Koncert Eltona Johna namesto v Izoli novembra v Stožicah

1

Koncert Eltona Johna, napovedan za 2. julij na stadionu v Izoli, so organizatorji zaradi logističnih težav na glasbenikovi turneji prestavili. Koncert se bo po napovedih zgodil 11. novembra v ljubljanski dvorani Stožice. Vstopnice, ki so jih ljubitelji glasbe Eltona Johna kupili za izolski koncert, so veljavne tudi za novi koncertni datum.

Organizatorji imetnike vstopnic pozivajo, da se med 29. junijem in 31. avgustom oglasijo na prodajnih mestih, kjer so jih kupili, saj jim bodo vstopnico za izolski koncert zamenjali z novo za koncert v dvorani Stožice, kjer velja sedežni red.

Imetniki vstopnic za izolski koncert, ki se “iz opravičljivih razlogov ne morejo udeležiti koncerta 11. novembra v Ljubljani”, lahko uveljavijo vračilo denarja na prodajnih mestih, kjer so vstopnico kupili, in to najkasneje do zadnjega avgustovskega dne, so še sporočili organizatorji.

Koncert Eltona Johna je že na začetku leta obveljal za enega od letošnjih koncertnih vrhuncev. Dober mesec po najavi koncerta v Izoli so bile vstopnice zanj skoraj razprodane.(sta)

Koncert Eltona Johna, napovedan za 2. julij na stadionu v Izoli, so organizatorji zaradi logističnih težav na glasbenikovi turneji prestavili. Koncert se bo po napovedih zgodil 11. novembra v ljubljanski dvorani Stožice.

Število komentarjev: 1
  1. Anakonda pravi

    Ali ga je Jankovič povabil? Pa ne da je Srbijankovič tudi iz drugega nabrežja???

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen