V jutranjih urah v hudi prometni nesreči na Soški cesti ugasnili dve življenji

0

Danes ob 2.11 se je na Soški cesti na relaciji Solkan-Plave zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri sta umrli dve osebi, je zapisano na spletni strani uprave za zaščito in reševanje.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 122 prometnih nesreč, v katerih sta dve osebi umrli, štiri nesreče so se končale lahkimi poškodbami, 20 pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 113 kršitev javnega reda in miru ter 106 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 88-krat posredovali na javnih krajih in 25-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so tri kršitelje. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali dva voznika, zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli devet vozil. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 52 tatvin, 32 vlomov, osem poškodovanj tuje stvari, štiri ponarejanja denarja, tri kazniva dejanja v zvezi s prepovedanimi drogami, dve kaznivi dejanji nasilja v družini in po ena povzročitev telesne poškodbe, ponarejanje listin, rop, drzna tatvina in preprečitev uradnega dejanja ali maščevanje uradni osebi. (sta)

avto razbit8 celno(fotografija je simbolična)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen