Leopardji vzorec je rezerviran za samozavestne ženske

1

Živalski vzorec je trend kateri je vedno aktualen in tudi letos ga je jesen prinesla na modne piste.

Najbolj zastopan je leopardji print, kateri je osvojil vse od plaščkov, do oblek, čevljev pa do modnih dodatkov. Ta dizajn je zelo specifičen in ni za vsakogar in za vsak stil. Če ste zaljubljeni v živalske vzorce edino kar morate vedeti je, da ne smete pretiravati.

Živalski vzorec je lahko osnova neke kombinacije, še posebej če gre za plašč ali obleko. V tem primeru lahko izberete leopardji vzorec in tako poudarite svojo individualnost. Lahko pa se poigrate z bluzami, šali in čevlji z visokim petam prav tako v leopardjem vzorcu. Največji svetovni trendi so se letos poigrali prav s tem dizajnom in dobili kombinacijo kateri se bodo ženske težko uprle. „Gucci“ je predstavil glamurozen dnevni videz s pomočjo plašča, jaken in jopic v leopardjem vzorcu, medtem ko so obleke znamke »dolce&gabbana“ burile domišljijo vseh prisotnih žensk. Te obleke so rezervirane za ženske z močno samozavestjo. Pri izbiri idealne obleke pa imejte v mislih tudi telesno postavo. Namreč, če ste močnejši, izberite večji vzorec, v primeru, da ste vitkejše postave pa je za vas idealni manjši vzorec. Če nosite bluzo v  leopardjem vzorcu, jo kombinirajte z nevtralnimi toni, kot so bež, črna ali bela.

Moški modni ozaveščenci pa ne bi imeli nič proti, če ima njihova izbranka pod plaščem leopardjega vzorca tudi negliže istega vzorca…

 

Število komentarjev: 1
  1. Trsten pravi

    Ni rezerviran za samozavestne ampak za bebaste, nesramne in ničvredne kajti: v svojih možganih si mislijo, da imajo na sebi pravo živalsko kožo.
    Sto lisic na en prasic smo včasih govorili, ko smo jo zagledali. /Jovanko/

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen