Kultni Rocky kot muzikal, pri projektu bosta sodelovala tudi brata Kličko

0

Ameriški igralec Sylvester Stallone bo v sodelovanju z boksarskima šampionoma, Vladimirjem in Vitalijem Kličkom, za odrske deske produciral kultni film Rocky (1976). Premiera muzikala bo prihodnjega novembra v Hamburgu. Režiser in igralska zasedba še nista znana.

Stallone je že večkrat premleval idejo, da bi se s tremi oskarji nagrajeni film, ki je spodbudil še pet nadaljevanj, uprizoril tudi kot muzikal. “Ponosen sem, da sem priča postavitvi te zgodbe v obliki muzikala. Tudi Rocky Balboa bi bil ponosen,” je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP dejal Stallone, ki je hollywoodsko kariero začel prav z omenjenim filmom.

Muzikal bo spremljala “ponarodela” filmska glasba, kot sta uspešnici “Eye of the Tiger” in “Gonna Fly Now”, so sporočili iz produkcijske hiše Stage Entertaiment. Brata Kličko bosta sodelovala kot koproducenta, hkrati pa bosta Stalloneu pomagala pri boksarskemu treningu glavnih igralcev.

“Vloga Syvestra Stallonea v Rockyju naju je, ko sva bila z bratom še otroka, navdušila za boksanje,” je povedal Vladimir Kličko. (sta)

Rocky, po filmski franšizi sedaj še muzikal.

 

 

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen