Panika na levici: Perčič in Klavora v “Kučanovem lokalu” proti Janši kuhala novo zaroto?

40

Danes ob trinajsti uri nas je na uredništvo Demokracije poklical bralec in sporočil, da je pred pol ure v lokalu Čokoladnica (v pasaži Maximarketa) opazil svetovalca predsednika države Francija Perčiča ter nekdanjega kriminalista Mitjo Klavoro, ki sta prišla v lokal s črnimi aktovkami in se nato nekaj časa zadržala v zelo zaupnem pogovoru. Kaj natančno sta se pogovarjala, ni znano, je pa takšen sestanek nekaj dni pred volitvami precej pomenljiv. Znano je sicer, da v omenjeni lokal večkrat zaide tudi nekdanji predsednik države Milan Kučan ter še nekateri drugi pripadniki postkomunistične nomenklature.

In kdo sta Franci Perčič in Mitja Klavora? Slednji je znan kot nekdanji prvi kriminalist in akter iz afere Depala vas. Kot je znano, je tranzicijska levica z omenjeno afero skušala uničiti Janeza Janšo. Franci Perčič, sicer svetovalec predsednika države Danila Türka, pa je zaradi pisanja medijev o tem, da naj bi bil sodelavec SDV, tožil že več medijev. Postavlja se vprašanje, ali so takšni skrivni sestanki, ki seveda niso neopaženi, morda tudi napoved kakšnega novega »velikega poka«, kot se je zgodil pred tremi leti z afero Patria. Postkomunistična nomenklatura je namreč v velikih škripcih zaradi javnomnenjskih anket, ki napovedujejo zmago Janševe SDS. Jasno je, da jo pred porazom lahko reši le kakšna velika afera, v kateri bi bil Janša kot glavni (negativni) akter. Kot je znano, spletke z domnevno spornim nakupom stanovanja na Mesarski ulici v Ljubljani niso uspele.

Je pa zanimivo še nekaj. Tako Klavora kot Perčič sta po trditvah naših virov povezana tudi z Mitjo Kunstljem, avtorjem razvpitega bloga MikeStone (Perčič na sodišču v tožbi proti SDS predlaga celo Kunstlja za pričo!?). Vendar pa Kunstljevega pisanja tako rekoč nihče več ne jemlje resno, predvsem zaradi avtorjeve vpletenosti v kriminal in droge. Spomnimo: zaradi tovrstnih “poslov” je bil Kunstelj na sodišču že večkrat spoznan za krivega. (d.n./demokracija/ured)

Kaj je delal danes Türkov svetovalec Franci Perčič skupaj z Mitjo Klavoro? Verjetno tri dni pred volitvami nista samo pila vroče čokolade…

Foto: arhiv Demokracije

Št. komentarjev: 40
 1. Urška pravi

  Ne vem kako si upa Janša z tem svojim podganje-ciganskim frisom sploh pojavljat v javnosti….

 2. ribon pravi

  Al pa Perčič s Kurd Waldhajnovim nosom haha !! Urška

 3. MEFISTO pravi

  URŠKA, če bi bila res ženska, bi te vprašal, če res daš kavsat.

 4. anti-totalitarec pravi

  nič novega , balkanske nestrpne in zverinske rdeče svinje na delu….zares nič novega…banda 571 dela s porno paro, noč in dan, prostitucija na najvišji ravni….hahahahah…v nedeljo je dobila plačilo rdeča prostitutka deklić/hribarjeva, včeraj stara udbodnevnikova rdeča kurba pučkova, včeraj zvečer so do poznega stari udbovci porivali miheljaka in ga nato plačali za dober pastirski nasvet…..hahahahahahahah

 5. robin hud pravi

  Levici ni rešitve,pa če se Srbomafija na glavo postavi V zadnjih treh letih so naredili toliko škode,kot bi imeli vojno.Ta isti bi morali takoj v zapor in jim pobrati denar in imetje,ki so ga nakradli.Seveda imajo v tujini papirnate firme,kamor nalagajo preko mafije,narkomanov,gejev na Ciper,Maldive,Šešejske otoke,Lihtenstein.Mreže imajo razpredene skoraj po celem svetu,samo naši tožilci in sodniki tega ne vedo,kajti nočejo nič ukrepati-saj so smi upleteni.Koliko narkomanov in skupin je že zaprtih v srbskih zaporih.Pri nas je vse dovoljeno,tako,da lahko lopovi kandidirajo.OBTOŽUJEJO PO JJ ZA Patrijo,prekupčevanje orožja v letu 1991 k i pa je čista farsa.

 6. Baron pravi

  Gre za komunajzerski pristop Perčiča in Klavore.

  Odziv Urške pa je dokaz, da nimajo prav nobenih argumentov, pa tudi ne srčne kulture.

 7. anakonda pravi

  Odziv te nore Urške je smo dokaz o tem, da komuniste (kar oni še vedno so, čeprav se sramujejo priznati) popada neznanska panika.
  Ne bi se čudil, če bi se odstotek samomorov v Sloveniji po vplitvah dvignil.
  Mogoče bomo doživeli, da se obesita Kučan in Stanovnik.

 8. mudo moreno pravi

  Urši, prid ti mal h men, pa se bova na 4 oke pogovorila, kaj Mudo pričakuje od punc. Če imaš okus za neciganske frise, potem sem jaz kot rojen zate.
  Očitno imaš okus za arijsko fizionomijo, pa naj ti malo vzbudim skomine in se na kratko opišem:
  -podolgovata in ozka lobanja, z neizrazitimi ličnicami, tankimi ustnicami, strmim čelom, ravnim ozkim nosom, dolgimi ušesnimi mečicami, svetlimi očmi, svetlo poltjo in svetlorjavimi ravnimi lasmi z rdečkastim pridihom. Visok sem natanko 6 čevljev, dolgih okončin in vitkega stasa. Je zate dovolj Arijsko? Si se že navdušila in te spodaj ščemi? Upam da bom tudi jaz tako navdušen nad tvojo fizionomijo. Kajti če ne bom, in bom pred sabo zagledal nekaj cigansko-mongrelnega, se me boj.

  No Urška, si še za ples?

 9. angi pravi

  Urška:
  je verjetno kaka princeska, ki ima rada pasjejebce, sama si pa dildota v rit tšči, fuj baba smrdliva gnila, potrebuješ a, pa ne dobiš!!!

 10. ŠTEFKA pravi

  Ja “kača” še tudi dolgo otresa svoj strupeni gobeč preden crkne, kajne urška- hure !!!

 11. Lanzareto pravi

  Rdečkarjem se je do konca odčefukalo. Sedaj morajo celo predsednikovi svetovalci izigravati največje kanalije in se povezovati s čudnimi tiči kot je Klavora. To bando je potrebno na teh volitvah porazit tako močno, da se bodo potem v naslednjih 8,12 letih organsko razkrojili.

 12. mudo moreno pravi

  Lanzareto, za to rdečo žvarovino obstaja samo eno zdravilo:
  zapreš jim pipo, odstaviš od državnih jasli, odvzameš socialno podporo, zbrcaš z državnih razpisov, jim obdavčiš premoženje, za katerega imajo pokritje, ostalo pa prodaš na dražbi. Potem pozorno opazuješ in kontroliraš njihova dejanja in poteze. In žvarovina se bo, gnila kot je, brez državnega(davkoplačevalskega)denarja razkrojila sama vase.

  In potem jim ostane le še da zapojejo tisto: “Tužna su zelena polja…”

 13. MEFISTO pravi

  VIŠNJA me poskuša spraviti na svoje ležišče pod imenom URŠKA.

 14. elsie pravi

  oh..oh..pila sta vročo čokolado..?
  .
  IN ZAKAJ NE..PIZDUNI sds-ovi.??
  ……………………………………………..
  .
  ..
  a KOMUNISTI..NE smejo pit ..oh..oh..vroče čokolade…???

 15. Slikar pravi

  Komunajzi, pripravite se za odhod na smetišče zgodovine.

 16. mudo moreno pravi

  Tale elsie (partizan, občan, kristus, mefisto-bebec…) je dokaz, da je levakom dokončno odklenkalo, njihove vrste pa so tako razredčene, da mora vsak levi agitator uporabljati 5 nickov da nam parira. Isti primer je Višnja(Urška, Dajana…) in še marsikdo. Popolnoma na psu so. A največji dokaz da so gotovi, je Rado! Pa kje je ta človek! Ni se oglasil že vsaj kak teden. Upam da se mu ni kaj zgodilo, da ni padel morda na tire pod vlak, ko se mu je od silnega razočaranja nad mizerno politično perspektivo zavrtelo v glavi. Rado vrni se! Saj naslednjih 20 let v opoziciji ne bo tako hudih. Še bo sonca za vas, tam nekje v drugi polovici stoletja!

 17. Petrovc pravi

  KUĆAN KAPUT! Ta mala podgana z očmi zlobca, že kupuje pamperse za dolgo bivanje v Sibiriji!
  Ni ga v Sloveniji bolj osovraženega bitja, kot je podgana Kućan!
  BANDIT in VELEIZDAJALEC KUĆAN!
  Namestil nam je pedra Drnovška, ki nas je zadolžil netto za 8 miljard Euro! V njegovi senci ke Kućan pokradel 60 miljard podjetij (Smelz z Žagarjem, DARS s Zidarjem,…..)
  Nemestil nam je KGB in Ropa, ki so nas spet pokradli za 8 miljard netto! Ob tem pa pojkradli podjetja za dodatnih 30 miljard euro!!
  Izgnal je iz Slovenije 150.000 intelektualvec in delavcev, ki znajo misliti z lastno glavo, korenih Slovencev!!
  Ukradel nam je prihodnost!!!! UKRADEL JE PRIHODNOST NAM, NAŠIM OTROKOM IN VNUKOM! SODITI KUĆANU!!!!!!!
  Če samo pogledamo 10 velikih podjetij, ki jih je pokradel Kućan, ki so ustvarjala z dodatno vrednostjo 20%, smo letno izgubili dodatnih 1.500.000.000 Euro netto! plus 150.000 zaposlitev!
  KUĆAN NAS JE DO DANES, V DVAJSETIH LETIH, POKRADEL ZA: TAKOLE 100 MILJARD EUROVČKOV!!!!!

  Da pa obnovimo kar nam je Kućan pokradel rabimo 20 let, ugodno gospodarsko rast, tržišča in vložek! Kar je dodatno takole 60 miljard Euro!!!

  Pri tem pa nam za predsednika države ponuja panslovana, Srba, lopova, mafijaša, Jamkovića!
  Kućanu se smirgla Slovenija, ON ŽIVI IN DELA ZA SRBIJO!

 18. elsie pravi

  pisuni ..še čokolade ne prvošte ljudem..??

 19. fidel pravi

  petrovc—slinavko pazi..!!
  ………………………………..
  .
  SAJ TE ŽE MORA RAZŽIRAT..???
  .
  .
  .TAKOLE NAS JE POKRADEL MILAN KUČAN..
  .
  OKOLI 100 MILIJARD EU,,????
  .
  .KAKO ZASPIŠ–petrovc…??
  .
  A TE KDO Z MACOLO PO BETICI..????

 20. angi pravi

  Petrovc!
  še malo pa bomo rešeni, potolaži se.
  Ti levosučni kreteni rdečesrajčniki, mafijska gamad pa bo dobila lar si zasluži, to so še zadnji trenutki, ki napenjajo mišice.
  Vse se vrača, vse se plača, tako morajo tudi ti levisučnipremakneni in neetični dobiti račun za svoja kriminalna dejanja, saj narod jim naseda že 20 let in dovolj je teh prevar in laganja, to je že višek perverznosti, kako moč ima v Sloveniji “levosučna-rdečesrajčna poltika”!
  Po volitvah se pa slišimo in srečamo !
  Ja dann, Gute Zeit und Aufwiedersehen!!!!!

 21. Petrovc pravi

  KUĆAN KAPUT II!
  In ko si je veliki “kombinatorik” Kućko, zvrtal luknjo v desno koleno, se je drugič posral pod srpom in kladivom!
  Kajti Floki-Virant, je bil slaba kombinacija! Bil je namenjen, da bi jemal glasove desnici, Janši in NSI! Pa se runklšahistu Kućkotu ni izšlo!
  Floki je najprej naredil zmedo na sredini in rahli levici!
  Po tem se je zaradi vsak dan drugačnih konceptov in bebastih izjav in nemorale. zasral centralni desnici in ta se je vrnila k NSI!
  Po tem je še po nepotrebnem začel napadati z Janšo!
  In ostal je na kahli!
  Pravzaprav je ostal zasidran samo še na rahlo levo usmerjenih volilcih!
  Torej jemal glasove SD, LDS, ZARES, TRS,…
  In luknja v Kućanovem kolenu je zabolela!

  Po luknji, ki si jo je Kućan zvrtal v v levem kolenu z srbom in kriminalnim šefom, Jankovićem, je to že drugo koleno, ki boli!
  Pravzaprav je postal odpadnik Slovenskega naroda! Postal je vodja izdajalcev in tujerodnih bitij v Sloveniji!

 22. anakonda pravi

  Mogoče se je pa Rado že od žalosti obesil. SDS raste kvota v neznansko višino, njegove rdeče podgane pa propadajo.
  Elsie in Urška sta njihova zadnja bojevnika, a tudi že malo duševno razrahljana, Urška bi rada dobrega dildota, ker Elsi pri njej vedno jeclja (se vidi po njegovem pisanju).

  Rdeči bojevniki, po 4. decembru lahko spokate in greste v penzijo. Pohrustal vas bomo za fruštek.

 23. Petrovc pravi

  fidel-butec, ob 19-ih zapirajo poseben zaprti oddelek v Begunjah! Bodi pravočasen, sicer boš jutri imel prepoved izhoda!
  Koliko dobiš za svoje nalaganje na spletu! Še do 05.12. te bomo brali, po tem te ne bo več!

 24. Petrovc pravi

  angi, anakonda, pokličita, drug teden imamo dobri ljudje srečanje v okolici Trojan! Pokličita, se vidimo!

 25. fidel pravi

  SAJ VEM–petrovc..!
  .
  DVE MACOLE..!!

 26. maja pravi

  Urška, ti je bolj všeč osladen, narejen nasmešek Jankoviča, ki se s svojimi aferami in bogastvom navkljub “smeji” v obraz vsem Slovencem? Bravo kakšnega “lepega” kandidata imaste, kar volite ga….

 27. lokalc pravi

  Kolk bo pa Janza dons Zokija pojedu pri Vodušku!!! Jao jao sploh ne ve kaj ga čaka!! Zoki raje odpovej.

 28. MEFISTO pravi

  URŠKA j e VIŠNJA in obratno.

  Skoraj sem se že spolno spozabil nad VIŠNJO, pa me je Yebiwetter prijateljsko opozoril, da URŠKA ni vredna greh

 29. EVROPA pravi

  VIRANT HOČE BITI DRUGI ZALAR, SLABO SE NAM PIŠE, ČE MISLI TA “EGOCENTRIKER” BIT NOTRANJI MINISTER.
  vIRANT JE NEVAREN, PAZITE SE!

 30. METULJČEK pravi

  (URŠKA) TI SI “BELAUŠKA” TO JE KAČA, VERJETNO TVOJ OBRAZ IZGLEDA KOT OD ENE PODGANE!

 31. Petrovc pravi

  SOOČENJE NA INFOTV: Soočenje Jankovića in Janše!
  1.0 Generalno: Janša je nastopal kot spreten nastavljalec pasti! Pustil je Jankovića, da je stegnil prste in ga vsekal po teh prstih! In to znova in znova! Panslovani se pač nič ne naučijo! Bilo je že komično, kako je Janković ven in ven padal na iste finte in jih skupil po prstih!
  2.0 To soočenje je bilo za pamentne, ne pa za emocionalne! Pametni so potegnili ven iz vsebine in iz mimike! Emocionalnim sta bila oba enako všeč ali ne!
  3.0 Izbral sem naslednja merile in ocenjeval:
  3.1 Preciznost definicij govornika
  3.2 Preciznost odgovorov na vprašanje novinarjev
  3.3 Preciznost odgovorov na komentar nasprotnika
  3.4 Zaključek besednega dvoboja
  3.5 Strokovnost izjav s področij gospodarstva (trgovina ni gospodarstvo)
  3.6 Strokovnost odgovorov na področju dela vlade!
  3.7 Obseg profesionalnih informacij s katerim je razpolagal govornik
  3.8 Analitičnost definicij
  3.9 Všečnost nastopa
  3.10Širina poznavanja problematike (SLO-EU)
  4.0 Zaključek
  4.1 Generalno: Janković je nastopil IZKLJUČIJOČE! On bi takole 600.000
  Slovencev IZKLJUČIL! To pa je lahko sicer na balk-anu, mi pa tega v Evropski civilizaciji ne moremo dopustiti!
  4.2 Janković je dobil od 10-ih točk skupaj, 0,5 točke!
  4.3 Janša je dobil od 10-ih točk, skupaj vseh 10 točk!

  IN NAJ SI VOLILCI TA DIALOG ZAVRTE VEČKRAT! In naj odločajo, za Božjo voljo, po PAMETI

 32. Petrovc pravi

  OB ROB: Janković je na tem soočenju tikrat “očital” Janši, da se je v zadnjih letih spremenil! Pač prebalkanski, da bi razumel, da ga je s tem pohvalil! Vsak človek, vsak reguliran kibernetski sistem se spreminja, se uči na napakah, svojih ali drugih, popravlja svoje parametre v cilju kvalitetnejših izhodov!
  SAMO PANSLOVANI, BALK-ANCI (po turško), OSTAJAJO ZABITI OD ŽIVLJENJA DO SMRTI, SE NIČ NE NAUČIJO! Janković je v Slovenijo 55 let, pa je ostal zadrt srbski zdrahar

 33. MEFISTO pravi

  Kakšna država je Slovenija, če lahko zaroto zakuhata kar dva udbovca?

 34. maja pravi

  Se strinjam Petrovc. Bravo.

 35. fidel pravi

  petrovc–BEBČEK
  ——————————
  .
  PRAVI DA JE RDEČI MILAN
  .
  UKRADEL 100. MILIJARD EU..??
  .
  .petrovc –debilnež
  …………………………….ki se te sramujejo tudi sosedi..saj veš kateri..!!
  .
  PODOBEN –SI ZELO
  ………………………………… ENEMU
  TEPČKU V SLO-PARLAMENTU–
  .
  jerovšku..!!
  ……………
  .
  TA –izbrani predstavnik ljudstva..???
  …………………………………………………
  .
  SE JE LETOS V PARLAMENTU…OB RECESIJI.. ZA KATERO NIMA REŠITVE
  .
  ukvarjal z domnevnima 2 milijardama eurov v
  .
  ŠVICARSKIH BANKAH
  .
  KI JIH PRIPISUJE POKOJNEMU
  .
  JOSIPU BROZU -TITU-!!????????
  .
  takšne debilneže..in ti —petrovc— si jim enak
  …………………………………………………………..
  .
  plačuje slovenski narod..???
  —————————————

 36. lahko noč pravi

  1. ojoj….morm rečt, da ste kr bogi, VI JANŠEVCI! Sej imamo veliko ustanov, ki se ukvarjajo z duševnimi boleznimi, samo naročit se morate… 01 5872 108, tukaj vam posredujem številko enega od teh…pokličite, ne bo vam žal…

  2. Kakšne veze ima to, da se Perčič in Klavora dobita na kofetu sredi Ljubljane? Tisti človek, ki jih je videl, jih 100% ne pozna in tudi ne ve o čem sta se pogoarjala…kako lahko napišete, da sta kuhala zaroto??? Ojoj vi novinarji ste pa itq taki debili, da vse verjamete enmu janševskemu smrkcu in potem še napihnete celotno zadevo…

  3. Rumenčki ste že kupili knjigo 10 + 100?

 37. www.pinterest.com pravi

  I truly appreciate this post. I¡¦ve been looking everywhere for this!
  Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thx again

 38. www.pinterest.com pravi

  I was just looking for this information for some time.
  After six hours of continuous Googleing, at last I got it
  in your web site. I wonder what is the lack of Google strategy that do not rank this type of informative
  web sites in top of the list. Usually the top sites
  are full of garbage.

 39. entrepreneurs pravi

  It’s in reality a nice and helpful piece of information.
  I’m satisfied that you just shared this helpful information with us.
  Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

 40. Sounds as you require a classroom game and also
  hardwearing . students engaged. Crumple it make it in a small
  empty fish bowl. That you must learn how each works and in addition know the
  advantages and downsides of each sport system.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen