(FOTO) Pred ljubljanskim vrtcem ‘Pod gradom’ cel kup uporabljenih narkomanskih igel, otroci ogroženi, Jankovićeve službe povsem zatajile!?

8

Odvisniki očitno nimajo boljšega zbirališča od vrtca ‘Pod gradom’, kjer nemarno zavržejo injekcijske igle. V uredništvo smo prejeli slike nevzdržnega in nevarnega stanja pred vrtcem, saj odvržene igle povečujejo tveganje za poškodbo otrok. Če bi kateri izmed otrok prišel v stik z okuženo iglo, bi lahko staknil tudi kakšno hujšo bolezen, a to odvisnikov popolnoma nič ne prizadene. Bralec, ki nam je posredoval slike, je v tem primeru prosil tudi policijo, da ukrepa, saj je v tem primeru zdravje otrok ogroženo.

A bolj zaskrbljujoče je to, da niti ljubljanski župan Zoran Janković ne odreagira, saj so v MOL za to pristojne službe, ki skrbijo za odvoz smeti in drugih nevarnih odpadkov.

Na stopnišču Vrtca Pod Gradom je priljubljeno zbirališče narkomanov, odzove pa se nihče. Slike o nevzdržnem stanju so bile posredovane na policijo, prejeli smo jih tudi v naše uredništvo. Kot so nam sporočili, je bila na stopnišču odvržena injekcijska igla z oranžnim pokrovčkom, ki bi lahko poškodovala katerega izmed otrok ali še huje, nanj prenesla kakšno hudo bolezen.

Na zgornji fotografiji je jasno razvidno v reži med stopnicami, kako je odloženih več injekcijskih brizg z iglami in drugimi narkomanskimi pripomočki, tudi kovinski lonček za pripravljanje raztopine heroina s segrevanjem. Tudi v kotu pri stopnicah so našli igle, prostor pa je narkomanom tudi izjemno priljubljen za uriniranje, kar pa za seboj pušča izjemno neprijetne vonjave.

Takšno stanje je že dolgo časa in ga doslej še ni nihče opazil, v vsakem primeru pa je izredno nevarno in povsem nesprejemljivo. Bralec v tem primeru prosi policijo, naj poskrbi za javno varnost na območju vrtca. “Glede na stanje stvari je le še vprašanje časa, kdaj se bo kak otrok zbodel z odprto iglo,” je bil kritičen. (demokracija/uredništvo)

Št. komentarjev: 8
 1. Ajda pravi

  Najlepše mesto, nje?

 2. Nace pravi

  Tu ima očitno Ličina svojo celico narko hardlinerjev.

 3. mirror pravi

  V ljubljanski kanalizaciji je od vseh evropskih mest največ kokaina. V prestolnici domuje balkanska mafija, ki dostavlja robo.

 4. raft pravi

  Mirror pravi Pred 12 ur
  V ljubljanski kanalizaciji je od vseh evropskih mest največ kokaina. V prestolnici domuje balkanska mafija, ki dostavlja robo
  ————————–
  Balkanoidi bodo dopolnili svojo ponudbo z Beograjskimi čevapčiči.

 5. gajba pravi

  Kaj je ratalo od te ljubljane pod opankovičem… katastrofa….

 6. bruh pravi

  kako si upate kri tizirati partijsko uvoženega komunajzersko nostalgičnega smrdečega mafijskega NESTRPNEGA pra sca……hahaha…a vi veste, da se ku ća nove mafijske smrdeče pra sce ne sme medijsko kri tizirati?…ajd

 7. bruh pravi

  glede mafijankovića pa le tole: sožalje vsem drugače mislečim, desnim volivcem, ki morajo živeti v tisti enoumni, enopartijski, sistemsko mafijski in ideološko blazno NESTRPNI jugobalkanski smrdeči vu ko je bini…..ajd……res sožalje, da jih morate dnevno poslušati in celo dihati njihov značilni smrdeči smrad…ajd……

 8. Re gornjemu pravi

  Sožalje tudi vsem , ki berejo te tvoje smrd…ljive, svinj.ske komentarje, bruh!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen