Planet TV končno s pravo potezo: Marku Potrču so se zahvalili za sodelovanje!

2

Planet TV z voditeljem Markom Potrčem po naših informacijah naj ne bi podaljšal pogodbe. Potrč na Planetu vodi dve oddaji, Gasilce in od leta 2014 tudi Gallileo. Obe oddaji sta bili posneti vnaprej in po naših informacijah ne bosta dočakali nove sezone. 

PREBERITE ŠE TO: “Dr. Potrč” in ostali – čas je, da nehate! Strokovnjaki opozarjajo na škodljivost strokovno nepreverjenih informacij o covidu-19.

Potrč je v zadnjem času veliko prahu dvignil z videi, v katerih se sprašuje o smiselnosti nekaterih vladnih ukrepov za zajezitev virusa covid-19.

“Vsak državljan ima pravico do svojega mnenja, torej tudi Marko Potrč. Markove izjave glede COVID-19 so bile in so njegovo stališče, in nikakor stališče družbe Planet TV. Naša družba spoštuje ukrepe COVID-19, ki jih sprejema vlada, naši napori so usmerjeni v to, da pripomoremo k umiritvi epidemije. Zaposleni, ki jim delo to omogoča, delajo od doma, v podjetju pa zaposleni striktno nosijo maske, razkužujejo roke, redno zračimo prostore in upoštevamo ukrepe,“ o posnetkih korona-idiota Potrča pravijo na Planet TV, kjer so očitno spoznali, da je njihov voditelj povzročil vsesplošno družbeno škodo.

Št. komentarjev: 2
  1. dado pravi

    Že pred tremi meseci bi morali nehati predvajati njegove oddaje, ker je že takrat začel delati škodo!

  2. exodus pravi

    Dobra poteza. Takšnih nam manjka v Sloveniji. Planet TV je za vzgled!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen