Janez Janša: Botri so nezadovoljni s Pahorjem, ker s padcem njegove vlade oni izgubijo vpliv!

12

Predsednik SDS Janez Janša je besede premiera Boruta Pahorja v intervjuju za RTV Slovenija (ta je v intervjuju zgledal utrujeno, mestoma pa tudi zbegano) na socialnem omrežju Twitter komentiral, da se premier moti, da njegova politika ovira kapitalske in politične interese. Kot piše Janša, “botri niso nezadovoljni z njim, ker naj jim danes ne bi omogočal vpliva, ampak zato, ker jim tega ne obeta za naprej”.

Pahor je sicer v intervjuju dejal, da del kritik poskuša ustvariti vtis, da je nekompetenten in neodločen, kar da ne drži. Kot pravi, je njegova vlada kadrovsko politiko in kapitalske odločitve iztrgala iz rok strank, ki se zato danes bojda manj okoriščajo.

Foto: arhiv Politikis.si

Št. komentarjev: 12
 1. falcon pravi

  Pahor je v eni uri svojega “modrovanja” nanizal toliko samohvale, kot je nismo slišali že od Titovih časov. Skoraj bi mu pripisal rek: “država, to sem jaz”. Seveda samo v besedah, dejanja govore, žal, čisto drugače. Največja brezposlnost, največji dolg države, največ kršitev pravic, najmanj poslovne in finančne morale, in še in še. Sprašujem se, kaj se je sploh dobrega dogodilo v teh letih njegove vladavine? Odgovora ne najdem.
  In za konec bi rekel: “Pahor, več Activie, manj napihnjenosti”.

 2. modusvivendi pravi

  Včerajšnji Pahojev intervju je bila še ena izmed komedij. Najbolj je bilo smešno in nisem še videla take samohvale kako smo obdržali bonitetno oceno zgolj zato, ker je ostal na oblasti in ni prišlo do krize in predčasnih volitev. Pa saj ne veš, ali bi jokal ali se smejal. Ko pa je govora o nekih omrežjih, ja naj vendarle pove kdo je v teh omrežjih, ki jih je preprečil. Kdo? Sicer je pa spet bluzil in bil kontradiktoren, da nima smisla komentirati.

 3. alan. k pravi

  Vsekakor, patološka izprijenost je področje za stroko.

 4. Rž v vetru pravi

  Jap, Janša ima prav, Kučman in co niso zadovoljni, da je njihov poverjenik na oblasti tako hitro vse zajebal. Mislili so, da se bodo še najmanj en mandat mastili pri koritu, a prihaja velika metla na kateri piše SDS.

 5. itak pravi

  …človik je zreli za umobolnico…tou, ka san gledau me je tak šokejralo… nemamo v Sloveniji strokovnjaka šteri bi lejko postavo diagnozo stanja… šteri bi lejko začno zdravlenje psihopata Pahora…!!!…

 6. janez pravi

  sami bolniki, pejte se srt

 7. ober pravi

  Naprej “jurišniki”,napadimo Pahorja,saj nam JJ to med vrsticami svetuje.

 8. okjar pravi

  Bil je spet v elementu! Občasno je že nastop pred TV mejil na komiko ali bolje rečeno na tragikomiko. Vseskozi pa se je videlo, da še naj vplivajo stari komunistični mački v SD in tudi “nevidni” botri iz ozadja, ki še na vse načine zavlačujejo “morada poslednji nhjihov čas”. V nobenem trnutku pa ni omenil oziroma pomislil, da se že dnevno država zadožju 8 miljlonov Ev.

 9. lojz pravi

  KAKŠNO MAŠČEVANJE

 10. MEFISTO pravi

  Nisem zaman trdil, da bo Janez obupal.

  Opazujte, kako se mu podira njegov namišljeni svet.

 11. MEFISTO pravi

  Nastopi vsem nam dragega Pahorja na televiziji so najboljše razvedrilne oddaje.

  In kot je dejal, bi nas rad zabaval do pozne starosti.

 12. frano pravi

  Pahor dela vse natančn po globalnem načrtu gopdarjev v senci. Uničuje državo in s tem nacionalnost. Na konc, ko se ne bo dalo več vračat nam bodo gospodarji iz senc zaplenil vse kar imamo. Nabil potem davek za dihanje in davek na življeje na odslej njihov zemlji. Ker pa ne bo služb, da bi to plačval, nas bodo preprost skurl v krematorijih. Pozne starosti sploh noben ne bo doživel. Razen seveda elita. Kdo plačuje to preobrazbo? Kdo drug kot mi, državljani sveta. V novi globalni skupnosti ne bo ničesar zastonj, razen vsiljenih novih obveznosti, ki nam jih bodo serviral v zameno za slaobo pešcico pravic. V poročilu Our Global Neigbborbood, piše, da ne bo več prostora za zasebno lastnino. Vse kar kdo ima bo moral delit z vsemi prebivalci planeta. kater bogastvo bi elita in druščina delila ? Vsekakor ne svojega. Kar je njihovo je njihovo, kar je tvoje bo poslej od vseh.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen