Trumpovi podporniki ustvarili videospot z likom nasilnega predsednika, ki pobija posameznike, ki so označeni z logotipi določenih medijev

3

Podporniki ameriškega predsednika Donalda Trumpa so ustvarili videospot, v katerem Trumpov lik v cerkvi, ki so jo krstili za “cerkev lažnih novic”, pobija vernike, ki so označeni z logotipi medijskih organizacij ali Trumpovih političnih nasprotnikov. Vrstijo se že obsodbe in pozivi Beli hiši oziroma Trumpu, da video obsodi.

Video je v javnost v nedeljo zvečer spravil New York Times.

Video so prikazali minuli teden na konferenci odbora za politično akcijo imenovanega American Priority v Trumpovem hotelu v Miamiju. Omenjeni odbor zbira denar za ponovno izvolitev Trumpa za predsednika ZDA. Na konferenci sta bila med drugim nekdanja tiskovna predstavnica Bele hiše Sarah Sanders in Trumpov sin Donald mlajši. Oba zatrjujeta, da videa nista videla. Trump se prav tako doslej na videospot še ni odzval.

Video je priredba scene iz filma Kingsman. V njej lik s Trumpovo podobo nasilno obračunava z osebami, ki imajo na sebi logotipe medijev, kot so televizija CNN in drugi ameriški mediji, ali podobe nekdanjega predsednika ZDA Baracka Obame, senatorja iz Vermonta Bernieja Sandersa, pokojnega senatorja Johna McCaina, bivše ameriške državne sekretarke Hillary Clinton ter gibanja proti policijskemu nasilju Črna življenja štejejo.

Nekdanji tiskovni predstavnik pri Billu Clintonu Joe Lockhart je na televiziji CNN v odzivu menil, da gre za novo dno in nekaj res novega, kar se v ameriški politiki še ni zgodilo. Prirejeni video posnetki so sicer vsepovsod, vendar tako nasilni doslej niso bili del uradnega procesa. Kritiki tudi izpostavljajo cerkev kot prizorišče pokola.

Št. komentarjev: 3
 1. Sadra pravi

  https://www.youtube.com/watch?v=OogbakIw_vo

  x22report na dan odžene nevednost stran. 🙂

 2. Sadra pravi

  Drugače je tale video podla črna propaganda main streamovskih medijev, beri medijev globoke države.
  Insinuacija na Novo zelandske dogodke.
  Za vsemi temi črnimi propagandami stojijo CB (centralne banke) katerih glavni proizvod je DOLG.
  Vse te Busheve Obamine Clintonove vojne vključno z Ukrainsko (Biden, Hilar & co) odcepitvijo so navadni roparski pohodi globoke države na druge države, s podporo mainstrem medijev.

 3. haapy yack pravi

  hoj
  Hazarska oligarhija razdeljena med naciste (” vojna proti terorizmu “plus denar z drogami) in globalno ogrevanje (goljufija s trgovanjem z ogljikom) Močvirje je zmeraj večje Počakati bomo morali, da vidimo, ali so res dobri fantje.
  boditevcvetju

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen