Bojan Traven novi odgovorni urednik informativnega programa in športa na Planet TV

1

Uredništvo informativnega programa in športa na Planet TV je za novega odgovornega urednika informativnega programa in športa danes potrdilo Bojana Travna. Pred pridobitvijo mnenja uredništva o imenovanju je predstavil svojo vizijo in pogled na razvoj informativnega programa ter poudaril pomembnost hitrih in korektno izvedenih sprememb.

Traven je bil na položaj odgovornega urednika imenovan z veliko večino, so sporočili iz službe za odnose z javnostmi pri Planet TV.

Bojan Traven je slovenski javnosti poznan kot nekdanji novinar ter urednik na Pro Plus in RTV Slovenija. Sodeloval je pri ustvarjanju oddaj Trenja in Pogledi Slovenije, bil je soavtor in odgovorni urednik oddaje Svet na Kanalu A.

Traven je ob imenovanju za direktorja informativnega programa in športa Planet TV povedal, da se veseli novega izziva. “Planet TV ima velik potencial za razvoj. Skupaj z ekipo bomo delali še boljšo televizijo,” na Planet TV povzemajo izjavo Travna po imenovanju.

Prejšnji odgovorni urednik Rajko Gerič ostaja v uredništvu informativnega programa, so za STA še pojasnili na Planet TV. (sta)

Bojan Traven

Bojan Traven

Število komentarjev: 1
  1. kulisa pravi

    Samo pošteno in nevtralno naj dela-samo to!! Ne potrebujemo maslešev, pa cerarjev, pa kučanov, pa golobičev-potrebuje novice take kot so. Potrebujemo novinarje, ki znajo in zmorejo misliti s svojo glavo!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen