Robert De Niro glede Trumpa čisto znorel: Je idiot, butec, zguba, pes, svinja, goljuf, notorični lažnivec, nacionalna katastrofa, sramota za državo!

3

Slavni ameriški igralec Robert De Niro očitno ne spada med privržence ameriškega republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa. Na video posnetku, ki je namenjen spodbujanju h glasovanju na volitvah, med drugim odkrito pove, da bi Trumpu z veseljem “eno primazal”.

Produkcijska hiša Anonymous Content je po poročanju nemške tiskovne agencije dpa pred volitvami v ZDA znanim ameriškim osebnostim postavila vprašanje, kaj se jim zdi pomembno. De Niro je bil pri odgovoru neposreden: “Menim, da je Trump tako očitno neumen. Je zguba, pes, svinja, goljuf, notorični lažnivec in ščene, ki ne ve, o čem govori. Ne dela svojih domačih nalog, vseeno mu je za vse.”

https://www.youtube.com/watch?v=4lZ0r1-mvMY

De Niro prav tako meni, da Trump ne plačuje davkov ter da je “idiot” in človek, ki misli, da se lahko igra z družbo. Po njegovih besedah ga je najbolje opisal nekdanji ameriški zunanji minister Colin Powell, ki je Trumpa označil za “nacionalno katastrofo”. De Niro je še dodal, da je Trump “sramota za državo”.

“Tako zelo me razbesni, da je ta država prišla do točke, da je ta idiot, ta butec prišel do tod, kjer je,” je bil jezen slavni igralec.

Med drugim je še dodal, da ga zelo skrbi možnost, da gre država z nekom, kot je Trump, v napačno smer. (sta/ured)

robert-de-niro-trump

Št. komentarjev: 3
  1. umetnik123 pravi

    Da slučajno ni Trumpa zamenjal z enim politikom iz Slovenije. Če ga ni, potem imamo tudi mi svojega Trumpa .

  2. kiki pravi

    Hahahaha, lepo ga je nabil trumpetača… 😉

  3. Zghuran Pedron pravi

    Kvazi glumac, je povedal še največ o sebi.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen