[VIDEO] Jožef Horvat razkril modus operandi globoke države: Masovni vpogledi v policijske evidence kot grobo kršenje zasebnosti!

12

Danes smo bili priča novi vroči razpravi o proti korona paketu 4 v Državnem zboru. Poslanci opozicije so pri tem vroče zavračali uvedbo aplikacij za mobilne telefone, ki bi epidemiologom pomagale slediti virusu in kdo je bil morebiti v stiku z njim.

Vrhunec zasedanja smo doživeli ob nastopu poslanca Jožefa Horvata iz Nove Slovenije, ki je razkril, da je na lastno zahtevo pridobil evidenco vpogledov v njegovo zasebnost. Med nastopom je pokazal dolg seznam teh vpogledov in ugotavljanja njegove trenutne lokacije. Največ vpogledov naj bi bilo ravno v času, ko je nastajala nova koalicija, konec februarja in marca. 

Zatrdil je, da je bilo v času prejšnje vlade teh vpogledov enormno veliko, kar je dejstvo, ki ga je črno na belem pokazal javnosti na formatu A5, sedanji vladi pa opozicija očita domnevne kršitve, ki naj bi se zgodile v prihodnosti – kar je milo rečeno skregano z zdravo pametjo.

Video, kjer Horvat razkrije masovne vpoglede v policijske evidence, si lahko ogledate tukaj:

“Gledali so mi celo 35 minut pred polnočnico. Da, sem bil na polnočnici in so me gledali. Zanimivo. Zelo zanimivo. In tukaj se zelo strinjam z mojim prijateljem in rojakom Dejanom Židanom, skupaj sva bila na Tarči, in kolega Dejan je takrat zelo dobro povedal: ‘Če kdo, policija, sledi politikom, potem je to največja afera v zgodovini samostojne države,'” je dejal danes Horvat. 

Horvat je nadaljeval, da bodo zaradi tega zganjali velik hrup, ker želijo, da se enkrat v tej državi ukorenini demokracija. “Nas pa za naprej obsojate, da nekaj bo, da bomo policijska država. Jaz govorim samo o tem, kar je bilo, kar so dejstva, kar je črno na belem,” je dodal. 

Po nastopu Jožefa Horvata se je na tviterju oglasil še minister za notranje zadeve Aleš Hojs, ki je zapisal, da so na MNZ po nastopu nove vlade pozvali poslance državnega zbora, da zahtevajo vpoglede v njihove mape, kar so tudi storili.

Glede na nastop poslanca in zapis notranjega ministra lahko sklepamo, da bo v prihodnje še več razkritij domnevno nezakonitih vpogledov v mape različnih posameznikov iz političnih opcij sedanje koalicije. Odzval se je tudi predsednik preiskovalne komisije v zadevi Franc Kangler in drugi, mag. Dejan Kaloh.

Ob vsem tem lahko pričakujemo vročo jesen tudi na tem področju, kjer bo moralo morda kaj reči tudi ustavno sodišče, saj je nezakonit poseg v človekovo zasebnost grobo kršenje ustavno zagotovljenih pravic. Šarec, ki je danes zelo glasen, bo moral torej še veliko pojasniti o svojih rabotah v času, ko je bil predsednik vlade.

Št. komentarjev: 12
 1. zdenka pravi

  Šarec in Muri sta očitno imela vzpostavljeno vohunsko mrežo tako na policiji kot na sovi… to je res globoka država v vsem svojem “sijaju”…

 2. piki pravi

  Ufffffff, tole pa več ni nedolžno, niti smešno. Nekdo mora takoj ukrepati, na drugi strani pa nekdo odgovarjati!!!

 3. Hit pravi

  mislim, da se Šarec lahko izvleče kot neprišteven: kot samoodstopljenec sedaj postavlja pogoje za novega premierja?? a njegovi soposlanci niso ugotovili, da tip ni diht??

 4. haapy yack pravi

  hoj
  Kaj pa je to kaj takega. Lahko vdirajo v naprave, ki niso povezane s spletom. Podatke pridobivajo prek skrivnih radijskih valov, ki se prenašajo z USB – kartic naskrivaj nameščenih v računalnike. Prebirajo ti SMS -se. S
  sporočil iz SMS-sov ugotavljajo lokacije stikov in podatke iz kreditnih kartic uporabnikov mobilcev. Zbirajo praktično vse kar se da. Zbirajo in analizirajo samodejna sporočila, kot so tista ob zgrešenih klicih in ob prehodu v tuja omrežja in ti zluščijo številke kreditnih kartic prek SMS-ov, ki jih uporabniki dobivajo od bank.
  boditevcvetju

 5. bruh pravi

  . levičar posebno levičarka na zahodu postaja izredno nestrpna, sistemsko mafijska smrdeča oseba…… jožef je odkril nekaj kar je vsakemu razumenu človeku jasno….in verjemite , da bo banda 571 kučanovih smrdeči ku rb, ki jih lahko le levičarji imajo za kao novinarje/novinarke, to podlo zlorabo POLICIJE s strani kučanove rdeče MAFIJE povsem zagovarjala in opravičevala….verjemte..ajd

 6. bruh pravi

  vse nedemokratićne nestrpne sistemsko MAFIJSKE države na svetu so levičarske, socialistićne, komunistićne, rev olucio narne……. celo v USA skrajna levica postaja vedno bolj nasilna in nestrpna. Nazifemistke, black rasisti , soroš/clinton/obama mafijski miliarderji in smrdečuhi pa si želijo na vse načine ponovno na oblast……….ubogi strpni, pametni, mirni, pošteni, delavni, drugače misleči belci v USA , čez 100 let bo tam kot v južni afriki sedaj……. še leta 1980 je bilo v južni afriki 19% belcev, sedaj niti 8%, in to v pičlih 40 letih….ajd.

 7. bruh pravi

  IN TOREJ kdaj boste sprejeli dejstvo, da so levičarji vedno najbolj NESTRPNI, najbolj mafijski, najbolj nedemo kratićni smrdeči rdeči osebki?…

 8. zdenka pravi

  Šarec & Poklukar & Bobnar morata biti glavni tarči!

 9. haapy yack pravi

  hoj
  Kaj pa je to kaj takega. Lahko vdirajo v naprave, ki niso povezane s spletom. Podatke pridobivajo prek skrivnih radijskih valov, ki se prenašajo z USB – kartic naskrivaj nameščenih v računalnike. Prebirajo ti SMS -se. S
  sporočil iz SMS-sov ugotavljajo lokacije stikov in podatke iz kreditnih kartic uporabnikov mobilcev. Zbirajo praktično vse kar se da. Zbirajo in analizirajo samodejna sporočila, kot so tista ob zgrešenih klicih in ob prehodu v tuja omrežja in ti zluščijo številke kreditnih kartic prek SMS-ov, ki jih uporabniki dobivajo od bank.
  boditevcvetju

 10. haapy yack pravi

  hoj
  Kapitalizma brez suženjstva ni, ker more izhajati le na podlagi 80 odstotkov lačnih ali vsaj socialno ogroženih “revežev”, ki morajo živeti, predvsem pa delat po zahtavah kapitalistične manjšine. Miškolini ne more 1 odstotna manjšina vlečt cel svet za kurčeve dlake.
  boditevcvetju

 11. Jakob Črtomir pravi

  Kaj je narobe?
  Saj poslanec in ima imuniteto.

 12. haapy yack pravi

  hoj
  Pa taka imuniteta. Edina imuniteta ki kaj globalno velja je uminiteta Malteških vitezov.
  boditevcvetju

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen