Gennady Golovkin demoliral Steva Rollsa v četrti rundi in si spet želi Canela

0

Očitno se je Gennady Golovkin dobro zavedal lekcije, ki jo je prejel težkokategorni boksar Anthony Joshua na isti lokaciji, torej v Madison Square Gardenu teden dni prej.

Golovkin je z brutalnim udarcem poskrbel, da bi se zgodil še kakšen šoker, njegova tokratna KO žrtev pa je bil 35-letni kanadski boksar Steve Rolls. V prvi borbi po prvem porazu lanskega septembra proti Canelu Alvarezu (še prej sta ta boksarja boksala neodločeno) je Golovkin na začetku zgledal nekoliko počasen, morda zaradi daljše pavze izven ringa, a že četrta runda je pokazala, da 37-letni Golovkin (sedaj z rezultatom 39-1-1, 37 KO) še nikakor ni za staro šaro. 

“Rad imam nokavte. Rad imam New York,” je po koncu dvoboja dejal Golovkin. “Pripravljen sem, da se vrnem septembra in poskrbim za velik drama šov.”

Ko so Golovkina v ringu vprašali, koga si želi za naslednjega nasprotnika, se je zasmejal 12.357-glavi množici: “Vemo, koga si boksarski fani želijo, da je moj naslednji nasprotnik.”

Promotorji Golovkina in Alvareza bodo seveda naredili vse, da bi prišlo še do tretjega dvoboja med tema dvema legendarnima boksarja v srednji kategoriji, saj bi to seveda bil tudi najbolj dobičkonosen dvoboj v letu 2019.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen