SDS: ne ukvarjamo se s sestavljanjem vlade, ampak z rešitvami za Slovenijo!

6

SDS ni še nikogar predlagala za ministra ali ministrico, so danes sporočili iz največje opozicijske stranke.

“V SDS se ne ukvarjamo s sestavljanjem vlade, ampak z usklajevanjem rešitev, ki bodo Slovenijo spet postavile na noge. Glede na različna ugibanja in špekulacije v medijih SDS sporoča, da pristojni organi stranke niso še nikogar predlagali kot kandidata za katerokoli ministrsko mesto. Slovenski volilvci in volivke bodo 4. decembra odločali o sestavi Državnega zbora RS in SDS jim je ponudila v izbiro 88 dobrih kandidatk in kandidatov. Če bo podpora volivcev zadostna, bo SDS skušala oblikovati trdno vlado, vendar pa z imeni ne bo nastopala v javnosti do razglasitve volilnih rezultatov in morebitnih koalicijskih pogajanj. Prosimo vse novinarje, da v svojih poročanjih in komentarjih to stališče SDS upoštevajo.”

SDS: Če bo podpora volivcev zadostna, bo SDS skušala oblikovati trdno vlado, vendar pa z imeni do takrat ne bo nastopala v javnosti.

Foto: arhiv Politikis.si

 

Št. komentarjev: 6
 1. bojana pravi

  Novinarji delajo po naročilu Murgl. SDS je bila in ostaja stabilna stranka, ki ve kaj hoče in zmore.

 2. as pravi

  Bojana ugotavljaš pravilno SDS je stranka ki dobro razmišlja ampak ima nekaj smeti za počistit ki že močno zaudarjajo[JJ . vseved Gorenak in še kak bi se našel]

 3. jure verde pravi

  imate moj glas .in da po volitvah počistite golazen lopovsko

 4. Miki 2 pravi

  Res ste dobri

 5. Miki 2 pravi

  Dragi kolegi vi rešujete Slovenijo, Kako? Ko ste vladali ste prodali najboljša podjetja (Merkator, Pivovarno, Istrabenz,Merkur in itd). Vsi govorijo samo o tajkunih, (Šrot, Bavčar,Kordeš in itd) , da so pokradli denar. resnica je pa taka; 90% denarja je prejela država od tajkunov in vas sprašujem kam je izginil denar ko ste ga prejeli (skladi, ki so v lasti države).
  Če bi ta denar ostal v SLO ne bi bilo treba sanirati banke.
  Sprašujem Janša kam je izginil denar od prodaje firm???
  Lepo ste vladali vender denarja od prodaje firm ni .

 6. janko pravi

  bi volil SDS, vendar ga ne bom in to zgolj zaradi rupla ker bi verjetno spet bil minister na mzz. Tako, da ne hvala. Ne podpiram
  prestopnikov – quisling.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen