Javnomnenjske raziskave LDS-u napovedujejo polom, Kresalova pa se tolaži in pravi: Ankete še nikoli niso odločile volitev

6

Mogoče drugim stavnice boljše kažejo, ampak v LDS je po mnenju predsednice Katarine Kresal nekaj drugega: “Povezanost, prijateljstvo, skupna zgodovina, vrsta dobrih političnih odločitev, medsebojno zaupanje in naše vrednote”. LDS ima srce, je na predstavitvi kandidatov v Ljubljani dejala Kresalova, ki meni, da ankete nikoli niso odločile volitev.

“Politika smo ljudje in družbo ljudje spreminjamo s tem, kar počnemo in čutimo, ter s tem, kakšne vrednote imamo in v kaj verjamemo,” je zbrane nagovorila predsednica LDS, ki je zadovoljna, da je LDS letos na listi za državnozborske volitve dala priložnost novim obrazom.

Kresalova sicer ob spremljanju dela kandidatov ugotavlja, da je stanje med ljudmi drugačno kot prikazujejo mediji. Po njenem prepričanju ljudje znajo ceniti, “kar je LDS dobrega naredil”, ljudje na terenu pa jim tudi povedo, da bodo volili LDS.

“Ankete še nikoli niso odločile volitev, temveč jih odločajo volivci in volivke,” je prepričana Kresalova, ki ob spremljanju dela kandidatov ve, da se stranki LDS “ni česa bati in so lahko povsem mirni”. S takšnimi kandidati, pravi, je pred volitvami ni strah.

“LDS ima srce. Smo mogoče majhni, ampak dihamo s politiko, ki jo živimo, verjamemo v to, kar govorimo, ne dajemo velikih obljub, saj te ne bodo prinesle delovnih mest. Toda kar obljubimo, naredimo,” je še poudarila predsednica LDS. Prav tako strankarske somišljenike nagovarja, naj na volitvah ne preračunavajo, saj imajo “samo en glas in mogoče te izbire nikoli več ne bo”. Dodaja še, naj “sledijo svojemu srcu in naj zaupajo v LDS”.

Danes so zbrane nagovorili nekateri kandidati LDS, med drugim podpredsednik stranke Borut Cink, Aleš Zalar in Aleksander Jevšek.(sta)

Predsednica Katarina Kresal bo 4. decembra ugotovila, da so ankete njeni stranki prerokovale resnico. (foto: Vasja Šabeder)

Št. komentarjev: 6
 1. MEFISTO pravi

  Adijo, ne nasvidenje,Katy!

 2. mudo moreno pravi

  Spel se, limona grda jalova!

 3. Mihael pravi

  Očino ima v mislih Ninamedio.

 4. angi pravi

  Če bodo dobili več kot 1%, potem bodo zopet ponarejali ali kradli glasove kot vedno!

 5. MEFISTO pravi

  Tudi na prejšnjih volitvah se je s petimi odstotki razglašala za zmagovalko in se tako tudi obnašala, ko je poplesavala po Ljubljani.

 6. MUSTAFA pravi

  Ha, ha Kresalka: ankete še nikoli niso odločile, verjetno, ker ste vedno kradli in ponarejali glasove, zato mora sedaj priti INTERNACIONALNO OPAZOVANJE V SLOVENIJO, DA BODO NADZOROVALI VOLITVE, POSEBNO SEDAJ, KO KAŽE “MAFIJI IN TATOVIM IN PASJEJEBCEM SLABO”!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen