Po vseh južnih predelih dnevne aretacije zaradi nezakonitih prevozov ilegalnih migrantov, danes prijeli še dva Srba na Bizeljskem

0

Brežiški policisti so v nedeljo ob nadzoru državne meje na območju Bizeljskega prijeli 35-letnega srbskega državljana, ki je v avtomobilu prevažal osem državljanov Turčije, ki so nezakonito prestopili mejo. Državljana Srbije bodo s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku.

Brežiški policisti so v nedeljo popoldne ustavili osebni avtomobil srbskih registrskih oznak. Med postopkom so ugotovili, da 35-letni državljan Srbije v avtomobilu prevaža osem državljanov Turčije (pet odraslih in tri otroke), ki so pred tem nezakonito prestopili državno mejo.

Državljanu Srbije so odvzeli prostost, ga pridržali in zasegli avtomobil. S kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države ga bodo privedli k preiskovalnemu sodniku. Policijski postopki z državljani Turčije pa še potekajo, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto. (sta)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen