Gregor Virant v klubu KGB MB (video)

3

Slovenija ni samo Ljubljana, zato je potrebno poskrbeti za enakomeren razvoj vseh regij, je ob današnjem pogovornem gostovanju na Družabnem družboslovju v mariborskem klubu KGB dejal Gregor Virant, ki bo na predčasnih volitvah nastopil s svojo državljansko listo. Kot je dejal, se Maribor danes sooča s podobnimi težavami kot vsa ostala Slovenija.

Gregor Virant in Vesna Vuk Godina na Družabnem družboslovju v klubu KGB v Mariboru. (foto: Vasja Šabeder)

 

Št. komentarjev: 3
 1. […] Celoten ponsetek pogovora si lahko ogledate na Politikis TV. […]

 2. Boris Valenčič pravi

  BOJKOT VOLITEV 4. decembra 2011

  Leta 1990 smo pozvali celotno Slovenijo k bojkotu volitev zaradi popolnoma nedemokratično zastavljenih postopkov pred volitvami in tudi same volitve so bile v prvem krogu povsem ponarejene. Večji del Slovencev je naš poziv k BOJKOTU volitev sprejel, tako, da je bila udeležba volilcev le 29 %. Ko smo želeli javnosti sporočiti našo zmago po že končanem popisu, je direktor tedanje RTV Slovenije Stane Grah izvedel državni udar in spremenil vse podatke na 90 % udeležbo.

  V nadaljevanju pa so večinoma po vaseh župniki grozili, da kdor se ne bo udeležil naslednjega kroga volitev, bo ostal brez penzije.

  Volitve v današnjih dneh so prav tako zastavljene povsem diskriminacijsko. Krivi so ponovno predvsem mediji, kateri so povsem sokrivi za ropanje Slovenije skozi 20 preteklih let. Mediji v današnjih dneh sicer res pišejo in razkrivajo le nekaj lopovščin vidnih politikov, prav tako jih po malem obravnava celo policija, toda epiloga ni.

  To pomeni le, da so vsi krivci za popolnoma izropano Slovenijo dogovorjeni medsebojno, kako bodo utišali nas tiste, kateri dejansko hočemo korekten epilog za vse zločine katere so zagrešili takšni kriminalni mediji, politiki in gospodarstveniki.

  Mnenja smo, da dokler se ne bo zares kaznovalo dejanskih krivcev za nastalo situacijo v Sloveniji, ne bo nikakor mogoče priti do željenih spremeb.

  Potrebno je na prvem mestu urediti sodstvo in policijo ter kaznovati vse krivce, kateri so izropali Slovenijo.

  Današnja slika teh volitev je, da Slovencem mediji vsiljujejo na izboru za volitve le že uveljavljene kriminalce, njihove dolgoletne sodelavce, sokrivce s katerimi so si dolga leta – mediji delili izropan plen.

  Mi tisti, kateri pa smo vseskozi delovali le za dejanske koristi Slovenije in se nismo hoteli okoriščati s kriminalnimi dejanji, smo povsem izločeni iz medijev, tako pa seveda tudi brez osnovnih možnosti biti viden in razpoznaven.

  Pozivam vse Slovence, da se teh povsem totalitarno kriminalnih volitev 4. decembra 2011 ne udeležijo.

  Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si

 3. Boris Valenčič pravi

  Mediji se v današnjih težkih časih želijo deklarirati in se javnosti vsiljujejo, kot da so humanitarni ter iščejo tematiko ubogih ljudi. To bi lahko počeli že veliko let prej, pa tega niso. Ker pa so prav MEDIJI glavni krivci in zločinci, kateri so si skupaj s politiki in drugimi kvazi gospodarstveniki le razdelili naropan plen, pa sedaj izrabljajo svojo medijsko moč, da bi bili videti DOBROHOTNI in HUMANI. Predvsem izstopajo na tem Janko Šopar in A – KANAL. Le navidezno pa razkrivajo in napihujejo gangsterizem brez sodnih epilogov, ko pa se pojavim jaz s konkretnimi izvedbami proti tem vsem močočnim kriminalcem, pa me prav ti MEDIJI, češ TAKO humanitarni povsem cenzurirajo.

  Na koncu boste le ugotovili, da je vse skupaj le zaničevanje Slovencev, katero traja že dolga leta, pod geslom; OLUPIMO TRAPAST NAROD!

  Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen