V Kölnu na silvestrovo masovni spolni napadi na ženske in množično ropanje

3

V Kölnu so bile na silvestrovo na območju železniške postaje številne ženske tarča napadov. Kölnska županja Henriette Reker je že napovedala odločno ukrepanje. Tudi nemški minister za pravosodje Heiko Mass je napade ostro obsodil, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Kot je v današnjem sporočilu za javnost poudaril minister Mass, bodo morali storilci odgovarjati za svoja “strahopetna in gnusna dejanja”. Ocenil je, da gre za novo “dimenzijo organiziranega kriminala”. Zavzel se je tudi za več varnosti.

“Ne smemo dopustiti da bi bili ljudje v naših mestih nezaščiteno izpostavljeni golemu nasilju,” je dejal.

Županja Reker je za danes sklicala krizne pogovore s predstavniki lokalne in zvezne policije. Nestrankarska županja je bila na naslovnicah mednarodnih medijev oktobra lani, ko so jo med predvolilno kampanjo zabodli zaradi njenih stališč v podporo beguncem. Je prva županja v zgodovini Kölna.

Po navedbah policije se je trgu pred kölnsko železniško postajo na silvestrovo zbralo okoli tisoč moških, ki so bili arabskega in severnoafriškega videza. Moški so se razporedili v manjše skupine, ki so nato obkolili ženske, jim grozili in jih oropali. Policija je prijela 60 prijav o spolnem nasilju in prijavo o posilstvu. Policija pričakuje, da naj bi se še več žrtev oglasilo v prihodnjih dneh. (sta)

koln napadi

Št. komentarjev: 3
  1. […] O dogajanju v Kölnu na silvestrovo… V Kölnu na silvestrovo masovni spolni napadi na ženske in množično ropanje […]

  2. jankec pravi

    Kar sprejemajte muslimansko golazen,buteljni nemški.Če ne boste hitro in odločno ukrepali je to začetek vašega konca.

  3. Slovenec 33 pravi

    To je rezultat zarote, ki so jo spleti islam ( muslimanske bretovščine in Obama) ter levaki (agentka Stasija A. Merkel), ki jim je cilj podreditev krščanskih dežel.
    Zdravilo za take je čipiranje in interniranje v kampe s takim režimom, da bodo prosili za enosmerni izhod iz EU. En Adolf bi se sedaj obrestoval in bi bil največji človekoljub, ker zarotniki to niso.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen