Janković kot nacionalni politik postaja mrtvak. Pokazal svoj pravi trojni Z: zvišen, znerviran, zamerljiv!

63

Najprej spomnimo: predsednik stranke Pozitivna Slovenija Zoran Janković je včeraj v pogovoru za POP TV povedal, da je hišo v Grosupljem, v kateri živi njegov sin Jure Janković, prijavil komisiji za preprečevanje korupcije. Da je hiša formalno njegova last, pa medijem ni povedal zato, ker je hišo podaril sinu in je sam le še njen formalni lastnik.

Mediji so namreč Jankovića v zadnjih letih večkrat vprašali, kakšno je njegovo premoženje, nazadnje v zdajšnji volilni kampanji, vendar pa pri tem ni nikoli povedal, da je tudi lastnik hiše v Grosupljem. “Hiša formalno res ni prepisana, ampak zame je to hiša Jureta Jankovića,” je svoje ravnanje pojasnil Janković. Na vprašanje voditelja, ali se namerava za svoje ravnanje javnosti opravičiti, pa je odgovoril, da tega ne namerava storiti, ker ne ve, zakaj bi moral.

Včeraj je Janković vsej Sloveniji na očeh pokazal svoj pravi obraz, drugače pa dosegel novo dno pri komuniciranju z javnostjo in s svojimi potemcialnimi volivci. Njegov trojni piar Z (zdravje, zeleno, znanje), je šele včeraj pri voditelju 24ur Ediju Pucerju zasijal v pravi luči. Videli smo pravo demonstracijo zvišenosti, znerviranosti in zamerljivosti. Janković se je ob tem pokazal še totalno neuk glede pravno-lastniških razmerij, ko je trdil, “da je hišo podaril sinu in da je on le še njen formalni lastnik”. Tudi na tem mestu se je Janković zlagal, saj za takšen prenos lastništva obstaja darilna pogodba, ki pa jo Jankovića v tem primeru očitno nista podpisala, če Jure še vedno ni lastnik te grosupeljske hiše. Jankovićevo izvijanje, da niti ključa nima od te hiše, da je pa sicer tam vedno zaželjen gost, pa je izpadlo neresno in otročje.

Pozareport.si pa danes poroča, da se je Janković zlagal tudi glede ljubljanskega stanovanja starejšega sina Damijana Jankovića. Včeraj na Popu je namreč rekel, da ima starejši sin stanovanje, ki ga je kupil. Gre za stanovanje v Trnovskem pristanu, elitnem bloku, imenovanem Močerad, veliko 215 kvadratnih metov, s pripadajočo garažo v velikosti 63 kvadratnih metrov, ki ga Damijan Janković nikoli ni kupil in tudi ni njegova last. Lastnik tega stanovanja je Hypo Leasing, hčerinska družba avstrijske Hypo banke, kar je razvidno tudi iz uradnih evidenc. Damijan Janković pa je v tem stanovanju le najemnik, še piše pozareport.si.

Po vsem videnem in slišanem gre Zoran Janković zelo hitro po poti Gregorja Golobiča in postaja politični mrtvak. Takšnega greha kot je prekrivanje svojega premoženja volivke in volivci namreč ne odpuščajo. Medtem, ko se sami čez mesec komaj pretolčejo čez svoje življenje, pa “wanna be” slovenski premier Janković ne more (ali noče?) povedati niti, kaj vse ima sam v lasti. A na to se Janković v teh dnevih očitno požvižga, važno je le, da lahko s svojo izbrano družbico veseljači in pleše ter poje na srbske narodnjake.

Od včeraj dalje lahko Zoran Janković glede samo še v tla. Vsej Sloveniji je prikrival in lagal glede lastništva grosupeljske vile z bazenom. Lagal naj bi tudi glede stanovanja starejšega sina Damijana Jankovića.

Foto: arhiv Politikis.si 

 

 

 

Št. komentarjev: 63
 1. božja palica pravi

  kar se poštenosti tiče je Jankovič pravi vajenec proti vašemu jajčeglavcu

 2. banana pravi

  Božja palica:

  prav tebe bo ta palica udarila. zaradi takih bedastih pisanj in natovcevanj, kjer si dal JJ skupaj ga primerjal z mafijašem Zoranom JANKOVIČEM. To pisanje si tako škodoželjno pisal zoper pravega Slovenskega domoljuba bednik, da te ni sram. Janez Janša je bil zaprl, zaradi takih izdajalcev kot si ti, leta 1988, ko se je boril da si ti bolnik sedaj v svobodni in demokratični Sloveniji. Ravno srbski oficirji, z sodelovanjem z Slovensko komunistično udbo, da so ga potem zaprli.Niti enega kriminalnega dejanja ni storil Janez JANŠA, VSE TO JE TI BEDNIK KONSTRUKT IN OBTOŽBE ZOPER POLITIČNEGA KOMUNISTIČNEGA NASPROTNIKA, BREZ KAKRŠNIH KOLI MATERJALNIH DOKAZOV, KI GA HOČEJO NA TAK NAČIN ODSTRANITI, DA BI ŠE NAPREJ LEVIČARJI VLADALI.PROTI ZORANU JANKOVIČU JE PA VSAKI DAN VSE VEČ MATERJALNIH DOKAZOV KAKO ROPA SLOVENSKO DRŽAVO, SKUPAJ Z NJENIMA SINOVOMA. ZATO POZIVAM ORGANE PREGONA, DA TAKOJ ARETIRAJO ZORANA JANKOVIČA IN GA PREPELJEJO DO PREISKOVALNEGA SODNIKA.ZORANA JANKOVIČA PA POZIVAM , DA TAKOJ IN NEMUDOMA ODSTOPI OD KANDIDATURE, KJER NI VEČ PRIMEREN ZA TAKO ODGOVORNO MESTO, KOT JE PREDSENIK VLADE.ZARADI KAZNIVIH DEJANJ, PRANJA DENARJA, GOLJUFIJE, PREVARE, KORUPCIJE IN DAVČNIH UTAJ.

 3. alfi_not pravi

  sls plus sds plus sd plus nsi je petdeset plus

 4. božja palica pravi

  BANANA!
  lahko ti zrihtam poceni psihiatra, da te malo pošlihta. drugače pa se mi prav smiliš.

 5. lua pravi

  BOŽJA PALICA
  baje si grd ko smrtn greh, glup in primitiven, pa še smrdi ti iz ust. Razumeš: moral že bi! to je tvoj nivo!

 6. Manitu pravi

  Daj ne branite balkanca na tem forumu banda pokvarjena. Lagal je, laže in še bo. To ima v svoji saraorovški krvi. In takega srbskega bandita že ne bomo imeli za SLOVENSKEGA predsednika vlade!!!!!

 7. banana pravi

  KAJ BOŠ TI MEN RIHTAL BEDNIK, SAJ NIMAŠ V SVOJIH GLAVI TOLIKO PAMETI KOT KOKOŠ. TI BOM JAZ ZRIHTAL POMOČ SAMO DA BI SE MIDVA SPOZNALA, POTEM NEBI MENI VEČ RIHTAL PSIHIATRA.KO JE TREBA ODGOVORITI NA MOJA NAPISANA DEJSTVA, MI TI UMSKI BOLNIK SERVIRAŠ PSIHIATRA.TO JE TIPIČNO ZA UMSKO PRIZADETE LEVIČARSKE LJUDI, KO SE JE TREBA SOOČITI Z RESNICO, POTEM ZAČNETE ŽALITI VSE VPREK.

 8. anti pravi

  Kaj pa mislite Slovenci, da vas bo ta zafustrirani Srb ljubil? Ima frustracije do Slovencev še iz osnovne šole Kette Murn, saj ga noben ni nikoli »šmirglal«, ker je govoril v svojem materinem jeziku. Ne ga imeti za takega menagerja, ker to ni. Brez ga. Dakič je on ničla. Res ima dober žleht spomin, ima pa dolgo lajtengo dojemanja. Kar poglejte, v kakšni zadregi je pri direktnih vprašanjih, saj vedno rabi en dan za končno laž ,ne, ne.
  Je strašen demokrat in človek s strašnim socialnim čutom.
  V Rožni dolini, na Kodeljevem, kjer desetletja ljudje parkiramo pred svojimi hišami bo uvedel parkomate. Slepe ulice pa bo ukinil saj ima namen sprehajalno pot za športnim parkom Slovan uničiti in narediti cesto, da bo promet krožil. In veste kaj je na koncu te ceste srbska gostilna, ki nima dovoza.Na pritožbe in prošnje, odgovori : »Tako bo kot sem jaz rekel«, meji že na rdeče božanstvo, ki so ga nekateri volili.
  Vse kar zna ta cestni ropar je pobiranje kazni po Ljubljani. Po novem njegovi valpeti kasirajo že ob športnih prireditvah v Hali Tivoli, lepijo Jankovičeve listke po celi Šiški okrog haleTivoli. Vendar hala Tivoli niso Stožice, od hale Tivoli ni zaslužka, je že stara in se v njej igra hokej, kateremu nameni cca 500€ na leto. Okrog hale ni novih tlakov, saj hala ni na prodaj, so pa količki, od katerih padajo lepe provizije, od podeljene koncesije. Količek iz nerjavečega jekla ali ulit stebriček pa nista poceni. Mladi Kardelj, kje ste s svojim računskim sodiščem, da pregledate dodeljene koncesije v Ljubljani, kje ste kriminalisti, da zaslišite koncesionarje, ki vam bodo povedali koliko procentov odvajajo za poštenjake na MOL-u. Ker pa to meji na znanstveno fantastiko in po Jankovičevem ima že vse »svojo mero in svojo mero okusa«, on govori eno, dela drugo.
  Slovenski pregovor pravi, da je potrebno najprej počistiti pred svojim pragom. Svojega dela tudi tu ni opravil. Kakršen oče taki sinovi.
  Ne zasluži si biti niti župan kaj šele predsednik vlade, da bi mene in ostale Slovence predstavljati v EU in svetu katastrofa.
  Očitke, ki jih deli g. Janezu Janši, naj uporabi pri sebi.
  Slovenci ne nakopljimo si hudiča na glavo njegova lista in on so gliha , ki skup štriha.
  Volimo SDS.

 9. slovenec po duši pravi

  Jankoviću so še bosanci odrekli podporo, saj mu nočejo odstopit čevapdžinice za njegovo volilno kampanijo.

  http://www.pozareport.si/?Id=politika&View=novica&novicaID=17795&type=tags

  Edino slovenci še niso spregledali kakšen lažnjivec in manipulator je tale Janković.

 10. Leteči pravi

  Ko slišim ta njegov debilni ne, ne, ne, na koncu vsakega stavka, ne morem verjeti, da so nekateri Slovenci tako naivni in zadeti, da bi temu prevarantu namenili svoj glas. Ta tipo si zasluži, da ga da cela Slovenija na ignor in da ne samo, da propade na teh volitvah, da se ga na naslednjih lokalnih nažene tudi iz Magistrata.

 11. anakonda pravi

  Jankovič je tipični Srbijanc, pa ne more biti drugačen.
  Samo za primer: Srbin te z eno roko objame, z drugo ti zasadi nož v hrbet.

 12. falcon pravi

  Lahko bi rekel “LAŽNIVI politični mrtvak”.
  Upam, da so ga Slovenci končno spregledali.
  Tista “božja palica” mora biti pa res en bednik, zrel za močan prihiatrični tretman.

 13. falcon pravi

  psihiatrični tretman – sem imel v mislih.

