Policija v Ljubljanici in Podpeči našla trupli moškega in ženske

0

V reki Ljubljanici so po poročanju Uprave za zaščito in reševanje RS našli truplo. Kot so za STA pojasnili na Policijski upravi Ljubljana, gre za moško truplo. Obenem so v Podpeči našli truplo ženske. Šlo naj bi za v četrtek ugrabljeno žensko, česar policija ne potrjuje. So pa pojasnili, da preiskujejo možnosti povezave s četrtkovo ugrabitvijo.

Identifikacija moškega trupla še poteka, tako še ni jasno, ali gre za pred dnevi izginulega 29-letnega nemškega državljana Johannesa Helmuta Strassmanna. Gasilci so truplo izvlekli iz vode v bližini Gallusovega nabrežja, vzrok smrti pa še ni znan.

Prav tako še ni potrjeno, ali je v Podpeči najdeno truplo truplo ženske, ki naj bi jo neznanca ugrabila v četrtek zvečer, o čemer poročajo spletni mediji. Zamaskirana neznanca sta namreč žensko v četrtek pred športnim društvom Partizan na Ziherlovi cesti zbila s kolesa in jo odvlekla v avtomobil.

Zato so policisti iskali bel avtomobil znamke Alfa Romeo, koprskih registrskih tablic, ki je bil opažen na kraju dogodka. Iskanje avtomobila je policija že preklicala. Kot so naknadno sporočili z ljubljanske policijske uprave, so avto našli v bližini Podpeči.

O najdenem ženskem truplu so bili policisti obveščeni okoli pete ure zjutraj. Okoliščine in vse kar je povezano z dogodkom, še preiskujejo, prav tako preiskujejo možnosti povezave s četrtkovo ugrabitvijo, so še zapisali na PU Ljubljana. (sta)

reka

Slika je simbolična

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen