V Parizu oropali Kim Kardashian in ji odnesli za 9 mio evrov nakita

0

Oborožena in zamaskirana moška, oblečena v policista, sta v nedeljo v Parizu v njeni luksuzni rezidenci oropala ameriško zvezdo resničnostnih šovov Kim Kardashian. “Globoko je pretresena, a fizično ni poškodovana,” je povedala njena tiskovna predstavnica Ina Treciokas. Po navedbah policije sta moška zvezdnici ukradla za več milijonov evrov nakita.

Policija dokončne ocene ukradenega nakita še ni imela. Iz sodnega vira pa je nemška tiskovna agencija dpa izvedela, da so zvezdnici ukradli za okoli devet milijonov evrov nakita, med drugim štiri milijone evrov vreden prstan in škatlo za nakit, vredno pet milijonov evrov. Roparja sta ji grozila s pištolo.

Po nekaterih virih naj bi pred rezidenco v nedeljo zvečer prišlo pet oboroženih moških, od katerih sta nato dva vstopila v zgradbo.

Kardashianova se te dni mudi v Parizu na tednu mode, z njo pa sta tudi mati Kris in sestra Kendall, ki kot manekenka nastopa na tednu modu.

Mož Kardashianove, raper Kanye West je takoj, ko je slišal, kaj se je zgodilo, prekinil nastop, ki ga je imel na festivalu Meadow v New Yorku.

Pred luksuzno rezidenco v Parizu v mondeni četrti Madeleine, kjer so nastanjene Kardashianove, se je danes zbrala množica novinarjev in oboževalcev zvezd televizijskega resničnostnega šova. Območje varuje policija.

Francoska tiskovna agencija AFP poroča, da je Kim po zaslišanju na policiji danes že odpotovala iz Pariza. (sta)

kim-kardashian

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen