potruditi. Za začetek si preberi OZADJA, potem dobro premisli in na podlagi novih spoznanj opredeli med Resničnimi dejstvi in dejstvi, ki jih vsiljujejo “javni” mediji. Prosim preberi si to, lažje boš doumel sedaj in si naredil manj škode. Sicer pa slej kot prej pride vse na dan in kakšen bo občutek v tebi, ko boš spoznal, kako grdo te je nekdo nalagal in uporabil za lastne interese.
  Link je:
  http://www.misteriji.net/skrivna-zdruzenja/
  Ne imej zadržkov napisati, ali vprašati karkoli glede tega čtiva.

 55. ROFL pravi

  @grey

  misteriji 😀

  zeitgeist in podobne … pregledano.

  si pomislil, da zaupaš napačnemu človeku in da boš z njem sledenju stopil v levje žrelo?

 56. grey pravi

  Torej nisi bral, tam so datumi zg. dejstva in vse ostalo. Niti malo ne diši po kašnem “zaitgejst_u..”. Tale tvoja ocena na povprek, pa razkriva tudi del tebe se ne čudim…

 57. ROFL pravi

  @grey

  heh misteriji

  zeitgeist…. že videno

  ok, lepo če si pregledal našteto vsaj to te ločuje od povprečnega SDS volilca.

  vprašati se moraš le še, če te sledenje zdajšnjemu voditelju ne pripelje ravno v levje žrelo…

 58. grey pravi

  Ja res se ne čudim, celo glede na tvoje pisanje nisem presenečen. Mi je potrebno, da svoje videnje tebe tudi predstavi tebi? Mislim, da ni potrebe.

 59. grey pravi

  Iz tvojih bese ponovno neznanje, daj povej mi kdo je bil Prescot Bush?
  Če bi vedel ali bral ne bi mogel nikdar zapisati tega kar si.

 60. grey pravi

  In spopad med kućanovo in Janševo “linijo”? Kaj je v biti v ozadju, te nič ne zanima?

 61. grey pravi

  Mimo grede, na Googlu je glede tega zelo pomembnega obdobja “siva” lisa.
  Torej zaman ti je Google…

 62. ROFL pravi

  @mefisto

  hahahahah ROLF trda germanska izgovorjava

  zaradi demence tudi prebrat ne moreš več pravilno ali je to disleksija?

  ROFL == Rolling On the Floor Laughing

 63. ROFL pravi

  @grey

  z vprašanjem ti bom odgovoril na vprašanje:
  v kakšnem odnosu sta janša in leon zakrajšek?

 64. ROFL pravi

  @grey

  ne uporabljaj googla uporabljaj gibiru.

 65. ROFL pravi

  @grey

  kdo je bolj indoktriniran je jasno.

  jaz se upam trditi, da so levaki krivi za 50% sesutja Slovenije in njenega gospodarstva. ugani komu pripisujem ostalih 50%.

 66. grey pravi

  Čaki, ne z naivnostjo o nabijanju levih medijev. Namerno sem ti vprašanje postavil na to osebo, ker ni pod udarom nikogar več. Poznavanje tega pa razkriva ozadja. Torej vprašanje ostaja!

 67. grey pravi

  70 let leve vladavine in potem 5 let desne vladavine, Ja potem pa smo “desnaki” kedlci ane? Da bi bili krivi za 50%. Žal tvoja matematika ne gre, še einsteinu ne, ki jo je imel cvek.
  P.S. Krivce boš našel v Forumu21! Morda ti moram razložiti zakaj?

 68. grey pravi

  Zakaj sem zapisal “einstein” z malo, kaj misliš?

 69. grey pravi

  No ti tam doli valjajoč se po umazanih tleh….Bridko bo spoznanje komu si se ves čas smejal. Namig, ko boš šel mimo ogledala, ga lahko presenetiš s svojim pogledom, opazil boš, da bo on tebe presenetil tudi. Ne ustraši se preveč. Za razliko od levih medijev ta pokaže Resnico.

 70. ROFL pravi

  @grej

  napačno ne, ker z levimi pojmuješ pripadnike KPJ…

  nekaj je liberalno in levo le, če omogoča svobodo kar pa KPJ definitivno ni in po 70 letih vladanja jim ne moreš reči napredna levica kot nasprotje konzervativni desnici. po 70 letih vladanja si lahko le še konzervativec še toliko bolj, če pomisliš da sredstva ki so jih uporabljali so bila daleč od liberalnih. torej ne povezuj KPJ z levico. lahko rečeš tudi da slovenska “levica” nima nobene prave povzave z liberalizmom

  govorim o obdobju po l 91

 71. ROFL pravi

  @grey

  preveč si obremenjen s preteklostjo.

  povedal sem ti že da štejem 43 let kar pomeni, da sem bil star cca 19 let, ko je bila država v izdihljajih. niti približno ne čutim nostalgije po “starih” časih. napačno si me presodil.

  ti pa mi ne deluješ popolnoma neobremenjeno. se motim?

 72. grey pravi

  To, kar zagovarjaš ti bi lahko opredelil kot levi liberalizem. Pravega liberalizma Slovenija še videla ni. So bili le “kleptoliberali” in nič več.
  Preberi si skrivna združenja! Sedaj me delo kliče o tem lahko kasneje.

 73. grey pravi

  Ne motiš se nisem obremenjen. Sem le za to, kar je dobro za Slovenijo in Slovence. To je, pogoji gospodarjenja…. itd…..itd…….itd.

 74. ROFL pravi

  “grey says:
  30. 01. 2013 at 14:04
  …Pravega liberalizma Slovenija še videla ni….”

  @grey
  s tem se strinjam

 75. olja pravi

  Bravo Gorenak samo tako naprej!

 76. bumbar zbrisani pravi

  …retko ampak silno retko smo na Poletikiksi priča sterpnemi dialogu komentatorof različnih pogledof. Po doužini spada ziher met najdalše zadnih dveh let….

  …čestitke…

 77. SUPER NOVICA pravi

  NUJNA NOVICA KROŽI V JAVNOSTI, DA JE PREVIRANT KASIRAL 5

  MILIJONOV €, ZA PADEC VLADE, NAKAZANO V TUJINI. TOLIKO O TEM

  PARAZITSKEM PODGANARJU MLAJŠEM, SRAMOTA, DA TAKA DIVJAD

  NA 2EH NOGAH ŽIVI IN SPRAVLJA DRŽAVO VPROPAD IN RUŠI

  DRUGE IN LAŽE SAM JE PA LOPOV PER EXELANCE.

 78. POFL pravi

  Janša je sin od Leon Zakrajšek.

 79. MEFISTO pravi

  V i levičarji ste disciplinirani in boste prišli na vstajniško zborovanje točno ob napovedanem času, ko ne bo nikjer več nobenga zborovalca Zbora za republiko.

  Lahko pa se vam zgodi, da se bodo vaši vstajniki raje priključili Zboru za republiko in da boste zvečer sami lajali v luno.

 80. Gplob v roki pravi

  ROFL se je pomladil za kakih dvajset let.

  Toliko je tudi vredna njegova samohvala.

 81. MEFISTO pravi

  ROFL, vstajniki ste disciplinirani diverzanti in boste prišli na vstajno zborovanje točno ob napovedanem času, ko že davno ne bo nikjer več nobenega udeleženca Zbora za republiko.

  Najbrž te bolj skrbi, da bi se “vstajniki” priključili zborovanju Zbora za republiko in da bi preostali vstajniški rušitelji države zvečer sami lajali v luno.

 82. MEFISTO pravi

  Osmega februarja bo 11. uri prišla v Ljubljano cela Slovenija!

 83. Krajnski Janez pravi

  Doslej sem se udeležil vseh vstaj v Ljubljani. Medtem pa sem spoznal, kako so amnipulirali z vstajniki in spregledal vso zaroto okrog Janeza Janše in slovenske vlade. Prdvsem pa sem razočaran nad Virantom in nad vsemi, k iz nizkotnih razlogovi rušijo to vladno koalicijo.

  Udeležil se bom zborovanje zbora za republiko. Tega ne bom storil sam, temveč nas bo prišlo zelo veliko tistih, ki smo razočarani nad ozadjem te levičaske kampanje , ki vse nas delajo za Butalce.

  Na tako imenovanih lažnih vstajah, ki so organizirane od zgoraj in niso spontane, ne bom več sodeloval.

  Kuačani, Viranti, Bruškove, Jankovići in druge podobne kreature pa že ne bodo odločali o moji prihodnosti.

 84. EU pravi

  a slak bo pa danes na rtvslo-kurbenhaus zopet meglo mešal, daj nehaj kakat slak si blesav bolj kot zgledaš ravno tak kreten kot tvoja blond hure pri poptv, gnide balkansko slovenkse pejte v garažo si duška dat pa gobce držte, ker vas gledajo še samo qerolanti podobni vam- m.u.3.p.m.

 85. dingdong pravi

  Hahahaha, Kranjski Janez, že drugi “pošteni Albanec” danes. Pa vi SDS-ovci res mislite, da boste koga prepričali z Miloševićevimi fintami ?

 86. ROFL pravi

  @mefisto

  o pedofilček, ja kje si pa hodil?

 87. Krajnski Janez pravi

  Osmega februarja se vsi Slovenci, kolikor nas je še, dobimo ob 11.uri na Kongresnem trgu v Ljubljani – bolani.

 88. ROFL pravi

  @Krajnski Janez

  si mislil SDSovci ne?

 89. MEFISTO pravi

  ROFL, ne štejem si v čast, da si me pogrešal, večni udbovček, ki so te naučili, da svoje lastnosti projeciraš na druge.

  Zaradi interesov priskave, tako so mi naročili v posebni tožilski skupini za pregon najtežjih kaznivih dejanj, ne smem govoriti o kaznivih dejanjih pedofilije, katere si utemeljeno osumljen. Laho ti zaupam le to, da so me izprašali o tvojih spolnih razvadah in zahtevali od mene naslove tvojih sosedov, ki vedo, kaj vse vlačiš domov med ženino odsotnostjo.

  Od tožilstva sem moral še na NPU, kjer so si skrbno zapisali vse moje informacije.

  Na tožilstvu in na NPU so mi svetovali, naj se te izogibam in naj preko blogov ne komuniciram s teboj ker je škoda dobrega imena modrega Mefista.

  Ko boš odslužil svoje grehe, pa lahko prideš po avtogram kot sem ti obljubi in lahko me boš kušnil tudi na rit, če se mi boš slučajno smilil.

  Mefisto se ne bo več odzival na tvoje blodnje.

 90. Komunist pravi

  Lepo je v naši domovini biti mlad ali star.

 91. radovan pravi

  Vsi slovenski državljani imajo pravico izražati svoje poglede in mnenja – tudi na protestih. Zato je nakladanje okrog tega, kdo bo kaj imel eno medijsko napihovanje in kurjenje, da bi uboge slovenske butalce pripeljali na ulice. Dokler bo 80 % Slovencev črpalo informacije iz nedeljca, dnevnika, dela in večera ter POP Tv in A kanal, ne bo pravih ljudi na ulico. Mi rabimo nove ideje, nove politike in poštenost in pravico. T zadbnja dva pogoja izločata celotno garnituro levih in desnih, ki danes vodijo razne vrste politike pri nas. V bistvu so vsi za na smetišče.

 92. Komunist pravi

  Komunisti smo vsenavzoči.

  Torej se bomo množočno udeležili shoda Zbora za republiko, ker se nič ne sme zgoditi brez nas.

 93. xtc pravi

  Kaloh, daj napiši kaj o poslanki SDS, Gombocevi. Tudi to je novica, upam, da se ne samo………cenzuriraš.

 94. MONARH pravi

  Prešernov dan prinaša “naplavino” ljudstva po meri Jusufa Janše!
  Potem ko je skupaj z ustavnim sodiščem naredil “državni” udar proti ljudstvu in ljudski volji, sedaj “proizvaja” ljudstvo po svoji meri.
  Koliko je pobral denarja iz “finančnega ministrastva” za ta manever, bi lahko dala podatke tudi policija.

  Z RAZKRINKAVANJEM – VSI NAČRTOVANI ZLOČINI IZGUBLJAJO SVOJO MOČ;

  zato berite monarh.si in sodelujte s slovenskim KRALJEM.

  Samo v Sloveniji se kaznuje, preganja in uničuje dobrotnike ter ustvarjalce!

  Gangsterji, izdajalci in zajedalci pa so bogato nagrajeni!

  Edini “časti vreden” poklic kateri je in bo ostal v REPUBLIKI Sloveniji na plačilnih listah, je poklicni lopov!

  Edina “močna” politična stranka v Sloveniji; TPU tajna policijska uprava,
  njihov program je kratek in se glasi TAKOLE: KKP – Korupcija – Kriminal in Prevara!

  Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si

  NOVA SLOVENSKA HIMNA V GLASBENI IZDELAVI:

  za Kralja in domovino se borimo mi,
  v srcih nam kipi ljubezen za ves slovenski svet,
  v naših dušah je veselje in vladarska moč,
  v misel večno združeni smo vsi !

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen