PEINKIHER NIZKOTNO UDARIL PO JANŠI. Strahopetno laže medtem, ko je eden največjih slovenskih braniteljev v krivičnem zaporu!

146

Nekdanji vodja obveščevalnega oddelka na obrambnem ministrstvu Anton Peinkiher je v intervjuju za Delo zatrdil, da je bil Janez Janša tisti, ki je leta 1990 razoroževal Slovenijo. Prav tako naj bi z nestrokovnim delom ogrozil proces osamosvajanja ter zlorabljal vojsko in varnostno službo v politične namene.

Po besedah Peinkiherja Janševe zlorabe v funkciji obrambnega ministra segajo v leto 1990, za to pa naj bi bil najbolj odgovoren nekdanji predsednik vlade Janez Drnovšek, pred njim pa tudi Lojze Peterle. “Ko so se pod preprogo pospravile reči, ki jih je počel Janša, je umrla pravna država,” je dejal v pogovoru.

Drnovšek naj bi tako preprečeval razčiščevanje in klicanje k politični odgovornosti, vplival naj bi tudi na parlamentarno komisijo, ki je preiskovala orožarske posle. Kot je dejal Peinkiher, je bil leta 1999 sam zaslišan kor priča pred t. i. Mogetovo komisijo, a je posnetek njegovega zaslišanja izginil.

Peinkiher je med drugim spregovoril o aferah mariborsko orožje in Depala vas. Pri aferi mariborsko orožje je Janša po njegovih besedah prvič javno zlorabil vojsko in varnostno službo, to je bila “groba zloraba vojske v politične namene, mini državni udar”. To se je, pravi Peinkiher, nadaljevalo do Depale vasi, ko je “Janša spet uporabil vojaško enoto in varnostno službo, da je na civilnem območju grobo aretirala civilista in ga obtožila kaznivih dejanj, ki jih ni bilo, saj je Janša takrat podtikal ponarejene dokumente”.

Poleg tega naj bi Janša, njegov namestnik Miran Bogataj in šef varnostne službe Andrej Lovšin z nestrokovnim delom zelo ogrozili proces osamosvajanja Slovenije. Kot je dejal Peinkiher, so povsem podcenjevali razmere in niso upoštevali opozoril in poročil, zato 27. junija 1991 zjutraj, ko je šla vojska JLA iz vojašnic, na položajih ni bilo nobene enote.

“To je bil popoln debakel obrambnega ministra Janše in notranjega ministra Igorja Bavčarja,” poudarja Peinkiher in dodaja, da bi morali biti omenjeni takrat odstavljeni in kaznovani.

Janša je bil po njegovih trditvah tudi tisti, ki je leta 1990 na Hrvaško pošiljal orožje. Septembra naj bi tako na Hrvaško odšla pošiljka orožja, ki je bila v lasti Teritorialne obrambe in policije. “Janša vpije, da Slovenija ni imela orožja, toda prav on jo je razoroževal,” poudarja Peinkiher. To so bila po njegovih besedah huda kazniva dejanja, saj je ogrožal bojno sposobnost TO in s tem varnost Slovenije.

Sedaj pa k resnici:

Za razorožitev teritorialne obrambe (TO) so poleg JLA soodgovorni takratno predsedstvo in predsednik RS, vodstvo TO, varnostne službe in pripadniki TO, ki so slepo sledili ukazom, je maja 2011 na predstavitvi zbornika Veleizdaja Sovenije – razorožitev TO RS maja 1990 povedal nekdanji vodja Manevrske strukture narodne zaščite Anton Krkovič. Mimogrede, na naslovnici omenjenega zbornika so tudi vsi kolaboranti, kot je določene ljudi, ki so bili soodgovorni za razorožitev TO, poimenoval Krkovič.

Razorožitev TO leta 1990 je bila namreč po prepričanju Krkoviča samorazorožitev, saj je v tistih trenutkih v procesu sodelovalo nekaj ključnih ljudi v TO. Poleg tega ni šlo za poskus razorožitve, ampak je Slovenija takrat dejansko bila razorožena, je pojasnil svoje mnenje in dodal, da slovenska vojska (SV) ni kontinuiteta TO, ampak Manevrske strukture narodne zaščite.

Samorazorožitev bi bilo moč preprečiti, če bi v takratnem političnem vrhu pravočasno prišlo do reakcije, ki bi preprečila dejanje JLA, je prepričan Krkovič. Nekdanji notranji minister Igor Bavčar je na predstavitvi zbornika izrazil željo, da bi se nekega dne pojasnilo, zakaj je takratni predsednik Milan Kučan o namerah JLA molčal štiri dni, čeprav je bil o tem obveščen, kar dokazujejo tudi nekateri dokumenti v zborniku.

“Če ne bi znali nadomestiti te izgube v nekaj mesecih, bi se zgodba o slovenski osamosvojitvi lahko končala drugače”, je izjavil Bavčar in se ob tem vprašal, ali bi sploh prišlo do osamosvojitvene vojne, če bi TO zadržala svoje orožje. Sam je informacije o dogajanju takrat dobil na lastno pobudo, saj Demos kljub prevzemu oblasti ni imel lastnih kadrov, da bi tudi dejansko prevzel nadzor nad vsemi državnimi institucijami.

Na vprašanje o tem, ali je bila napaka, da se Demos takrat ni odločil za lustracijo, je Bavčar odgovoril, da je bila Demosova oblast maja 1990 “brezzobi tiger”. Državne institucije so bile prepredene s starimi kadri, ki so imeli drugačne poglede na projekt slovenske osamosvojitve, Demos pa ni imel dovolj kadrov, da bi jih zamenjal. Poleg tega so številni tudi verjeli v takratno geslo “o sestopu z oblasti”, zato je bila razorožitev takšnih razmerah lažja.

Sodelovanje na predstavitvi zbornika ne napoveduje njegove vrnitve v politiko, je še dodal Bavčar, na koncu pa pohvalil tudi vlogo medijev v času razorožitve. Takrat v vladi niso imeli službe za odnose z javnostmi, vendar pa so mediji in javnost reagirali v podporo orožju TO, kar v današnjih, orožju manj naklonjenih časih ne bi bilo priljubljeno dejanje.

Za večerne novice Pop tv je spregovoril tudi Kučan, ki je zanikal, da je bil med kolaboranti JLA in take izjave celo označil za slaboumne. A po drugi strani je Kučan za omenjeno televizijo bolj slabo argumentiral oz. sploh ni, zakaj je o namerah JLA (za)molčal demokratično izvoljenemu slovenskemu vodstvu kar cele štiri dni in je raje začel razlagati, da je ravno on bil tisti moteči element pri vrhovih takratne jugoslavanske armade in politike?!

Povezani članki: Kučan se na debelo spreneveda: dokumenti dokazujejo, da je nekdanji slovenski šef partije Milan Kučan vedel o namerah JLA!

Demokracija: Stanovnik lažnivo o uporu zoper Kadijevića, a sam je “debelo” soodgovoren za razorožitev TO RS!(sta/ured)

anton peinkiherAnton Peinkiher kot največji strahopetec za Delo širi laži o Janezu Janši medtem, ko je eden izmed največjih osamosvojiteljev po krivici zaprt na Dobu.

Št. komentarjev: 146
 1. franz pravi

  kučanov udbaški zverinski rdeći agent…….

 2. viking pravi

  dajte mi tega pain kiherja v roke.

 3. my way pravi

  Je imel ta največji slovenski branitelj med osamosvojitvijo kdaj orožje v roki???Je vsaj eno noč prespal v pšeničnih poljih ob meji,kot smo mi???Od kje je pol največji slovenski branitelj,hahaha!!!!!!!!!!!

 4. viking pravi

  pa kućana tud.

 5. viking pravi

  Ej,my way,udbovec ,ti že nisi držal orožja v roki,zmene. Jaz pa sem ga in ga lahko še vedno.

 6. my way pravi

  viking pravi:
  21. 07. 2014 at 13:12

  Ej,my way,udbovec ,ti že nisi držal orožja v roki,zmene. Jaz pa sem ga in ga lahko še vedno.

  UDBOVEC TE JE NAREDIL,TI BOLANC!!!!!!!!!!!

 7. janez pravi

  tale Tone res udriha mimo

 8. Janko Branko pravi

  Pozor !
  Na oblast prihajajo mafijski pravniki.

  http://youtu.be/JsZAJ6PuSO8

 9. Janko Branko pravi

  Pozor !
  Na oblast prihajajo mafijski pravniki!

  http://youtu.be/JsZAJ6PuSO8

 10. miro pravi

  Prasec zdaj steguje gobec, ko je JJ v zaporu. Smrad izdajalski ušivi! Sram te bilo v to pokvečeno dušo!

 11. haapy yack pravi

  Depress me-Fuck the bastards

  Humanity is a donkey with a hind leg kick

 12. prav bi bilo, pravi

  da se od leta 1990 izvede lustracija in se ugotovi, zaradi koga je izpuhtelo 50 miljard evrov.

 13. viking pravi

  dej,poišči me,če ne bom jaz tebe,my way. Pa da vidimo junaka.

 14. cvili možek pravi

  Kot smo vedno trdili in še bomo.ŠE BO SMEHA FANTJE!!!.Klobčič se MORA odmotati do kraja.Nato pa ga IZMERIMO.Pošteno in po pravici .OVCE hudo bo.

 15. pero pravi

  Hm, naloga JJ je, da enkrat za vselej počisti s komunistično zalego!

 16. ROMARKA pravi

  PEINKIHER NIZKOTNO UDARIL PO JANŠI. Strahopetno laže medtem, ko je eden največjih slovenskih braniteljev v krivičnem zaporu!

  Dejstvo je, da je Ivan Janša strahopetec, še večji strahopetec pa Janševi oboževalci!

  Okostnjaki s Trstenjakove ulice padajo na plano!!!

 17. my way pravi

  viking pravi:
  21. 07. 2014 at 13:46

  dej,poišči me,če ne bom jaz tebe,my way. Pa da vidimo junaka.

  A TI GROZIŠ?????LEPO,SEM TE PRIJAVIL IN BOŠ NA SODIŠČU LAHKO POVEDAL SVOJE!

 18. my way pravi

  viking pravi:
  21. 07. 2014 at 13:12

  Ej,my way,udbovec ,ti že nisi držal orožja v roki,zmene. Jaz pa sem ga in ga lahko še vedno.

  TUDI TO BOŠ IMEL PRILOŽNOST OBJASNIT NA SODIŠČU,KOMU GROZIŠ Z OROŽJEM!

 19. my way pravi

  @VIKING
  Če imaš še kaj za povedat le daj….Zavedaj se pa da si prijavljen na spletno oko in ti nikogar ne boš žalil z udbašem,zmene….Še manj pa grozil z orožjem in da me poiščeš!Sledi prijava na policijo!

 20. peter pravi

  Romarka. Pokaži se, pa da vidim, kdo je strahopetec.

 21. kik pravi

  Ivan je na Dobu, kjer mu je mesto.

  Ivan je komunist, vodnik po poteh AVNOJ-a, partijec, skorumpiranec, lopov, manipulant….

  naj draga Slovenija končno zadiha brez tega največjega pokvarjenca, partijca in manipulanta v zgodovini samostojnosti!

  Janša: sramota osamosvojiteljev!

 22. MEFISTO pravi

  my way pravi:
  21. 07. 2014 at 14:09
  @VIKING

  Če imaš še kaj za povedat le daj….Zavedaj se pa da si prijavljen na spletno oko in ti nikogar ne boš žalil z udbašem,zmene….Še manj pa grozil z orožjem in da me poiščeš!Sledi prijava na policijo!

  peter pravi:

  21. 07. 2014 at 14:19Romarka. Pokaži se, pa da vidim, kdo je strahopetec.
  _______________________________________________________-

  My Way je sicer tudi Petrovc, cvili možek, romarka itd., skratka mož stoterh nickov in imen, ki je kot komentator že nekoliko znan policiji.

  Romarko, ki sem jo predstavil tudi pod drugimi imeni, pa zaman vabiš na obračun. Si namreč še ni oomogla od strahu pred domobranskimi junaki.

 23. socialistka pravi

  V obupu jim ostajajo samo grožnje

 24. MEFISTO pravi

  My way je seda tudi kik!

 25. kik pravi

  mefisto, vidim, da so te dobro izobrazili v udbi.

  vsak, kdor ne laja v luno z našim voditeljem, je naš smrtni sovražnik, ane?

  pošteni slovenci si želimo domovine brez lopovov, zato smo veseli odhoda Janše v zapor, še bolj bomo veseli, ko se tam znajdejo še vsi ostali (od Zokija do murgel).

 26. cvili možek pravi

  Svečarjem se obetajo boljši časi.

 27. MEFISTO pravi

  Sicer je pa grdo ugovarjati Petrovcu, ki se obnaša kot lastnik ali administrator Politiiksa, ki se mu dela krivica, da se ga uvršča med desne bloge, saj več pljuvanja po desnici in SDS ter Janši ni iti na Udbomladini.

 28. robson pravi

  Fant si pa novinar erste klase, da si tako hitro raziskal in navrgel mirodajne podatke od takrat. Koliko let si štel takrat?

 29. kik pravi

  ta članek je nekje na nivoju osnovnošolskega spisa.
  no, saj ko človek vidi poleg članka še oglas za vedeževanje, ki ga izvaja izdajatelj tega “medija”, potem je tako vse jasno!

 30. my way pravi

  MEFISTO pravi:
  21. 07. 2014 at 14:34

  my way pravi:
  21. 07. 2014 at 14:09
  @VIKING

  Če imaš še kaj za povedat le daj….Zavedaj se pa da si prijavljen na spletno oko in ti nikogar ne boš žalil z udbašem,zmene….Še manj pa grozil z orožjem in da me poiščeš!Sledi prijava na policijo!

  peter pravi:

  21. 07. 2014 at 14:19Romarka. Pokaži se, pa da vidim, kdo je strahopetec.
  _______________________________________________________-

  My Way je sicer tudi Petrovc, cvili možek, romarka itd., skratka mož stoterh nickov in imen, ki je kot komentator že nekoliko znan policiji.

  Romarko, ki sem jo predstavil tudi pod drugimi imeni, pa zaman vabiš na obračun. Si namreč še ni oomogla od strahu pred domobranskimi junaki.

  ZAKAJ LAŽEŠ?????

 31. my way pravi

  MEFISTO pravi:
  21. 07. 2014 at 14:34

  ZAKAJ LAŽEŠ????????

 32. my way pravi

  MEFISTO pravi:
  21. 07. 2014 at 14:34

  Lažnjivec,si to šteješ v ponos da lažeš?????

 33. my way pravi

  MEFISTO pravi:
  21. 07. 2014 at 14:34

  To da ima my way opravka z policijo si se nzlagal kot vsako besedo ki si jo napisal….So te tako vzgojili da lažeš????Si ponosen na to????LAŽNJIVEC!

 34. my way pravi

  @mefisto
  BOŠ SKOZ LAGAL????Pinocchio,poglej se v ogledalo!LAŽNJIVEC!!!!!!!!!!!!

 35. my way pravi

  @MEFISTO

  Ker si lažnjivec boš sedaj še to izumil da sem jaz pravnomočno obsojen kriminalec ki sedi na dobu in mi je ime janez?

 36. my way pravi

  MEFISTO pravi:
  21. 07. 2014 at 14:35

  My way je seda tudi kik!

  A NISEM JJ???

 37. tajkuni z doba pravi

  Meni sploh ni do tega, da bi šel Janša v zapor… no ti dve leti bo že preživel (če ga ne bodo prej pomilostili). Meni gre za to, da tega človeka držijo stran od oblasti! Meni gre za to, da ljudje, ki ga podpirajo zvejo, da je ta človek hotel bombardirati kasarno v Ljubljani in samo prisebnosti podrejenih se moramo zahvaliti, da tega ni naredil…

  » Avgust, ali boste že napadli kasarno, ali kaj?«

  » Ali ste čisto znoreli, Janez! Kje imaš glavo?«

  » Kaj pa naj naredim, če mi Janša vseskozi visi za vratom.«

  » Kaj pa ima Janša s teboj? Pošlji ga nekam! Kje pa imaš Slaparja? Ali predsedstvo ve za ta nori ukaz?«

  » Tega ne vem, ampak Janša me kliče vsakih deset minut in zahteva napad!«

  » Janez, se ti sploh zavedaš, v kaj nas pošiljaš?«

  » Tistih nekaj »mandeljcev« boste pa že obvladali!«

  » Civili so po domovih! Najprej izvedite evakuacijo! Če se bo začelo bo letelo po Novem Polju, Zadobrovi, Črnučah, Zalogu, Trzinu do Domžal, pa Fužine, Nove Jarše, center Ljubljane.

  »Janez, ukaza za napad na kasarno ne bom izdal, z menoj pa naredite kar hočete! Gotovo ne bom pustil pol Litije na tem polju!«

  Končala sva pogovor.

  Z Borakom sva ob slabi volji še govorila. Seveda sva vedela tudi za pogovore na Brionih, ki naj bi nekako rešili zapleten položaj, v katerem sta se znašli tako Slovenija kot preostanek Jugoslavije.

  Še enkrat je zazvonil telefon. Zopet poveljnik Lesjak!

  Borak: » Avgust, pojdi ti, se bolje poznata.«

  » Janez, prosim?«

  » Avgust, srečo imamo! Verjetno bo prišlo do premirja, vendar bodite vseeno v pripravljenosti.«

  » Janez, jaz sem ti svojo odločitev povedal.«

 38. tajkuni z doba pravi

  tako se je boril jajoglavi obsojenec janezek iz bunkarja v CD skrivač

 39. Realist pravi

  Krkovic? A to tisti postenjak ki ste ga napisali pod “resnica” Krkovic, ki je sedaj v zaporu skupaj s postenjakom janso? 🙂
  Dobr vas je Peinkiher sedajle pribil.
  Koncno nekdo ki pove resnico, katero ve ze cel narod.
  Se sam poznam ljudi ki naj bi videli ko so se tovornjaki filali za na Hrvasko.
  O ja ivan, se bo hudo, se bodo postopki in se bodo pravnomocne obsodbe – sedaj pocasi a vendarle koncno vse prihaja na dan. Ivan janez jansa ne bo vec videl prostosti 🙂

 40. udba strikes again pravi

  i nečemo nikome dozvoliti, da nam dira ili da ruje iznutra, da se ruši to….

 41. Morski pravi

  Kdo tu laže, bo čas povedal. Spomnim pa na sledeče. Janez je lagal že večkrat. Pri KPKju, ponarejal je dokumente v zvezi z Turkom, kopiral izjavo Blaira, zamenjal je večkrat svojo barvo: prvo je bil ekstremni rdeči komunist, potem levi novinar, potem socialist (SDSS), potem desni novinar, potem klero domobranski fan in zdaj je v zaporu zaradi korupcije (dokler se ne dokaže nasprotno). Nekomu, ki toliko krat zamenja barvo in celo svoje osebno ime Ivan = Janez, res ni za verjeti.

 42. baubau pravi

  Janša bo v zgodovino vpisan kot največji Slovenski junak, in kot eden najpomembnejših osamosvojiteljev.
  – cvili možek: tvoje cviljenje na tem portalu je že dolgočasno, predvsem pa brez povedi.
  – my way: izbral si si napačno. Predno moraliziraš, preberi svoje pisanje
  – romarka: od bandere do bandere.

 43. Realist pravi

  Bravo Morski, tocno tako!

 44. Morski pravi

  Nekje sem prebral definicijo za patološkega lažnivca.
  Kako pa lahko prepoznamo patološkega lažnivca? (JJ-a)
  1. Patološki lažnivec laže o vsem, tudi o najmanjših in najbolj absurdnih rečeh (trdi na primer, da si je opral roke, čeprav si jih ni). Laže torej tudi takrat, ko je resnica enostavna in nedolžna.
  2. Pretirava v vsakem izgovorjenem stavku.
  3. Patološki lažnivec okrog sebe ustvari svojo realnost. Verjame, da je tisto, kar pove, resnica. Pa čeprav vsi ostali vedo, da ni.
  4. Zgodbe, ki jih patološki lažnivec pripoveduje, se neprestano spreminjajo. Če danes govori eno, bo jutri zgodba zagotovo nekoliko drugačna.
  5. Ko patološkega lažnivca povprašaš o nejasnostih pri njegovih zgodbah, se prične obnašati zelo defenzivno, še posebej, če ga obtožiš, da laže. Če preveč vrtaš vanj, bo vse obrnil tako, da boš kriv ti sam.
  6. Patološki lažnivec ljudi na začetku zlahka zavede, saj je ekstremno manipulativen. Ko pa ga prepoznaš, ga brez težav prebereš.
  7. Patološkega lažnivca se pogosto ujame na laži. Njegove izjave bodo kontradiktorne, kar bo še posebej jasno razvidno tekom časa. Običajno ni dovolj miselno sposoben (IQ je povprečen ali celo nekoliko podpovprečen; verbalni višji kot neverbalni), da bi lahko sledil vsem svojim lažem.

 45. udba strikes again pravi

  …..“O odcepitvi Slovenije od Jugoslavije je težko celo misliti, ker to ni nikoli bila moja najintimnejša opcija. Z njo se ne morem sprijazniti.”

 46. Morski pravi

  Dobra je definicija Ivana Janše, ki jo je povedal njegov prisklednik Dimitrij Rupel leta 1995: član stranke LDS “Janša je demagog. V politiki je nesramen in rad podtika. Ne izbira sredstev, je hudoben in brezobziren. Ne išče svetovalcev, ampak vernike. Ne išče sodelavcev, ampak služabnike. Janšev načrt je spraviti slovenske oblasti v težave, pa naj stane, kar hoče. Njegov bistveni cilj je v Sloveniji povzročiti čim več zmešnjav in sporov.” -Dimitrij Rupel januar 2013: član stranke SDS “Dragi kolegi in prijatelji v Zboru za republiko, zame je Janez Janša iz leta 2013 isti Janez Janša, ki sem ga poznal leta 1988. Za podporo sodelavcu iz časa osamosvajanja, nekdanjemu ministru, predsedniku SDS in aktualnemu predsedniku vlade imam veliko razlogov.”

 47. udba strikes again pravi

  Besede tovariša predsednika, nadrejenega Peinkiherju: “O odcepitvi Slovenije od Jugoslavije je težko celo misliti, ker to ni nikoli bila moja najintimnejša opcija. Z njo se ne morem sprijazniti.”

 48. božiček pravi

  Povedal ni nič novega, samo verniki si zatiskajo oči!

 49. vera pravi

  Od SMC vernikov v reinkarnacijo tovariša pedrofilskega Tita dugega tudi ne moremo pričakovati.

 50. Milko pravi

  Dejan Kaloh je eden največjih idiotov v Sloveniji

 51. kulisa pravi

  Takemu psihiču ni pomoči. S tem intervjujem je samo potrdil, da je osebek, kakršne rabi Kučan pri laganju o osamosvojitvi. Celo najbolj zagrizeni Janševi sovražniki vedo, kdo je hotel in zahteval razorožitev TO. “Svašta se rodi i hoda” po tej naši Sloveniji. Ko bomo imeli demokracijo in neodvisno sodstvo, tožilstvo, bo tudi tale tip sedel na svoj “sek.ret”-to je stara resnica, ki nikoli ne zataji!

 52. tantadrui pravi

  no no, saj bo vsa resnica počasi prišla na dan. Vse zlorabe Janšata.
  Možak ve veliko, preveč za JNAša

 53. tantadrui pravi

  baubau pravi:

  Janša bo v zgodovino vpisan kot največji Slovenski junak, in kot eden najpomembnejših osamosvojiteljev.
  —————-
  Je se Janša že vpisal v zgodovino kot človek , ki je najbolj zlorabil Slovensko osamosvojitev, ki je šfercal in kradel Slovensko orožje , denar nalagal bog ve kam in ki se je non stop lagal narodu.
  ——————–

 54. tantadrui pravi

  ja vemo kulisa točno. pREDSEDSTVO SFRJ je izdalo ukaz po mesičem da se orožje iz TO preda JLA. In Kučan je bil najvišje da je ta ukaz predsedstva izvršil. In to tako da vojska ni reagirala in na silo odvzela vsega orožja, ampak se je del poskril.

 55. srečko pravi

  kulisa,

  razorožitev TO je zahtevala JLA s katero po poveljstveni liniji civilni politiki niso imeli nobenega kontakta. JLA je komandno komunicirala po svojih kodiranih linijah.Niti Sinjeoki ni bil na liniji z njimi. Ukaze generalštaba so izpolnjevali generali v Sloveniji in seveda niso o ničemer obveščali slovenske politike.Niti Sinjeokega ne!

 56. demokrat1953 pravi

  Tem bednikom pokvarjenim ni zadosti, da je Janša po krivem obsojen, sedaj še blebečejo laži. Ti ideološki zablujenci zločinskega komunističnega režima že čutijo, da bo ta škandalozna obsodba kmalu padla , zato pripravljajo nove laži !!!!

 57. tantadrui pravi

  ma kaj bluziš . Človek je največji šfercer z orožjem na

 58. tantadrui pravi

  ma kaj bluziš . Človek je največji šfercer z orožjem na začetku balkanskih vojn. Sprejemal je denar od orožja . Sloh brez veze takšnega kriminalca in skorumpiranca še NISMO SLOVENCI IMELI in ga verjetno še dolgo ne bomo imeli.
  ———————
  je pa sposoben speljat državljansko vojno , pobijanje in anarhijo.
  To pa je sposoben , ker ima nekaj fanatičnih vernikov za sabo.

 59. Ernest Janošik pravi

  Ojej, Ivan, tvoja dejanja bodo nekoč obelodanjena.
  Počakajmo na odprtje beograjskih arhivov in tudi arhivov bivših JU republik.

  Ne bo ti lahko, Ivan.

 60. tajkuni z doba pravi

  zato se pa zavzemajo da bi prišli cmeroti v srbski arhiv in hitro predelali kar jim ne odgovarja še posebej jajoglavemu obsojencu janezku ki naj zgnije na dobu kalimero cmeravi

 61. baubau pravi

  tantadrui

  Danes smo pa nekam nataknjeni, ane? Če se ti ni dvignu, ni kriv Janša.

 62. avstralopitek pravi

  Glede na obliko pajnkiherkse glave, je jasno, da bodo iz nje prihajale same umazane laži.

 63. cvili možek pravi

  ŠE ENA VELIKANSKA KLOFUTA JE PRILETELA MED OVCE.TOKRAT Z VRHOVNEGA SODIŠČA.mefonja ljubi te cvili možek.FANTJE DRŽITE SE SKUPAJ ŠE BO SMEHA!!!!!HHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 64. borec pravi

  UDBOKOMUNIZEM ga je postavil za direktorja hotela v Ankaranu.

 65. Realist pravi

  Kdorkoli pametuje naj Peinkiherju kontrira z dokazi in argumenti – v nasprotnem primeru pa: tisina.
  JanezJansa je preteklost, gotov je, nikoli vec ne bo prisel iz zapora, saj je se v 169 postopkih. Kar pa se osamosvojitve tice: ivan ima najmanj pri njej v smislu da je pomagal SLO – je pa prodajal orozje in s tem mastno zasluzil, sprenevedanec smrdlivi. Naj zgnije na Dobu.

 66. JOŽE pravi

  ITAK BOMO UVEDLI UDBO NAZAJ,DA SE NAREDI RED OD TE DOMOBRANSKE IZPRIJENE SODRGE….FUJ

 67. runkl pravi

  @australopitek…upam da nea primerjaš Pajnkiharove glave z glanckofovo šiptarsko jajco

  Na interneti sn prečito da so bol kšajt tisti ko nosijo špegle. Sploh pr Đapanezih… 😀

 68. baubau pravi

  jože

  So ti danes že zamenjali plenice? Lahko prdneš ne da bi se posral? Pizdun komunajzarski.

 69. nelegitimen pravi

  Zakaj se politikis ne razpiše o tem kdo je leta 91 umaknil policijo na sredino piranskega zaliva?

  Vse ostalo pa …zeh, zeh dolgočasno:::

 70. Dušan pravi

  Politikis. Si pokazal barvo. Drugi lahko pljuvajo in žalijo J.JANŠO mi pa ne smemo braniti J. JANŠO hvala lepa za sodelovanje

 71. srečko pravi

  pa saj ni nič kaj tako zanimivega v tem,kar je povedal Painkiher – niti dejstvo,da je Janša prodajal orožje Hrvatom PRED t.im. “razorožitvijo TO”,ki naj bi jo zakrivil Sinjeoki – ni nekaj novega. Hrvatje so predstavili dokumente od prodaje orožja TO iz obdobja PRED “razorožitvijo TO” in to dejstvo sta v svoji tretji knjigi,predstavila tudi Karba et co.

 72. srečko pravi

  Dušan,
  politikis kot je videti,sprejema poste tistih,ki so kočali vsaj osnovno šolo. Ti,klede na tvojo dikcijo,tega pogoja ne izpolnjuješ.

 73. igor pravi

  BRAVO, POČASI PRIHAJA RESNICA NA DAN.

 74. Mižek Figa pravi

  DL=0 poslancev
  +PS(Čevapčiči)=poslancev
  +PS(Celulizna bedra)=4 (manj ne gre) poslancev
  SLS=0 poslancev
  SD=pol manj od prej
  Horda univerze Edija Kardelja=36 doktorjev profesorjev (Brez odnosa do balkanoidnih kozojebcev) Opankarji nayebali ste ga!

 75. igor pravi

  USRANCI, SDS-A, BO JANŠA TOŽIL. HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAA, NE BO.

 76. baubau pravi

  Ernest Janošik

  Ojej, Ivan, tvoja dejanja bodo nekoč obelodanjena.
  Počakajmo na odprtje beograjskih arhivov in tudi arhivov bivših JU republik.
  Ne bo ti lahko, Ivan.

  Ernest zopet si ga vsral. Take pokaš, kot da si z drugega planeta. Tu pri nas že otroci vedo, kdo so, ki se bojijo arhivov iz Beograda.

 77. Mižek Figa pravi

  PEINKIHER je pravi rdeči partizan, ki juriša 23 let prepozno iz četrte jurišne vrste. Samo, da ga mama vidi!

 78. Tetka iz ozadja pravi

  SLS dokončno ostala pred vrati parlamenta, Cerar slavil tudi med Slovenci po svetu

 79. Tetka iz ozadja pravi

  To je zato ker Kučan,UDBA,kumonisti tudi obvladujejo tujino

 80. tajkuni z doba pravi

  Sds in njen jajoglavi obsojenec pa se cmera dalje kalimero cmerasti zgnij na dobu pokvarjenc

 81. cvili možek pravi

  mefonja LJUBI te možek:FANTJE ŠE BO SMEHA!!!!!!!

 82. my way pravi

  @viking
  Nimaš kaj za povedat?Na policijo sem prijavil grožnjo da me poiščeš in z orožjem groziš da ga boš uporabil.Lepo si si zakuhal in te bo drago stalo to da groziš!

 83. MEFISTO pravi

  Kot sem včeraj obljubil, bom jutri izvedel samosežig.
  Tako bom zapeljivo lep MEFISTO postal narodni junak.
  Zagre pa se na, takorekoč, smrtni uri tudi spovedati se.
  In se vsem opravičujem za neumnosti, ki jih kvasim po spletu. Amen.

 84. alfa pravi

  pa saj ni nič kaj tako zanimivega v tem,kar je povedal Painkiher – niti dejstvo,da je Janša prodajal orožje Hrvatom PRED t.im. “razorožitvijo TO”,ki naj bi jo zakrivil Sinjeoki – ni nekaj novega. Hrvatje so predstavili dokumente od prodaje orožja TO iz obdobja PRED “razorožitvijo TO” in to dejstvo sta v svoji tretji knjigi,predstavila tudi Karba et co.

  Dragi Srečko! Nismo vsi neumni, kot ti misliš. Razoroževanje se je začelo prej kot je Janša postal minister. Delovanje Painkiherja pa je lepo opisal KOSov agent, ki je pripravil načrt za Depalo vas. Painkiher ga je sprejel v Ljubljani in bil njegova zveza z udbomafijsko Organizacijo.

 85. JOŽE pravi

  JANEZ JANŠA JE PA RES EDEN NAJVEČJIH SLOVENSKIH BRANITELJEV.ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ,JE PA TUDI EDEN NAJVEČJIH LOPOVOV V ZGODOVINI SLOVENSKE POLITIKE,POTEM PA TALER IT ITD ITD,JE KAR NEKAJ BARAB,KI NISO SLOVENIJI V PONOS. S R A M O T A !!!

 86. MEFISTO pravi

  A mi lahko kdo pove, zakaj imam kosmato desnico tudi po dlani?

 87. Lily pravi

  KDOR BERE DELO, MLADINO, TEDNIK, FINANCE MISLI, DA JE UZEL V

  ROKE K O M U N I S T A V LETIH 1965, TAM JE KUČANOVO RDEČE

  MAFIJSKO LEGLO, SMRDI, KOT V MRTVAŠNICI, BREZ HLADILNE

  NAPRAVE.

 88. my way pravi

  janez janša je pravnomočno obsojen kriminalec in .

 89. runkl pravi

  …v zavodi Hrastovec so zarat šparanja pustli pržgan samo en stari račonalnik z vindofs 95. Dans dežura Lily…

 90. my way pravi

  Praviš da bo kriminalec kmalu tam??

 91. srečko pravi

  alfa,

  dobro veš,da nikogar ne prepoznavam za neumnega.To preprosto ni moj slog.
  Nihče pred Janšo ni razoroževal enot TO. Tvoja trditev je za lase privlečena. Že zgodaj spomladi leta 90,je pa Janša pričel prodajati orožje iz skladišč TO – Hrvatom. Nekaj mesecev kasneje pa je prišlo tajno povelje JLA,da se zaradi varnosti orožje TO preseli v vojašnice.
  Resnica je torej,da ni bil Sinjeoki tisti,ki je razoroževal TO – marveč je to bil Janez Janša. Na njemu lasten način,pa je nato svojo krivdo prevalil na Sinjeokega…..

 92. aloysius premk pravi

  Jaj mama,le kdo je tebe tolk napumpov,verjetno MLADINA,kommunisticno trobilo!

 93. tantadrui pravi

  SREČKO , o tem res ne vem nič ali pa sem pozabil če sem že to slišal takrat. So kaki dokumenti iz tega obdobja 90 ?

 94. Mama_ pravi

  aloysius premk

  boljs mladina, kukr tvojo mamo imbecil da si se ti tok omejen skotil

  bozcek bogi

 95. Katoliška republika Slovenija pravi

  Kot naš presvitli bogaboječi in pobožni vladar Franc Jožef, je tudi naš Janez Janša eden izmed mnogih zapisanih za vedno v slovenskih srcih. Katoliški Janez Janša ne dej se svojim nasprotnikom! Tudi blaženi Karel prosi zate v nebesih!

 96. Katoliška republika Slovenija pravi

  Kot večina Slovencev, je tudi Janez Janša otrok katoliške cerkve. In kot tak si zasluži vso moralno podporo nas katoliških vernikov, da končno zmaga resnica! Blaženi Karel prosi za nas!

 97. Katoliška republika Slovenija pravi

  Radi imamo Jaeza Janšo, pa četudi so ga zaprli, ga imamo zdaj še bolj radi! Ker je otrok slovenske matere, se bomo zanj borili še naprej!

 98. Miran pravi

  baubau pravi:
  21. 07. 2014 at 18:29
  Lahko prdneš ne da bi se posral?

  ____
  Kaj je gospod Baubači ?
  Ste ugotovili da vam to dvoje nekak ne rata ?
  Nadenite si plenice.
  Pa JJ_a si na vrt postavte.

  😛

 99. Miran pravi

  Lily pravi:
  21. 07. 2014 at 21:41
  SMRDI, KOT V MRTVAŠNICI, BREZ HLADILNE
  NAPRAVE.

  ___
  A ste bili tam čistilka ?
  Za rihtat klima naprave vam še mal manjka.

  😉

 100. Frančišek pravi

  Čeprav ima, izgleda, germansko poreklo, mu ne pomaga, da bi ne bil žleht
  in vdani kučanski Apartčikus.
  Potem, ko je Janša že pred meseci prišel na dan z fakti in z dokumenti, se tale zaslužni pajac aparatusa gulaga Slovenistan pojavi in bruha svoje blablablaje in laja v eter brez vsakih dejstev, brez dokumentov, brez sklicevanj na dokumentarni del zgodovine.
  Peta kolona slovenske zgodovinske zgodovine in bukova prekla v kolesja narodovega razvoja!
  Nič več ,kot navadno zasrano sranje.

 101. MEFISTO pravi

  Foukov bi, pa nimam ne gdnarja, ne trdega orodja.

 102. baubau pravi

  Miran
  baubau pravi:
  21. 07. 2014 at 18:29
  Lahko prdneš ne da bi se posral?

  Kaj je gospod Baubači ?
  Ste ugotovili da vam to dvoje nekak ne rata ?
  Nadenite si plenice.
  Pa JJ_a si na vrt postavte.

  Rata rata, pa še kako. Pri delu, ki ga imam, si ne morem privoščiti sranje v plenice.

 103. baubau pravi

  Miran

  Pa JJ_a si na vrt postavte.

  Mi demokrati nimamo problema s spoštovanjem, spoštovanja vrednih ljudi. Nam ni potrebna hinavščina, ko se nekemu ( praviloma) komunističnemu voditelju ploska in klanja po taktu, in se njihove slike ter kipi, še za časa njihovega bednega življenja, zapovedano nameščajo za vsakim vogalom

 104. resnica je kruta pravi

  Če seštejemo vse info., ki krožijo, lahko rečemo, da je za Drnovškov prerani grob kriv Janša, ker ga je izsiljeval s tistim vrbovanim ljubimcem.

 105. resnica je kruta pravi

  Janša je velik lopov, veliko gorja je naredil v teh dvajsetih letih. Naj se mu vse dvakratno poplača.

 106. patria pravi

  Kaj imate Srbina za admina na tem portalu. Turško srbske opice tukaj orgazmirajo na JJ , pa ga desetkrat spusti, da še satan smradi. Tale bau bau opica, še “serje in ščije” ob tipkovnici, saj je noč in dan na tem portalu.

 107. knap pravi

  Nekaj je z nekaterimi Slovenci ,hudo narobe.Ni čudno ,da smo tu ,kjer smo.
  Predvsem je zanimivo ,komu lažejo.In to kljub dokumentom,ali pa javnim izjavam.Kot da so neki ostanki politkomisarjev iz NOB.Pa če nam lažejo o NOB ,in je vsak dokument,ki pride na dan,nasprotno od tega kar nam že 70.let lažejo ,pa so ga sami napisali ,za njih falsifikat ,bi lahko bili vsaj toliko pametni,da nam ne bi lagali o tem ,kar smo sami doživeli ,videli na TV in o čemer obstaja na kuope dokumentov.
  Posebna fenomena sta Nelegitimni in Srečko.
  Kaj sta vidva res zastonj zastonj šole delala.Obstala sta že nekje v vrtcu.Samo taki lahko klatijo take oslarije.Morski nam celo poda profil patološkega lažnivca in v bistvu precej točno opiše sebe.Razpreda o nekem IQ,pa nas prepriča,da blage veze nima,kaj to je.
  Gospodje tovariši!Priporočam vam še kaj drugega vzeti v roke ,kot prvo čitanko(Mladino ,Delo in blog Mitje Kunstlja)
  P.s.
  Opažam da se vas veliko “pravovernih” napaja iz Mladine.Takole je zapisal v sodni zapisnik Radojčič.Citiram:

  Prema njegovim(Peinkihlerjivim) tvrdnjama,komunicira sa predsednikom Kučanom I krogom oko njega.Ima dobre veze sa redakicijom MLDINA,jer je znao plasirati neke sadržaje iz VOM-a,kroz Mladinu.

 108. Miran pravi

  baubau pravi:
  22. 07. 2014 at 08:13
  Miran
  Pa JJ_a si na vrt postavte.
  Mi demokrati nimamo problema s spoštovanjem, spoštovanja vrednih ljudi. Nam ni potrebna hinavščina, ko se nekemu ( praviloma) komunističnemu voditelju ploska in klanja po taktu, in se njihove slike ter kipi, še za časa njihovega bednega življenja, zapovedano nameščajo za vsakim vogalom

  ___
  HaHaHa
  in HiHiHI

  sej ga malikujete že kot Kim il ne vem koga že.

  🙂

 109. baubau pravi

  patria

  Hej komunistek bedni, je to vse kar spraviš skupaj?

 110. Skeptik pravi

  Miran, kaj pa pričakuješ od podpornikov zapornika v Puščavi, ki je prav tako v maldih letih malikoval eno drugo osebnost. Počakaj še malo, pa bomo imeli tudi štafeto mladosti, ali kaj sličnega, recimo na dan Vdobohoda.

 111. hren pravi

  Prvenstvena naloga JJ, da počisti s komunistično zalego, ko pride iz Doba. To mora biti prva zaveza, drugače bo slovenski narod propadel.

 112. demokrat1953 pravi

  To je znak, da nizkotneže že grabi panika, saj se zavedajo, da bo absurdna sodba v zadevi Patrija vsak čas padla !!!!

 113. tantadrui pravi

  Katoliška republika Slovenija pravi:

  22. 07. 2014 at 00:41

  Kot večina Slovencev, je tudi Janez Janša otrok katoliške cerkve. In kot tak si zasluži vso moralno podporo nas katoliških vernikov, da končno zmaga resnica! Blaženi Karel prosi za nas!
  ——————————
  Kaj pa je v janezu katoliškega ?
  Jaz sem katolik pa me je sram takšnega katolika kot je Janez ali Ivan.
  Laži, pfevare , korupcije nimajo nič skupnega z Jezusovim naukom.
  Imajo pa skupnega z marsikaterim vodenjem cerkve.

 114. polito olje pravi

  hren

  prvenstveno naj odgovori na javno pismo mladine.
  a so vprašanja “nelegitimna”? 🙂
  potem naj demantira peinkiherja.
  naj toži kunstla za “laži”.
  da ga vidimo frajerja.

 115. polito olje pravi

  tanta
  tale rks je po moje en trol, piše sarkastično… kot user
  franc rode kristusu, mal preber poste pod članki na 24cur. 🙂

 116. Izak Slak pravi

  Zanimivo, da ima večjo kredibilnost o resnici Krkovič, ki je zaprt in bil povezan s prodajo orožja, Janša, ki je pravnomočno zaprt in je bil glavni akter pri prodaji orožja, ter obtožen za korupcijo pri Patriji. Torej vsi ki so na prostosti lažejo, tisti v zaporu pa govorijo resnico. Seveda, ker je sodstvo še komunistično. Na naslednjih volitvah boste dobili še pol manj glasov, ker ima folk dost vaših neumnih razlag zgodovine.

 117. baubau pravi

  polito olje
  prvenstveno naj odgovori na javno pismo mladine.
  a so vprašanja “nelegitimna”? 🙂
  potem naj demantira peinkiherja.
  naj toži kunstla za “laži”.
  da ga vidimo frajerja.

  Trenutno se v Sloveniji ne splača: prodajati nepremičnin in ne tožiti komunistične zalege.

 118. baubau pravi

  polito olje

  prvenstveno naj odgovori na javno pismo mladine.
  a so vprašanja “nelegitimna”? 🙂
  potem naj demantira peinkiherja.
  naj toži kunstla za “laži”.
  da ga vidimo frajerja.
  ups
  Trenutno se v Sloveniji ne splača: prodajati nepremičnin in tožiti komunistične zalege.

 119. Narim pravi

  viking pravi:

  21. 07. 2014 at 13:12

  Ej,my way,udbovec ,ti že nisi držal orožja v roki,zmene. Jaz pa sem ga in ga lahko še vedno.

  ——
  Lahko da ste ga v roki držal, kar pa še ne pomeni, da je orožje, čeprav ste se dodobra olajšal.
  😛

 120. runkl pravi

  baubau pravi:
  22. 07. 2014 at 13:28

  Trenutno se v Sloveniji ne splača: prodajati nepremičnin in tožiti komunistične zalege.

  ————————————–
  Matvoz se nič nea pritožuje. Biznis mu ful laufa

 121. runkl pravi

  Matvos služi tut če puši

 122. runkl pravi

  …pa tut če glanckof puši… 😀 😀 😀

 123. patria pravi

  Bau bau, še zdaleč ne, samo me admin ne spusti, da tebi in ostalim balkan opicam napišem, kar vam gre.

 124. baubau pravi

  patria

  Bau bau, še zdaleč ne, samo me admin ne spusti, da tebi in ostalim balkan opicam napišem, kar vam gre

  Tako je tudi prav. Komuniste je treba fu-kat na vsakem koraku.

 125. runkl pravi

  patria pravi:
  22. 07. 2014 at 17:15

  Bau bau, še zdaleč ne, samo me admin ne spusti, da tebi in ostalim balkan opicam napišem, kar vam gre.

  —————————————-
  fsakemi idijoti se pa admin tut nebo pusto fukat…in prav je tak

 126. Miran pravi

  patria pravi:
  22. 07. 2014 at 17:15
  Bau bau, še zdaleč ne, samo me admin ne spusti, da tebi in ostalim balkan opicam napišem, kar vam gre.

  ___
  Nič balkanskega ni v vas, kar pa ni ovira da izpadate kot pravi bebo.

  😉

 127. Miran pravi

  baubau pravi:
  22. 07. 2014 at 17:22

  Komuniste je treba fu-kat na vsakem koraku.

  ___
  Zdej mi je jasno zakaj je kompanija Janša, Gorenak,…. taka.
  Bili so redno zlorabljani dokler niso spregledali.

  😛

 128. polde pravi

  Grdi človek, tako po fizionomiji kot po duši – tale pajnkiher.

 129. Ernest Janošik pravi

  baubau 21. 07. 2014 at 18:53,

  ti si že v najnežnejšem otroškem obdobju doživel nekaj hudega.
  Posledice so vidne.

 130. cox pravi

  Resnico razodeva Boris Valenčič, prvi slovenski kralj.
  Preberi FB.

 131. baubau pravi

  Ernest Janošik

  ti si že v najnežnejšem otroškem obdobju doživel nekaj hudega.
  Posledice so vidne.

  Jaz sovražim komuniste, fašiste in naciste. Če se ti najdeš v kateri od teh ideologij, imaš velik problem.

 132. Miran pravi

  baubau pravi:
  23. 07. 2014 at 11:02

  Jaz sovražim komuniste, fašiste in naciste.

  ____
  Ja, vi niste kar tako.
  V vas se skriva nekaj velikega.

  🙂

 133. baubau pravi

  Miran

  Ja, vi niste kar tako.
  V vas se skriva nekaj velikega.

  Je-bi-ga, tak sem.

 134. Miran pravi

  baubau pravi:
  23. 07. 2014 at 14:47
  Miran
  Ja, vi niste kar tako.
  V vas se skriva nekaj velikega.
  Je-bi-ga, tak sem.

  ___
  To je tko, če si dobr.
  🙂

 135. mali pravi

  Kako to da na Politikisu deluje bolj ostra cenzura in brisaje desničarskih avtorjev kot npr na Siolu?

 136. kurčan pravi

  Admin, me boš sedaj spustil skoz?

 137. me ne spusti pravi

  ??????????????

 138. patria pravi

  Runklov Miran, v vas pa je , pa niste bebo, ampak opica balkanska .

 139. runkl pravi

  😀 😀 :-D…ovi filter je pravi gift za jajčobane. Kuj smilijo se mi…če bi se zajebavo…hahahaha. Napišite v fremptni šprahi…jas pa vam bom zapstojn prevedo. Evo…to pa je otkrita in fer ponutba… 😀

 140. Rimski vojščak pravi

  “Peinkiher je med drugim spregovoril o aferah mariborsko orožje in Depala vas. Pri aferi mariborsko orožje je Janša po njegovih besedah prvič javno zlorabil vojsko in varnostno službo, to je bila “groba zloraba vojske v politične namene, mini državni udar”. To se je, pravi Peinkiher, nadaljevalo do Depale vasi, ko je “Janša spet uporabil vojaško enoto in varnostno službo, da je na civilnem območju grobo aretirala civilista in ga obtožila kaznivih dejanj, ki jih ni bilo, saj je Janša takrat podtikal ponarejene dokumente”.
  Pajnkiher je napisal toliko laži, kot jih etičen človek ne izreče v celem življenju. Ni prostora, da bi komentiral vse laži, ki jih je izrazil. O kakšnem državnem udaru ni niti govora, to je velika Pajkiherjeva laž. Pri tem ni unikaten, ker so to trdili že drugi komunisti pred njim.
  V depali vasi pa ni imel Janša nič pri tem, razen, da je Varnostni organ ministrstva spadal v njegovo ministrstvo. Tudi ni Janša podtikal nobenih dokumentov, ker v zadevi fizično sploh ni bil prisoten. TOREJ VELIKA LAŽ. Varnostni organ je aretiral vohuna, ki je kradel in kupoval zaupne dokumente MO in vojaških enot SV. Pri predaji takih dokumetov je bil aretiran. Ker se je upiral prijetju in je celo skoraj povozil eno uradno osebo je bil s silo potegnjen iz avta in uklenje. Pri tem je pri upiranju padel in dobil LAŽJO TELESNO POŠKODBO. Pajkihler laže, ker je to kar je napisano ugotovilo sodišče, sodni izvedenec sodne medicine, komisija MORS ter parlamentarna komisija.
  Pajnkihler se je vpletel v preprodajo orožja, zolje s kriminalnim podzemljem in to mu je minister preprečil. Bil je tudi disciplinsko premeščen in odstranjen iz MO. In tak človek sedaj laže. Večina njegovih “podvigov” je v službi hlapčevanja Kučanu. Kosovec, ki ga je pripeljav v slovenijo, da bi kot strokovnjak za specilano vojno pomagal Kučanu odstraniti Janšo, je popolnoma jasno pričal Hrvaški obveščevalni službi o vsej negativni in kriminalni vlogi Pajnkihlerja. Njegova ravnanja so kriminal, so protiustavne in v normalni državi bi ga tožilstvo zaradi tega po uradni dolžnosti preganjalo.

 141. runkl pravi

  Ti Čenturijo se lahko raspočiš, pa neboš dobenega ko fsaj malo razmišla… prepričo, da ni glanckof nič vedo o nič…bla bla bla. Nea rećem, da je fse krif…anpak ti spadaš met tiste pacijente ko trdijo, da ni pot milim bogom nič krif!!!

 142. maja pravi

  kučan ima vedno na zalogi kakšnega odpadnika, ki je pripravljen napasti janšo. preklet bodi kučan.

 143. Miran pravi

  maja pravi:
  25. 07. 2014 at 20:31
  kučan ima vedno na zalogi kakšnega odpadnika, ki je pripravljen napasti janšo. preklet bodi kučan.

  ___

  Pa kakšen vreme je zrihtu. 🙁

  A je to kšn julij, vas lepo fprašam.

 144. samoizbrisani pravi

  Upam, da je tale pezde dobro zastražen.

 145. sds-fekalije pravi

  Bravo PEINKIHER..!!!!
  .
  .ZDAJ JE NA VRSTI ŠE
  .
  preiskava in nato SODBE + ZAPORNE KAZNI
  .
  ZA peterleta in demos-1. vlado..!!
  .
  .potem bodo pravi
  KRIMINALCI
  .
  KI SO PRIČELI UNIČEVATI SLOVENSKO DRŽAVO
  .
  TAM KJER MORAJO BITI ZA SVOJE
  zločine..!!!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen