Novoletni nagovor Merklove na ZDF z arabskimi (!) in angleškimi podnapisi

5

Nemška javna televizija ZDF bo letošnji novoletni nagovor nemške kanclerke Angele Merkel opremila s podnapisi v angleškem in arabskem jeziku, so danes sporočili iz medijske hiše.

ZDF bo podnaslovila prenos četrtkovega nagovora prek spleta. Spletni prenos se bo začel nekaj minut po 17.15, ko bo stekel televizijski prenos, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

“Z arabskimi in angleškimi podnapisi želi ZDF doseči kar največ beguncev,” so sporočili iz nemške televizije.

Na prihod več kot milijona prosilcev za azil so z oddajanjem programov in izdajanjem prilog v arabskem jeziku odgovorile tudi številne druge nemške medijske hiše.

Sredi decembra je nemški Deutsche Welle napovedal, da bo arabski program prenašal tudi prek satelitskih povezav, časnik Bild pa je že septembra začel izdajati določene prispevke v arabščini. (sta)

angela merkel televizija

Št. komentarjev: 5
 1. jankec pravi

  Pa se je začela,tudi uradno,arabizacija Nemčije.Po moje Dolfe s svojim hitrim obračanjem,že kar vrtenjem, dela takšen piš,da bo Luciferja odneslo.

 2. uffff pravi

  nemci imajo najnižno nataliteto na svetu……obsolutno najnižjo……angelca celo še nižjo…oz. 0……..tako, da vse predvidljivo in nič posebno novega….ufff

 3. uffff pravi

  če v nemčiji ne bi bilo priseljencev, bi bilo nemcev po vsaki generaciji polovico manj…..tako, da…..uffff…saj ni več ne sumercev ne neanderthalcev……ufff

 4. uffff pravi

  in da smo si jasni, tam kjer najbolj rulajo ateistični, veganski, marksisitčno vzgojeni smrdeči osebki, tam bo IN MORA biti vedno več arabcev in črncev….in prav je tako, nekdo pač MORA NAPOLNITI sterilno, voltlo, prazno LUKNJO….ufffffff

 5. uffff pravi

  kjer pa hinavski konzervativci pa niti tile…..ufff…le

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen