Do 11. ure na volišča nekaj manj kot 14 odstotkov volivcev

6

Volilna udeležba v drugem krogu županskih volitev je bila do 11. ure 13,56-odstotna. Občinske volilne komisije ne poročajo o posebnostih na skupno 998 voliščih. Najvišja udeležba je bila v občini Kobarid in sicer 24,41 odstotka, najnižja pa v mestni občini Kranj, in sicer 8,59 odstotka, so sporočili z ministrstva za javno upravo.

Med mestnimi občinami je bila najnižja volilna udeležba v Kranju, najvišja pa na Ptuju, in sicer 15,33 odstotka. V Mariboru je do 11. ure na volišča odšlo 8,97 odstotka volivcev, v Novi Gorici 9,32 odstotka, v Novem mestu 11,71 odstotka in v Murski Soboti 15,26 odstotka volivcev, kažejo podatki, objavljeni na spletu. Volilna udeležba je bila v mestnih občinah v povprečju 10,29-odstotna.

Drugi krog volitev poteka v 54 občinah, od tega v šestih mestnih. Približno 529.000 volilnih upravičencev lahko svoj glas odda do zaprtja volišč ob 19. uri.

Na dveh voliščih v gasilskem domu v Bitnjah pa bodo lahko glasovali do 22.13, saj so volišče zaradi prometne nesreče odprli šele ob 10.13. (sta)

volitve slo

Št. komentarjev: 6
 1. dzi nu nje ja pravi

  mefiĆ se je tudi F’SRAL f’skrinjico.

 2. MEFISTO pravi

  Dzi nu nje ja je spet pri dreku kot se spodobi na dan, ko bi bili radi izvoljeni rdeči župani.

 3. dzi nu nje ja pravi

  Tudi iz cerkve verniki bežijo,ko vanjo pride mefiĆ , ( MUHA-MED ), s polnimi gatami dreka,ki se mu dol v čevlje razliva.
  mefiĆ prosi 5ROVCO,naj ti za božjo voljo zamenja plenice,ko se odpravljaš k maši.

 4. MEFISTO pravi

  Ti moraš biti pa res fsran peder!

 5. MEFISTO pravi

  Častim , če bodo rdeči kandidati in en črn kandidat popušili!

 6. dzi nu nje ja pravi

  Ni čudno,če izgubljajo tisti,ki jih podpira posrani, (MUHA-MED) mefiĆ !!!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen