Na Bovškem iščejo 32-letnega moškega s Tolmina

0

Na območju vasi Soča na Bovškem nadaljujejo z iskanjem 32-letnika iz Tolmina, ki je po dosedanjih ugotovitvah na tem območju izginil v nedeljo popoldne. Njegovo osebno vozilo so bovški policisti našli v nedeljo okrog 19. ure na makadamskem parkirišču pri Velikih soških koritih pred vasjo Soča blizu struge reke Soče.

Kot so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica, je iskalna akcija stekla že sinoči, prekinili so jo ob 3. uri ponoči, danes pa z njo nadaljujejo.

Pri iskanju pogrešanega sodeluje približno 50 ljudi. Poleg bovških policistov in policistov gorske policijske enote novogoriške policijske uprave so se v iskanje pogrešanega vključili pripadniki Gorske reševalne službe (GRS) iz Bovca, kajakaši iz podjetja Soča Rafting in helikopter Letalske policijske enote. Danes pa se jim bodo pridružili še potapljači Podvodne reševalne službe – enote iz Tolmina.

Policisti in reševalci so v nedeljo zvečer in ponoči pregledali levi breg reke Soče od kampa Korita do Lepene, pa tudi tudi okolico vasi Soča v smeri zaselka Lemovje na desnem bregu Soče.

Policisti prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem oz. bi lahko nudili koristne informacije, da pokličejo interventno telefonsko številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200 oziroma se zglasijo na najbližji policijski postaji.(sta)

(fotografija je simbolična)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen