EPP SI DELI MNENJE ŠTEVILNIH SLOVENSKIH IN TUJIH PRAVNIKOV. Nepristranskost postopka in obsodba sta resno vprašljiva!

157

»Opozarjamo na dejstvo, da niso bili predloženi jasni dokazi zoper  obdolženca, zato ni bila mogoča učinkovita obramba proti posameznim  obtožbam,« je zapisal predsednik skupine Evropske ljudske stranke (EPP) v  Evropskem parlamentu Manfred Weber.

Predsednik skupine EPP v Evropskem parlamentu Manfred Weber je krivično sodbo zoper predsednika SDS Janeza Janšo v zadevi Patria komentiral z naslednjimi besedami: »Skupina EPP je močno zaskrbljena zaradi zaprtja vodje največje slovenske opozicijske stranke Janeza Janše, le 3 tedne pred parlamentarnimi volitvami. Spoštujemo suverenost Slovenije, vendar delimo mnenje številnih neodvisnih slovenskih in tujih pravnih strokovnjakov, da sta nepristranskost postopka in obsodba sama resno vprašljivi.
Opozarjamo na dejstvo, da niso bili predloženi jasni dokazi zoper obdolženca, zato ni bila mogoča učinkovita obramba proti posameznim obtožbam. Obžalujemo, da časovni razpored dogodkov postopka, vse od prve obtožbe, ki je nastopila le nekaj tednov pred parlamentarnimi volitvami 2008 in vsi koraki, ki so sovpadali z večjimi volilnimi dogodki ter so vodili do zapora tik pred volitvami 2014, ne razrešijo dvoma o nepristranskosti postopka.
Skupina EPP globoko obžaluje, da obtožbe o korupciji, čeprav brez pravnega temelja, močno vplivajo na politični položaj Janeza Janše, ki je ostal brez pravnih sredstev za očiščenje svojega imena in možnosti sodelovanja na volitvah. Zaskrbljeni smo, da bo prisiljena odsotnost Janeza Janše na prihajajočih parlamentarnih volitvah zbudila resne dvome v legitimnost parlamentarnih volitev 13. julija 2014 ter sprejetje rezultatov volitev s strani slovenskega naroda.«
Predsednik skupine EPP v Evropskem parlamentu je navedeno stališče sicer podal za časnik Večer.

patria kladivo

Št. komentarjev: 157
 1. tantadrui pravi

  Janša Muri – legendarna to morate videt outube.com/watch?v=QGPKTA2z9J4

 2. tigra pravi

  Zver in Peterle znova špecata (=ovajata) po Evropi.
  Kdaj boste predvajali film o spremljavi svojega liderja na Dob?
  Naj Evropa končno izve, da imamo pravnomočno obsojenega šefa stranke,
  ki ima domicil v epp in bi rad bil celo precednik.. Le kako, haloooo?

 3. MEFISTO pravi

  Napisal si šele dva krmežljava komentarja.

  Če boš tako pešal, te Pahor ne bo odlokoval za vztrajnost in razvijanje pocestne politične misli in šankarske filozofije ob mlačnem pivu, ki je za reveže bojda cenejše.

 4. dobobran pravi

  SDS v evropo izvaža blato plešastega obsojenca………..tam trdijo da zadeva zelo “smrdi”…………..

 5. hors pravi

  Jaz bi eno o prodaji merkatorja,ne vem zakaj se kooperanti najboljšega soseda tako bunijo saj se bo njim tudi razširil trg,bodo laho prodajali na Hrvaško,problem je verjetno v tem ,da bodo morali znižat cene,tam nihče ne bo dal 3 EU za kg paradižnika!!?

 6. dobobran pravi
 7. zoro pravi

  Hors, bodi vesel, da Evropa in svet še ne poznata kvalitete našega sadja, zelenjave, mesa, vin, pršuta, oliv, potic itd. Če bi to ugotovili, bi mi jedli travo.
  No ja, glede na skorumpiranost komunajzarskih politikov, ki nam kradejo, bomo kmalu jedli samo regrat, tega pa tujci hvalal bogu ne poznajo. Ne vedo
  pa, da je naš najboljši.

 8. hude prebavne motnje! pravi

  Vidim da imate hude prebavne motnje! Pa saj ni nič čudno!
  Hranijo VAS s polresnicami, lažmi in filtriranimi informacijami!
  Nato pa se v krčih in bolečina primajete na kakšen forum in nam prodajate laži!

  Ali so prebavne motnje krive da nam kažete svojo zlobno stran?

  Ali so prebavne motnje krive, da na forumih delate veliko potrebo

 9. hude prebavne motnje! pravi

  dobobran tigra tantadrui dobobran

 10. 14.divizija pravi

  epp–naj se raje briga za evropske delavce..!!!!
  .
  NE PA ZA OBSOJENEGA KRIMINALCA.

 11. zob pravi

  Kim (=ku..čan) iz ideološko sorodne severne koreje – častilci zvezde je zdresiral nekaj pro režimskih psov, da opravijo umazano delo.
  Kajne tanta, tigra, dobobran, lajanje brez argumentov….

 12. dobobran pravi

  @zob
  prav smešen izpadeš ko hočeš drugim podtakniti severno korejske metode…………..v resnici je pa najbližje severni koreji prav sds saj vsak dan objukuje plešastega obsojenca in zganja histerijo…………ste zelo blizu severne koreje……..seveda pa tega ne boš nikoli dojel ker si verjetno navaden neizobraženec ki svoje frustracije izliva po portalih……….

 13. zdravo drugovi sa Doba :) pravi

  kmeee kmee kmee kmeee kme..nisam kriv 🙂

  marš v jajce hehe

 14. MEFISTO pravi

  14.divizija pravi:
  28. 06. 2014 at 09:54

  epp–naj se raje briga za evropske delavce..!!!!
  .
  NE PA ZA OBSOJENEGA KRIMINALCA.
  ——————————————————————

  Dobran – tigra -tantadrui, dobro ime si izbral.

  14.d ivizija je bila kazenska ekspdicija na Štajersko,.

  Za njo je po navadi ostalo kupe mrtvih, pa ne od nemškega orožja,

  Še več bi bilo mrtvih, če ne bi pravočasno padel Titov oficir voni zločinec Badovinac, ki je v Gačnici ukazal streljati na nedolžne otroke.

  Verjamem, da se ti toži po tistih časih, tovariš major.

 15. Demi Zen pravi

  a je spet ta komunisticna drajsa vrtela svoj umazan priimek na televiziji?

 16. Sv. Urban pravi

  Vsemogočni Bog, pomagaj državi, v kateri malikujejo politika – pravnomočno obsojenega kriminalca.

 17. tantadrui pravi

  Nemške enote so 9. aprila 1941 prodirale proti Celju, in sicer s Koroške prek Mislinjske doline, Vitanjskega podolja in Šaleške doline. Okupator v skladu z načrti o ponemčenju slovenske Štajerske in o njeni priključitvi k Nemčiji ni prevzel jugoslovanskega upravnega aparata, ampak ga je uničil in vzpostavil svojega. Nad okupacijskim območjem Spodnja Štajerska, ki je vključevalo slovensko Štajersko in pas Dolenjske ob desnem bregu Save, je oblast prevzel štajerski gauleiter NSDAP in državni namestnik Sigfried Uberreither.

  V času vzpostavljanja okupacijskega aparata so bile razpuščene tudi vse slovenske organizacije in društva (politična, prosvetna, strokovna, verska, športna in druga), delno je ostala le cerkvena organizacija, ki pa je bila zelo omejena pri svojem delovanju. Nemci so hoteli v skladu s svojo ponemčevalno politiko spremeniti tudi zunanji videz dežele. Zato so odstranili slovenske napise in jih zamenjali z nemškimi ter izvedli preimenovanje krajev. Nemci so s temi ukrepi hoteli izbrisati vsako sled slovenstva. Nemška okupacija v tem delu Slovenije pomeni veliko večjo zarezo kot v večini ostalih jugoslovanskih pokrajin. Povzročila je prelom, ki je vplival na vsa nadaljnja dogajanja, med njimi tudi na razvoj narodnoosvobodilnega boja.

 18. tantadrui pravi

  Konec avgusta in v začetku septembra 1943 se je zaradi neuspešne nemške ofenzive odpor na Štajerskem okrepil. Prehod v množično osvobodilno gibanje je bil povezan z ustanavljanjem odborov OF in organizacij Zveze slovenske mladine ter Slovenske protifašistične ženske zveze, za razvoj NOB pa je bila izrednega pomena tudi XIV. udarna divizija NOV in PO. Ta je svoje najhujše boje bojevala februarja 1944 na območju Šaleške doline. Divizija dolgo ni doživela poraza, do končne faze nemške ofenzive od 18. do 26. februarja, ko je bila hudo prizadeta, a ne uničena. Ostala je na Štajerskem, kjer se je krepila in pospeševala razmah osvobodilnega gibanja. V aprilu 1944 je osvobodilno gibanje potisnilo okupatorja v defenzivo. Nemci so naglo izgubljali oblast.

 19. tantadrui pravi

  Nacisti so že februarja 1942 predvidevali novo oživitev partizanske dejavnosti na Spodnjem Štajerskem. Kljub nemškim preventivnim ukrepom, se je to vseeno razmahnilo. Leta 1942 je pokrajinski komite KPS nekaj časa uspešno širil in utrjeval organizacije Osvobodilne fronte, ki se je začela snovati spomladi 1942, od konca marca do začetka maja pa se je večina štajerskih partizanskih skupin povezala v 1. štajerski bataljon. Kasneje, 11. septembra 1942, je iz preostalih čet 1. štajerskega bataljona, 1. bataljona Savinjskega odreda in Šaleške čete nastal Pohorski bataljon, ki mu je bilo določeno obsežno operativno območje med Dravo in Savinjsko dolino. Spričo močnega razmaha osvobodilnega gibanja je nastopil čas najhujšega okupatorjevega nasilja, o čemer poročajo močne izgube, ki jih je osvobodilno gibanje takrat doživelo. Poleg svojcev ustreljenih in partizanov je v koncentracijskih taboriščih pomrlo še dosti drugih, ki so bili aretirani v tem obdobju.

 20. tantadrui pravi

  Viri[
  France Filipič, Pohorski bataljon : poglavje iz zgodovine narodnoosvobodilne borbe v severovzhodni Sloveniji.
  Metod Mikuž, Pregled zgodovine narodnoosvobodilne borbe v Sloveniji. 5 zv.

 21. 14.DIVIZIJA pravi

  mefisto..SDS–PODGANA .NE DRKAJ V JAVNOSTI

 22. zob pravi

  dobobran pravi:

  28. 06. 2014 at 10:03

  @zob
  prav smešen izpadeš ko hočeš drugim podtakniti severno korejske metode…………..v resnici je pa najbližje severni koreji prav sds saj vsak dan objukuje plešastega obsojenca in zganja histerijo…………ste zelo blizu severne koreje……..seveda pa tega ne boš nikoli dojel ker si verjetno navaden neizobraženec ki svoje frustracije izliva po portalih……….
  ———————————————-
  Kim (=ku..čan) iz ideološko sorodne severne koreje – častilci zvezde.
  Za tiste, ki ne berojo, ne razumejo…
  http://sl.wikipedia.org/wiki/Rde%C4%8Da_zvezda
  Za — moram napisat?

 23. MEFISTO pravi

  Res kredibilna vira.

  Manjka le še Božo Repe.

 24. MEFISTO pravi

  14.DIVIZIJA pravi:
  28. 06. 2014 at 11:08

  mefisto..SDS–PODGANA .NE DRKAJ V JAVNOST
  ——————————————————————–

  Mefisto ne drka, tem,več kavsa.

  Še sinoči je iz maščevanja sevisiral neko znano rdečo potrebnico

 25. MEFISTO pravi

  Tantadrui, kje je tvoj tevtonski ponos in pruska odločnost?

 26. zob pravi
 27. tantadrui pravi

  MEFISTO pravi:
  28. 06. 2014 at 11:14

  Tantadrui, kje je tvoj tevtonski ponos in pruska odločnost?
  ________________________________________________________

  Tule je!
  http://postmyimage.com/img2/792_dejan_banner.jpg

 28. Demi Zen pravi

  Mene pa zanima ce tist zapuscen tip po imenu darko strajn mogoce motena osebnost in zakaj ga puscajo trobezljati na RTV? clovek spada v prisilni jopic. kaj on misli da smo leta 72?

 29. tantadrui pravi

  Žaljenja pa ne prenesem tudi ne mefista.
  Ki se med drugim ne zaveda da so izseljevali slovence , 40 000 mož prisilno mobilizirali v wermaht na Rusko fronto, vozili v taborišča ljudi, pobijali itd.
  Sicer pa ne vem zakaj se sploh domobranci aLi karkoli že so sploh ozirajo na Štajersko ali kraje kjer so fašisti in nacisti delali genocid nad slovenci ????? Na Štajerskem Ni bilo domobrancev kakor vem, razen kakšnih domačih izdajalcev, ki so itak povsod.
  Mefisto ti raje kaj iz svojih krajev povej. Ker marsikje po sloveniji ne poznajo zaradi genocidne politike kolaboracijo z naci fašizmom.

 30. zob pravi

  tantadrui pravi:

  28. 06. 2014 at 11:18

  MEFISTO pravi:
  28. 06. 2014 at 11:14

  Tantadrui, kje je tvoj tevtonski ponos in pruska odločnost?
  ________________________________________________________

  Tule je!
  http://postmyimage.com/img2/792_dejan_banner.jpg
  —————————————————————————
  To smatraš za ponos in odločnost? Nimam besed zate @tanta ščene.

 31. zob pravi

  @tanta, pojdi in s svojo protezo pokosi ku-čanovo zelenico! Tako boš postal vsebinski.
  Nasitno s koristnim, @tanta ane?
  Ti dodam še tvojo fotko?

 32. miran pravi

  Hlapci se ne zavedajo, da srbijanci sovražijo enako kranske domoljube, kot tudi slovenske komunajzarje.

 33. Miran™ pravi

  hors pravi:
  28. 06. 2014 at 07:22
  Jaz bi eno o prodaji merkatorja,ne vem zakaj se kooperanti najboljšega soseda tako bunijo saj se bo njim tudi razširil trg,bodo laho prodajali na Hrvaško,problem je verjetno v tem ,da bodo morali znižat cene,tam nihče ne bo dal 3 EU za kg paradižnika!!?

  ___
  Ja to presneto drži.

 34. Miran™ pravi

  zob pravi:
  28. 06. 2014 at 09:55
  Kim (=ku..čan) iz ideološko sorodne severne koreje – častilci zvezde je zdresiral nekaj pro režimskih psov, da opravijo umazano delo.
  Kajne tanta, tigra, dobobran, lajanje brez argumentov….

  ____
  Sam kako je pa Janša tak ratu ?
  A ga je tud Kučan dresiru ?
  Sam fprašam.

 35. Miran™ pravi

  MEFISTO pravi:
  28. 06. 2014 at 11:12
  14.DIVIZIJA pravi:
  28. 06. 2014 at 11:08
  mefisto..SDS–PODGANA .NE DRKAJ V JAVNOST
  ——————————————————————–
  Mefisto ne drka, tem,več kavsa.

  _____

  A si kanarčka nategnu, da si tako dobre volje ?
  Sam fprašam.

 36. zob pravi

  S tem, kar pravi @hors se ne strinjam popolnoma. Vprašanje je koliko dobi kmet za ta paradižnik? Kolikkšni so njegovi stroški? Krediti? davščine itd?
  Naj ima mercator svoje drage police. Naj se kmetje orgabizirajo in zahtevajo tržnice, kjer bodo lahko prodajali delo svojih rok!
  Zakaj to komijem ne paše in izvajajo manevre žejnega čez vodo?

 37. Demi Zen pravi

  Kaj je udbasi imaste zopet matinejo?

 38. baubau pravi

  tantadrui

  V bližnji prihodnosti, pogovor med mladimi Slovenci o drugi svetovni vojni, ne bo niti približno podoben tvojim nebulozam. Boj slovenskih partizanov, in posledično nastanek Jugoslavije, in boj v osamosvojitveni vojni za Slovenijo? Ni dileme. Še bo dela za zgodovinarje in še koga.

 39. Demi Zen pravi

  Teh rdecih kmerov nas lahko resi samo Jansa, pa Matilda bo se malo pomagala..

 40. tantadrui pravi

  Ne, mladi bodo vprašali, Zakaj so se pa naši borili na strani nemcev , če cel svet in nemci zavračajo nacizem ?
  Verjetno bo kaj takega ne ???

 41. tantadrui pravi

  Mimogrede, tudi sam imam tri otroke, menda bodo vedeli kaj je delal naci fašizem njihovim prednikom ne ??
  Seveda pa morajo vedet tudi za komunistične povojne poboje , absolutno brez dileme.

 42. MEFISTO pravi

  EPP pomeni za OVCE:ENOLIČNI propagandni program.

 43. tantadrui pravi

  baubau
  kako se bodo pa potem naši mladi pogovarjali z ostalimi mladimi iz sveta ??
  Malo čudno jih bodo gledali če bodo rekli da so ponosni če so se njihovi predniki borili na strani Hitlerja ne ???
  Še nemci to zavračajo.

 44. Miran™ pravi

  tantadrui pravi:
  28. 06. 2014 at 14:05
  baubau
  kako se bodo pa potem naši mladi pogovarjali z ostalimi mladimi iz sveta ??
  Malo čudno jih bodo gledali če bodo rekli da so ponosni če so se njihovi predniki borili na strani Hitlerja ne ???
  Še nemci to zavračajo.

  ___
  Bili so sveti borci proti komijem.
  In to takrat, ko se še noben ni kaj takega upal.
  Tud če jih Švaba zarobi, sam da se borijo prot brezbožnemu komunizmu.
  In Janša naš vrli junak nadaljuje to junaško borbo.
  Irglca je na tem področju kot devica orleanska.

  No, jz bi jo raje na štangi vidu.

  😛

 45. Tudi JAZ sem državljan pravi

  Černač protestno zapustil studio

  Danes Janeza Janše ni tukaj v studiu, ker so mu na podlagi krivične sodbe na montiranem političnem procesu vzeli prostost, vzeli so mu svobodo, Janez Janša je danes edini politični zapornik v Evropski uniji!
  Res je, da se sodniki včasih tudi zmotijo, vendar tu ne gre za zmoto. Vsi, ki so v tem procesu sodelovali, so od vsega začetka vedeli, da kaznivega dejanja ni.
  Izločitev predsednika SDS-a Janeza Janše iz politične tekme je tudi razlog, zaradi česar danes v ndaljevanju tega soočenja ne bomo sodelovali.”

 46. Tudi JAZ tantadrui pravi

  Nemške enote so 9. aprila 1941 prodirale …

  Stalin in Hitler sta bila največja prijatelja in sta skupaj začela 2. svetovno vojno!
  Komunisti (kominterna) so vzklikali in mahali NACISTOM!

 47. Tudi JAZ sem tantadrui pravi

  Ne razumem ZAKAJ
  Zakaj so pod okriljem (krinko) NOB pobili (poklali) več civilistov kot nacistov?

 48. Tudi JAZ sem tantadrui pravi

  Ne razumem ZAKAJ
  Zakaj so pod okriljem (krinko) NOB leta 1941 pobili 100 civilistov in nobenega nacista?

 49. psiho pravi

  Lajež tistega kmetavzarja iz EPP se je spet oglasil.

 50. baubau pravi

  tantadrui

  kako se bodo pa potem naši mladi pogovarjali z ostalimi mladimi iz sveta ??
  Malo čudno jih bodo gledali če bodo rekli da so ponosni če so se njihovi predniki borili na strani Hitlerja ne ???
  Še nemci to zavračajo.

  Mlade to že danes ne obremenjuje. Povrh vsega pa ti moram povedati, da so mobiliziranci, preden so šli v nemško vojsko dobili nemško državljanstvo, ki jim ga še današnja Nemčija ni preklicala. Torej je vsa stvar malo drugačna, in se bodo mladi med sabo lahko pogovarjali ne da bi se bilo potrebno komu sramovati.
  Problem pri tovrstnih pogovorih, pa bodo imeli potomci povojnih morilcev.

 51. MEFISTO pravi

  Tisti iz EPP so ravno eno tako sran.je kot SDS.

 52. adam in eva pravi

  Cerar je itak samo lutka velikega cverglna M.i.l.a.n.a. Pa še neumen je. Moral bi vedeti kaj ga čaka. Komunisti so že vedno lagali, kradli in m.o.r.i.l.i. Tudi njega bodo odvrgli, ko ne bo več potrebovan.
  Rdeči smrdljivci so zelo občutljivi, če se v Evropi pokaže s prstom nanje. Rdeče barabe, lažete lahko v Sloveniji svojim somišljenikom, v Evropi vas takoj spoznajo. Kot smrdljiv g.n.o.j.

 53. adam in eva pravi

  Rdeči smrdljivci so zelo občutljivi, če se v Evropi pokaže s prstom nanje. Rdeče barabe, lažete lahko v Sloveniji svojim somišljenikom, v Evropi vas takoj spoznajo. Kot smrdljiv g.n.o.j.

 54. aloysius premk pravi

  tantadrui pravi:
  28. 06. 2014 at 13:02

  Ne, mladi bodo vprašali, Zakaj so se pa naši borili na strani nemcev , če cel svet in nemci zavračajo nacizem ?
  Verjetno bo kaj takega ne ???
  =============================================

  Ogovor bodo dobili cist enostaven:”Posteni slovenci so se borili proti hostarjem,ki so pobijali slovensko intelegenco,ce niso mogli sami,so pa drazili Nemce,da se se mascevali nad narodom slovenskim!

 55. Skeptik pravi

  Izgleda da so mnenje EPP spet sami napisali, kot pred meseci! Imajo jih pa v EPP že dovolj in človek Zver ni bil imenovan za podpredsednika v nasprotju s Fajonovo iz SD.

 56. adam in eva pravi

  Če ne bi bilo hostarjev, bi bile med vojno slovenske žrtve v Sloveniji minimalne – če bi jih sploh kaj bilo. Bebavi ”narodni heroji” so dražili Nemce (kaj več niso zmogli), da so se potem maščevali. Danes pa skačejo z rdečo zvezdo po proslavah nečesa, kar je zgodovinsko iznakaženo. Najboljši primer za to so Dražgoše.

 57. žak pravi

  Et tu, Brute!

 58. Narim pravi

  In zakaj bi nas moralo skrbeti, kaj si EPP misli?
  Sam fprašam?

 59. adam in eva pravi

  Samo neumen človek ne misli in si ne dela skrbi.

 60. Narim pravi

  adam in eva pravi:

  28. 06. 2014 at 16:42

  Če ne bi bilo hostarjev, bi bile med vojno slovenske žrtve v Sloveniji minimalne – če bi jih sploh kaj bilo. Bebavi ”narodni heroji” so dražili Nemce (kaj več niso zmogli), da so se potem maščevali.

  ——-
  Ja zagotovo.
  Lizanje r.iti Mušotu in Dolfeju je bilo manj nevarno opravilo.

 61. Narim pravi

  adam in eva pravi:

  28. 06. 2014 at 16:52

  Samo neumen človek ne misli in si ne dela skrbi.

  ——
  Če to veste, kaj vam brani uporabljat zadeve, ki jo imate med ušesi?
  Sam fprašam.
  😉

 62. zoro pravi

  Naj mi en od teh rdečih lažnivcev pove kdaj so gošarji napadli okupatorsko vojsko ko so požigali vasi, streljali talce ter gnali ljudi v koncentracijska taborišča. Teh primerov ni bilo v vseh 4.letih vojne. Bili so samo zgagarji, zdraharji in morilci zavednih protikomunističnih Slovencev.

 63. Realist pravi

  Mnenje je mnenje, sodba pa sodba fantje 😉
  Se prepozno so ga zaprli kriminalca

 64. adam in eva pravi

  \narim pravi:
  Ja zagotovo.
  Lizanje r.iti Mušotu in Dolfeju je bilo manj nevarno opravilo.

  Dolfe je bil kar v redu. Slabši je bil njegov šlosarski prijatelj Jože.

 65. tantadrui pravi

  aloysius premk prav
  :”Posteni slovenci so se borili proti hostarjem,ki so pobijali slovensko intelegenco,ce niso mogli sami,so pa drazili Nemce,da se se mascevali nad narodom slovenskim!
  —————————————
  Zanimivo , torej nacistično in fašistično izseljevanje kmetov , delavcev in ostalih ter genocid ki zajemae vse je bilo pa upravičeno ker niso bili INTELIGENCA , verjetno so bili kar komunisti.
  In poleg tega so nekateri kar sodelovali z nemci, sploh na vojaškem delu.
  Verjetno so BILI INTELIGENCA SLOVENCEV NE ?
  In še , a so dobili vsi nasilno mobilizirani 40 000 slovencev celo nemško državljanstvo da so umirali na ruski fronti.
  In verjetno so šli prostovoljno stran od svojih družin v Rusijo.
  ——————————————–

 66. tantadrui pravi

  Tudi JAZ sem tantadrui pravi:

  28. 06. 2014 at 14:36

  Ne razumem ZAKAJ
  Zakaj so pod okriljem (krinko) NOB leta 1941 pobili 100 civilistov in nobenega nacista?
  ————————————————————-
  Leta 41 pod nobeno krinko niso pobijali množično še nikogar, so se pa najprej pobijali vaščani med sabo. Poznam takšen primer v neki vasi, ker so se pobijali zaradi svojih XY zamer . Leta 41 je potekala še “recimo državljanska vzgoja ”
  Resen odpor se je začel z Nemško genocidno seveda neiteligentnih kmetov in drugih.

 67. adam in eva pravi

  @tantadrui, kaj pa so delali hostarji?
  Bili so še slabši. Morili so lasten narod.
  Samo mrtev komunist je dober komunist.

 68. tantadrui pravi

  In še danes se verjetno inteligenca loči na tiste ki so pro NF. in tiste ki so ANTI NF

 69. KONVERTIT pravi

  O#partizanstvu#in#o#zmagoviti#NOB#danes#zelo#veliko#govorijo#vsi#ki#hočejo#preglasiti#glasne#krike#vseh#civilistov#ki#so#jih#pobili#v#imenu#revolucije!

  Med#Francosko#revolucijo#1789–1799#so#rezali#glave#z#giljotino,#
  ja#nekaj#sto#let#kasneje#1941–1946#pa#so#to#komunistični#heroji#delali#kar#z#nožem#in#sekiro!##

 70. KONVERTIT pravi

  O partizanstvu in o zmagoviti NOB danes zelo veliko govorijo vsi ki hočejo preglasiti glasne krike vseh civilistov ki so jih pobili v imenu revolucije!

  Med Francosko revolucijo 1789–1799 so rezali glave z giljotino,
  ja nekaj sto let kasneje 1941–1946 pa so to komunistični heroji delali kar z nožem in sekiro!

 71. KONVERTIT pravi

  Nič pa ne more preglasiti krike nedolžnih otrok

 72. KONVERTIT pravi

  Komunistični heroji so mučenje in klanje dobro izšolali v Moskvi!
  Ko pa so klali so to počeli v imenu TITA in Stalina!

 73. tantadrui pravi

  Verjetno sploh niso bili komunisti, ampak partizani, ki so jim že pobili, razselili , poslali v taborišča familije.
  Ne da bi zagovarjal kolaboracijo , izdajstvo ali pobijanje in maščevanje partizanov. Ja tudi so pobijali tiste ki so izdajali in še kakšnega nedolžnega. Nič bolši niso pa bili tisti ki so sodelovali in začeli izdajat za nemce.
  Nisem za nikogaršnje ubijanje , ampak ko so bili pa nemci so bile pa stvari na meji. Al bo moja družina izdana , al pa tistega ubit ki je sodeloval z nacisti.
  Bolše da nismo živeli v tem obdobju. Imamo srečo.

 74. KONVERTIT pravi

  OPROSTITE napaka
  Ko pa so klali so to počeli v imenu Stalina in TITA!

  Nacisti in kolaboracija pa je bila v vseh državah, kjer so vladali nacisti in fašisti!

  Vsa Evropa je že zdavnaj končala vojno, le pri nas komunisti še vedno širijo sovraštvo in spodbujajo najbol zavrženo v svojih podpornikih!

 75. KONVERTIT pravi

  Ja kaj boste učili svoje otroke?
  Kako jim boste pojasnili, da ste v imenu revolucije pobili toliko otrok, žena in civilistov?

  Res moraš bit H E R O J, da z nožem zakolješ nedolžnega otroka!

 76. tantadrui pravi

  Komunisti so v vaših glavah. Jaz sem naprimer demokrat kot janša.
  In nikoli nisem bil komunist kot Janša ali Gorenak , spoštujem pa NOB , obsojam pa vse poboje in vsa izdajstva .

 77. KONVERTIT pravi

  Kolaboracija?

  Od tega je že več kot 70 let?

  Koga obtožujete?
  Danes obtožujete že tretjo generacijo!
  Obtožujete jo samo zato, ker vas je groza resnice!

 78. tantadrui pravi

  In kako domobranci obrazložijo da so sodelovali z nacisti in pobijali SVOJE LJUDI SLOVENCE IN JIH PREDAJALI IN IZDAJALI NEMCEM IN FAŠISTOM ???
  No konvertit kako to obrazložiš da te slišim ????

 79. KONVERTIT pravi

  Bedaka zavoham na kilometer!
  Saj ne skrije svojega bolezenskega sovraštva in strahu!

 80. tantadrui pravi

  jaz tebe nič ne obtožujem ne kogarkoli drugega. zame je to del zgodovine.Si pa ti napisal da smo MI klali in pobijali.
  Torej jaz in MI .
  Glej , če bi se ponovilo bi vsekakor šel med partizane .

 81. tantadrui pravi

  Odgovoril mi pa nisi kako to obrazložite svojim otrokom .

 82. KONVERTIT pravi

  Kako lahko kdo opraviči zločin? Kako lahko kdo opraviči zverinsko smrt enega otroka?
  Kako lahko kdo opraviči smrt več sto otrok?

  Mogoče tako da stopi v bran zločincem in napada žrtve?

  Bežite od senc preteklosti, ki vas dohitevajo!

 83. tantadrui pravi

  Pa pri nas sploh domobrancev ni bilo. Mi tega pojava sploh ne poznamo, ne na štajerskem ne na primorskem ne gorenskem.
  In še marsikje drugje tega pojava ne poznajo
  Domobranstvo in današnja razdeljenost je vezana na neko omejeno območje v Sloveniji in še tam na omejeno število ljudi.

 84. tantadrui pravi

  Ja ne vem kako lahko upravičiš, kaj mene vprašaš. zakaj pa so sodelovali z nemci ki so otroke vozili v sirotišnice , odvzemali staršem , v taborišča in v plinske celice. Saj se še danes ti revni otroci ki so preživeli dobivajo. Je vedno po TV

 85. KONVERTIT pravi

  Otrokom bomo morali povedati vso resnico!
  Danes lagati otrokom in jim slikati samo zločine ene strani je ponavljanje zločina!

  Otrokom moramo povedati, da naša kolaboracija ni bila nobena izjema!
  Ne vem niti za eno državo, kjer ni bilo kolaboracije!

 86. KONVERTIT pravi

  PROSIM
  Dobro vem, kaj so počeli nacisti!
  Dobro vem, kaj so počeli komunisti v imenu revolucije in Stalina!

  Naredil sem obsežno domačo nalogo in ne bom obsojal nikogar, ki bo govoril resnico!

  Danes pa podleži obsojajo vse po vrsti, ki nimajo nič z zločinom in to samo zato, ker si dovolijo, da povedo vso RESNICO!

  Danes je demokracija in nihče ne bo prepovedal resnice!

  NOB in partizanstvo ni nobeno opravičilo za vse komunistične zločine v imenu Stalina in TITA!

 87. Prekucnik pravi

  Ko berem te komentarje, mi je slabo. Upam, da kmalu pride čas ko bodo “junaki,”ponovno, tako kot leta 1991 odvijačili zvezde z svojih praporjev in privijačili lipove liste. In ti isti “junaki”,pišejo takšne neumnosti po spletu, da človek ne ve ali je še v Sloveniji sploh kdo normalen.

 88. KONVERTIT pravi

  Še enkrat
  NOB in partizanstvo ni nobeno opravičilo za vse komunistične zločine v imenu Stalina in TITA!

  Komunistični zločini v imenu Stalina in revolucije so se dogajali od vsega začetka, ko še nikjer ni bilo nobene kolaboracije!

  Komunistični zločini v imenu Stalina in revolucije so se dogajali tudi po koncu vojne nad nedolžnimi civilisti (otroci, ženami in civilisti)

  Ne verjamem, da so še kje na svetu po koncu vojne zazidali žive za 12–imi zidovi!

 89. tantadrui pravi

  Glej, preveč se že z zmedenimi tipa konvertit ukvarjam. Brez veze. Tu maste svoje igrišče na politikisu in to je to. ostale slovenije pa NE ZASTRUPLJAJTE !

 90. KONVERTIT pravi

  Močno priporočam (moja ocena je ODLIČNO)
  Published on Jun 17, 2014
  Iz medijev za medije: Jože Možina
  http://www.youtube.com/watch?v=DXs9t3Yz2Gc

 91. KONVERTIT pravi

  Pogled: dr. Boštjan M. Turk, Radovan Cerjak

  Published on Jun 26, 2014

  Zakaj je Janez Janša v zaporu.

  http://www.youtube.com/watch?v=TbYCwb0fT4k&list=UU4ZtP_QSSxISPlLuEDqAqpA

 92. KONVERTIT pravi
 93. my way pravi

  Je pravnomočno obsojen kriminalec janez že šel spat?

 94. KONVERTIT pravi

  Danes vodijo Slovenijo NEFORMALNE strukture, na vseh vrhovih, ki so jih že prej obvladovali komunisti!

  Vsi ki jih s trdo roko vodijo te strukture, vsi podrejeni pa danes le molčijo!

  Tako kot v kapitalizmu vlada le 1 % (mogoče še manj) ki so prodali svojo dušo najboljšemu ponudniku,

  vlada mnogo večjemu številu podrejenih 99 %, ki ne razumejo svoje moči v demokraciji!

  Iščemo, da se od nekje pojavi kritična masa, ki bo nosilec sprememb!

  Ali je to misija NEMOGOČE?

  Danes vidimo, da nam kaže svojo moč sodna veja oblasti! Za napake in nedelo sodne veje oblasti pa krivijo vse politike!

  Tisti, ki obvladujejo banke, imajo danes na PUF vse medije in ne vračajo denarja!
  Preko medijev nas indoktrinirajo tako kot vedno v vsakem socializmu!

 95. KONVERTIT pravi

  Danes vodijo Slovenijo NEFORMALNE strukture, na vseh vrhovih, ki so jih že prej obvladovali komunisti!

  Naj poudarim, da ne govorim o politikih, ne govorim o parlamentu in še manj o vladi!

 96. Tudi JAZ sem državljan pravi

  Vsa pravna stroka in vsi nekontaminirani pravniki so obrnili hrbet Kučanu!
  Danes vsi govorijo o krivični obsodbi in večina ugotavlja, da ima Slovenija političnega zapornika!

  Kaj pa Miro Cerar? Ne on nikoli ne bo obrnil hrbet Kučanu!

 97. my way pravi

  jjjjj

 98. adam in eva pravi

  Kako more biti nekdo demokrat in hkrati častiti in spoštovati klavce z rdečo zvezdo, ki so klali žanske, starce in otroke?
  Tukaj nekaj ne paše. Zame je petokrata rdeča isto kot kljukasti križ. Ljudje, ki rdečo zvezdo nosijo na kapah pa sodijo v umobolnico ali pa zapor.

 99. tantadrui pravi

  No kar janeza vprašaj, bo ti odgovoril iz prve roke.
  Z obojim ima izkušnje. Častil je enopartijski sistem in zdaj ga vleče na čaščenje in odobravanje z nacizmom.

 100. tantadrui pravi

  Tudi JAZ sem državljan pravi
  ——————————-
  Zakaj pa naj bi gdo obrnil hrbet Kučanu ???
  Kaj to pomeni da se mora začet KLANJAT JANEZU ?????
  Mal ste zmedeni. Ni nobenega razloga da se klanjat Janezu. Ravno nasprotno. Še pogorel bo na teh volitvah. Koliko ima svojih zvestih privržencev je pokazal referendum in zmeraj manj jih je po mojih informacijah. Iztopajo iz SDSa ker vedo da jim škoduje če se hočejo kandidirat na županskih volitvah.
  Tako je pri nas iztopila kandidatka na zadnjih volitvah za župana, ker bo še kandidirala ampak na listi SDS nima nobenih možnosti.

 101. my way pravi

  adam in eva pravi:
  28. 06. 2014 at 21:07

  Kako more biti nekdo demokrat in hkrati častiti in spoštovati klavce z rdečo zvezdo, ki so klali žanske, starce in otroke?
  Tukaj nekaj ne paše. Zame je petokrata rdeča isto kot kljukasti križ. Ljudje, ki rdečo zvezdo nosijo na kapah pa sodijo v umobolnico ali pa zapor.

  BEDA K!!!!!!!!!!!!KDO JE PA ZMAGAL V DRUGI SVETOVNI VOJNI IN NAS OSVOBODIL????JANEZ,HAHAHAHAHAHA-…………….

 102. Bolnika srečko in robi pravi

  srečko in robi sta izginila neznano kam- sedaj pa je še več -večjih bolnikov (my way, …………Itd.),kot sta ta dva opranoglavca.

 103. rdeči drek pravi

  Samo mrtev janševec je dober janševec!

 104. Tudi JAZ sem državljan pravi

  Vsem, ki v srcu dobro mislijo!

  Tako kot smo 1991 razširjali resnico o tem kaj se dogaja v Slovenija po celem svetu, tako tudi danes v času interneta obveščamo ves svet!

  Dobivamo pisma podpore in vsi ponujajo pomoč!

  Resnice se ne da več preglasovati!

 105. Tudi JAZ sem državljan pravi

  Pismo iz Avstralije

  Kako je že rekel Kučan?: « Najprej diskvalifikacija in potem likvidacija…«. Očitno so se njegovi rdeči kloni zdaj lotili te likvidacije, MEDIJSKE LIKVIDACIJE!
  Toda pošteni Slovenci, pošteni državljani, ne bomo dovolili pozabiti človeka, ki je najbolj zaslužen za samostojnost Slovenije. Bolj bodo mediji (večina njih) molčali, glasnejši bomo zagovorniki takojšnje in pravične sodbe za Janeza Janša. Kajti potem, ko si je Ustavno sodišče ob tej politični obsodbi po Pilat-sko opralo roke, je s tem dejanjem potrdilo ne-verodostojnost slovenskega sodstva. Država pa si zasluži pošteno sodstvo in državljani si zaslužimo poštene sodnike. ZAHTEVAMO PRAVNO DRŽAVO in zahtevamo, da Masleša takoj ukrepa ali pa naj odstopi!
  Svoboda Janši pomeni svoboda slovenski državi, saj nas bodo sicer TOVARIŠI ponovno popeljati v socialistično enoumje.

  Zato, gospod Janša, zdržite to preizkušnjo, ponovno preizkušnjo. Mi smo z vami!

 106. Tudi JAZ sem državljan pravi

  Danes v času interneta vsak pozna koga v tujini in mu lahko po e-mailu pošlje resnično zgodbo o tem kaj se danes resnično dogaja v Sloveniji!

  Svet že veliko ve!

  Murgle so naredile ogromno napako!

 107. Tudi JAZ sem državljan pravi

  Še eno pismo iz Avstralije

  Me res veseli da nas ni vec strah povedati resnico. Torej Jansa je dosegel vec z zaporom kot s svojim vladanjem. Koncno smemo pogledati preteklosti v oci predno se bomo zedinili in napisali zgodovino. Veliki uspehi so vedno zahtevali velike zrtve. Mislim da je Jansa katalist zaradi katerega se bo prezracila usoda slovenskega naroda. Upam da bo svez veter osvezil vzdusje slovencev. Hvala vsem za porocanje in zelim dobro Vam in nam.

 108. Tudi JAZ sem državljan pravi

  V globalnem svet ni nihče sam!

  Murglam pa obračajo danes hrbet vsi po vrsti!

  Prijatelji zato prosim pišite in obveščajte svoje prijatelje!

 109. tantadrui pravi

  Pa daj še ta govor in LINK od Kučana pripopaj da si ogledamo. Ne samo zavajat in manipulirat.
  Zdraven ga prilimaj da si vsak pogleda kaj je res in kaj ne.
  Ker vsak lahko govori o diskriditaciji in likvidaciji in uporabi vseh sredstev v nekem kontekstu.
  vemo pa kako z zavajanji diskriditacijami in lepljenji manipulira SDS in Janša.
  Zato ne zavajat ampak priloži cel link Z GOVOROM.
  Jaz ga nisem našel trenutno, je pa na netu sem ga že videl.

 110. tantadrui pravi

  Ne vem če murglam obračajo vsi hrbet , saj v murgle sploh noben ne gleda več. Ne vem kje imate vi možgane.
  Cerar dobi kar tako 30 % po anketah brez veze in vi že kako so murgle…. Čist ste zmedeni.
  Murgle pa Jankoviča več noben ne gleda.
  Sem pa že vedno napisal za SDSovce , da Janšata na volitvah premaga in OPICA IN OSEL , če se postavi za kandidata nasproti njega.
  Tako negativna je ta osebnost.
  Tudi če Jankoviča ni , ne Šoltesa, Ne alenke ne cerarja. Biloker se pojavi , lahko je največji TELEBAN takoj dobi več glasov kot janša.

 111. Tudi JAZ sem državljan pravi

  Akademik prof. dr. Aleksander Bajt, politični sopotnik olimpijka Leona Štuklja, je v svoji akademski diagnozi o revoluciji med NOB tudi zelo nedvoumno kritičen in po moje tudi točen.
  Zapisana je v njegovi knjigi “Bermanov dosje”, MK–1999, ki jo je pisal vse do svoje smrti, saj je umrl takoj po njenem izidu. Sam tudi napiše, da je to njegovo najpomembnejše delo, bolj pomembno kot vsi učbeniki ekonomije pred tem! Akademik dr. A. Bajt pravi:
  »Partija jer med NOB oziroma med okupacijo prevzemala oblast z lažjo in nasiljem, likvidacijami političnih nasprotnikov. Moja ocena partije ni bila nikoli visoka. S tem da je izkoristila osvobodilni boj za izvedbo revolucije, ne le objektivno – tega pač ni mogoče zanikati –, ampak predvsem subjektivno, je zagrešila nad slovenskim narodom najhujši zločin, ki si ga je mogoče zamisliti. Z njim je sama sebe postavila izven zakona. Ne legalnega, ta je pri tem nepomemben, ampak občečloveško naravnega, veljavnega za vse kraje in čase.«
  Akademik prof dr. Aleksander Bajt v svoji knjigi »Bermanov dosje«, tudi zapiše, da ni mogoče zanikati, da je partija organizirala obsežen protiokupatorski boj in da so v njem sodelovali tisoči Slovencev. Pri tem pa da prevladuje mnenje, da je vseeno, kakšen namen je imela partija pri tem, saj da nas je uvrstila med demokratične sile in med zmagovalce. Akademik Bajt pa je mnenja, da nas je med demokratične sile že l. 1941 uvrstil general letalstva D. Simović, ki je zaradi podpisa trojnega pakta s silami osi izvedel vojaški udar proti Cvetkovičevi vladi kraljevine Jugoslavije. Partija pa ni imela nič pri tem. Pravi, da čeprav je jugoslovanska vojska razpadla, je Hitler zaradi Simovićevega dvornega prevrata skoraj za šest tednov zamudil z napadom na SZ. Znano je, da je Nemce tedaj pred Moskvo prehitela in zaustavila. zima, kar je usodno in strateško prispevalo k poteku in k zmagi v 2 .svetovni vojni. Pravi: »Pri tem partija ni bila potrebna in je njen prispevek ničen. Tudi za osvoboditev Jugoslavije in Slovenije, skupaj s pridobitvijo nekdanjega po Italiji zasedenega ozemlja, je bil odpor proti zavojevalcu, kakršnega je sprožila partija nepotreben. Eno in drugo je bilo odvisno izključno od vprašanja, katera stran bo zmagala«.

  Aktualno je tudi mnenje sodnika na Evropskem sodišču za človekove pravice prof. dr. Boštjana M. Zupančiča povedano v oddaji 20 let parlamentarizma na RTV SLO, TV2 26.12.2012, ob 10.10h : »Slovenija je obglavljena kura. »Slovenija nima elite. Komunizem je težil, da elite izreže. Genialni primitivci iz gozda ( Marinko..) so težili, da pravo odmre. Pravo je bilo pastorka univerze. Slovenija nima vodstva, nimamo nekoga, ki bi mu sledili, nimamo nekoga, ki bi ga spoštovali. Slovenija je že dolgo obglavljena kura.
  Po 50 letih komunističnega sekanja, Slovenija nima pravega vodstva, ki bi ga ljudje spoštovali. Slovenija ni sposobna sprejeti nekoga, neko stranko kot vodstvo, kar je povzročil komunizem. Bistvo pravne države je, da na hiter, učinkovit, legitimen način vzpostavlja stabilnost. Problem slovenske pravne države je personalna sestava profesije in sodstva. Islandci gradijo nov zapor, ker se jim je zbudil imunski sistem– morala.
  Moralne norme se asimilirajo ali ne. Predvsem v tranzicijskih državah se ne ponotranjijo moralne norme. Kaj je prav in kaj ne, asimiliramo v otroštvu, zakoni nič ne pomagajo!«
  Partizanski komandant Franc Sever – Franta, letalski polkovnik JLA, ki se je ob koncu vojne pogajal tudi o predaji ustašev, je na RTV SLO 1, v nedeljo zvečer 14.04.2013, med drugim povedal, da so mu po vrnitvi iz študijev in bivanja v SZ, po končani 2. svetovni vojni, ob vrnitvi v Beograd, ko je povedal, kakšen režim in težko življenje ljudi je videl v SZ, najprej zabičali, da mora o tem molčati, saj mu je tudi Matija Maček visok komunistični funkcionar in vodja slovenske OZNE tudi dejal: »Če bi to, kaj se dogaja in kako se živi v SZ, povedali ljudem, ne bi šel nihče v partizane!«

 112. Tudi JAZ sem državljan pravi

  Naj ponovim

  Matija Maček visok komunistični funkcionar in vodja slovenske OZNE tudi dejal: »Če bi to, kaj se dogaja in kako se živi v SZ, povedali ljudem, ne bi šel nihče v partizane!«

 113. tantadrui pravi

  LINK državljan LINK OD KUČANOVEGA GOVORA !!!
  Brez zavajanja po SDSovsko , laganja itd.
  ČIST ENOSTAVNO, SAMO LINK PRIPOPAJ .
  Pa še pošlji link od govora po svetu, da si vsak lahko pogleda.

 114. Tudi JAZ sem državljan pravi

  OPROSTI
  Kučanu sem obrnil hrbet

 115. tantadrui pravi

  Jao groza, da mamo take nepismene in omejene osebnosti kot državljan in konvertit je katastrofa.
  Ljudi so likvidirali, vozili v taborišča, tile pa filozofirajo kako bi vedeli kako se živi v SZ. gROZA.
  kaj ti ne razumeš da še živet niso mogli in jim ni bilo dano , kaj šele da bi živeli kot v SZ. TAKOJ BI VSI PODPISALI , samo da nacizma in fašizma ne bi bilo. TAKOJ VSI

 116. tantadrui pravi

  LINK državljan LINK OD KUČANOVEGA GOVORA !!!

 117. tantadrui pravi

  saj bi ga jaz prilimal , ampak ga nisem našel, sem ga pa že zasledil na netu PA NE BOSTE NIČ VEČ ZAVAJALI, VSAK SI LAHKO SAM OGLEDA .
  Brez vaših lepljenja IN LAŽI.
  OČE LAŽI PA JE SATAN. Kaj ste njegovi otroci ????
  Pa še mnogi se imajo za vernike.

 118. Tudi JAZ sem državljan pravi

  PROSIM
  DANES je DEMOKRACIJA
  Čemu histerija?

 119. tantadrui pravi

  Mimogrede ne pozabit. Če na volitvah nastaviš OPICO nasproti Janšatu, bo ta zmagala volitve. Tako negativna je ta osebnost v Sloveniji.

 120. Tudi JAZ sem državljan pravi

  Resnice ne bo nihče več ZAPIRAL!

  Poglej kaj je od tebe naredila gora laži?

 121. Tudi JAZ sem državljan pravi

  Ja res verjamem, da bi ti volil še OPICO samo da ni JANŠA!

  Saj boš tudi dobil OPICO

 122. tantadrui pravi

  haha, mogoče, ampak to pomeni da je janša slabši od nje, ker opica se ne ukvarja z kriminalom , lažmi, lepljenjem dokumentov itd.
  Opica je vsaj poštena.
  Ti pa NAJDI DO DRUGIČ LINK OD KUČANOVEGA GOVORA.
  Razen če te niso že tako zastrupli z laganjem in zavajanjem da si tega niti ne upaš več naredit.
  Če se bojiš človeka namesto Boga , potem si pogorel.

 123. tantadrui pravi

  Mimogrede, opica nas ne bo zmerjala z zombiji, komunisti, morilci in likvidatorji. tako da v vsakem primeru bi raje za predednika mel OPICO kot pa Janšata.

 124. tigra pravi

  @tantadruj

  hvala za vse te komentarje!
  Mački smo malo leni in “komot”, pa se mi ne da redno oglašat.
  Z vsemi tvojimi komenti v celoti soglašam in mi ni treba ničesar dodat.
  Liz- liiiizz – malo higiene pred spanjem 😉 pa LP!

 125. Miran™ pravi

  Tudi JAZ sem državljan pravi:
  28. 06. 2014 at 23:44
  Danes v času interneta vsak pozna koga v tujini in mu lahko po e-mailu pošlje resnično zgodbo o tem kaj se danes resnično dogaja v Sloveniji!
  Svet že veliko ve!
  Murgle so naredile ogromno napako!

  ____
  In kaj ste sporočili svetu ?
  Najbrž iste bedarije kot jih tukaj nabijate.

  🙁

 126. baubau pravi

  tantadrui

  Tudi če Jankoviča ni , ne Šoltesa, Ne alenke ne cerarja. Biloker se pojavi , lahko je največji TELEBAN takoj dobi več glasov kot janša.

  Seveda pa je za to potreben blagoslov Murgelj, in s tem pokroviteljstvo rdečih medijev. To je tudi odgovor, zakaj je Slovenija tako globoko v rdečem dreku.
  Mimogrede, od vseh novinarčkov, ki jim kruh prinaša pluvanje po Janši, najbolj izstopa nesposoben in odvraten Vlado Miheljak.

 127. adam in eva pravi

  najboljši komunist je crknjen komunist

 128. hors pravi

  Zob tudi jaz se ne strinam s teboj na tržnici so cene zelenjeve še bolj zasoljene.

 129. Demi Zen pravi

  adam in eva: najboljsi komunist je tisti ki ga nikoli ni bilo..

 130. Demi Zen pravi

  “tantadrui pravi:
  29. 06. 2014 at 00:39
  Mimogrede ne pozabit. Če na volitvah nastaviš OPICO nasproti Janšatu, bo ta zmagala volitve. Tako negativna je ta osebnost v Sloveniji.”

  ne vem zakaj pol ne kandidiras?

 131. redneck pravi

  A ti, Demi, bi kandidiral, če b vedu, da nimaš šans niti proti opici?

 132. MEFISTO pravi

  rdeči drek pravi:
  28. 06. 2014 at 23:26

  Samo mrtev janševec je dober janševec!
  —————————————————————

  Od pravega rdečega dreka pa več res ni mogoče pričakovati.

 133. Miran™ pravi

  Demi Zen pravi:
  29. 06. 2014 at 07:46
  “tantadrui pravi:
  29. 06. 2014 at 00:39
  Mimogrede ne pozabit. Če na volitvah nastaviš OPICO nasproti Janšatu, bo ta zmagala volitve. Tako negativna je ta osebnost v Sloveniji.”
  ne vem zakaj pol ne kandidiras?

  ___
  Zarad gužve.
  Je vaših preveč.
  😉

 134. Miran™ pravi

  baubau pravi:
  29. 06. 2014 at 07:13

  Mimogrede, od vseh novinarčkov, ki jim kruh prinaša pluvanje po Janši, najbolj izstopa nesposoben in odvraten Vlado Miheljak.

  _______
  Je tako.
  Vedno zadane žebljico na gljavico. 😛

  Je DDT za janševike. 🙂

 135. Skeptik pravi

  Tale politi kis je pa res en poden od dreka, ampak kaj hočemo, mediji so ogledalo družbe tudi v ekscesnostih.

 136. Miran™ pravi

  Demi Zen pravi:
  29. 06. 2014 at 07:45
  adam in eva: najboljsi komunist je tisti ki ga nikoli ni bilo..

  ___
  No vidiš, zakaj JJ ni ta pravi.
  Si le spregledal.
  Enim pozn pride pa pol tolk bl useka. 😛

 137. baubau pravi

  Miran

  Kolumnist, ki je obseden z eno in isto osebo kot je Miheljak z Janšo, ne vidi kaj se mu dogaja pred nosom in za ri-tjo. Torej je navaden FDV (sam si izberi), za katerega je škoda zapravljati čas.

 138. Tudi JAZ sem državljan pravi

  Krivo je sovraštvo, ki so ga zasejali in zalivali levi mediji!

  Nekateri bi volili tudi OPICO, samo da ni JANŠA in zraven sovražijo tudi najboljše prijatelje!

 139. Miran pravi

  baubau pravi:
  29. 06. 2014 at 11:43
  Miran
  Torej je navaden FDV (sam si izberi), za katerega je škoda zapravljati čas.

  ___
  Za gvišnu.
  Tile FDV diplomiranci so bli men skoz sumljivi.
  Posebej uni, k so obramboslovje študiral (sej ne vem če ni pravilno domobranoslovje).

  🙁

 140. Miran pravi

  Tudi JAZ sem državljan pravi:
  29. 06. 2014 at 12:43
  Krivo je sovraštvo, ki so ga zasejali in zalivali levi mediji!
  Nekateri bi volili tudi OPICO, samo da ni JANŠA in zraven sovražijo tudi najboljše prijatelje!

  ___
  Ne da nekateri bi, nekateri so opice volili, sej jih je poln parlament.
  Zadnjič so bli našemljeni v neke majce z napisi.
  Si morš mislit.

  🙁

 141. Tudi JAZ sem državljan pravi

  Še Miro Cerar nič ne komentira, on le kupčka politični dobiček!

  Polna usta ima pravne države in nato odpove ob eklatantni kršitvi zakonov, ustave, EURO konvencij in univerzalnih človekovih pravic!

  Pa saj ni edini, ki se bi moral oglasiti pa danes le molči!

  Ciril Ribičič in Dragica Wedam Lukić ostajata člana Beneške komisije
  (Evropska komisija za demokracijo skozi pravo, bolj znana kot Beneška komisija) in seveda logično oba molčita!

 142. Tudi JAZ sem državljan pravi

  Velik, bom rekel KOLOSALEN trud so vložili v scenarij PATRIA in poglej, kaj imamo danes.

  Vsa pravna stroka, vsi nekontaminirani pravni strokovnjaki so obrnili hrbet Kučanu!

 143. dzi nu nje ja pravi

  Če se o tem,da je trajnožareči desni-komunist na Dobu vprašuje samo njegove podpornike je mnenje takšno kot je napisano v naslovu.
  Pošteni državljani REPUBLIKE SLOVENIJE, pa morajo 13.07.2014 reči:
  TEROR UDBO-ANŠAVIZMA JEKONČAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 144. Pepi pravi

  Pa zapojmo eno po slovensko:
  Oj, dober Dob, slovenskih lumpov grob…

 145. rdeči drek pravi

  ufff, koliko krat vam moram povedati , da čisto vsak opranoglav in podivjani balkanski rdeči pra sec ostane ne glede na vse itak in le opranoglav in podivjani balkanski rdeči pra sec……..

 146. rdeči drek pravi

  ki bo vedno mafijsko zvest rdečemu kučanovemu klanu,
  ki bo vedno enoumno rdeče vzgojen
  ki bo vedno divje in nagonsko sovražil drugače misleče
  ki bo vedno disciplinirano volil kučanove udbško zveste rdeče kadre…..

 147. rdeči drek pravi

  taki so bili in bodo ostali…in konec debate.

 148. rdeči drek pravi

  da smo si zelo jasni: banda 571 je najbolj mafijsko , ideološko, divje in nagonsko zvesta kučanovi mafijski, zverinski, smrdeči golazni……..zato so tam kjer so in zganjajo to kar vsi mi jasno vidimo…..

 149. Tudi JAZ sem državljan pravi

  Vse kaže, na koalicija Mira Crarja in JJ.
  Bom moral napisati kaj lepega o Cerarju!

  Končno bomo dobili res eno močno vlado!

 150. Tudi JAZ sem državljan pravi
 151. Tudi JAZ sem državljan pravi

  Miro Cerar je novi Virant, ki res najprej stopil v koalicijo z JJ!

 152. Tudi JAZ sem državljan pravi

  Miro Cerar je dobil namige iz Evrope in ugotovil, da lahko le v koaliciji z JJ, naredi kaj koristnega za Slovenijo!

 153. dzi nu nje ja pravi

  13.07.2014 moramo pošteni SLOVENKE IN SLOVENCI reči:
  DOL Z UDBO-ANŠEVIZMOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 154. tantadrui pravi

  A je dobol namige ?
  Kaj tako slabo gre sdsovcem da se bodo pustili vodit Kučanu in Murgelskem podmladku. Pa vi res nimate nobenega obraza , tud s hudičem bi šli v pakt če blo treba

 155. tantadrui pravi

  In rekel je SDSovcem DA SO KLOVNI, torej bodo sdsovci požrli ponos, naredili curlo in glasovali tako kot bodo rekle Murgle in Kučan.

 156. tantadrui pravi

  Je janez verjetno že skužu, da je vrag vzel šalo in da gre zares. Ni več barbare in drobniča , tile ne je…be…jo nobene stranke. Zdaj bo treba pa odgovarjat.
  Škoda je samo DL in Viranta, bil je eden bolših ministrov v SLO zgodovini do danes.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen