Grozljivo: Finska policija v kleti bloka odkrila trupla petih dojenčkov

0

Finska policija je v kleti stanovanjskega bloka v mestu Oulu na severozahodu odkrila trupla petih mrtvorojenih otrok. V zvezi z grozljivim odkritjem je aretirala 35-letno žensko.

Policijo so poklicali stanovalci zaradi močnega smradu, ki je prihajal iz kleti. Osumljenka se je sama predala policiji in priznala, da gre za njene tri mrtvorojene otroke, ki jih je rodila pred petimi do desetimi leti. Ženska ni znala pojasniti razlike v številu trupel, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Policija je sporočila, da točne starosti dojenčkov ni mogoče ugotoviti, da pa gre očitno za skoraj povsem razvite zarodke.

Ženska naj bi preiskovalcem povedala, da je otroke rodila doma brez vsakršne pomoči. Dejala je še, da se je v zgradbo preselila šele pred kratkim, kar bi lahko pomenilo, da je trupla preselila z druge lokacije.

Predstavnik policije Seppo Leinonen je povedal, da je bila ženska zaposlena in ima tudi živeče otroke. Po poročanju finske televizije YLE sorodniki ženske niso vedeli za njeno skrivnost in so bili ob odkritju šokirani. (sta)

dojencek(fotografija je simbolična)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen