Od petka dalje po vstopnice za Italijo

0

Slovenska nogometna reprezentanca bo v sredo igrala prijateljsko tekmo z Belgijo. Ta bo v Stožicah, tako kot naslednja tekma kvalifikacij za Euro 2012, ki bo 2. septembra. Tekmec bo Estonija. Že v petek pa bodo pri Kompasu začeli prodajo vstopnic za gostovanje v Firencah, kjer se bodo Slovenci 6. septembra v kvalifikacijah merili z Italijo.

Kot so sporočili z Nogometne zveze Slovenije (NZS), so posamične vstopnice na voljo po 11 evrov, uradni aranžmaji pa od 80 evrov dalje.

Italijanska zveza (FIGC) in NZS se sicer že zavzeto pripravljata na nadaljevanje kvalifikacij za EP 2012. Po domači preizkušnji Slovenije z Estonijo in gostovanju Italijanov na Ferskih otokih bo 6. septembra ob 20.45 na vrsti “derbi” tretje kvalifikacijske skupine. Italijanska zveza je na stadionu Artemio Franchi v Firencah slovenskim ljubiteljem nogometa namenila približno 2300 vstopnic, katerih prodaja se bo izključno v Kompasovih poslovalnicah začela jutri ob 12. uri.

Do najkasneje 20. avgusta bo možno kupiti štiri vstopnice na osebo, pri čemer morajo kupci, v skladu z zahtevami italijanske zakonodaje, podati osebne podatke.

Vzporedno s prodajo vstopnic bo uradna agencija NZS pričela tudi prodajo potovalnih aranžmajev, cena enodnevnega avtobusnega aranžmaja pa se prične pri 80 evrih (69 za pot, 11 za vstopnico).

Hkrati s prodajo vstopnic za tekmo v Italiji bo tako v Kompasovih poslovalnicah kot na drugih ustaljenih prodajnih mestih potekala tudi prodaja vstopnic za sredino prijateljsko tekmo z Belgijo.(sta)

Prva tekma med Slovenijo in Italijo se je končala z zmago Italijanov z 1:0. (foto: Vasja Šabeder)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen