Janez Janša na Zboru za republiko

2

Janez Janša na Zboru za republiko: “Slovenija naj spet postane dom pravičnosti!”

Zbor za republiko prinaša sporočilo upanja in veselja, sodelovanja in skupnega nastopa v dobro ljudi, je na slovesnosti Zbora za republiko z naslovom Oživitev dejal predsednik zbora Lovro Šturm. Vodje strank SDS, SLS in NSi Janez Janša, Radovan Žerjav in Ljudmila Novak so na oder stopili skupaj in se zavzeli za zmago vrednot slovenske pomladi.

Predsednik SDS Janez Janša je navzočim dejal, da se tudi danes, podobno kot v času osamosvajanja, med ljudmi zbira energija, ki izhaja iz načel povezovalnosti, odprtosti, spoštovanja drugače mislečih, svobode in pravičnosti. Kot je poudaril, stranke slovenske pomladi potrebujejo rezultat, ki bo omogočil, da bo “Slovenija spet postala dom pravičnosti”.

Foto in video: Politikis.si 

Št. komentarjev: 2
 1. KRISTUS pravi

  KO IZGINE
  .
  janša-LUKAŠENKO-janez
  .
  BOMO SVOBODNI

 2. happy jack pravi

  Fouks ne ga šmirglat. Agent Bilderbergov in glavni kontrolor Evropske komisije Herman von Rompuy je povedal, da je sedaj deset odločilnih dni kaj bo z evrom. Povedal je nekaj kar je njihov glavni cilj. Najprej se bomo morali odpovedati svoji nacionalni svobodi. Drugi korak od teh lopovov bo ukinjanje naših človekovih pravic. In tretji korak bo depopulacija odvečnih. V lep šmorn so nas spravil globalistični lopovi.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen