Na Bovškem našli pogrešano 39-letno žensko iz okolice Bovca

0

Bovški policisti so danes na širšem območju vasi Žaga na Bovškem našli 39-letno žensko, ki so jo svojci pogrešali od ponedeljka. Ženski so na kraju nudili zdravniško pomoč zdravnik in reševalci, so danes sporočili iz novogoriške policijske uprave.

Bovške policiste so svojci o pogrešani obvestili v torek. Isti dan okrog 19. ure je v okolici naselja Žaga na Bovškem stekla iskalna akcija, v kateri so poleg policistov Policijske postaje Bovec sodelovali tudi gasilci PGD Bovec in PGD Srpenica in reševalci Gorske reševalne službe z reševalnimi psi iz Bovca.

Torkovo akcijo, v kateri je skupno sodelovalo približno 30 policistov in reševalcev, so prekinili ob 22.30 uri in jo ponovno nadaljevali danes ob 5.30 uri.

Danes je v iskalni akciji sodelovalo približno 70 ljudi, vključno s kinologi iz društva reševalnih psov iz Nove Gorice, vodniki psov za iskanje pogrešanih oseb, reševalci GRS Bovec, lovci in domačini. Slednji so pregledovali bregove in strugo reke Soče v smeri Bovca in Srpenice ter območje iz vasi Žaga v smeri Učje. V iskanje pogrešane se je vključil tudi helikopter letalske policijske enote.

Pogrešano 39-letno žensko so ob približno 11. uri našli živo v okolici vasi Žaga v smeri Učje in jo takoj zdravstveno oskrbeli.(sta)

(fotografija je simbolična)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen