Policist obsojen, ker je pijano žensko prisilil v oralni seks

0

V Nemčiji so na pogojno kazen obsodili policista, ki je od ženske, katero je vinjeno za volanom prijel in odpeljal na policijsko postajo, kjer bi naj ostala do streznitve, zahteval, da ga v zameno za izpustitev, oralno zadovolji.

Policist, ki to službo opravlja že 11 let je poročen in ima dva otroka, med sodelavci pa velja za zelo uglednega gospoda, je med patruljiranjem ustavil avto 36-letne Poljakinje. Po opravljenem alkotestu, ki je nameril 2.11 promila alkohola v krvi, je ženski odvzel prostost ter jo odpeljal na policijsko postaja, kjer bi morala ostati do streznitve. Kot je na sodišču pričala ženska, je policist prišel do nje v celico, slekel hlače ter ji povedal, da jo bo izpustil, če ga oralno zadovolji. Ženska, ki je sicer delala tudi kot prostitutka, je nato resnično bila izpuščena iz pripora. Policist pa jo je odpeljal domov kar s svojim avtomobilom. Kot je še povedala, je policist kasneje svoje nadlegovanje nadaljeval še s pošiljanjem SMS sporočil, kar jo je privedlo do tega, da ga je prijavila.

Policist je na sodišču vse navedbe zavrnil in jih označil za laž, a se je pričanje ženske vseeno izkazalo za verodostojno. Policist je tako obsojen na 14 mesecev pogojne kazni, pritožba pa ni bila vložena.

(fotografija je simbolična)

 

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen