Razkrivamo: Mile Šetinc s svojimi “mesarskimi izračuni” nad Janšev prepis stanovanja na Mesarski!?

70

Najprej spomnimo kako se je “afera prepis” glede stanovanja predsednika SDS Janez Janša na Mesarski ulici sploh začela. Nekateri mediji so začeli razvijati teorijo, da je sicer Janša stanovanje v Ljubljani kupil (v bistvu sta ga kupila Janez Janša in njegova žena Urška Bačovnik Janša) pred dvema letoma po pravilih, a ga še ni prepisal, kot je trdil v četrtkovem soočenju na POP TV.

Iz SDS so nato pojasnili, da je stanovanje prepisano, Janša pa je glede stanovanja govoril resnico. Janša je tako stanovanje plačal v več obrokih, in sicer preko transakcijskega računa in s pomočjo hipotekarnega kredita. Kupoprodajna pogodba za stanovanje je bila notarsko overjena, registrirana na davčni upravi, plačane pa so bile tudi vse davčne obveznosti. Janša je agencijo zaprosil tudi za izpeljavo postopka vpisa v zemljiško knjigo, vendar ga agencija še ni mogla izpeljati, ker zaradi pomanjkanja časa Janša agenciji še ni dostavil vseh potrebnih podatkov. Za vpis nepremičnine v zemljiško knjigo ni nobenih ovir, sam prepis lastnine omenjene nepremičnine pa je bil torej opravljen s kupoprodajno pogodbo, ki je bila notarsko overjena in prijavljena na davčni upravi. Zato so trditve, da stanovanja Janša ni prepisal v celoti, neresnične, so poudarili v SDS.

A vsa zgodba glede prepisa stanovanja je na moč simptomatična. Vesoljna Slovenija je z velikim negativnim predznakom opazila, da je lider Pozitivne Slovenije Zoran Janković v četrtkovem soočenju na POP TV kar sam sugeriral voditeljici Petri Kerčmar, kaj naj vpraša Janeza Janšo. Ko se je branil pred očitki o laganju glede svojih nepremičnin in pojasnjeval, zakaj je zamolčal svojo hišo v Grosupljem, ki jo je podaril sinu (vendar je na papirju lastnik še vedno on), se je odločil, da bo “začel provocirati” tudi sam, kot se je izrazil.

“Mene sprašujete, zakaj nisem hiše prepisal. Pa jaz vas vprašam, da vprašate gospoda Janšo, ko je kupil stanovanje, kako ga je plačal in zakaj ga ni prepisal v Ljubljani? Gospod Janša na Mesarski, kako ste kupil stanovanje?” Janša je na to odgovoril z besedami: “Stanovanje sem plačal s kreditom in sem ga tudi prepisal.” Janković je potem nadaljeval: “Ne, jaz bi rad vedel, ker pravi, da ga je s kreditom plačal.”

No, naslednji dan so se potem vsi večji mediji ukvarjali s tem taistim “bistroumnim” vprašanjem: ali je Janez Janša vpisal svoje stanovanje v zemljiško knjigo, in kako ga je plačal. Najdlje je pri tem šel Dnevnik. Odgovor na vprašanje, zakaj Janez Janša stanovanja ni vpisal v zemljiško knjigo, “se zelo verjetno skriva v financiranju nepremičnine”, sta zapisala novinarja Primož Cirman in Vesna Vukovič in pri tem predstavila zelo natančne izračune. Raziskovalno novinarstvo? Niti ne, prej dober prepis gradiva in izračunov, katerih avtor je Mile Šetinc, lobist in svetovalec Zorana Jankovićz v predvolilni kampanji.  

Sedaj pa pozor: Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da je Mile Šetinc, sicer tudi mož novinarke TV Slovenija Mojce Pašek Šetinc (znane po hvalospevnem dokumentarcu o Milanu Kučanu), te dni novinarje intenzivno prepričeval o pravilnosti svojih izračunov (ti so sicer zelo podobni kakšnim mesarskim izračunom, ko se kaj hitro kot naključno kaj zmoti), iz katerih naj bi izhajalo, da se zneski prodaje stanovanj Janeza Janše ne ujemajo in da je gotovo v ozadju gotovina neznanega izvora. Mile Šetinc pa pri tem očitno ne razpolaga z vsemi podatki, ali pač, in jih je samo namerno iz svojih “izračunov” izpustil. Tako med Šetinčevimi izračuni ni podatka, da je bil Janez Janša pred nakupom stanovanja na Komenskega lastnik enosobnega stanovanja in zazidljive parcele v Trenti, ki jo je kupil že pred dvajsetimi leti in da je te svoje nepremičnine prodal, da je lahko kupil stanovanje na Komenskega. Kot je pojasnil Janez Janša, je vse njegovo premoženje popolnoma sledljivo iz podatkov, ki jih je dostavljal protikorupcijski komisiji, odkar velja ta zakonska obveznost, saj je bil ves ta čas poslanec.

Šetinc očitno želi z napadi na Janšo preusmeriti pozornost od Jankovićevih laži. Seveda neuspešno. Jankovićeve laži glede skrivanja svojega nepremičnega premoženja ne bodo ostale med slovenskim volilnim telesom neopažane, kar že kaže pomenljivi zadnji javnomnenjski razkorak med SDS in Pozitivno Slovenijo. Mimogrede, nekateri mediji, med drugim tudi Politikis.si že razpolagajo z informacijami, da naj bi Janković lahko imel kakšne nepremičnine tudi v sosednji Hrvaški (o tem več jutri).  

Sami anti-Janša “matematiki”: Mile Šetinc je “računal” zneske prodaje Janševih stanovanj, njegova žena Mojca Pašek Šetinc je v svojem dokumentarcu “računala” Kučanove osamosvojitvene “zasluge” za Slovenijo, Rudi Moge pa še dandanes potegne na plano kakšen svoj “izračun” o “trgovini z orožjem”…

Foto: mediaspeed.net

Št. komentarjev: 70
 1. micka pravi

  Oh tale impotenten Mile, takšne neumnosti se dedujejo. Se še spomnite izjav njegovega očeta, ko je padel vojaški helikopter Gazela v Sloveniji? Mi lovci vemo kako je to, ko ustrelimo divjad in je potem več ne najdemo? Iz malega raste veliko, iz malih neumnosti Franca Šetinca je zrasla velika neumnost v obliki Mileta Štinca, ki mimogrede v postelji povsem zataji.

 2. robin hud pravi

  barabini bodo zgubili na celi fronti,pri nas se obračunava kar v tri dni, nihšče ne odgovarja za svoje laži.

 3. falcon pravi

  Ko gledam to fotko, mi je v mislih parodija na “vrnitev odpisanih”.
  Pa brez glažkov v roki tudi ne gre.

 4. as pravi

  DA da robin hud imaš prav še boš imel dela sa rešiš ta svet.Posebno v slovinji se boš moral potruditi.Samo bodi resnično pošten.

 5. japajade pravi

  Kakorkoli, bila bi moja osebna diskreditacija, če bi volil stranko SDS, kateri so vrednote laž, poneverjenje, goljufija, kraja, grabežljivost!

 6. yebiwetter pravi

  se še spominate starega šetinčevega francelna, ki ga je predsestvo pokojne države poslalo na kosovo kot opazovalca tedanjih razmer, kako se je blamiral, ko so ga miloševiči zasačili pri krivolovu, ha ha ha ….. jabolko ne pade daleč od drevesa, to je dobro vedel njegov pokojni predsednik, zato je razvajeni milček bil umaknjen iz štaba lds …
  ….tudi zgodba iz bežigrajske gimnazije je podobna zgodbi sina srba, ki bi rad postal, naš diktator ….

 7. Horst pravi

  japajade,malo si pomešal stranke.Preden se lotiš pisanja in komentiranja se prebudi.

 8. anakonda pravi

  Šetinc in spet Šetinc!!!

  Jabolko ne pade daleč od drevesa. Kakor oče, tako tudi sin!
  Že sam partijski kodeks, prištudiran v Kumrovcu in izvajan v Sloveniji zahteva, da tovariši držijo skupaj. Saj so vendar enakopravni!
  Enakopravno pokvarjeni.

 9. Letica pravi

  Tipični trijo – adijo, ki posluša navodila botra iz Murgel. Zadnja čas, da se rdeči kmeri umaknejo iz oblasti, ker so naredili “že preveč dobrega” za Slovenijo in njene ljudi. Nekaj podobnega je zadnjič izjavil 2. človek kmerskega režima. Ni jih večjih podležev od tistih, ki zavestno uničujejo svoj narod in hkrati trdijo, da mu hočejo dobro.

 10. sivi pravi

  LUSTRACIJA, je še kako potrebna! če bi jo že izvedli ne bi imela Slovenija revežev, niti gospodarskih problemov!

 11. yebiwetter pravi

  …..če si pravi, se tudi meso izpod pulta dobi …..

  zaradi tega zlatoustovega stavka v pokojnem pavlihi je stari šetinc tožil omenjeni časopis in to konec osemdesetih let …..

  kraj dogajanj mesarija Vodice

 12. anti pravi

  Debelo sem pogledal ob soočenju na Pop-u, ko je Jankovič dejal, da je davek plačan od dedovanja v 1. dednem kolenu. Žal je Zoki še živ in sram ga je lahko, da kot kandidat na volitvah ne ve, kaj je darilna pogodba in kaj dedni dogovor. Pri vseh svojih nepremičninah bi to lahko vedel, očitno on sploh ne posluje z nepremičninami zakonito, saj je plačilo davkov obvezno in nepremičnine brez prijave na Durs-u ne moreš prodati in nikamor vpisati ali prepisati. Spet blodnje tovarišev.
  Bodo pa Šiškarji povedali ali držijo govorice, da sinčka pridno kupujeta stara stanovanja ob Celovški, kjer naj bi se v prihodnosti gradila šestpasovnica in bodo stara stanovanja v hišah, ki se bodo podirale pridobila na ceni. Tudi ga. Mija Jankovič ima še kakšno stanovanje v Trnovem. Govori se o gotovinskih plačilih.
  Zato nikar ne tolcite po G. Janši, ki je jasno in glasno povedal, da stanovanje ima in da so davki poravnani. Kako pa poteka vpis v zemljiško knjigo pa ve najbolje Zalar, možganski trust slovenskega sodstva.
  Jankovič pa niti ne ve kaj kateri davek je. Ima pa res dobro svetovalno ekipo okoli sebe.
  Naj bo raje okrog nepremičnin drugih tiho, da ne bo še kaj prišlo na dan. Se je preveč gradilo zadnja leta, v Ljubljani, da se ne bi izvedelo še kaj.

  Ni ravno ažurna tema, vendar mi ne da miru že od 1.novembra. Ko sem, kot vsako leto, obiskal Spomenik žrtvam vojne za Slovenijo na ljubljanskih Žalah. Sem se zgrozil, v kakšnem stanju je spomenik. Na ta spomenik so vsi politiki (Türk, Pahor, Germič in seveda Jankovič) polagali vence, pa tega niso opazili ali pa jim je tako malo mar za vse ljudi, ki so dali življenja za Slovenijo.
  Ljubljanski holding upravlja z ljubljanskimi Žalami, Jankoviča je sama hvala, kako urejena je Ljubljana, na spomeniku Slovenstva, pa ne moreš prebrati imen žrtev, ki so padle za Slovenijo. So povsem sprane. To kaže na odnos njega in ostalih tovarišev, do Slovenstva in samostojne Slovenije.
  Enako stanje je na Žalah, tudi, ko gledaš spomenik Plečnika, spomenik slovenskih pesnikov in pisateljev Moderne, Ketteja, Murna, Cankarja in Zupančiča. Oba spomenika sta okrušena, neurejena, ko bi vsaj črke obnovili.
  Take stvari se dogajajo pod Jankovičem, bolj važna je dvorana Stožice, kot pa z minimalnimi stroški poskrbeti za Slovensko zgodovino in njene spomenike.
  To je dovolj jasno pokaže odnos tovarišijskih politikov do naše deželice.
  In tak človek se ima za Slovenca in bi vodil Slovence ?????

 13. anti pravi

  Zemljo za izgradnjo naselja na Mesarski je prodal Mercator-TMI, pod vodsvom Jankoviča?

 14. višnja pravi

  Preberite raje kaj piše v Delu g.Spomenka Hribar. Verjetno ji janšisti že grozijo, tako kot so nekaterim novinarjem. Ampak večine Slovencev ne bodo mogli elimiirati. Njihov čas je potekel. Kriminalca za premiera, ne hvala. Recimo Janši, dovolj je!!!!!!!!

 15. yebiwetter pravi

  višnja

  tole je pa zate, prva nagrada …

  http://www.mikronion.com/component/content/article/21/41-bue

 16. brane pravi

  Višnja, daj drugič ko bereš, še vklopi podnapise, da ti tisto kat prebereš tudi razumeš. Vseo, kar Spomenka hoče podtikati, ni pa povedala, so dodali komentatorji članka. Drugič še to preberi, potem pa komentiraj.

 17. sivi pravi

  @ Višnja, Spoménka pa je pristno slovensko ime? Res, potrebujete nekateri srbski škorenj, da vas uči njihove “pameti” oz. kako morate razmišljat, da se bodo Srbi tu počutili dobro. Za slovence jim ni pomembno hočejo si jih le podrediti s pomočjo pisunov ala Višnja. Tisti, ki pa razmišlja dobro za Slovence in našo domovino mu pa brž obesite razne afere itd Levakarji ste slepi na levo oko. Ali tako sovražite desnico, da si boste odsekali celo desno roko? S svojo pametjo in upoštevanjem “nasvetov” ne sežete dalj, kot če bi v vojni sprti strani upoštevali nasvet, kako morajo razmišljati branitelji, da bo za napadalce dobro. @ Višnja sramujte se svojega pisanja!

 18. Krpan pravi

  Kot tisoče drugih (tudi g.Janša) sem tudi jaz kupil parcelo in obkekt na njej. Tako kot g.Janša, s kreditom, pogodbe, notarji, prijava davkariji, plačan davek… Do tu vse hitro in gladko, seveda ker vsi nekaj zaslužijo. No, vpis v zemljiško knjigo se je pa zelo vlekel, kjub podanemu predlogu in izpolnjenimi pogoji. Še bolj pa se je vlekel izbris plombe. Kar eno leto je trajalo. Sodišče si je pač pri vsej svoji hitrosti in hudimi zaostanki tudi tu vzelo čas.
  Postopek vpisa v zemljiško knjigo pri g. Janši je za utapljajočo levo udbomafijo, ki hlasta in krili vse naokrog le rešilna bilka. Na njihovo grozo, pa je deroči tok rdeče reke laži, kraje, likvidacij in vseh mogočih lopovščin, premočan. Nobebena bilka in noben jih ne reši, reka jih odnaša. Še pomahali ne bomo v slovo….

 19. višnja pravi

  Sivi_brane ipd. Z osebami, ki imajo podpovprečni inteligenčni kvocient ne razpravljam. Večkrat je bilo povedano, da imajo podporniki stranke SDS najnižjo izobrazbeno strukturo. Res pa je, da so izjemno uspešni, ko gre za prepisovanje, ponarejanje, ustrahovanje, prisluškovanje, krajo in poniževanja. Povem samo, kar je že javno objavljeno.

 20. sivi pravi

  @ Višnja ravnokar si to naredila. Sicer pa nekdo, ki govori o denarju verjemi tega nima. In nekdo, ki govori o iq_ju ,…. lahko sklepam kako je v resnici s teboj. Obešanje svojih napak drugim je edini vaš domet. Argumentirano predstavljanje stvari pa je za vas nedoumljivo. Argument za te trditve je, da vas tendenciozne laži neke srbske pisunke fascinirajo.

 21. brane pravi

  Me je sivi prehitel. Kar si izjavila se približno ujema s pregovorom: kurba o poštenju, bedak o kaj bi počel, če me Bog ne bi oškodoval pri pameti. Naj nadaljujem ? Očitati nekomu pomanjakanje nečesa, o čemer sama lahko le sanjaš – naj končam s pregovorom: pametnemu zadostuje beseda.

 22. čebelar pravi

  @ Višnja vi ste tako pametni, da je bolje za vas, da ste tiho! 🙂

 23. anakonda pravi

  Višnja, čas je da si nabaviš dedca (če te bo kateri sploh hotel), potem pa brž z njim v posteljo, da doživiš še kaj lepega na tem grdem svetu.
  Potem mogoče ne boš več tako sfrustrirana.
  Nikakor pa ne računaj s tem, da te bo Janša podrl, on že ima svojo, ki je malo boljša od tebe.

 24. MEFISTO pravi

  V zadnjem predvolilnem tednu moramo biti pripravljeni na vse.

  Turbokapitalistična levica bo poskušala storiti vse, da bi volilni rezultat obrnila v svojo korist.

  Pri tem, kot po navadi, ne bo izbirala sredstev.

  Slovenci, mar smo res take ovce, da nas bodo kar naprej strigli in molzli?

 25. angi pravi

  ha, ha, jebite se vi šetici v glavo z jankovićem in vsi rdečkarji ter levaki, vi lahko serjete kar koli hočete ampak mi vemo, da ste vi ene pokvarjene lažnive mafijske balkanske podgane!!!

  MI VERJAMEMO JANŠI NE VAM LEVAKI-MAFIJA TATOVI SLOVENIJE, MARŠ U 3…..

 26. Trsten pravi

  Zokijevi zemljaki spuščajo zadnjo meglo. Ravnokar je posijalo sonce in zamegljena Ljubljana se je zresnila in Zokija in njegove zemljake ter ritoliznike poslala v kurejne/ac/.

  Ker Rado ne more več prisostvovat s svojimi bebastimi lažnivimi ugotovitvami si je nadel ime Višnja.

 27. Petrovc pravi

  višnja: o tem, da tebi osebno niso nikoli testirali IQ, ali pa EQ, je po tvojih komentarjih jasno! Tudi bolje, da niso, kajti prišli bi na nivo ameb, nivo levičarjev!
  V letu 2008 tam oktobra, so mednarodni strokovnjaki (Rusi, Japonci, Nemci, Korejci Francozi) merili IQ in EQ levih in desnih komentatorjev na spletnem portalu “vest.si”! In nivo levih komentatorjev je bil nižji kot je številka čevljev enoletnega otroka! Ergo okoli 9! Nivo desničarjev je bil preko 140! To je bilo dokumentirano v nadaljevanjih objavljeno na “vest.si!” ŠE POMNITE PRODANE DUŠE!

 28. modusvivendi pravi

  To, da je Janša vse transparentno razkril je dobrodošlo, zdaj pa od taistih novinarjev pričakujem, da se tako natančno z izračuni in filigrantsko lotijo še Jankovićevega premoženja, ali je bil to le poceni manever kako preusmeriti pozornost drugam. Dela z Jankovićem bi imeli veliko. Ljubljana in preprodaja nepremičnin, Ciper, Švica, etc. No, kje ste zdaj iz Dnevnika in Šetinčevka.

 29. Petrovc pravi

  NACIJA, STREZNI SE!
  Povsod po svetu, kjer imajo volitve, nacija stran, ki zamoči, ki se osramoti z lažmi ali krajo ali neuspehom, na naslednjih volitvah kaznuje s tem, da njene predstavnike pusti pred vrati parlamenta, na cesti!
  Kako je pri nas?
  Leta 2008 nas je gnezdo zla, s princem teme, nalagalo z “novimi” strankami, novimi obrazi (KGB-Katra, Gregor,Borut)!
  REZULTAT: ROP DRŽAVE IN ROP DRŽAVLJANOV BREZ PRIMERE V SVETU!!! Povem vam, najbolj roparska in mafijska država v Aziji, Uzbekiston in Karimov, nista tako izropala države in naroda!
  Leta 2011 nam gnezdo zla, s princem teme, laže in nas zavaja, spet z “novimi” strankami (listami), obrazi (ZGB-Zoran, novi Gregor, stari Borut).
  ISTI LJUDJE, ISTE MANIRE, ISTI BOTER MAFIJE! LEVAKI!

  Za Božjo voljo, Slovenci, ENKRAT PO LETU 1848 po letu permanentnega razkroja, VOLITE S SPOMINOM IN VOLITE S PAMETJO IN POSLUŠAJTE SVOJO SRČNO KRI! Ko boste volili emocije in srce pustuite doma!
  Kajti če boste volili brezpametno, so to VAŠER POSLEDNJE VOLITVE! Za tem ponavljanja ne bo več! Prišli boste v roke zveri, ki ne bo odnehala, da vas pohodi v cilju NIKOLI VEČ NAJ NE VZBRSTI POMLAD V NARODU!

  VOLITE NSI in VOLITE SDS! Kaznujmo levake za laži, nemoralo, rope! In dajmo možnost drugi strani! Strani, ki ima program, poštenje in vizijo! Dajmo jim priložnost! Dajmo priložnost svojim otrokom in svojim vnukom! NE DOVOLIMO; DA SE POLEG 72.000 naših otrok, zaradi naše neumnosti, izseli še ostala mlada intiligenca in bomo izumrli!

 30. IGO pravi

  Volilke in volilci odložite že tega Viranta tja kamor spada, na kup gnoja !

 31. modusvivendi pravi

  Seveda smo prebrali Diklićevo, ki že 20 let flanca eno in isto, vodi jo sovraštvo do Janše in hujska ljudi proti njemu. Gospa je bolana in obsedena z Janšo. Svetujem ji, da obišče psihiatra, hkrati pa pozivam naj bo lepo tiho in naj vrne priviligirano nezakonito penzijo za le 27 let delovne dobe. Diklićka dela vse, da deli ljudi, samooklicana spraviteljica je v teh 20ih letih le delila. Ni kredibilna. Zaradi mene lahko spiše tisoč knjig in člankov o tem kako sovraži Janšo, pa to pač ne pomaga. Zdaj še teden dni pred volitvami nekaj poskuša, ampak je zaman.
  višnja, tisti, ki za premiera podpira turbotajkuna Jankovića, nima pravice moralizirati in govoriti o drugih.

 32. mrki pravi

  Tale šetic je prava katastrofa , pa njegova žena tudi , nič novega – sicer pa si oglejte

  http://www.youtube.com/watch?v=tceM0a8MyXI

  http://www.youtube.com/watch?v=AOuzhzIQaQw

 33. erato pravi

  Zadnji izdihljaji tranzcijske levice v Sloveniji. Poskušajo še vreči kakšen košček govna na svojo politično konkurenco, a ga dobijo direktno nazaj v usta.

 34. ŠTEFKA pravi

  Joj kako so frustrirani in iščejo šivamo v kupu slame ha, ha nimate šans, đanković bi temu rekel takole:” popušili ste”!
  Srčno upam, da bodo dobili pravično plačilo, ker nemoreš graditi prihodnosti, da ne razčistiš preteklosti, upam, da jih čaka roka pravice prej ali slej, mi pošteni Slovenci pa nismo več naivni.

 35. EVROPA pravi

  Joj levaki-in nove stranke z jankovićem in virantom načelu, ki so ravno tako postkomunistične stranko z zelo umazano preteklostjo in sedanjostjo nimajo šans, ker nepoznajo poštenja in pravičnosti, ker jih je sam pohlep in kriminal, zato pa sta si virant in janković tudi v sorodstvu, oče od viranta je pravi mafijski guru od jankovića, naj poveta po pravici koliko sta narobotala od mercatorja, ne takih ljudi v politiko, ker bo še večje sranje kot je bilo sedaj z pahorjansko koalicijo.

  VOLIMO POMLADNE STRANKE, DA SE REŠIMO MAFIJE IN

  DA DOBIMO PRAVIČNO IN PRAVNO DRŽAVO.

 36. Petrovc pravi

  ZOKI UND FLOKI (Virantović)
  Ali
  Floki 11:54 do 12:00 in še do 12:04! IN NIKOLI VEČ!
  PRJATLI, NE MISLITE, DA JE ISTOČASNA OBJAVA OBEH, ZOKIJA IN FLOKIJA, da bosta kandidirala s svojimi listami, NAKLJUČJE!!!
  Ne!!!
  Dogovorjena je bila po tajnem posvetu princa teme in Zokija!
  In med Zokijem in Flokijem je bilo vse dogovorjeno na tistem nedeljskem družinskem kosilu pri Virantu (starejšem)!
  In Flokiju je bilo ponujeno:
  Če ti dobiš več, boš mandatar in boš vladal! Jaz pa se umaknem, moji te bodo podpirali! Pa še vsi levi!
  Če zmagam jaz, Zoki, tebi pripada ali gospodarstvo ali diplomacija) IN ZAJAMČENO BODO TVOJI PRIHODKI 50.000 mesečno!
  Virant (Floki) ogromno troši! Samo zabava za roistni dan stane 38.000 Eurovčkov!
  IN IZ FLOKIJA SE JE RODIL SLOVENSKI JUDEŽ!
  Mar smo Slovenci GOVNO, smo drobiž za mešetarje, da se takole o nas mešetarijo Zoki und Floki und Murgelški špetirmoher!
  SMO RES TAK PODEN! OVCE NA TRŽNICI!
  Že zaradi ponosa MORAMO REČI: NE, DOST VAS IMAMO!

  prjatli, KI VERUJETE, KI STE GLOBOKO V SRCU ZAVEZANI VERI IN BOGU, VOLITE NSI!
  SAMO NSI JE REŠITEV ZA NACIJO!

 37. bumbar pravi

  Na progresevnem Poletikisi mate srečo da mate intelektoalca Mafistoja. Toti pofpreček 140 iku je za Mafistoa mala malca. Petrofc – nea ga tak hvali nooo

 38. Ana pravi

  Kdo ne pozna Franclja Šetinkota. V času enoumja, ko so mu Delovi kurirji zvečer nosili domov zastonj izvod časnika Delo, je vsakič, ko mu vsebina ni bila po volji poklical odgovornega urednika, zdaj že pokojnega Jaka Koprivca in zahteval, da iz časnika umaknejo določeno vsebino. Tako je nomenklatura oblikova javno mnenje in tako se ponavljajo stari časi. Hvala za komunajzarski gnoj…

 39. mrki pravi
 40. ŠTEFKA pravi

  LEPA SLIKA VSI TRJE SO TEŽKI KRONIČNI ALKOHOLIKI ,KI
  SE ZA 2dl. prodajo !!!!!!! sami se diskvalicirajo po tekočem metru !!!!!!!!!!!!!!!!! Mojca se je pa tudi visoko PRI pojahala !!!!

 41. MUSTAFA pravi

  Štefka!
  Prav imaš, pa še čist rumene rdeče brke ima verjetno ima Mojca meno jo je…..

 42. MEFISTO pravi

  Pomemben član Jankovićeve stranke je postal tudi suspendiran sodnik celjsjega okrožnega sodišča Milko Škobrne, ki se je pustil znatno podkupovati in ki je nekaj časa užival udobje preiskovalnega zapora.

  Tega sodnika preganja posebna skupina državnih tožilcev, vendar je očitno, da ga bolj ščiti kot preganja.

  Sojenje naj bi se začelo proti koncu tega tisočletja v Ljubljani.

  Okrog Jankovića se pa res zbira sama boljša in fina družba.

 43. sivi pravi

  Ja Višnja po svoji voliji si zlezla v žakelj, ki si ga sma sebi nastavila. Sivi ti je samo prikimal, da je toja pamet tam v žaklju nekje…. To je tako, ko nekdo služi svoji “pameti” namesto, da bi bilo obratno. Sedaj je konec prelepega sončnega dneva in je čas, da te izpustim iz žaklja. 🙂
  Ne zameri!
  Ampk samo pod pogojem, da ne nasedaš več rdečim tračarjem. Služi Resnici ine tendencioznim lažem.

 44. Baron pravi

  Višnja je zgolj komunajzerski provokator.

  Nakladanje Spomenače pa nima nobene zveze z realnostjo, ker prikazuje, kot da je Janša nedotakljiv v medijih. V resnici pa je ravno obratno.

  To samo dokazuje, da so komunajzerji zmožni trditi, da je nekaj črno, četudi je v resnicibelo.

 45. sivi pravi

  Ah, Baron ne samo to za komunajerje naprimer teče reka Sava proti Gorenjski. Seveda, če tako ukaže murgel baba, nadomestil ga je polbrat janković. Masoni imajo svoje zakone, ki nimajo povezave ne z logiko in ne s pametjo.

 46. mudo moreno pravi

  Milko Šetinko je pravi matematični genij, tako kot so to ponavadi vsi, ki so prišli iz svetovno znane fakultete imenovane FDV, kjer je najtežji predmet omara, padeš pa lahko le na stopnicah. To so med drugim ugotovile tudi neizobražene ljubljanske branjevke, ki so s temi matematičnimi fenomeni vedno žele ekstra profit.
  Matematična nadarjenost levice me je spomnila na en dogodek, ki se je zgodil konec 40 let, ko so nekateri mislili, da boga za jajca držijo in je cel svet njihov. Južno od Ljubljane so na morostu, na površinah ki so jih ukradli kmetom in cerkvenim redovom ustanovili državno posestvo (SOVHOZ) Barje. Za direktorja so postavili moža, ki sicer ni diplomiral na FDV, baje je bil pred vojno le cestni pometač, imel pa je ogromne zasluge za medvojno in povojno morijo in bil neverjetno matematično obdarjen. In človek je razmišljal takole: če letos spomladi posadim 1 krompir, konec poletja poberem 10 krompirjev. Ampak če teh 10 krompirjev pustim v zemlji do naslednjega leta, prišparam pri delavcih , gnojilih, nafti in naslednje leto poberem 100 krompirjev. In tako se je tudi zgodilo. Ko so v naslednjem poletju izkopavali ves tisti krompir, so nakopali vse skupaj 0 (nič) krompirjev.
  Še danes ni jasno, zakaj se genijalni načrt ni izšel. Narejene so bile mnoge strokovne ekspertize, a ker Jugoslavija ni premogla veleuma kot je bil v SZ Lisenko, je zadeva ostala nezaključena. SOVHOZ Barje je propadel, del zemljišč pa je mnogo kasneje za drobiž kupil ljubljanski župan Janković.
  No, pa smo spet pri Jankoviću, ti šment. Ampak saj vsi vemo: Kriv je Janša!

 47. sivi pravi

  Ups! Tisto “fehtanje” kućana, jankovića je masonarska inciacija! Tako npr. kot črna maša v Dražgošah vsako leto za prevlado nad Slovenijo. Albert Pike je njihov guru. Poglejte si na Goooglu, zakaj se tu gre. To pojasnjuje tudi “lasnosti” “nevidna moč”, kar je posledica “iniciacije” v njihove vrste. Saj bi bilo smešno, da vse skupaj ni res. A na žalost je tega kolobocije še in še. V teh prelomnih časih daje moč in vedenje le jezusov evangelij, ki pa je na nekaterih mestih predelan. NE menjati istitucijo in nauk!! Za NWO pa se skriva alijenska rasa, ki ne želi imeti preveč ljudi na tem planetu. Njihovo bluzenje o prenaseljenosti sejanje malodušja s toplo gredo itd. Skratka sprovocirati ljudi, da služijo lažem in posledično razdvojenost. Ceno takšnega početja bomo plačali vsi najvišjo pa protagonisti laži. Kenedy je moral umreti, ker je hotel del tega razkriti javnosti. V teh prihodnjih letih bomo doživeli in videli še marsikaj. Ne bo nam dolgčas.

 48. sivi pravi

  Mudo ko si že tu, razmišlal sem o kolumbovi barieri….
  Stran na linku spodaj opisuje “hidrino” t.j.atom vodika, ki ima energet ski “manjko” po qvanti. (qantna fizika elektronske oble ali orbite elektronov) Ker pa je fizično manjši in je s tem ta odbojna sila (kolumbova bariera) manjša, se verjetno zgodi pri Rossijevi napravi, da ta “pod vzbujeni” atom vodika “pade” v Ni atom. Katalizator pa je v obeh napravah isti. Mils ne uporabi “hdrina” v nadaljnih reakcijah kar Rossijeva naprava počne. Tu je sicer še kar nekaj dela, da lahko takšna naprava zaživi v praksi, pri uporabnikih, ki ne vedo nič o tem
  http://en.wikipedia.org/wiki/Blacklight_Power
  Nekdo noče in noče spraviti Resnice na plano.

 49. Frühling pravi

  Sivi, ali pa je Rossi kradel pri Randell Millsu?

 50. sivi pravi

  Fruhling pomladnik? Vaaauuu zanimivo stališče!

 51. sivi pravi

  Mudo, Resnično imaš dobre komentarje zgornjemu sem se moral pošteno nasmejati. Komunistična logika nima opravka z realnim življenjem, edino z kriminalci in njihovim načinom razmišlanja. In da bo ironija večja, poskušajo ljudem soliti pamet, tako, da bo komunistom bolje normalnm delovnim ljudem pa slabše. Ščetina je pa res sinonim za krojenje resnice po komunajer željah. A njihov čas je pošel informacije se preko interneta hitreje širijo, kot komunajer banda sploh sposoban dojeti. In so potem presenečeni, ko nas neko pisunstvo, neke srbjanke ne fascinira. V svoji nerazgledanosti spregledajo destvo, ki sem ga navedel že zgoraj, da je situacija podobna, kot, da bi morali branilci svoje domovine poslušati nasvete napadalca, kako naj razmišljamo, da bo napadalcem všeč. Kako jih naj torej razumem? Edino kot izdajalce naše DOMOVINE SLOVENIJE. Zato jih naj bo sram.

 52. mudo moreno pravi

  Sivi, nategujejo nas podolgem in počez, zadnja leta so izzumili celo davek na neki izmišljeni CO2, ki ga je v atmosferi manj kot 0,04%, je pa nujno potreben za življenje na tem planetu. To pomeni po zdravi kmečki logiki, da barabam plačujemo zrak ki ga dihamo. Res smo neumni.
  Teslo so svoje čase povsem onemogočili, ko so ugotovili, da je odkril princip, kako črpati energijo iz okolice, zastonj. Če se neki šlosar pa imenu Ismael Aviso iz zabačenih Filipinov lahko vozi na Teslino anteno, je možen le en zaključek: da te tehnologije nimamo razvite, so krivi bankirji-politiki-mediji-akademiki.
  Pa vendar imam dober občutek. Zadeve bodo šle še močno na dol. Nekateri tega ne bodo prenesli, za preproste ljudi, vajene vsakovrstnih pizdarij in zatiranja pa bo to le še ena od mnogih preizkušenj, ki jih bomo prestali stisnjenih zob. Kandelabrov imamo dovolj, vrvi pa se bo tudi našlo. A zadeve niso še čisto dozorele. Kot je rekel nekdo: “It’s too late to work within the system, but too early too shoot the bastards.”

 53. bumbar pravi

  Neke rasprave tu je prau fajn čitat ker majo pojnt čeprau z reševajem stanovanskega problema “veljakof” nimajo baš veze.
  Vedno na novo se fprašujem kak lahko tak pametni ludi dajo roko v ojgn in se potegnejo za nekiga Josefa Jerofška npr. al pa nenazadne Jajota, keri jim ne segne niti do gležnof???
  O Židah pa sem že dauno piso, pa me noben ni šmirglo!

  Tisti, ki se uči od slehernega človeka press

 54. MEFISTO pravi

  Iz srca privoščim mojim rdečim bratom, da jim bo SVETI MIKLAVŽ prinesel JANŠO!

 55. MEFISTO pravi

  Iz srca privoščim mojim rdečim bratom, da jim bo SVETI MIKLAVŽ prinesel JANŠO!

  BUMBAR na primer sam sploh ne bi znal izbrati pravega voditelja za težke čase po lomastenju KGB.

 56. sivi pravi

  @ bumbar, ti se učiš le od komunistov ali si naiven in nasedaš rdečim medijem, ki jih je 98 % v Sloveniji! Če bi razumel židovsko zaroto, bi vedel, da so to Rockefellerjevi hlapci. Internacionalisti! Njim nasprotje pa je domoljubje. Da bi spoznal veličino G.Janše moraš stopiti samo malo čez mejo na vzhod, zahod, ali sever. Takrat boš lahko ponosen, da si Slovenec, tako kot on. S kakšnim namenom potem želiš omaloževati g.Janšo?
  -Nerazumevanje navedenih dejstev.
  -ali imaš koristi od rdeče klike v Sloveniji torej prejemnik judeževih srebrnikov.
  -Zaplankanost?
  -Spranost možganov..
  -Ali ti je cirilica domača pisava….
  Če ne bi bilo G. Janše bi ti sedaj tu moral pisati cirilico.
  Da, si pravi človek, pojdi na volitve, in če tudi na skrivaj, obkroži SDS.
  Mimogrede, ko boš sedaj zjutraj jedel poglej s katero roko držiš žlico in se hraniš.

 57. sivi pravi

  Ali ste žrtev tega, ki pa je pozaslugi pahorja prisoten tudi v Sloveniji?
  http://peswiki.com/index.php/Review:Dr._Nick_Begich_on_HAARP%2C_Secret_Sciences_and_High_Technology_Mind_Control

 58. MEFISTO..bebec pravi

  avtor–!?
  .
  TEGA PISUNJENJA O MOGETU ..ŠETINCEVIM..!
  .
  JE pravi
  …………………. FAŠISTOIDNI PRIPADNIK
  .
  janša-LUKAŠENKO-ove drhali..!!

 59. Kladivo pravi

  Še ena banditska naveza. A tokrat jim ne bo uspelo. Demokrati smo vse številčnejši, levaki že bežijo ko zmešani v opozicijo.

 60. […] Politikisu smo čez vikend prvi pisali o družinsko-novinarski navezi Mile Šetinc – Mojca Pašek Šetinc, kjer se je zla…(ti so sicer zelo podobni kakšnim mesarskim izračunom, ko se kaj hitro kot naključno kaj zmoti), […]

 61. japajade pravi

  “Horst”! Še kako zbujen po letu 2008, čeprav ne tolko presenečen, ko sem spoznal, kolk je Janša s svojo vlado zaj…. Slovenijo! Glede na to, da Janšo poznam še iz časa njegovega udejstvovanja v mladinski organizaciji, lahko rečem, da smo jo še dobro odnesli! Še to, zadnji, ki lahko omenja poštenje in pravičnost je sam Janša!

 62. bumbar pravi

  @sivi. Sem antikomunist. Naiven? Odvisno. Nasedam lahko tudi 2.odstotkoma. Židovsko zaroto dojemam manj sofisticirano. Jajo se je Židom zameril preko Patrije, ko jim je speljal že praktično dogovorjen posel, čeprav globalno minoren, ampak vendarle. Če se zameriš Židom je to, najmanj s finančnega vidika, slabo za Slovenijo – v globalnem smislu. Domoljubje ni odvisno od nabiranja kilometrine. Alfonz Šarh je tipičen primer.
  Spomin na razmetane štruce kruha in zoglenelo truplo Slovenca, kot posledica sestrelitve helikopterja v Ljubjani, na povelje, v kleti Cankarjevega doma skritega generala Glanzkopfa, mi vzbudi zgražanje, ne pa spoštovanje. Kljub izgovorom na kolateralo in višje cilje.
  Če ne bi bilo Jajota bi bil pilot, Slovenec Anton Mrlak, najbrž še danes ŽIV. Ja, koga pa to danes, v brezskrupuloznem boju za ablast, še zanima?
  Imam samo srednješolsko izobrazbo tehniške smeri in si kruh služim kot s.p., brez pomoči “rdečih”.
  Bivši komunisti in diplomanti FDV (FSPN) mi niso blizu. Tudi Janezu Stanovniku očitajo, da je politični konvertit!
  Zaplankanost je obratno sorazmerna s površino države v kateri živijo tudi “sive” eminence.
  Spranost možganov? Ne sodi drugih po sebi!
  Cirilica ni moja domača pisava.
  Obkrožil bom SDS in NSi.
  Če bi ti zdaj natipkal, da sem levičar, mi itak nebi verjel

  L.P.

 63. bumbar pravi

  Živel 29.november, Dan republike….ups

 64. Joža pravi

  (…ker zaradi pomanjkanja časa Janša agenciji še ni dostavil vseh potrebnih podatko…)
  Joj, da me ne bo kap. A ne ve kdo je in kje ma svojo osebno ter davčno kartico. Bumbar

 65. Joža pravi

  Mefisto, tebe bi zaradi tvojih izjav in žaljenja itak morali dati tudi na hladno … skupaj s svojim polbogom Ivanom. Želim si samo, da boš pod tem psevdonimom aktiven tudi po volitvah, ko boš videl kako Ivan orje ledino po Sloveniji.
  Vse politike zapret. Nja živita poštena Slovenka in Slovenec. Politika je poklic snobov in lenuhov.

 66. sivi pravi

  @ bumbar, oprosti otem, kako je s teboj ne vem nič. Zato tudi moje predpostavke. Osebno g. Janšo globoko spoštujem, saj kar je naredil za Slovenijo v tistih časih…. Svojo glavo je bolj izpostavljal prvi hip, kot ta nesrečni Slovenec pilot, kar se je tragično končalo zanj in jegove bljižne. Upam, da boš še ujel to pisanje. Glede one setrelitve tudi meni nibilo prav takrat niti mi ni sedaj. Za moje razumevanje je vsako človeško življenje neprecenljivo.Ne poznam, pa ozadij tega dogotka, nekaj se je omenjalo Kacina, da ni podal informacije…. Ne vem natančno, če ti veš me zanima napiši. Lahko pod kakšen post kjer bom zagrešil kakšen nov post. Strinjam pa se glede poslov z židi zgoraj, ampak upam, da veš še nadaljevanj ozadji. Če te moje razmišljanje kakor koli zanima, bom vesel tvojega odgovora. S spoštovanjem do tebe sivi plebejec. Drugače ti pa to prilemi, ko opazim, kakšen tvojpost.
  Moje “tipanje” pa prosim ne razumi, kot žalitev, toni bil moj namen.
  L.P.

 67. sivi pravi

  @ bumbar pa še tole:
  http://pesn.com/2011/11/29/9601965_A_Week_of_E-Cat_News_Flurry/
  Ppoglej, kaj se tu dogaja! Glede na tvojo usmeritev in zanimanje… izobrazbe razmišljati … ni v tem “point”. Na primer za Bill Gatesa šola kader iz še tako zvenečih izobraževalnih centrov, ni bil dovolj dober, ker mu je bil “ugrajen” način razmišljanja, ki pa ni vedno pot do najboljše in inovativne rešitve. Bolj se ceni oster in prodoren um. Zanima me tudi tvoje mnenje glede tega. Če kaj potrebuješ lahko vprašaš.
  Je pa še kako zelena veja za maso ljudi. Saj je alternativa nafti in židovskim lobijem.
  L.P.

 68. vsesamJanšo ne pravi

  VSI ZA JELINČIČA NA VOLITVE…

 69. finess pravi

  When someone writes an article he/she maintains the plan of a user in his/her mind that how a user can be aware
  of it. Therefore that’s why this post is great. Thanks!

 70. get facebook likes pravi

  What’s Going down i’m new to this, I stumbled upon this I have
  found It positively useful and it has aided me out loads.
  I’m hoping to contribute & assist other users like its
  aided me. Good job.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen