Novica o Ronaldovih hotelih, ponujenih za bolniške prostore, je bila lažna

0

Nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo se je dopoldne znašel v središču pozornosti medijev in družbenih omrežij, ker naj bi svoja hotela na Portugalskem ponudil za bolniške prostore, če bi bilo to potrebno zaradi pandemije novega koronavirusa. Kot pa se je izkazalo, je vest lažna.

Po poročanju španskega časnika Marca, ki so ga povzeli tudi drugi mediji, bi Ronaldo svoja hotela pod blagovno znamko CR7 na Portugalskem spremenil v začasni bolnišnici, če bi bilo zaradi novega koronavirusa to potrebno, pripravljen pa je bil pokriti tudi plačila zdravnikov in drugega osebja.

Zaradi tega je Ronaldo na družbenih omrežjih dobil ogromno pohval, a kot se je izkazalo, vse to ne drži. Izvirni članek je kmalu po objavi izginil, a so ga nekateri mediji že povzeli in delili naprej. Kje pa se je vse skupaj začelo, pa ni jasno.

Šestintridesetletnik sicer nosi dres Juventusa iz Torina, katerega član je prvi nogometaš, ki je bil na Apeninskem polotoku pozitiven na novi koronavirus, branilec Daniele Rugani.

Ronaldo ima v lasti v svoji rodni državi hotela v Lizboni in na Madeiri, kjer je trenutno v samoizolaciji na otoku, ki leži sredi oceana na poti proti Ameriki.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen