28-letnik vlamljal in kradel kot sraka, sedaj za zapahi!

0

Kriminalisti in policisti Policijske uprave Ljubljana so odvzeli prostost 28- letnemu Ljubljančanu osumljenemu kaznivih dejanj Velikih tatvin in Roparske tatvine.

Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je 28 – letni Ljubljančan utemeljeno osumljen storitve kaznivega dejanja Roparske tatvine in sicer s tem, da je 26. 10. 2011 vlomil v specializirano prodajalno na Ulici Bratov Babnik v Ljubljani ter  skupaj z za zdaj še neugotovljenimi sostorilci iz prodajalne skušal odtujili večjo blagajno. Pri dejanju ga je zalotil varnostnik, kateremu je 28-letnik zagrozil z neposrednim napadom na življenje in telo, nato pa s kraja pobegnil.

Nadalje je bilo ugotovljeno, da je osumljeni 15. 7. 2011 vlomil v prodajalno na Podutiški cesti v Ljubljani, od koder je odtujil gotovino in druge vrednostne kartice ter podjetje oškodoval za okoli 16.000 evrov, 3. 9. 2011 vlomil v prodajalno v Sinji Gorici, od koder je odtujil večjo količino cigaret, tehničnih predmetov in pijač v skupni vrednosti okoli 6.000 evrov in 6. 10. 2011 vlomil   poslovno stavbo na Regentovi cesti v Ljubljani, kjer je  najprej poskušal vlomiti v blagajno (kar mu ni uspelo), nato pa iz prostorov  odtujil za okoli 400 evrov gotovine. Osumljeni 28- letnik bo s kazensko ovadbo priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku.

*slika je simbolična

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen