Impresum

Politikis.si je novičarski, mnenjski, neodvisni in nekorporativni medijski portal, ki je na medijsko sceno vstopil konec marca 2009. Njegovi ustanovitelji so intelektualci mlajše in srednje generacije iz konservativnega ideološkega pola.

Teksti, fotografije in video prispevki na spletni strani www.politikis.si so avtorsko delo, zato brez našega pisnega soglasja za uporabo materiala na tej spletni strani posegate v avtorske pravice. Zakon je jasen, kršitve pa kazensko in odškodninsko pregonljive.

Uredništvo si pridržuje pravico, da po svoji presoji briše komentarje ali dele komentarjev, ki so žaljivi, seksistični, rasistični in obče nečloveški ter neumni.

Prav tako komentatorje opozarjamo, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe. 

Vsi morebitni pisni prispevki ali fotografije, ki prispejo na spodaj navedene e-poštne naslove (ali po kakršnikoli drugi poti na naše uredništvo), uredništvo objavlja po lastni presoji, v nobenem primeru pa jih ne honorira.

Komentarji posameznih komentatorjev so osebna mnenja avtorjev in ne izražajo nujno stališča uredništva in niso nujno v skladu z uredniško politiko portala, ki je po svojem svetovnem nazoru konservativna, v slovenskih okvirjih pa pomladna, a v komentarjih dopušča pluralnost mnenj.

_____________________________________________________________________________ 

Politikis.si izdaja podjetje Antrakade d.o.o., kontakt: info@politikis.si

Direktor: Rajko Antlej

Mat. št.: 6131174000, dav.št.: SI96167599, TRR pri Unicredit Banki d.d.: SI56 2900 0005 0496 311. Podjetje je zavezanec za DDV.

Politikis.si je v Razvid medijev pri Ministrstvu za kulturo vpisan pod zaporedno št. 1521.

Sedež uredništva: Jezdarska ulica 2, 2000 Maribor, kontakt: urednistvo@politikis.si

Glavni in odgovorni urednik: Alojz Tetičkovič

Oglaševanje: marketing@politikis.si

_____________________________________________________________________________

Politikis.si © Vse pravice pridržane