 14. lubo pravi

  Bravo možakarji. bravo Banana takih rabimo. Srbe pa na vrbe, Janša zmagaj in poteraj to bando rdečo na Dob…

 15. anti pravi

  Saj res, Katanec, ki je po rodu Hrvat, kako se razumeš s Srbom in Kučan in Rop, sta pozabila na Avsenikovo Golico in Slovenija od kod lepote tvoje. Letijo kozarci tudi ob poslušanju teh skladb ali samo ob Jugoslaviji.
  Zavedneži.

 16. Mare pravi

  Balkanska posla, ki pa v Sloveniji ne bodo vzbudila večjih simpatij. Se strinjam, ZJ je pase in pašteta obenem. Je že na poti pozabe, čeprav bo do volitev še vedno skočil iz vsake paštete. A kaj hitro dobil po glavi, ker ga bo vsak spomnil na to, da je lagal.

 17. […] “socialnega” Jankovića, ki pa je le še bolj kot Zares nova (plenilska) politika,1,2,3,4. . Pri vsponu na oblast jim vedno koristil ideološki boj,1 in […]

 18. janko pravi

  Kaj pa tisti ranc v vasici Kojsko? to bo drugo leto prislo na sceno.

 19. megi pravi

  Bravo Bosanci!
  So pokazali, da majo jajca in ne jebejo Srbijankovića, kot je pisal Požar:

  “Mujo Mehić, lastnik najbolj znane čevapdžinice v Štepanjskem naselju, je zavrnil predlog volilnega iz volilnega štaba Zorana Jankovića in Pozitivne Slovenije, da bi njegov lokal postal središče, kjer bi se kandidatka za poslanko Melita Župevc dvakrat tedensko srečevala s potencialnimi volivci. Spomnimo, Župevčeva, nekdanja poslanka Socialnih demokratov, na listi Jankovićeve stranke kandidira v Fužinah in Štepanjskem naselju.
  Mehić (prijatelji in znanci ga kličejo Muki) nam je povedal, da v njegovem lokalu, kjer, mimogrede, menda pečejo najbolj okusne bosanske čevapčiče v Ljubljani, ni prostora za politiko, zato je ponudbo Jankovićevega volilnega štaba odklonil že po telefonu.”

  Glupe rdeče slovenske ovce, da vas ni sram, ko tako navijate za tega Mafijanković, prvovrstnega lopova.

 20. yebiwetter pravi

  eno je povsem jasno, mafijec ne bo nikoli prišel do položaja za katerega se tako zavzeto trudi, toliko razuma je klub vsemu v tej butalski deželi, da bi bil navaden poslanec ne, to bi bilo ponižujoče za domišljavca, ki si predstavlja, da je vsled podpore kurčanovcev nad zakonom, tudi temu bo nekoč odklenkalo, zato SDS + NSI 4. 12. 50 % + IN BAY BAY BANDITEN ……

 21. Reket pravi

  Mujo je moral pokazati slovenjceljnom kako se je treba vesti do te mafijske bande. Mujo care. To je ponos!

 22. yebiwetter pravi

  ….kako je po svoje zabit, je srbijanski govedar dokazal, ko mu je mercator plačal izobraževanje o retoriki in o rabi poslovnega jezika, je že naslednji dan po ” uspešno opravljenem ” ispitu vse pozabil, in nadaljeval z ne, ne za vsako izgovorjeno besedo …. tudi marta kos s plačo nekaj tisoč € mesečno se s trdobučnežem trudi brez uspeha ….

 23. itak pravi

  …celo družino in prijatelje iz Prekmurja bom pripeljal k gospodu Mehiću na njihove specialitete…poznam, pa tudi kar nekaj srbov, ki se norčujejo iz Jankoviča in jih je pošteno sram tega mafijoza, da je njihovega porekla…!!!…!!!…
  …pa ne pozabimo koliko majhnih trgovin in poštenih kmetov je uničil v Prekmurju, ko je prevzel Živila- exPotrošnik…šalabajzar in pogrebnik Slovenske trgovine…ne pa sposoben menedžer…!!!…izgnati barabo iz Slovenije…mati Slovenka pa naj se sramuje takega sina in vnukov…!!!…!!!…

 24. lua pravi

  Primitivna mantra rdeče Ljubljane, ki prihaja iz ust tistih, ki namesto soočenj, ki so ključnega pomena za presojo, kdo je tisti, ki bankrotirano državo lahko potegne iz brezna, gledajo sistematično pranje možganov v obliki Kmatije in podobnih detergentov. Primitivno možgansko prikrajšani ljudje, ki si NE ZASLUŽIJO lastne domovine žebrajo: JANKOVIĆ JE VSAJ KEJ NAREDU! Tupe plačane stare babe in “kerlci”, ki jih je sproduciral komunizem , ki paradirajo v glupih reklamah in na ulici euforično krancljajo ljubljenega vodjo pozabljajo, da najbolj premeteni narodu vedno dodelijo drobtinice, pa pa še te za tuj denar, sami pa si bogato postrežejo z ostalim kosom pogače. Vsaka drobtinica za seboj potegne vnaprej dogovorjene provizije in mastne profite, ki gredo direktno v žep županovih posvečenih, ki ga ohranjajo na oblasti. Stadion? Ta je pozlačen. Pozlato bo seveda plačal narod.Ampak: je pa vsaj kej naredu!

 25. kriza pravi

  Pa ne morem verjet, da ima JJ toliko denarja, da plačuje vse to…A se kdo vpraša od kod? Politikis.si in Požarreport je to pošteno????????????

 26. anti pravi

  Naša država ima evidenco nepremičnin na Geodetski upravi RS. Popis smo Slovenci dodobra preplačali. NPU, naj se oglasi pri njih in pri takih denarjih, kot smo jih Slovenci plačali za popis bi moralo biti takoj jasno, katere nepremičnine so v lasti Jankoviča ali pa Elekte. Vsi smo se morali pri popisu podpisati in s tem podpisom smo se obvezali, da so dani podatki točni in da za napačne podatke kazensko odgovarjamo.
  Če vsa sedaj sporna niso vpisana, naj odgovorni na GURS-u pojasnijo in odgovarjajo. Vendar pa če se pri nas noče, se noče. Ta popis bo osnova za nov davek na nepremičnine. Da mogoče ni Jankovič pametnejši od večine Slovencev?
  Poslanci so v parlamentu in Jankovič na MOL-u, prisegli, da bodo delali pošteno in v dobrobit državljanov RS. Ali je neizpolnitev prisege ali laž kazniva ne samo pred volivci, temveč tudi kazensko?
  Pravniki povejte svoje mnenje prosim!

 27. Baron pravi

  Muki je naredil popolnoma pravilno, da je zavrnil komunajzerje.

  S tem je pokazal, da zna misliti s svojo glavo.

  “Kriza” pa nekaj v brez veze napleta. Misli, da smo vsi, ki smo proti Zorangutanu, plačani od Janše. Komunajzerski plačanci sodijo druge po sebi.

 28. Trsten pravi

  Zoki ne bo prenesel sramote poraza, zato je nevarno da si bo kaj naredil.

 29. Trsten pravi

  Anti:

  Rado je sposoben pogledati v raznorazne registre in on bi bil lahko pravi naslov za taka poizvedovanja.

  PS: Rado lahko pride tudi do dosjejev udbe, saj je že nekajkrat izdal točne podatke, ki so skrivnost.

 30. ohoh pravi

  Poglejte se v ogledalo in videli boste bednike teh komentarjev.

 31. yebiwetter pravi

  Trsten, zdi se mi, da si stopil mački na rep….. ohohoh ahahahoh …..

 32. Baron pravi

  Ohoh, si se že pogledal?

 33. MAŽO pravi

  JANKOVIČ TAKO LAŽE,DA SE IZ INTERVJUJA V INTERVJU SAM SEBE PORIVA V SVOJ LASTNI DREK.POČAKAJMO ŠE PAR DNI PA BOMO IZVEDELI ŠE VEČJE SVINJARIJE,KI JIH JE POČEL.KAKO SO SI POCENI KUPOVALI DELNICE MERKATORJA ON IN NJEGOVI KOMUNAJZARJI.SIGURNO JIH JE DOBIL TUDI NJEGOV ZVESTI PODPORNIK NAJBOLJ POŠTEN KOMUNIST KUČAN,KI JE V MURGLJAH DOBIL REZIDENČNO HIŠO ZA PAR TISOČ MARK NA KREDIT NA 30 LET.SEDAJ PA JE VREDNA NAJMANJ MILJON EVROV.ZATO JE TREBA TE RDEČE MAFIJOZE ZATRETI IN VOLITI SDS Z 50 PLUS.POTEM BO SLOVENIJA LAHKO ZADIHALA IN BOMO LAHKO POPRAVILI SODIŠČA,DA BO JO LAHKO SODILA ZA VSE ENAKO.NE PA ,DA BOJO TI,KI SO OKRADLI CELO SLOVENIJO UŽIVALI V NAKRADENEM PREMOŽENJU MALI LOPOVI BODO POZAPORIH NAVADNI LJUDJE PA NE BOMO IMELI KAJ JESTI.

 34. MEFISTO pravi

  Tudi BOŽJO PALICO bomo rakrinkali pred javnostjo.

  Potem apa naj še opleta s prazno glavo , če si bo upal!

 35. ŠTEFKA pravi

  TALE POKVARJENI JANKOVIĆ IN PAVČEK STA DVA NAJVEČJA LOPOVA
  KI STA POKRADLA NA STOTINE MILIONOV EU. TER JIH PRESELILA NA
  JUGOVSHOD !!!!!!!!!!!!!!! ZALAR PA PRIDNO PARTICIPIRA IN PRIREJA ZAKONE ZATO KER SO VSI V ŽLAHTI OD KRESALKE,GORŠEKA ,SENICE
  FISCHERJA ,MASLEŠE IN PODOBNIH BANDITOV SMO PADLI TAKO POD
  “UNTERHUD”

 36. anakonda pravi

  Ljudje, Virant je politično mrtev, Opankovič pa tudi. Ankete se delajo samo v rdeči Ljubljani, jasno da ima tam nekaj (verjetno plačanih) glasov. Naj pride na podeželje, pa bo videl. Jajca mu odrežemo, če jih sploh ima – ta bedni srbijankovič.

 37. božja palica pravi

  ko bereš zgornje komentarje ti je takoj jasno, da ste pisci le-teh ravno taki bebci kot včasih ss-sturmabteilung

 38. Baron pravi

  “Božja palica” opisuje sebe in svoje komunajzerske tovariše.

 39. Logika pravi

  Slovenci spreglejte vendarle, da je Janković nastavljen s strani Kučana. Je ta škrat kdaj hotel kaj dobrega naši državi. Torej odgovor je kot na dlani. Odločen NE balkanskemu načinu vodenja Ljubljane in sedaj še države. GO home v Saraorce!

 40. polde pravi

  MEFISTO: Točno taki kot si ti volijo desne stranke. Nestrpni, ksenofobični in primitivni.

 41. polde pravi

  Janković bo dober direktor. Komaj čakam volitve. Na šolskem reunionu, kjer nas je bilo 15 bivših sošolcev so bili morda 4je za SDS, vsi ostali smo bili za Jankoviča in to z argumenti.

 42. Petrovc pravi

  DARILNA POGODBA: seveda je lastnik te hiše “de jure” še vedno oče, Janković! Podaritev je speljana s pogodbo in prepisom lastništva, predmeta daritve! IN JASNO Z PLAČANIM DAVKOM ZA PRENOS LASTNIŠTVA! Jankovići pa so geniji, kako ne plačujeno NOBENEGA davka v Republiki Sloveniji! Stem pa tudi odražajo odnos do naše države!

 43. Petrovc pravi

  SMET V RAJU: modro-svetlo, ko jeklo nebo, zrak, kot ostrina britve, sonce, ki še ogreva plaho mraz prihajajoč z visokih gora. Pozna jesen v kotičku gora, Julijcev s Triglavom, Kepe s Karavankami. Monolita hladnih sivih sten in preprog gozdnatih in toplih Karavank. V tem kotu rajskega dela domovine, kjer stoji drevo, moje, z večstoletnimi koreninami sem bil spočet, se vračam, se bom vrnil, ko bom odšel!
  In grem po vsakdanjih opravkih, jesti in piti je treba!
  In pod samim vznožjem Triglava, na parkirnem mestu, glasna muzika, neka hrvaška pevka, kot bi v raj navozil blato!
  IN AVTODOM S STOJNICO!
  POZITIVNA SLOVENIJA; Jankovića!
  In delijo rakijo!
  Šnaps je šnaps, moj oče ga je kuhal, dvakrat kuhan. Srbi imajo rakijo, enkrat kuhano!
  In naslonim kolo v kolesarnici in pristopim: Delijo lepake, prijazni, uslužni, delijo nasvete in delijo priporočila!
  Vzamem kozarec rakije in spijem! Končno ni več toplo!
  In me vprašajo, če bi še! BI, BI!
  In tako še dvakrat, vsakič mi oni prijazno ponudijo!
  In tretjič se obrnem, končno ob stojnici stoji SAMO KAKIH PET ALI ŠEST naklučnih mimoidočih, POPOLNOMA NEZAINTERESIRANIH, vaških firbcev!
  Dvignem visoko kozarec z rakijo in nazdravim:
  “VSI ZA JANŠO, JANŠA ZA NAS, ŽIVELA SLOVENIJA!”
  Ko se obrnem in polagam kozarec na pult nepričakovano izginejo vsi prijazni nasmehi prodajalcev stojnice avtodoma!
  In ko jih vprašam, če lahko dobim še en štamperle, me spodijo!
  Čudni časi!

 44. barbi pravi

  Jure živi na veeeliki nogi,v glavnem za zabavo,alkohol,substance ….,pa da mu to nekega dne oduzamejo ker bi slučajno naredil prekršek ali kaj podobnega. Je raj očka lastnik. zato je vse na Jankoviča napisano ali pa na hypo

 45. yebiwetter pravi

  prjatu Petrovc danes me je doletela čast, da sem spoznal prijaznega gospoda, ko sva takole malo kramljala, se mi je potožil, da si se mu ti takole pred nekaj leti na naši obali, po domače povedano, kar na glavo poscal….. kaj misliš kdo bi lahko to bil, zdi pa se mi, da je možak le malo pretiraval….. kaj praviš na vse to ?

 46. Petrovc pravi

  prjatu, yebiwetter: ja, možakar, pedenj mož, pravzaprav, potrčko, ni nič pretiraval! Ne morem pomagati, če mi nagaja prostata in mi je ušlo! Kaj pa je po lestvi iz morja lezel tako hitro za menoj!
  Morda pa sem ga po njegovo krstil!

 47. Baron pravi

  Polde nima pojma v državi. Država ni podjetje.

  Če se druži s komunajzerskimi tajkuni, potem ni čudno, da v glavnem podpirajo Zorangutana.

  Poleg tega laže, ko pravi, da so desne stranke nestrpne. V resnici so nestrpni izključno komunajzerji.

 48. opankovič pravi

  Bebeci, kaj še vam ni jasno da bo g.Jankovič zmagal. Lahko še tako pljuvate po njemu, ampak zavedni Slovenci bomo volili njega.

 49. MEFISTO pravi

  Kdo si je pa drznl trditi, da je Janković nacionalni politik?

 50. anti-totalitarec pravi

  divja, nestrpna , zverinska balkanizacija slovenske družbe se mora nadaleveati, ker drugače RDEČA GOLAZEN nima moči……..

 51. anti-totalitarec pravi

  4.12 ne bodo demokratične volitve kot jih pozna razviti svet ampak le popis prebivalstva in sicer na koliko je nagonskih, nazadnjaški rdečih balkancev in koliko je še kulturno evropskih slovencev……..vse ostalo je sprenevedanje……

 52. laufer pravi

  tega sraoca bi bilo nujno potrebno spravit v zapor pa še tistega, ki ima skrite ovadbe v predalih in čaka katera vlada pride na oblast. v mercatorju je itak vse pokradu, za stožicam pustu pufe, otrokom pa daje potuho in nalaga svoje nakradeno premoženje, da zanj pereta denar preko cipra. tudi mali možiček ne bo več dolgo, dost nas je zatirau, naj ga mal mora tlač pa še kakšnega turčina bo treba v red spravt, da ne bo zapravlal naš denar, ljudje pa so revni, da komaj preživijo iz meseca v mesec. sram naj bodi komunajzerje, treba jih je enkrat za vselej odstrant s političnega prizorišča.

 53. hors pravi

  Ni nam treba Srba za premiera on na j kar pleše na balkansko muziko,ki ni slaba,vendar imamo mi svojo muziko in svoje klene Slovence ,ki nas bodo vodili-Janez Janša!!!!!!!!!!

 54. megi. pravi

  Mediji naj še zapišejo, kako je Kurčan posredoval, da je dala NLB Opankoviču 2 milijona DEM, da je odkupil delnice Mekatorja, nato pa je potem v zahvalo Opankovič nakazal mugeljskemu milijonček, s katerim si je le-ta potem financiral predvolilno kampanjo.
  Tudi murgeljski gnoj se boji razkritja!

 55. Aurelius pravi

  Pa res ne vem, zakaj vam gre ubogi Zoki tako na živce. Pa tako lepe načrte ima: če bo izvoljen, se bosta v Sloveniji cedila med in mleko in če k temu dodamo še maslo na glavi, zarečen kruh in njegov socialni čut, ja, takrat v Sloveniji nihče več ne bo lačen …

 56. megi. pravi

  Županković je premeten balkanski goljuf ,ki je nategnil čisto vsakega ,ki se mu je le pustil.
  Poleg tega je skupaj s svojima sinovoma vrh balkansko mafijske družine.
  Če bi bil slučajno izvoljen, ga bo pri njegovih bivših in tekočih goljufijah ščitila še poslanaska imuniteta.
  Z vstopom te barabe v politiko je Slovenija stopila na raven Italije,kjer je mafija del politične scene.
  Ko je bil še šef Mercatorja in Electe je bil znan kot Mr.5%.
  Od vskaega sklenjenega posla je za svoje potrebe “kasiral” 5%.

 57. MEFISTO pravi

  Znerviran, zvišen in zamerljiv.

  Skratka, pravi Srbin.

 58. PASJI FRITZL pravi

  MEFISTO , TOREJ NAVKLJUB TEMU , DA IMA POLOVICO PODALPSKE KRVI, PREVLADALA ONA DIVJA !

 59. PASJI FRITZL pravi

  MEFISTO , TOREJ NAVKLJUB TEMU , DA IMA POLOVICO PODALPSKE KRVI, PREVLADA ONA DIVJA , PREPOTENTNA !

 60. […] Mimogrede, Janković se je samo pet dni nazaj zlagal tudi glede ljubljanskega stanovanja starejšega sina Damijana Jankovića, o čemer smo na Politikisu že pisali. […]

 61. […] ravno Jankovićevo komuniciranje z novinarji, kjer se “wannabe” slovenski premier obnaša neverjetno zvišeno, znervirano in zamerljivo!? To je torej očitno Jankovićev pravi trojni […]

 62. […] “socialnega” Jankovića, ki pa je le še bolj kot Zares nova (plenilska) politika,1,2,3,4. . Pri vsponu na oblast jim vedno koristil ideološki boj,1 in […]

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen