Karba najbolj umazano doslej: Črtomir Janša umrl zaradi uspaval???!!!

175

Slovensko novinarstvo je doseglo novo dno. V bistvu dno dna. Akter: DEJAN KARBA. Ta t.i. Delov novinar, na sodišču že spoznan za krivega plasiranja neresničnih trditev v medijsko javnost v zadevi Patria, je včeraj v dopoldanskih urah kontaktiral preko sms sporočila policijo oz. njihovo piar službo in povedal, da ima informacije o tem, da naj bi predsedniku vlade Janezu Janši umrl sin Črtomir, ki naj bi bil poln uspaval. Karba si je drznil še vprašati, če “policija kaj dela na tem”.

Novinar Karba naj bi po naših informacijah v soboto od treh virov, ki jih ni navedel,  prejel informacijo, da je otrok Janeza Janše in Urške Bačovnik Janša umrl in da naj bi mu na “oni svet” pomagali z uspavali, zaradi česar bi patolog, če je to res, moral zahtevati preiskavo, je umazano vrtal Karba v tiskovnega predstavnika policije Draga Menegalijo.

Ko se je izkazalo, da policija v zadnjih dnevih ni prejela kakršnekoli prijave o smrti otroka zaradi uspaval, je Karba začel Menegaliji razlagati, da ima navedeno informacijo kot bi več novinarjev, tudi bojda iz drugih novinarskih hiš in da vse kaže, da gre za plasirano neresnično informacijo, o kateri, tudi, če bi bila resnična ne bi mogli poročati.

Še enkrat: to kar je včeraj počel Karba je novinarski “poden” brez primere. Gre za tipičen novinarski poskus diskreditacije predsednika vlade Janeza Janše, pristop ob tem pa je bil izjemno nizkoten, nečloveški in žaljiv tako do Janše samega kot do njegove družine.

Spomnimo: Karba se je v zadnjem času očitno specializiral za diskreditacije, kjer so v “glavnih vlogah” otroci njegovih tarč. Karbo in Delo tako čaka še odškodninski zahtevek v višini 30.000 evrov s strani kardinala Franceta Rodeta, o katerem je Karba prav tako trosil podle neresnice o njegovem nezakonskem otroku Petru.

janez-urska-nasmejana

Družina Janša je bila ponovno tarča izjemno umazane diskreditacije, ki jo je tokrat izvedel stari znanec tovrstne novinarske prakse – Delov novinar Dejan Karba. 

Foto: arhiv Demokracije

Št. komentarjev: 175
 1. mali pravi

  Resnično moralno zavrženo dejanje …

 2. nanisimi pravi

  Ali bo Urška spet tepena?

 3. VSIO STRPNI pravi

  hhaahahahaha…politikis, prosim, ne imenujte več te naše rdeče svinjske PRASCE za novinarje, to niso nikoli bili in nikoli ne bodo…….so le kučanove podivjani balkanski mafisku rdeči PRASCI………..ki se kot KURBE prodajo za slabo opravljeno DELO——hahahahhHAHAHAHAHHAHAHA

 4. MISKA pravi

  Če tokrat ne bo letel iz službe je jasno, da ni človeka, ki bi bil kaj vreden v časopisu Delo.

 5. VSIO STRPNI pravi

  politikis, res, ne napišite več novinar ta in ta piše, ampak rdeča KURBA piše …..hahahahahHAHAHAHAHAHHA

 6. polis pravi

  Tistemu, čemur po ljudsko rečemo prasec bi na novo lahko uvedli mersko enoto, ki bi jo poimenovali karba. Ena enota za totalno in pritlehno podlost recimo je ena karba. Tri take zadeve skupaj v eni osebi so tri karbe. Tako bi ničesar krivi prasci zopet postali samo “navadni” pujski.

 7. horoskop pravi

  Radoveden sem, če bo Karba,razen odškodnine, odgovarjal pred sodniki in šel malo na Dob. Ta človek je brez kanca sočutja do sodržavljanov, posebno še do politikov, ki niso njegovega kova. Kaj je v ospredju njegovega obnašanja, morda so tudi tu strici, morda drugačne koristi, ali kaj tretjega?

 8. dern pravi

  Pa je hudič vzel šalo………………………pravkar sem slišal, da so Karbo brutalno pretepli do smrti.

 9. okjar pravi

  Mislim, da tudi ta podlost izvira, kot demonstracije – (poskus državnega prevrata) , zaradi “žalosti ” nostalgikv za titoitizmom , ko so izgubili njihov plebišcitu”.

 10. kekec pravi

  Kolikor sem razumel, je to v javnost lansiral Politikis. Karba je samo spraševal, ali je to res. Pa še to je trditev Politikisa. Kdo laže?

 11. piki pravi

  Navadni rdeči novinarski bandit. Nevreden zemlje po kateri hodi. In ta kurbin sin je po izobrazbi še teolog. Hudičevo seme 100%

 12. mmm pravi

  Uboga , uboga Urška, ni ji lahko pri duši ob vsej hudobiji, ki jo je deležna…

 13. DEBELA BERTA pravi

  Vprašujem, če mogoče kdo ve, so mu pobili tudi družino.

 14. maja pravi

  kje pa ste to Karbino pisanje našli? zopet pišete Da NAJ BI? Ali je ali ni? Imate kakšne povezave, ki dokazujejo Karbino pisanje.

 15. BABICA pravi

  To je pa že višek perverznosti to ni več človek to je hujši od zverine, kaj si misli DELO, da drži tako svinjsko pojavo kot novinarja, to je svinja, ki ji ni primera ta je brez vsake morale, etike in človeškega dostojanstva. a ni človeka, da mu stolče ta pokvarjen fris, da nebo več prepoznaven, so to res vsi iz tolpe 571 tako pokvarjeni gnidovci, fuj kako se mi grauža do teh pritlehnih podtalnih primitivcev, ki jih premorejo še najhujše teroristične bande.
  Oh Slovenija kam si prišla z to prostaško pritlehno novinarsko levo-rdečo novinarsko sodrgo, poberite se “HUNDESCHWEINE!

 16. nanisimi pravi

  @Novinar Karba naj bi po naših informacijah…

  potem so tudi vaši informatorji za en kurc same domneve čula, rekla, kazala… mene bolj zanima če bo spet Urško pretepel, ker bo živčen?

 17. majstr pravi

  Strpni, da te ni sram, da se ob takem
  clanku poblaznelo smejis..
  VSAKA smrt je tragicna, otrokova se
  toliko bolj. Ne glede na politicno usmeritev
  oceta.. Ti si res budala na kubik.
  Ampak vseeno, dober primerek desne opcije.
  Somisljenikom tu si gotovo v velik ponos.

 18. majstr pravi

  “vsio strpni”?
  “VSIO”????
  Lep dokaz, da menjas nicke in se
  marsikdaj zatipkas..
  Luzerski idiotski kreten, to si ti.

 19. edi.kardeljev pravi

  Nova politika, nova slovenščina….

 20. pipi pravi

  karba = KURBA umazana pijana, zdrogirana PROSTITUTNA NOVINARSKA DIVJAD!
  SOŽALJE MATERI, KI RODI TAKEGA KRETENA…..

 21. opaz pravi

  Sam tale Karba je pa res bolnik, če tole drži!

 22. oli rehn pravi

  To je konec slovenskega novinarstva. Karba je postal Osama bin Laden slovenskega novinarstva. Taliban najhujše sorte!!!! To ni samo za kazenski pregon. To je za na Dob za 30 let!!!!!!!!!!!!!!!

 23. Rudolf pravi

  Karba je že mogoče spraševal, ampak objavljate pa vi. Da vas ni sram!

 24. lokvanj pravi

  Nezaslišano, ker se gre tale kurbin sin. Pa kaj na Delu so res že čisto nenormalni, da tega umsko prizadetega tipa še tam držijo????????

 25. sevčnik pravi

  Ali nimamo nobenega psihiatra, ki bi poskrbel za zmedenega človeka?

 26. Potrčko pravi

  Hmmm… ubogi novinar…preverjal je samo informacije, ki jih je dobil… so se izkazale za ne resične.. kaj če ne bi preverjal in bi napisal, da NAJ BI Črtomir šel rakom žvižgat….

 27. Manca pravi

  Mislim, da se je tem ljudem povsem, POVSEM, zmešalo. N čelu s poscanimi pleničarji v murglah.

 28. VSIO STRPNI pravi

  če je res umrl se resnično OPROŠČAM. sem mislil, da je vse le še ena izmišljotina rdeče KURBE. majstr, oprosti.

 29. debilni potrčko pravi

  @Potrčko: že način kako je to Karba spreševal je popolnoma neprimeren – le kdo bi otroku dajal uspavala v taki količini da bi umrl. Karba je tukaj tako spet samo koleteralna škoda, odzadaj so tako spet levičarske nehumane gnide.

 30. božiček pravi

  Karba se pod svoje članke vsaj podpiše, na tem politično hujskaškem dreku še nisem prebral članka s podpisom avtorja. No, pa si postavimo vprašanje: “Zakaj nima nihče na tem portalu jajc in se podpiše pod svoja idiotska natolcevanja?” Odgovor prepuščam vam.
  Pa še to, od kod in koga politikisu informacije o poizvedovanju Karbe?

 31. VSIO STRPNI pravi

  božiček , rdeči balkanski nestrpni PRASEC odjebaj na tvoj udbodnevnik ali med mafijske omaldince.

 32. Vanja pravi

  Skoraj nisem verjel, ampak glede na to, da je je Rode zares pravi oče svojega sina, bi verjel temu članku…ampak, zaenkrat sem zelo vzdržen.

 33. predlagam, pravi

  DA SE TA ŽURNALSKA SVINJA ZAPRE ZA VSE VEČNE ČASE IN, DA NIKOLI NESME VEČ NAPISAT NITI ENEGA ČLANKA, DELO, KI PA TAKEMU PRASCU DAJE DELO, PA NI VREDNO, DA SE IMENUJE ČASOPISNA HIŠA, SRAM VAS JE LAHKO KAKO STE PRITLEHNI PROSTAŠKI, PRIMITIVNI ZLOBNI KRIMINALNI PRI TEJ HIŠI DELO, KI ZAPOSLUJETE TAKEGA LAŽNIVEGA KATASTROFALNEGA ČLOVEKA, KI NI NITI SLUČAJNO VREDEN POKLICA NOVINARJA, DELO JE TREBA BOJKOTIRAT NA VSE VEČNE ČASE!!!!

 34. horoskop pravi

  Zanima me ce bo kaj ukrepala na tako podlost Pirc Musarjeva. Ne verjamem, saj 0na ima dvojna merila, bi pa rada postala varuhinja človekovih pravic. Boh se nas usmili.

 35. OGORČEN SLO-DRŽAVLJAN pravi

  Karba, da ti jexem tvojo ciganxko majko, ki se delaš norca iz smrti otroka, ki je nedolžen, če že klatiš laži čez ljudi ti naj bo oproščeno, ker si nacionalni lažnivec, ampak, da se spraviš na smrt otroka je pa višek kriminala in sramota za vso slovensko novinarstvo, kaj meni kaj tisti vaš mariborski Stepišnik ali je ista pokvarjena pisunska podlasica kot si ti “ka(u)rba?????????

 36. Rogerg pravi

  Nanisimi, ti ga pa meni pofafimi…

 37. TAMI pravi

  V Sloveniji res ne potrebujemo TALIBANOV, KER TO SO NOVINARJI IZ TOLPE 571!

 38. po pravici povedano pravi

  da se mi gabi v dno srca do teh pokvarjenih, lažnivih, prostaških DELOVIH KA(U)RB, ki so tako primitivni, kot tisto ko odpade v stranišče, pa še tisto je več spoštovanja vredno kot ta PODGANA OD TEGA PISUNA LAŽNIVEGA KRIMINALNE KARBA, fuj in fej in pogrezni se v prvo greznico kamor spadaš in sram je lahko celo tvojo družino, če ima kanček ponosa in dostojanstva.

 39. edi.kardeljev pravi

  Res je zabavno tu gor. Jutri pa vsi složno na špricer.

 40. VSIO STRPNI pravi

  majstr, je res ali ni?
  se oproščam še enkrat.

 41. majstr pravi

  Strpni, ne vem ce je res ali ne.
  Upam, da ne..
  smrt otroka je nekaj res tragicnega.. 🙁

 42. hector pravi

  Pa ta Črtomir sploh obstaja…ga je že kdo videl?

 43. VSI STRPNI pravi

  absolutno, se popolnoma strinjam, ampak tem našim rdečim KURBAM ni treba takoj nasesti……..upam, da ne glede na vse, da je le donro plačana izmišljotina , ki služi za plijvanje po drugače mislečih, kot je bilo
  že neštetokrat dokazano. prejšnji na hitro napisani vsio strpni. če pa je res prišlo do najhujšega, in da je ta rdeča KURBA izrabila za blatenje tudi tole pa so delovi novinarji tikali najbolj podno dno , kar se možno doseči.

 44. MEFISTO pravi

  PRASCI; RDEČI, mar nimate otrok in nimate ali ne pričakujete vnukov?

  Se ne bojite, da bi se Bog ali narava maščevala za vašo zlobo nad vašimi otroki ali vnuki?

  Bog se vas naj usmili!

 45. EU pravi

  Ta divjad od Kuarb nima otrok, ker ni sposoben še manj pa veruje, to je SATAN V ČLOVEŠKI PODOBI….

 46. nanisimi pravi

  @roger a imaš sestro? če je nimaš pripelji mamo pa ti jo naredim.

 47. kajatan pravi

  To je mozno samo v Slovenistanu. Vsak novinar lahko dela kar zeli, laze, diskreditira, vrsi medijske umore. Taksne svinjarije je potrebno z zakonom prepovedati!

 48. max pravi

  VAM NITI BOG POMAGATI NE MORE…

 49. Kazimir pravi

  Kaj hočemo. Ni enostavno igrati igre, da si med zmagovalci medtem ko se ve, da si zaprisegel Hitlerju in Vatikanu in obljubil, da boš klal svoj narod. In on je potomec tega. Plod ničvrednega semena. In ta ničvreden plod je vzela ta naivna ženščina.
  Kako je izgledal obisk velikega vodje pri fotrovem prijatelju lahko vidimo v pričujočem videu.
  Neverjetno.
  Vlada nam sam satan.
  Tega kao Črtomirja so pa že dali v rjuhe. Kdo pa je to Črtomir? Obstaja le za medije ali tudi zares?

  http://www.youtube.com/watch?v=qtJRnHtLexA

 50. gogi pravi

  Če ma rdeči prasec še kaj morale v sebi, naj takoj zapusti novinarski posel in gre na neko goro, kjer naj moli do konca življenja za vse grehe, ki jih je storil drugim.

 51. Kazimir pravi

  Rode je pa res ata, da ne bi pozabil. In to 2 kratni.
  Peter Stelzer in mama Breda sta imela do sedaj najbolj bogat Božič v življenju. Težak nekaj milijonov. odkupnina za molk.
  Denar iz Bank of Vatican oz pokraden od mrtvih saj vemo kako je Vatikan prišel do svojih milijard.

  Škrlatni ata je plačal svoj želeni mir. Da se lahko vozaka v svojem AMG 55. Res pravi mir za starega nacista.

 52. Andres pravi

  Nisem Janšist, tega politika, kot množica Slovencev ne maram in je primeren za umik iz celotne slovenske poltike in gospodarstva.
  A vendarle je Janša, nekoč moj predavatelj, (pred afero JBTZ) ravno tako človek in si potemtakem tudi zasluži dostojno družinsko življenje, kot naj bi posledično nebi smela ob tem trpeti njegova družina.
  Sicer pa glavno smetano ob tem ponovno pobirajo mediji, zato naj se upošteva vse kodekse tega poklica.

 53. TIMIS pravi

  Res je ta otrok zelo dobro skrit pred javnostjo..
  Kje pa je pravzaprav?.

 54. Natasha pravi

  Upam, da bodo Karbo tozili. To je res neokusno. A sam nima otrok? Nekam sumljivo se rad vtika v otroke svojih nasprotnikov,…bi bil cas, da se neha drogirat…

 55. jani pravi

  kazimir,ti si tipični nakladač in zrel za kazensko ovadbo…po moje imaš ti bogat božić ko te plačujejo za te svinjske izmišljotine

 56. japajade pravi

  Dragi Politikis,

  ČE je Dejan Karba res delal to, kar ste napisali, me zanima dvoje:

  1. Zakaj mu očitate poskus diskreditacije? Karba namreč ni javno objavil NOBENEGA članka na to temo. Vaš prispevek nazorno kaže, da je Karba kvečjemu v duhu novinarstva poizvedoval, ali je karkoli v zvezi s to zgodbo resnično.
  Ironično: prvi medij, ki je objavil karkoli v zvezi s to temo (Črtomirjeva domnevna smrt), je Politikis.

  2. Kako natančno je Politikis dobil te informacije (o Karbovem klicu na Policijo)? Pogovor Karbe s predstavnikom Policije bi načeloma moral biti zaseben. Tu sta dve možnosti:
  a) stranka SDS protipravno prisluškuje tiskovnemu predstavniku policije ali pa kar Dejanu Karbi
  b) predstavnik Policije je protipravno stranki SDS izdal zaupne informacije o pogovoru z Dejanom Karbo

 57. mudo moreno pravi

  Zanimivo, zanimivo.
  Nekateri komentatorji so očitno prepričani, da se otrok rodi, ko se pojavi na straneh rumene tiskovine po imenu Lady, ki ga ureja expertka za prirejanje, propagando in laganje, ga. Brbra Jerrmanj.
  Prav vse kar si je doslej izmislil kurba Karba se je iskazalo za totalno laž.
  Zakaj točno ga še vedno prenašajo na DELU mi ni povsem jasno, ampak čedalje bolj verjetna se mi zdi teorija ki zadnje čase kroži naokrog, da se na Delu dogaja nekaj podobnega, kot se je na Delo Revije pred 2 leti in da so Karba in podobni v resnici vrinjenci (mar ni Karba študiral teologijo), ki podobno kot Raščan sesuvajo rdečkarsko trdnjavo “resnice”. In v tem so neverjetno uspešni. Menda je število naročnikov že padlo pod 30.000.
  Bravo Karba, bravo njegovi pomagači. Čez 2 leti bo DELO zgodovina, Večer še prej, ostal jim bo le Dnevnik z 10-15.000 naklade!

 58. MEFISTO pravi

  Ko sem sinoči pisal o rdečih prascih, nisem imel v mislih le Karbo, temveč tudi in predvsem KAZIMIRA, NANISIMIJA, JAPAJADEJA, BOŽIČKA, POTRČKO in ostali rdeči drek.

 59. majstr pravi

  Drek si ti..Pisal si tudi ze danes.
  Pa tudi ce ne bi.

 60. Dock Holliday pravi

  Vsi komentatorji ne poznate osnove novinarstva. To je bilo vprašanje pristojnim o javni osebi, kot je premijer JJ. Črtomir pa je star že leto in pol, pa ga še nismo imeli prilike videti. Baje ima Downow sindrom, vendar se to lahko vsakemu zgodi. Nestrpni kot ste, pa dvomim, da tudi vi niste retardirani !

 61. Erika pravi

  To je pa višek svinjarije.
  Kako lahko pišete takšne umazanije na račun otrok???

  Sramota!!!!!

 62. MEFISTO pravi

  MAJSTR; pa ne, da si užaljen, ker sem te po nemarnem pozabil uvrstiti med rdeči drek.

  Z veseljem popravljam to svojo nedoslednost.

 63. majstr pravi

  Se opravičujem. So me opozorili, da nisem napisal po pravici.
  Drek sem jaz!

 64. majstr pravi

  Erika, sramota je tudi to, da P.R.ovka
  SDSa lacnim otrokom priporoca golobe.
  In nato izbrise twit, pizda hinavska.
  Sramota je, da premier ljudstvo oznaci za
  zombije…

 65. MEFISTO pravi

  Premier ljudstva ni mogel označiti za zombije, ker ljudstvo ni sodelovalo na demonstraijah, temveč le zombiji

 66. majstr pravi

  Oprostite še enkrat, kar sem napisal, je bilo še preden sem se zjutraj zazrl v ogledalo. V njem sem zagledal zombija in se prestrašil. Zavedel sem se, da sem pizda hinavska in da je moje pisanje sramotno. Bom se poboljšal.

 67. JJ pravi

  zombiji in to rdeči

 68. accipiter gentilis pravi

  Majstore, ali si prebral moj recept za goloba v limoninem soku?
  Če ga nisi, ga poišči, ga preberi in si ga privošči.
  In dober tek ti želim!

 69. mudo moreno pravi

  Majstr, pa kva teb ni jasn dons?
  A ti je cegu na glavo padu?

 70. breza11 pravi

  @japajade: vse je res kar si napisal, Politiks in požar sta dala novico v javnost in obtožila novinarja Karbo, ki je samo poizvedoval dobljeno informacijo. Vi na politiksu in Požar ste jo pa lansirali v javnost. Da pa nekaj ne špila v tej družini pa slovenska javnost ve že eno leto, to ni več skrivnost.
  Nobena stvar ni tako skrita, da ne bi bila enkrat odkrita pravi star pregovor.
  Toliko o vašem gnevu, ki ga zlivate po drugih novinarjih, sami ste pa še bolj ” nagraužni ” da ta vam najbolj pritiče.Sram vas bodi!

 71. Lom Bee pravi

  Najprej si velja zapomniti, da dejstvo, da je Karba doštudiral teologijo, ne pomeni nič. V Sloveniji podatki o študiju in doktoratih niso vredni nič več kot reklamni prospekti. Doktorati iz Prištinske univerze (Drnovšek), diploma iz “kranjske sorbone”(Podbregar), milostna diploma po dvajsetletnem premoru (Golobić) imajo toliko verodostojnosti in uporabnosti, kot lanski prospekt od Mercatorja. Boljševiki so razvrednotili vse, kar se je razvrednotiti dalo, da bi se (ničvredneži) lažje pomešali med množico in blefirali učenjake.
  Začelo se je takoj po vojni, ko so boljševiki (srbska prostozidarska loža) ogromno učenih Slovencev v svojih satanističnih obredih poklali, sami pa v dvomesečnih “šnelkurzih” dobivali naslove diplomiranih inženirjev. Taki ničvredneži so kasneje postajali profesorji in dobro pazili, da med asistente (in kasneje profesorje) ne bi uspelo prilezti kakemu študentu, ki bi lahko postal boljši od njih. Ta negativna selekcija je uničila visoko šolstvo. Kader, ki je predaval na FDV, Manca Košir, Igor Lukšić, Tomaž Perović in podobni, pa bi bili v normalnem svetu kvečemu vratarji in kurbe.
  Le po delih jih lahko prepoznate! Še temu, da nekdo nosi slovenski priimek, danes ne moremo zaupati. Srbska loža nas je pretaknila z oficirskimi pankrti in namišljenimi Slovenci. Karba verjetno ni Slovenec in je vsekakor podtaknjenec srbskega prostozidarstva za najgnusnejše podvige.

 72. debilni potrčko pravi

  breza11… verjemi da bi ka(u)rbin sin to takoj objavil, če bi držalo.
  1. Karba in Delo ne vedo kaj je to pieteta.
  2. potrebno je tolči po človeku, vse za vrnitev na oblast

 73. JOJ pravi

  To, kar piše Karba bi človek lahko mirno prezrl, vendar gre za otroka, tega pa je treba pustiti pri miru! Če Karba ni sposoben upoštevati nobene etike, potem živimo v družbi, ki je skrajno sprevržena, ko brska po tragediji družine. Če ja otrok res bolan, potem zaluži vsaj sočutje on sam in tudi njegova družina, če pa se je to spletlo v okrogli buči kavzinovinarja, potem me to napelje na misel, da je pod vplivom drog, morda pa je samo shizofrenik, ki sliši v svoji glavi glasove in potem trdi, da je “slišal z več strani”. Za slednje si ni sam kriv, bi pa bilo to potrebno upoštevati ob prebiranju njegovih prispevkov. Vsekakor pa danes to bolezen s primernimi zdravili že kar dobro umirjajo, ozdraviti pa se je, žal, ne da. Vsekakor pa pisanja tega peropraska ne jemljem resno.

 74. MEFISTO pravi

  Rdečkarji, le nabijajte, saj s tem največ poveste o sebi.

 75. breza11 pravi

  @joj
  Kje pa si našel kakšen prispevek o tej temi, ki jo je dal v javnost Karba? v javnost sta jo lansirala Politiks in Požar. Daj preberi še enkrat. Karba se je informiral na policiji, kar je tudi prava pot.
  @debilni potrčko
  Če bi to držalo bi karba to objavil praviš, kako pa veš, da bi? Torej Objavil je Politiks in Požar. Kdo so sedaj te novinarske “kurbe” trikrat lahko ugibaš. Ni težko ne? Ne zagovarjam Karbe, vendar on tega ni dal v javnost, je pa vse res kot je napisal @ japajade. Ljudje treba je prebrati članek, če pa nimate v glavi možganov, pa trosite take komentarje kot so tule gor.

 76. mudo moreno pravi

  Dobro napisano, LomBee!
  Zamenjava Slovencev s polinteligentnimi neandertalci z juga se je začela takoj po svetovni vojni, ko smo iz Bosne uvozili množico “partizanskih”sirot.(beri:mladih čefurčkov, ki so jim večinoma partizani pobili starše).
  Še prej pa je bilo potrebno znebiti se najbolj sposobnih prebivalcev Slovenije, nemške manjšine, približno 25.000 duš, ki so končali po slovenskih jamah in jarkih. In seveda Slovencev tradicionalnega katoliškega tabora, dodatnih 25.000 duš, ki so bili prav tako pobiti, srečnejšim pa je uspelo pobegniti.
  Ta “uvozna roba” z juga nas je poleg svoje nizke inteligence obdarila tudi z raznoraznimi partizanskimi boleznimi od šize naprej.
  Še vedno so privilegiran del naše družbe, čeprav so na prvi pogled neprepoznavni, dobili so namreč povsem slovenske priimke.

 77. breza11 pravi

  Aja pa še to @debilni potrčko
  Ta vlada se oklepa oblasti, kot pijanec plota.

 78. Kazimir pravi

  Predlagam, da se sovražniku Slovenije, JJ, odvzame otroka.
  On ni opravilno sposoben za kaj drugega kot lepljenje arhivskih dokumentov, špijonaže in štetje €€, ki prihajajo od podkupnin. Kar poznam zgodovinska dejstva vse od Karantanije pa d danes ni bilo bolj lastnemu narodu škodljivega izrodka, kot je jj.
  Še malo in Gotof je, kdor ne verjame bo zelo presenečen ko bo ostal brez šefa senc.
  Od kje je bil uvožen ta jj, nima niti kapljice slovenskega izgleda priimek mu je bil prilepljen. Bi rekel, da iz juga od tam kjer je več bunkerjev kot krav.

 79. Kazimir pravi

  Dobro jutro belo prase @Mefisto!

  Takšne smrade je rodila najbrž bela psica. Potrpežljivost je božja mast. Pridete na vrsto.

 80. lua pravi

  NANISIMI, ti si najbolj smrdljiv rdeči prasec, kar jih je kdaj pridelala človeška mater. Vemo kdo si.

 81. japajade pravi

  Še enkrat:

  Ali je Dejan Karba OBJAVIL v katerem koli mediju kakršno koli novico v zvezi z domnevno smrtjo Črtomirja?

  NI.

  Ali je to novico objavil kateri koli ‘rdečkarski’ medij?

  NI.

  Kateri medij JE objavil članek s to vsebino? Politikis, Požarreport. Torej mediji, blizu (ali v lasti) SDS.

  Če torej Dejan Karba ni dal te informacije v javnost (niti kot špekulacijo), Politikis pa jo je objavil javno, kdo je tukaj brez kančka morale in pietete do Črtomirja in njegovih staršev?

 82. JOJ pravi

  @breza 11, praviš:” Ne zagovarjam Karbe, vendar on tega ni dal v javnost, je pa vse res, kar je napisal.”
  Karba je to dal v javnost, saj je vsevprek pošiljal SMS-e in s tem poskrbel, da je prišlo v javnost. Ti trdiš, da je vse res, kar je napisal. Prosim lepo, kje je pa potem oče Petra Stelzla? Za Rodeta se je izkazalo, da ni res. Obljubili so pa pri Delu, da bodo poiskali Petrovega očeta, kaj je sedaj s tem? Karba je to temo spravil na dan, naj zaključi, kot so obljubili. Zame ni noben novinar ta, ki se izgovarja na rekla. kazala, ko gre pa zares, ne zna izpeljati zadeve do konca. Kot vaške ali poulične babje čenče…

 83. Kazimir pravi

  Škrlatni Rode je PRAVI OČE sinu Petru Stelzerju. To je resnica in ni nikakršna izmišljotina. Za javnostjo so se pogodili vatikanski pravniki z oškodovanim Petrom S. in posiljevano Bredo. Pogodili so se za nekaj milijonov €€, ki so bili brž nakazani na račun imenovanih. Kdor ne verjame se da tudi preveriti pač malo IQ je potrebno in iznajdljivosti. Tudi vsi vi, beli, črni, rdeči, zeleni,..bi pristali na to v zameno za 4, 5 milijonov €€, da se povzame nevtralni sklep. Ali vi morda ne bi?? @mudo, @mefisto,..in druga drhal tukaj gor – vi ne bi pristali na to? To bi pa rad videl! S takimi zadetimi organizmi sploh nima smisla debatirati.

  Vseeno ali kdo temu verjame ali ne je pa resnica. Vse bo prišlo enkrat na dan.
  Kako nastajajo informacije, ki jih neka institucija, bodisi cerkvena ali politična (vlada), ki jih pošljejo v javnost večina tukaj pa tudi drugje pojma nima. Ljudje pač naivni kot so vse verjamejo kar jim servirajo. Opravljajo dve življenski funkciji, žrejo in nato serjejo in to je to. Kdor to obvlada lahko vlada 100 let mar ne Janša?
  Imaš doktorat iz teh “znanosti”.

  SREČEN pa nisi in nikoli ne boš!

 84. JOJ pravi

  @japajade, Noben rdeč cajteng tega ni objavil, ker si sploh ne upajo več objaviti tega, kar si izmisli Karba, saj vedo, da bi sledila tožba, Karbe si pa zaradi rdečih politikov ne upajo enostavno vreči iz službe, kljub neumnostim, ki jih počne. Je pa Karba prav iz tega vzroka (neobjave v tisku) z SMS-i dodobra poskrbel, da je njegova “novica” prišla med ljudi.

 85. Kazimir pravi

  Naj se že razišče ta informacija ali je resnična ali ni! Se strinjam, da če je izmišljena potem je to pa že preveč. Pa čeprav nismo držav ampak navadna usrana vukojebina, manj od albanske province.

  Če je pa info resnična pa..kaj takega še na tem svetu NI BILO! nikjer in nikdar.
  Ni pa poslal te info v eter Karba.

 86. […] Politiki: Karba najbolj umazano doslej: Črtomir Janša umrl zaradi uspaval???!!! […]

 87. japajade pravi

  Še en komentar:

  Edini mediji, ki so karkoli napisali o tej domnevni novici, so mediji pod kontrolo SDS.
  Ker dobro vemo, da se v medijih pod kontrolo SDS nič ne napiše brez vedenja in podpisa gospoda Janše, lahko torej sklepamo, da je Ivan Janez Janša sam odobril objavo novice, ki omenja domnevno smrt njegovega sina Črtomirja.

  Torej je Ivan Janez Janša sam lansiral to novico v javnost, edini namen te novice pa je diskreditacija novinarja Dejana Karbe, ki je o tej domnevni novici mogoče povpraševal na policiji (kar je pravzaprav nepreverjena informacija!).

 88. Traktor pravi

  Alo admin tega portala zakaj imate omenjen 297. člen kazenskega zakona in dopuščate take komentarje. Res iz take informacije se ne dela populizma in norca, vendar objava na tem portalu se začne “Novinar Karba naj bi po naših informacijah… ” objavljeno pa ni bilo nikjer. Ah Slovenci a smo res tko zaplankani, da sploh verjamemo takim novicam, ki nikakor ne morejo mimo organov pregona. To so stare finte ki jih “moralno” razviti zahod in vzhod poznata že stoletje ali več. Še to da ne bo komu od same jeze na temu portalu še tika taka podivjal. Oslarije so se pisale in spraševale od nekdaj in se bodo tudi naprej. Narod pa gas pa dejmo se skregat in se pošiljat v rodne kraje in si dajati imena, ki nikakor ne sodijo v komentarje.
  Lepa si Slovenija samo mnpgo preveč skregana….

 89. Kazimir pravi

  Na zadnji proslavi ali bolje rečeno na žalni seji, ko so morali po rovih do Cankarja, je izgledal jj res shujšan in še bolj siv in puklav, nekaj ga žre, ne verjamem, da situacija v državi, pa tudi njegove izjave niso normalne..

 90. Kazimir pravi

  @Traktor, glede lepote Slovenije ti dam prav. Glede naše skreganosti pa tudi. Dobro bi bilo združiti vse sile in nas in poiskati vir od koder to prihaja. To se mi zdi ta trenutek pomembneje kot vse drugo. Gre za naše preživetje ali propad..

 91. Jeremija pravi

  SLOVENIJI SE SLAAAAABOOO PIŠE!

  Ste neumni, poneumljeni ali kaj?
  Se še čudite, da vam vladajo idioti? Poglejte nase!

  Podtaknejo vam karkoli in že verjamete.
  Odkod Politikisu informacija, da je policija prejela SMS?
  – od policije? (spročilo za javnost, tiskovna konferenca?) NE
  – iz zanesljivih virov (Kaj prav nihče ni bral niti trohice zgodovine)?
  – Neposredno od Janše?

  Pes taco moli v eno samo smer, vi pa najprej novici verjamete, potem pa jo še komentirate in, kar je najhuje, drug drugega zmerjate.
  Če bi vam dali v roke šmajserje bi se še pobili in bi imeli nove jame in rove. Toliko o razvoju naroda.
  Se boste že enkrat zavedeli, da povojnih pobojev niso zagrešili ONI, neki drugi, ampak smo jih MI. (rojen sem šele 1970).
  In sedaj jih s svojimi komentarji le še ponavljate.
  Namesto da bi bili enotni proti težavam, ki nas pestijo.

  SRAM VAS BODI! VSE!

  Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
  Potrebna bi bila kazenska ovadba proti Politikisu in večini komentatorjev!

 92. jože pravi

  Rojen sem 1951 in nisem moril po vojni , ne ropal in ne lagal ali zavajal, sem se pa proti takim leta 1991 boril in po vojni ne moril. To kar počnete, govorite in pišete govori , da nimate moralnih vrednot in vam resnica in pravica nista poznani, bi bil pa čas , da se z vrednotami seznanite in začnete pošteno delati ter za pridobljene privilegije prelivate svoj znoj. Članek Karbe in časopisa pa obsojam.

 93. bandit pravi

  Karba je dovolj žalosti storil že s tem, da naokoli vohlja, gnjavi druge novinarje in policijo z nekimi “informacijami”, ki so samo v domeni diskreditacije Janeza Janše. Poleg tega je Karba že najmanj 2x dokazano lagal!!!! Patria in Rode. Kaj vam rdečkarji ob vsem tem ni jasno????

 94. MEFISTO pravi

  KAZIMIR, še boš bežal pred domobranci kot je tvoj atej!

 95. MEFISTO pravi

  JEREMIJA se bo kar samovadil.

 96. majstr pravi

  Kdorkoli pise v mojem imenu, mu
  sporocam dvoje:

  Si amater, ker si uporabil sumnike.
  Drugo; boli me kita, ce me kopiras. Tu
  ljudje poznajo moje pisanje in prepricanja..
  Tako da be my guest. Izgleda da imas tudi
  ti Downov sindrom, kot vecina desnih..

 97. fonza pravi

  Jeremija, Sloveniji se je slabo pisalo ves čas, ko ste bili na oblasti VI in VAŠI. Imam že kar nekaj let na grbi in kar se spomnim, smo govorili: enkrat bo že bolje. Prvo takšno priložnost smo dobili leta 1991, a so jo naši takratni voditelji zamudili, ker so bili preveč strpni in niso izvedli lustracije. Zato ste VI in VAŠI spet začeli dvigovati glave in na koncu ste nam ukradli državo, mi pa spet govorimo: bo že bolje. Saj bolje bo že, a prej bo potrebnih kar nekaj odločnih potez, da se Slovenijo očisti rdečega dreka!

 98. mudo moreno pravi

  Vsem Jeremijadam, Kazimirjadam, Japajadam in Traktorjadam v poduk:
  Članek govori o tem, kako je Karba zbiral informacije za svoj naslednji članek. Podobno kot v primeru Rode je Karba reagiral na informacijo tipa “baba čula baba rekla” in vklopil svoje raziskovalne senzorje. Ker Karba nima raziskovalnih ampak domišljijske talente, si v mislih lahko že predstavljamo, kakšen bo članek.
  Končni izkupiček bo: spet bo cca. 3000 navdušenih bralcev odpovedalo DELO. Karba vsekakor dela za nas, pa če to hoče ali noče.
  Namen tega članka ni diskreditacija Karbe. Karba je svoj ugled, če ga je kdaj sploh imel že zdavnaj zapravil. Afera Rode je dokončno zapečatila njegovo kariero.

 99. japajade pravi

  @bandit:
  Ali je informacija, da je Karba ‘vohljal’, resnična? Lahko to s 100% gotovostjo rečeš?
  Pred sabo imaš članek na Politikis, ki nekaj trdi. To, kar Politikis trdi, je lahko res, lahko pa tudi ni res. Ni nobenih dokazov, nobenih dokumentov, nobenih posnetkov Karbovega ‘vohljanja’.
  Bandit, vse prebrano v tem članku si vzel kot sveto resnico, pa gre le za sistem ‘rekla kazala’. Članek je napisan na enak način, kot najslabši zvezdniški trači v rumenih časopisih: “imamo informacije, da je se je zgodilo to in to”.

  Poleg tega vsi desni komentatorji ta prispevek na Politikis berete tako, kot da je Karba obesil to domnevno novico na veliki zvon. Nekateri celo govorite o članku, ki naj bi ga napisal Karba: takega članka NI, saj Karba ni napisal nobenega prispevka o tej novici.

  ČE je Karba resnično povpraševal na Policiji (kar je nepreverjena informacija), potem je povpraševal kot novinar, na podlagi govoric, ki se širijo same od sebe po socialnih omrežjih zadnja dva dni. Torej Karba ni razširil teh govoric, ampak jih je kvečjemu preverjal pri uradnih inštancah. Gre za neokusne govorice, jasno, ki so zopet popolnoma nepreverjene, ampak vsak pošten novinar bi zadeve šel preverit, saj gre v tem primeru za vidno javno osebo, premieja.

  Dalje, v prispevku na Politikis piše, da je Karba SMS poslal na Policijo. Nekateri ste to že uspeli obrniti tako, kot da je SMSe pošiljal drugim novinarjem, kar v članku sploh ni navedeno. Karba je zgolj omenil, da naj bi tudi drugi novinarji imeli podobno informacijo.

  V članku celo izrecno piše, da je Karba sam povedal tiskovnemu predstavniku policije, da vse kaže, da gre za neresnično novico, ki je bila plasirana.

  V glavnem… Intelektualni nivo, ki ga izkazujete desni komentatorji pod tem člankom, je porazno nizek. Niste sposobni prebrati članka v celoti, niti ga niste sposobni razumeti.

 100. accipiter gentilis pravi

  Majstore, lepo da si nastel fse svoje odlike od feclanja, seslanja, fafanja in noslanja. Verjetno imas poleg mongoloizma se zrascene obrvi in volcje zrelo, ampak nic za to, tudi taki se vcasih rodijo.
  Daj mi povej, kaksen se ti zdi moj recept za goloba v limoninem soku?

 101. fonza pravi

  Japajade, govorice se širijo kar same po socialnih omrežjih, očitno se rodijo tudi kar same od sebe – pri tem nima prstov zraven noben pridni samozvani levičar, kje pa, še posebej, če gre za Janeza Janšo – ma, ni govora! Janša je tako neumen, da kar sam pljuva v svojo skledo, kejnede? Ste pa res eni pravi modeli, očitno res vsi izvirate s srbskega podeželja tako kot pingvin opankar. Samo od tam lahko izvirajo takšni imbecili, naši slovenski kmetje so za kaj takšnega namreč prepametni!

 102. DEBELA BERTA pravi

  kozlemar……………………dosegel si minuto čez dvanajsto.

 103. Skeptik pravi

  Če jaz razumem članek pravilno, je g. Karba samo naznanil policiji sum nepravilnosti o katerih je bil obveščen iz svojih virov, kar je dolžnost vsakega državljana. Da ne bi izpadel, kakor nekateri vneti pisci na tej strani, ki imajo o marsičem “dokaze”, pa molčijo kot v grobu, namesto, da bi policiji z obvestilom pomagali raziskati njim znana kazniva dejanja.

  Če pa je vest o smrti malega Črtomirja resnična, pa družini Janša ob izgubi izrekam sožalje.

 104. mudo moreno pravi

  Skeptik, dojel si a ne povsem.
  Karba je le poizvedoval, nič ni naznanil.
  Sedaj bo svoje informacije tipa baba čula baba rekla preverjal kak teden ali 2, tako kot je to storil v primeru Rode.
  Torej najkasneje v 2 tednih pričakujem tehten članek, ki bo pretresel Slovenijo, DELU pa olajšal in oklestil naklado.
  Tudi jaz tebi ob izgubi nenadomestljive pameti izrekam najglobje sožalje!

 105. MEFISTO pravi

  MAJSTR, s tem, da te ljudje na tem blogu poznajo, se ti ne kaže hvaliti.

  Tvoj sloves ni dosti prida.

 106. MEFISTO pravi

  MUDO MORENO, vprašanje za milijon Evrov.

  Kako naj bi SKEPTIK izgubil nekaj, kar ni nikoli imel?

 107. Potrčko pravi

  Pa kaj skačete… mali dolfek živi in uživa ljubezen mame,od fotera majerja malo manj, le ta izgubi živce in se znese nad mamico…pol gre k spovedi (k prihiatru).. mamica potrpi, saj se ji bo majer oddolžil s kliniko tam spodaj….

 108. Max pravi

  Očitno je Karba zagrizel v vabo, ki mu jo je nastavil J.J. Neandrtalec neumni, še riba ne zagrabi na ta prvo na črva. Sicer je pa tole z otrokom skrajno bolano in neokusno za vse vpletene. Strah in groza, kaj se gredo nekateri.

 109. alan k. pravi

  Skeptik, ni kaj razumeti, stvari so popolnoma jasne. Lahko se pa delaš norega in tvegaš, da takšen lahko tudi (p)ostaneš.

 110. mudo moreno pravi

  To pa je Mefisto vprašanje, na katerega Moreno nikdar ne bo našel odgovora tudi če mu ponudiš 10 miljončkov.
  Ko tudi Moreno nikdar ne bo izrekal sožalja ob namišljeni smrti, kot to počne naš Skeptik.
  Metode ki se jih zadnje čase poslužujejo rdečkarji so tako zavržene, da je lahko duševno zdravemu človeku ob njih le slabo.
  Kar pomeni lahko le eno: potrošili so vso municijo.
  Gotovi so!

 111. DENIS pravi

  traktor, rajši ostani na Lady. Še mimogrede eno vprašanje. V kateri gradbeni fazi je pa bolnišnica v Avstraliji.

 112. zlobni pravi

  Pregledal sem pisanja zgoraj,pa nič od prve sosede! Radovedni pisunček pa ne prepozna lastne bolezni. Ali bi mu pomagalo samo ozdravljanje?Katera metoda je primerna za diagnozo!?

 113. NOČEM JJ pravi

  MOGOČE JE PA VSE TO RES???

 114. Majkl pravi

  Karba kot Karba – vedno globje tone, dokler ne bo na koncu s tole debelo glavo pristal čisto na dnu laži in sramote.

 115. alenka pravi

  LAHKO REČEM SAMO SRAM VAS BODI POKVARJENCI, POKVARJENI, DA SI DRZNETE KARKOLI PISAT IN V POLITIKO ALI PRANJE DENARJA IN UMAZANE POSLE VMEŠAVATI OTROKE, KI SO NAJBOLJ NEDOLŽNA BITJA.. NAJ BO LEVI, DESNI ALI SREDINSKI, ČE IMA ČLOVEK VSAJ MALO SRCA, KER VESTI OČITNO NIHČE NE POZNA VEČ, NE BO NITI POSKUŠAL SEBE PROPAGIRATI IN POVZDIGOVATI NA RAČUN ŠKODE OTROKOM, PA ČE TUDI JE VAŠ NAJVEČJI SOVRAŽNIK. ŠE ENKRAT LAHKO REČEM LE SRAM VAS BODI IN ZAVEDAJTE SI, DA SE VSE SLABO VRNE.. UPAM, DA IMATE OTROKE IN DA SE POSTAVITE V KOŽO DA BI O VAŠIH OTROCIH KARKOLI PISALI ALI SE JIH POSLUŽEVALI ZA TAKO UMAZANE IN POKVARJENE ZGODBE.. SRAMOTA ZA SLOVENIJO DA SPLOH TAKI NOVINARJI OBSTAJAJO, PA SAJ NISO LE NOVINARJI SAJ JE ŠE KAKŠEN NAVADEN SMRTNIK.. MED JIMI

 116. oli rehn pravi

  Žal je tako v tej naši Sloveniji, da imamo tako zakonodajo, da se take lumpe kot je Karba ne obsodi na večletno zaporno kazen zaradi medijskih umorov, ki se jih gredo on in njemu podobni.

 117. joco pravi

  kdo te svinjarije piše po portalu, adijo pamet

 118. majstr pravi

  Otto, dober koment.
  Silence of the lambs…

 119. AmadeuS pravi

  Pa sej to se je že cel vikend pisalo po raznih forumih, kao da je otrok umrl itd itd. Naj se pa kdo vpraša kdo je sprožil te laži…če je pa Karba naslovil vprašanje na policijo, se mi pa nezdi tako etično sporno. Sporno bi bilo, da bi tako informacijo spravil v medije.

 120. […] Včeraj je portal, ki ga ravnokar berete kot pri medij v državi poročal, da je Karba v dopoldansk…, ki naj bi bil poln uspaval. Karba si je drznil še vprašati, če “policija kaj dela na tem”. […]

 121. nanisimi pravi

  @lua ja prasica al prasec, za razliko od tebe se ne skrivam…

 122. Socius pravi

  Koliko vsebinske in jezikovne bede v novinarstvu in kimentarjih.

  Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

 123. damy pravi

  kakorkoli…država bo pa težko preživela Janšo…Demokracija skrpucalo strankarsko je menda njegov osebni časopis…novinarji na njej pa njegovi valpti s peresi?. Če to ni res, potem pa še mene tožte!!

 124. DEMI ZEN pravi

  dolgo je otresal gobec ta prleski pesjan.

 125. PASJI FRITZL pravi

  POglejte v današnje ” DELO ” ! Vsi novinarji stojijo za KARBO , brez trohice sramu in moralnega mačka !

  PASJI SINOVI IN HČERE !

 126. taya pravi

  veste kaj sam bog nam je poslal Janšo da pošlihta komunistične barabe, podleže ki se brezkompromisno spravljajo na otroke da bi dosegli svoj cilj

 127. PASJI FRITZL pravi

  KAZIMIR , za zgornje trditve in laži o velikemu SLOVENCU RODETU , znaš odgovarjati tako kot KARBA , tudi odškodninsko !

 128. Igot Grešovnik pravi

  Zelo lepo bi bilo, če bi se avtor tega prispevka pred javnim objavljanjem naučil vsaj toliko slovenščine, da bi lahko bralci njegovih prispevkov razumeli njihovo vsebino.

 129. vidoviti pravi

  Mi je pa čudno,da tega otroka že od rojstva ni nihče videl,ali pa je zelo malo teh,ki so ga vidli,če so ga???
  Vsi starši se radi pohvalijo z malimi nasledniki,tale familija je pa bolj zadržana,kao????

 130. vlatka pravi

  Kaj pa če je vse res?

  Grem stavit, da je Rode prikril resnico in je zato šel v Nemčijo, proti plačilu seveda, delati DNK. Če se motim, moje GLOBOKO opravičilo.

  Me pa res zanima, kje so dokazi? So bili javno razkriti? Niso bili. Bilo je samo govora o njih. Tako se mi vsaj zdi, da ne bo pomote, ker res ne želim obsojati. A če se gre o dokazalih, naj bodo javno vidni vsem. Se mi zdi. (Tako kot so vsa sojenja, več ali manj…)

  In kaj če je res, da je ta mali Črtomir mrtev? Glede na to, da se pojavljajo govrice, kako so Janševi stalno prisotni na psihiatriji, ne bi bilo se temu čuditi.

  Morda pa le obstajajo novinarji, ki kaj vedo, pa so obsojeni zaradi skorumpirane naše ljube državice? In Vladajočega!

  Če je toliko prikritega, zavitega in še kaj s strani našega “carja”, potem se je res za vprašati ali ni zrel za psihiatrijo? Moje mnenje.

  P.S.

  Se sprašujem ali je hujše zlo komunizem ali fašizem?

 131. PAvle pravi

  KArba ni ničesar dal v javnost, pa kaj vam je? V javnsot so vs eskupaj spravili tisti, s pPolicije! V ečm je štos, če enk novinar na Policijo kliče in vpraša, lče je res, kar ej slišal? A to je terba potem posredovati Politikisu ali Požarju, d aiz tega napravijo škandal? SApomnim se, kako so novinarji vsepiovsod spraševali, če je res, da je Tito že umrl! Pa zakaj ne bi smel klicati na policijo, to je vendar njegova dolžnost, tudi policisti stalno preverjajo govorice, to je pač njihovo delo!! A če bo kdo od novinarjev klical na Minisitrstvo za finance in povprašal, če smo ers tik pred bankrotom, je to nenetično ravnanje?! PA saj nismo v S. Koreji, tam ljudje ne vedo niti tega, ali ej njihov šef poročen ali en! Vsi pa vemo, da je Kresalka občevala z bulmastifi, da iam Viramt ljubimce iz tujine in da se ej JAnša stalno gonil po ljublhjanskih stanovanjih, d aima Uran dva otroka, Rode jih pa nima, samo Karba nekaj naklada!

 132. heineken pravi

  pipi..pipi…???
  …………..
  .
  .MISLIM DA BI SE MORALI
  …………………………………………… OPRAVIČITI…črtomiru…!!!!

 133. nekdo pravi

  po stilu pisanja, tudi če se trudiš, da bi izpadlo, da to dela več ljudi, je očitno da 3/4 neumnih komentarjev piše ena in ista oseba. Janšev plačanec, domobranec, fašist

 134. nekdo pravi

  MESFISTO in podobni… žalostno pa je, da če nekdo želi resnico, poštenost, enakopravnost itd., da je za vas rdeč pra**c ipd… torej če nekdo po vašem mnenju noče biti rdeč pra**c mora biti pokvarjen, lažnjivec, lopov itd.? očitno so vaše vrednote ta slednje, zato tako zmerjate ljudi, ki ne marajo fašizma s katerim nas posiljujete

 135. Janez pravi

  Partijska mafija ne izbira sredstev. Vendar..konec je z njimi !

 136. ARMIN pravi

  Dejan Karba je zmagovalec. DELO ga je vzelo nazaj in preklicalo odpoved. Ko bo spakiral minister Vinko Gorenak, čaka pisca teh prispevkov zapor. Uredništvo aka DEJAN KALOH.

 137. PASJI FRITZL pravi

  JAPAJADE @ , če boš želel izvedeti vse o malemu ČRTOMIRJU in KARBI , kako je povpraševanje o njemu potekalo , preberi v “PISMIH BRALCEV – V SOBOTNI PRILOGI DELA 14. 01. pod naslovom ” KARBA ŠE ČAKA NA PRAVICO !”

  TUDI POVPRAŠEVANJE O MALČKU JE ŠLO V SMERI DISKREDITACIJE DRUŽINE JANŠA , TO KARBA DOBRO VE , SEDAJ PA SE SPRENEVEDA , TAKO KOT JAPAJADE !

 138. Van Buren pravi

  Kot prvo:
  Karba je poizvedoval neuradno in v ozadju, torej previdno, pa četudi s figo v žepu, v vsakem primeru NEURADNO in NE JAVNO! Informacijo pa so plasirali že omenjeni Politikis in PožarReport z jasnim namenom netenja požara.
  Nemoralni so torej tisti, ki so to privlekli v javnost in v nobenem primeru Karba.

  Kot drugo:
  Janša je – po mojem mnenju – bolan človek, patološko obremenjen s preganjavico duhov preteklih režimov, patološki konstruktor teorij zarote, cinični metalec polen pod noge in boksar pod pasom, zato je POPOLNOMA NEREALNO pričakovati, da bo tak človek na drugi strani srečal prijazno rokico, ki ga bo vodila po poteh njegove slave. Kar daje, to naj tudi pričakuje nazaj in bolj, ko diskreditira nasprotnike, večje udarce bo dobil nazaj. Koliko ni fer (oz. je prav otročje in popolnoma nezrelo!) njegovo diskreditiranje in JOKCANJE nekim evropskim institucijam, kao, “mami Evropa, glej, potičko mi hočejo zrušit, smrk, smrk”, vse to bo dobil nazaj, tako on, kot njegova familija in vsi, ki so mu blizu, privat in poslovno.
  V to igro se je spustil zavestno in s to odločitvijo naj pač živi. In seveda z vsemi posledicami – kot odrasel človek.

 139. […] intervju z Urško Bačovnik Janša. V njem med drugim pove, da bi “od novinarja Dejana Karbe, ki je na policiji poizvedoval, zakaj ne preiskujejo umora najinega otroka, kot mamica, pa tudi zdravnica, pričakovala vsaj zelo iskreno in globoko […]

 140. MEFISTO pravi

  Mefisto ni rdečkar, niti ni udbovec, Mefisto je pijan.

 141. jakob_ruda pravi

  saj ni karba objavil. on je le preverjal verodostojnost informacije.
  v javnost je pricurljala iz policije. torej je policija odgovorna, zato bi se morala bačovnikovi opravičiti policija.

 142. women's swimwear pravi

  My partner and I stumbled over here from a different web page and thought I may as well check things out.
  I like what I see so i am just following you. Look
  forward to looking into your web page for a second time.

 143. HenrikOsmi pravi

  če bi bil v koži ivana in urške, bi zahteval opravičilo in morebitno odškodnino od policije.
  zamočil je policijski piarovec menegalija, ki je novinarsko vprašanje plasiral v javnost.
  novinar ne more odgovarjati za postavljeno vprašanje. posebno še, če je vprašal kompetentno osebo v policiji. torej se grešnik nedvomno nahaja v policiji.
  pravzaprav je karba (ki je sicer slab novinar) ravnal profesionalno, saj so novinarji dolžni v skladu s kodeksom preverjati novice.

 144. zquiet pravi

  Your style is so unique compared to other people I have read stuff from.
  I appreciate you for posting when you have the opportunity, Guess I will
  just bookmark this web site.

 145. the bank stream ppv pravi

  If some one desires expert view on the topic of running a blog afterward i propose
  him/her to pay a quick visit this web site, Keep
  up the pleasant job.

 146. mati pravi

  Res je, kot pravi Van Buren: Janša je bolan človek in tako kot on igra umazane igrice, tako jih dobiva nazaj!
  Kdo se bo pa opravičil vsem državljanom za vse svinjarije in za dolgove, za katere je tudi kriv!

 147. www.agearthmovingnetwork.com pravi

  Every weekend i used to go to see this web site, as i want enjoyment, as this this web site conations genuinely fastidious funny stuff too.

 148. max komsky pravi

  At this tine it seems like Movable Type is the best blogging platform out theree right now.
  (from what I’ve read) Is that what yoou are using on yourr blog?

  Here is my webpagge – max komsky

 149. rar password remover pravi

  It’s wonderful that you are getting thoughts from this post as well as from our discussion made at this time.

 150. Diamond Dash hack pravi

  Simply want to say your article is as astonishing.
  The clearness to your publish is just excellent and i could assume
  you’re an expert in this subject. Well with your
  permission let me to snatch your RSS feed to keep updated with approaching post.
  Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

 151. retrieve wifi password pravi

  Hi! This is kind of off topic but I need some advice from an established
  blog. Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick.
  I’m thinking about making my own but I’m not sure where to start.
  Do you have any tips or suggestions? Thank you

 152. free Iq test pravi

  Hi it’s me, I am also visiting this web page daily, this
  site is genuinely pleasant and the viewers are truly sharing good thoughts.

 153. buy youtube views pravi

  My programmer is trying to persuade me to move
  to .net from PHP. I have always isliked the idea becahse of the expenses.

  But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type onn
  njmerous websites for about a year annd am concerned about switching tto another platform.
  I have heard good things about blogengine.net.
  Is there a wway I can transfer all my wordpress posts into it?
  Any help would be greatly appreciated!

 154. wifi network hacker pravi

  I’ve been browsing on-line greater than three hours these days, but I by no means found any
  fascinating article like yours. It’s beautiful price sufficient for
  me. In my view, if all webmasters and bloggers made good
  content as you probably did, the web can be a lot more useful than
  ever before.

 155. meme pravi

  I love what you guys are usually up too. Such clever work and coverage!
  Keep up the good works guys I’ve incorporated you guys to blogroll.

 156. Telecharger AutoCAD Gratuit pravi

  Today, I went to the beach with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter
  and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to
  her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
  She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

 157. How to Get Rid of Cellulite pravi

  Greetings! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I
  really enjoy reading through your articles. Can you
  suggest any other blogs/websites/forums that cover the
  same subjects? Thanks!

 158. Samara pravi

  Great weblog right here! Additionally your site a
  lot up very fast! What web host are you the usage of?

  Can I get your associate hyperlink to your host? I wish
  my web site loaded up as fast as yours lol

 159. Head Soccer Hack pravi

  Good post. I’m dealing with many of these issues as well..

 160. love pravi

  Why viewers still use to read news papers when in this
  technological globe the whole thing is existing on web?

 161. best cracked seo tools pravi

  Hi eexcellent blog! Does running a blog such as this require a larbe amount of work?
  I’ve abhsolutely no understanding of coding however I had been hoping to start
  my own blog in the near future. Anyway, should you have any suggestions or
  techniques for new blog owners please share. I understand this is
  off subject but I simply wanted to ask. Thanks a lot!

  Feel free to surf to my web-site – best cracked seo tools

 162. agen bola tangkas online pravi

  If you have an election related issue you’d
  like to see explored, please let me know. Then he
  added a ton of third-and-mediums and third-and-longs.
  Ben dreams about being an athletic coach and his rather solitary, sedentary
  life makes him feel weak and angry.

 163. 8 Ball Pool Hack pravi

  This website definitely has all the information I wanted concerning this
  subject and didn’t know who to ask.

 164. Head Soccer Hack pravi

  Actually when someone doesn’t understand afterward its up to other viewers
  that they will assist, so here it happens.

 165. Nelly pravi

  If you have an election related issue you’d like to see explored, please let me
  know. If you think you’ve forgotten some of the rules, it would not hurt to take a glance of the rules and instructions.
  Ben dreams about being an athletic coach and his rather solitary, sedentary life makes
  him feel weak and angry.

 166. Soila pravi

  Perhaps you had a fragmented family and never experienced consistency
  in your early years. In the long run sports like soccer, cricket, volleyball and other exclusive
  sports events World Cup and Olympics are more enclosed because of their
  ideal viewership in the world which furthermore captured a large number of the dignified viewers.
  Look inside the records for more information before placing your soccer bets.

 167. Tangkas88 pravi

  Heya just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren’t loading properly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve
  tried it in two different web browsers and
  both show the same results.

 168. web design mn pravi

  Hurrah! After all I got a web site from where I can truly take valuable facts regarding my study and knowledge.

 169. cats and dogs movie pravi

  This makes MP4 an extremely flexible and portable multimedia
  solution which is why it is so popular as a video format on mobile devices like i
  – Pods and mobile phones. Here is a list of some informative speech topics for college students.

  H ave get or you actually desired to save a Facebook movie shared by your pals.

 170. Rafaelus pravi

  Da bi kaj takega izjavil o moji družini ga ne bi tožil,saj bi on mene ker bi bil za vedno na vozičku. Pa četudi kakšno leto potem odsedim !!!

 171. pubec pravi

  Uredništvo, kaj tega idiotskega nabijanja ne mislite umakniti niti ko bo Črtomir že v penziji?

 172. Hi there friends, how is everything, and what you wish for to say concerning this post,
  in my view its in fact remarkable designed for me.

 173. baby shower invitations pravi

  Take any chance you get to see one of these things fly in person stealth fighters sound and look completely bonkers in It no wonder people think they are space ships

 174. Réservez votre parc de stationnement proche d’un aéroport.
  Réservation visitable sur internet de parkings dans le contenu du site https://www.allopark.com/ et
  faites des économies sur votre stationnement de toute durée.

 175. Wordpress Content spinning pravi

  Content-spinning.fr vient de publier un Plugin WordPress de Content Spinning ca permet de faire varier vos contenus dedans WordPress avec des
  dictionnaires de variations communs ou privés.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen