Alenka Bratušek je s svojimi rdečimi čeveljci dobesedno poteptala funkcijo predsednika vlade!

122

Predsednica slovenske vlade Alenka Bratušek je žal znana (tudi) po tem, da je modno popolnoma neizobražena in neosveščena. Spomnimo samo na sprejem hrvaškega kolega Zorana Milanovića, ki ga je Bratuškova pričakala v čevljih s tigrastim vzorcem!?

No, sedaj pa je Bratuškova s svojo “modo” dobesedno še poteptala funkcijo predsednika vlade. Mladina je namreč v prejšnji številki objavila fotografijo novih rdečih čevljev Bratuškove, na podplatih katere piše: “Mag. Alenka Bratušek, predsednica vlade RS.”

Zgodba gre takole: po poročanju tednika Mladina je podjetnica Alja Novak Viryent za  Alenko Bratušek naredila ekskluziven par rdečih čevljev – salonarjev, ki po oceni strokovnjakov stanejo med 500 in 1.000 €. Nato se je naenkrat že dogovarjala o poslovnem sodelovanju z večinsko državnim Pekom. Podjetnica je menda izjavila, da je naredila te čevlje, še preden je Bratuškova postala predsednica vlade in da to ni povezano z njenim dogovarjanjem s Pekom.

Kar je seveda smešna izjava: po pisanju in slikah iz Mladine (25.10.2013)  ne drži, da so bili čevlji narejeni, še preden je Bratuškova postala predsednica vlade – to dokazuje slika v reviji, kjer je jasno viden vgraviran napis na podplatu Bratuškinega čevlja: “Mag. Alenka Bratušek, predsednica vlade RS”. Ali je podjetnica Alja Novak Viryent jasnovidka, in je dala na podplate Bratuškinih čevljev vgravirati navedeni napis, še preden je ta postala predsednica vlade, ali pa obe govorita neresnico.

Sedaj pa pozor: na prvi pogled gre za majhno, banalno, tako rekoč nedolžno zadevo. V resnici pa je to dovolj očiten primer dvojnih meril pristojnih državnih ustanov in služb v Sloveniji.

Če sta tožilstvo in sodstvo za Janeza Janšo, ob izdatni pomoči podpornikov iz ozadja in dominantnih medijev, znala »sproducirati« tožbo in sodbo na podlagi obtožbe, da je »neznanega dne na neznanem kraju in na neznan komunikacijski način prejel obljubo neznane nagrade”, bi bil v navedenem primeru sum korupcijskega tveganja Bratušove mnogo lažje in seveda bolj logično utemljen – saj gre za znan čas, znan kraj, znan podarjen predmet (čevlji z napisom: mag. Alenka Bratušek, predsednica vlade RS) in znan komunikacijski način.

Zadevo bi seveda najprej morala ugotavljati Komisija za preprečevanje korupcije, ki jo vodi Goran Klemenčič. Za tega pa je v zadnjem času značilno, da povsem utihne, če gre za ljudi, ki ne prihajajo ravno iz pomladne strani in so po naključju še člani vlade (Gregor Virant, Stanko Stepišnik).

Tožilstvo in sodniki imajo torej ustrezne podlage za hitro preiskavo, in nato za obtožbo in sodbo. Predsednica vlade pa ima sedaj res izjemno priložnost, da se »častno« umakne. To se seveda ne bo zgodilo, saj se ni umaknila niti zaradi mnogo resnejših grehov (neukrepanje kot članica nadzornega sveta zavožene NKBM, storitve protokolarnega servisa Brdo, plagiatorstvo v magistrski nalogi, porazen nastop v tujini, katastrofalno vodenje vlade brez učinkovitih ukrepov za izhod iz krize itd.)

Slovenija je med nekdanjimi komunističnimi državami vzhodne in južne Evrope edina država, kjer je nekdanja vladajoča komunistična nomenklatura tudi po demokratizaciji v Evropi pred dobrimi dvajsetimi leti, ohranila večino vzvodov oblasti, kjer so človekove pravice, demokracija in neodvisnost vseh vej oblasti, sicer lepo zapisane v ustavi in zakonih, resničnost pa je še daleč od tam zapisanih pravil. Enako velja tudi za neodvisnost medijev. In če obvladaš medije, obvladaš, učinkovito usmerjaš javno mnenje in ohranjaš in krepiš svojo oblast, kar so komunisti ves čas tudi v praksi dokazovali.

O tej kočljivi zadevi rdečih čeveljčkov Alenke Bratušek slovenski dominantni mediji seveda ne pišejo, torej zanje ta zadeva ne obstaja. In zato tudi ne obstaja za tožilce in sodnike ter za KPK, in po njihovem tudi za javnost ne bi smela obstajati. Po pravilu – kar ni napisano ali objavljeno na televiziji  – tako ali tako ne obstaja. Bratuškova pa se seveda kljub dragemu darilu (verjetno tudi ne prijavljenemu in uradno zavedenemu), ki ga je dobila v dar, še dalje veselo smeji…

alenka bratusek2Mag. Alenka Bratušek, predsednica vlade RS, na uradnih “tablicah” in po novem tudi na podplatih podarjenih čevljev.

Foto: arhiv Demokracije

 

Št. komentarjev: 122
 1. MEFISTO pravi

  Kaj pa sicer lahko pričakujte od balkanske neveste?

 2. MEFISTO pravi

  V Srbiji je sicer znana tudi po tem, da je zaradi prekratkega krila kazala hlačke njihovemu predsednku, kar je srožilo pri njih salve smeha.

 3. Matej pravi

  Ubogi politikisovci. Človek se res vpraša ali ste res taki naravni kreteni ali le izpolnjujete tako debilna navodila iz štaba na Trstenjakovi. Ne eno, ne drugo vam ne more biti v ponos. Ne velja samo za ta članek, temveč na splošno.

 4. sivi pravi

  Mefisto, bolje prekratko krilo, kot prekratka pamet.

 5. kaktus pravi

  Podarjeni čeveljčki od tiste domišljvke iz vranskega SO VREDNI VSEGA SKUPAJ 6O EVROV z vsem skupaj , vse ostalo je napihovanje ! SAMA zna kvečjemu kaj narisati , ostalo napravijo čevljarji ! Še njen stari oče ni kaj dosti znal , kvečjemu kaj za – krpati !
  Usmiljenje bolanim na duhu !

 6. MEFISTO pravi

  Sivi, ki tudi sicer ne sloviš po kaki izjemni lucidnosti, vem, da ti je težko priznati, da tvoja premierka slovi po obojem, po prekratkem krilu in po prekratki pameti.

  Državo in Slovence pa jemlje hudič.

 7. sivi pravi

  Ja, tovariš Mefisto, tudi zaradi neupravičeno izplačanih penzij, kot je tvoja, ki ni bila nikoli pridelana.

 8. kaktus pravi

  SIVI , OBOJE JE PREKRATKO !

  “Čevljarka prodaja pač delo drugih , okrog nje ne delajte evforije , ker čaevljev ni naredla , še manj izmislila ! VIRYENT , je tudi neki zvezdniški dodatek , če se na motim , ki morda kaj pomeni tistim , ki jo ne poznajo !

 9. MEFISTO pravi

  Kaktus, štorasta kot je premierka, bo šolenčke kmalu zvrnila

 10. MEFISTO pravi

  Petrovc, junak, zakaj se skrivaš za duševnim invaliom Sivim?

 11. MEFISTO pravi

  Kaktus, k sreči bo fukcija premierke kratkega veka, kot bodo kratkega veka šolenčki fušarjev, ki si jih opisal.

 12. sivi pravi

  Mefisto, ti si definitivno nor.

 13. Miran pravi

  No črnuhi, kaj porečete na tole :

  medtem ko vaše lepotice kosti preštevajo in točijo krokodilje solze, je tale gospa prišparala nam davkoplačevalcem 30 milijončkov za splošni dobrobit.

  http://www.mladina.si/150061/pomembna-etapna-zmaga/

 14. MEFISTO pravi

  Miran, ne bi je rad srečal ponoči in na samem,čeprav sem znan kot pogumen mož.

 15. pridanič pravi

  Saj vedno kaže tisto svojo staro piško, ko izstopa iz avtomobila. Taka žirafa si pač ne more privoščiti kratkega krila. Niso se smejali samo Srbijanci, tudi drugod jo poznajo.

 16. pridanič pravi

  Rdeči brat @miran še vedno bere mladino. Ali pa morda gleda samo slike. Sem slišal, da je nepismen.

 17. MEFISTO pravi

  Premierkine rdeče čeveljčke, ki jih je dobila v dar, ocenjujejo strokovnjaki na 500 d0 1000 Evrov.

  Če upoštevamo njihovo srednjo vednost, to je 750 Evrov, je premierka dobila podkupnino, ki predstavlja skoraj eno tretjino zneska, za katerega trdi ieološka Komisija za peprečevanje korupcije pri Centralnem komiteju Komunistične partije Slovenije, da ga Janša ne zna pojsniti in zaradi katerega je bil razrešen, čeprav je bil doslej najboljši slovenski premier.

  O tem moram takoj obvestiti omenjeno ideološko komisijo, da bo zagnala vik in krik, da se izognemo množičnim nasilnim demonstracijam pod idejnim vodstvo Gibanja 29. oktober.

  V mislih kar vidim Sanjina Jašarja, zavednega Slovenca, kako kliče k dolžnosti svoje divjaške horde.

 18. Igor pravi

  @sivi : 13:50

  Tudi Mefisto ni nikoli delal, je pa vedno podelan.
  ——————————————————————

  HA,HA,HA,HA!

 19. sivi pravi

  Precednica je znana predvsem po tem, da vskič ko stopi vn iz avta pokaže pizdo.

 20. Miran pravi

  Igor pravi:
  02. 11. 2013 at 14:08
  @sivi : 13:50
  Tudi Mefisto ni nikoli delal, je pa vedno podelan.
  ——————————————————————
  HA,HA,HA,HA!

  ________

  HiHiHiHIHoHoHaaaa !

  Še dobr da imajo serverji fire wall, sicer bi do nas prismrdelo.

 21. Miran pravi

  sivi pravi:
  02. 11. 2013 at 14:13
  Precednica je znana predvsem po tem, da vskič ko stopi vn iz avta pokaže pizdo.

  In to piše lažni sivi, ki pizde še videl neb, če bi krave hlače nosile.
  😉

 22. MEFISTO pravi

  Mefisto pa msli, da je sivi oziroma njegov idejni in ideološki oče že videl žensko mednožje, nendar ga bolj privlači leseni dildo, o kateem sanjari kot ježoš kristoš

 23. Miran pravi

  pridanič pravi:
  02. 11. 2013 at 14:07
  Rdeči brat @miran še vedno bere mladino. Ali pa morda gleda samo slike. Sem slišal, da je nepismen.
  ——–
  Bebo, odgovarjaj na vsebino.
  Tvoje nebuloze me ne zanimajo.

 24. MEFISTO pravi

  Miran je samo polpismen, ker zna brati, ne zna papiati.

 25. MEFISTO pravi

  Po današnjem dnevu bo Petrovcu žal, da se je rodil.

 26. jezuš kristoš pravi

  ja kak te še nea zastopite, da murglskega pesa mirana zanimajo samo leseni kurci f riti, malo poleg pa še f rit lezništvo garažmojstrom, keri mu lesene kurc f rit rivlejo

 27. sivi pravi

  Ob 14:13 je Mefisto grdo zlorabil moje ime. Kaj tako ogabnega bi jaz nikoli ne napisal. Sram te bodi.

 28. gost pravi

  Je kdo omenil Sanjina Jašarja? Sanjin Jašar je žalitev z vse Slovence. Leve in desne! Predvidevam, da nosi umazane gate ter smrdi po tobaku in pijači. Najmanj po tem. Fuj in fej!

 29. hors pravi

  Malo žensk je tako brez okusa,ko jo pogledam kakšna hodi po EU ,me kar nekam prime.Kaj nima nobenega svetovalca,ki bi jo znal dobro in okusno oblečt.Tisri rdeči čevlji bi pasali kakšni drugi gospodični…..

 30. ugi pravi

  Neandertalec od Klemenčiča seveda tudi v tem primeru ne bo odreagiral, kar je navadni podkupljeni papak. Za plagiatorškovo pa tako nima smisla izgubljati besed, tretjerazredna uradnica, ki jo je kučman porinil v 10 št. prevelike čevlje. Napis pa za to, da jih sploh zna obuti.

 31. Gogi pravi

  Kobila in šenkana rdeča kopita. Kako tipično komunajzarsko!

 32. Petrovc pravi

  Berem, da mi Mefonja-Krjavel, grozi!
  Dajmo Mefonj, pa tudi Pridanic, pridita skupaj, bosta pogumnejsa, povejta, kje nse dobimo! Po moznosti pred Bozicem, da olajsam vajine bliznje za stroske vajinih pogoltnih vampov!
  Imata mojo stevilko, poklicita ali pa kar na spltu objavita, kje in kdaj se dobimo, da se fsekamo po mosko!
  Lahko sta obadva skupaj, pa se Rupnika pripeljita!

 33. Korl pravi

  Petrovc ne seri ga, te bo Mefisto emigrirav u Austrio.

 34. gost pravi

  SMEM VSAJ OD DALEČ GLEDATI? ALI KDO POBIRA STAVE?

  (MI TIPKOVNICA NAGAJA, OPROSTITE)

 35. kmetica Gomboc pravi

  Hehehe.. Pozni ste s temi šuhi.
  To je bilo prejšnji petek.. 🙂
  In kdo pravi, da niso bili plačani?
  Loleki, kere teme imate..

 36. MEFISTO pravi

  Sivi, le kako ti pride n misel, da bi si dobri in modri Mefisto sposojal tvoje kretensko starčevsko ime.

  Najbrž te daje demenca, pa si pozabil, kdo je veliki Mefisto.

 37. MEFISTO pravi

  Petrovc, blagi Mefisto ti ni grozil.

  Le smilil si se mu, ker kar naprej pada po tebi in po tvojih nickih.

  Sicer si pa Mefisto ne maže rok s komerkoli.

  Mora pa že biti pravi dedec, ki ne bo že po prvi bombi prosil usmiljenja.

 38. MEFISTO pravi

  Kmetica, imaš morda ti dokaz, da so bili šolenčki plačani?

  Je morda premierka plačala tudi graviranje podplatov?

 39. pridanič pravi

  Menda naj bi se psihopat @miran naučil črkovati. Izgovarja jih že, le vse je pomešal. Ni čudno, pri njegovih živcih.
  Menda je malo razočaran nad AB. Ker nima nepremičnin je upal, da bo obdavčila tudi najemniške sobe, kjer živi s svojimi 7 otroki in svojo staro ženo.

 40. VSI STRPNI pravi

  ampak vsaj politkis bi lahko objavil NOVICO o umoru – poboju 20 letnika in 24 letnika iz POLITIČNIH razlogov…konec koncev ko so ubili rdečega nestrpnega reperčka smo vsi to obsodili , ampak sedaj ko so pa skrajni rdečuhi organizirano klali (in ne kot v prvem primeru , ki je šlo za slučajen pretep) , pa zato, ker tokrat stojijo za tem žužkovi in udbonedniški balkanski GRŠKI RDEČI PRASCI pa mora biti vse tiho?
  saj vemo da bodo režimski mediji skrivali ali minimizirali, ampak vsaj svobodni mediji naj novico objavijo…..da se ve, kaj se dogaja v grčiji….

  tudi v tem primetu SOŽALJE družinam, ki so zgibile najdražje zaradi ideološke nestrpnosti tokrat.

  da bo jasno vsem: vsi (tudi konservativci) obsojamo delovanje zlate zore, ampak vsi (se sposobni kaj takega rdečuhi) MORAMO OBSODIT delovanje sirize!!!!!!!!!!!

  ni razlik: zlata zora=siriza!!!!!
  nestrpneži, skrajneži, zverine!!!!!!!!!

 41. VSI STRPNI pravi

  ampak vsaj politkis bi lahko objavil NOVICO o umoru – poboju 20 letnika in 24 letnika iz POLITIČNIH razlogov…konec koncev ko so ubili rdečega nestrpnega reperčka smo vsi to obsodili , ampak sedaj ko so pa skrajni rdečuhi organizirano klali (in ne kot v prvem primeru , ki je šlo za slučajen pretep) , pa zato, ker tokrat stojijo za tem žužkovi in udbonedniški balkanski GRŠKI RDEČI PRASCI pa mora biti vse tiho?
  saj vemo da bodo režimski mediji skrivali ali minimizirali, ampak vsaj svobodni mediji naj novico objavijo…..da se ve, kaj se dogaja v grčiji….

  tudi v tem primetu SOŽALJE družinam, ki so zgibile najdražje zaradi ideološke nestrpnosti tokrat.

  da bo jasno vsem: vsi (tudi konservativci) obsojamo delovanje zlate zore, ampak vsi (ste sposobni kaj takega rdečuhi?) MORAMO OBSODIT delovanje sirize!!!!!!!!!!!

  ni razlik: zlata zora=siriza!!!!!
  nestrpneži, skrajneži, zverine!!!!!!!!!

 42. Jado pravi

  Ni kaj drugega pričakovati od te balkanske nosilke premierske funkcije. Sramota za sramoto. A do prihoda trojke ni več tako daleč.

 43. kmetica Gomboc pravi

  @Mefi
  Imaš ti dokaz, da niso bili plačani ??
  Rekla-kazala fore..

  @Strpni
  Zora-Siriza
  =jabolka in hruške…
  Dajmo po tvoji stari navadi obsodit samo eno stran, kajne..
  Med gnilimi jabki iskat gnile hruške.

  Ko je ZZ ubila nekaj ljudi (seveda politični nasprotniki) nisi bil tako glasen. 😉

 44. kmetica Gomboc pravi

  Ni ga hujšega kot desni ekstremist, ki pravi da je neopredeljen..kvazi proevropski konservativec..
  Hahahahaahaaaa pa še nepismen.

  P.S.
  Pa nonstop dvojno objavljanje postov???
  Meni napiše, da sem ga že oddal.
  Zgleda nimava istih Oken.. 🙂

 45. jezuš kristoš pravi

  človeku derekt gate vtrže od smeha, kda se anal fabetski murgelski pes z lesenim kurcom f riti spravi govort o pismenosti, te še krave lance tržejo

 46. VSI STRPNI pravi

  rdeča kmetica, sem VEDNO in VEDNO bom proti umoru človeka, še toliko bolj iz POLITIČNIH, IDEOLOŠKIH, RASNIH, VERSKIH razlogov.
  najdimi en sam post , kjer sem odobraval umor skrajnega levičarskega reperja! zato ne zavajaj in ne sprenevedaj se, kar je tipično za vas balkanske rdečuhe.

 47. VSI STRPNI pravi

  kmetica,glasen? seveda, da sem glasen, ker vem, da tvoji rdeči mafijski režimski mediji bodo , kot vedno, vse prikrili ali zavajali……..in vsaj na svobodnih medijih naj se piše o skrajnih rdečih MORILSKIH ZVERINAH in o NJIIHOVI NESTRPNOSTI ki pa jo ti , najbrž, odobravaš, mar ne?

  seveda bodo anarhisti in siriza vse zanikali, kar je tipično prevzgojeno laganje komunističnih rdečuhov.

 48. TITO pravi

  KAJ TAKEGA JE SPOSOBNA SAMO PLAGIATORSKA KOBILA, DA SI DA NA ČEVLJE IN TO RDEČE KOT KURBANAPISAT SVOJE IME, PRAVA POFUKLASTRAMPANA.

 49. BUZO pravi

  Naslednji verzi niso moji, ampak od enega umobolnega izprijenega kretena, ki je na srečo že dobil zdravilo, ki ga je iskal:

  Dvignimo antene, zjebimo fašizem,
  ta izrodek kurbe
  ja, prav si slišal
  tole je zate
  imaš dve šansi,
  da visiš
  ali zbežiš
  jebem vse sorte fašistov
  pezdetom jih naložim še več
  zjebat jih
  sesut jih
  poscat njihove obraze
  jebat jim vso rodbino…

  To je le nekaj iz cvetobera stihov nekega grškega kretena po imenu Pavlos Fyssas aka.Killah-P. Seveda ga pred smrtjo razen par genocidnih marksističnih anarhistov v Grčiji ni šmirglal pač nihče. Redkogdo ima dovolj vzdržljiv želodec za klozet-poezijo tega tipa. Da o mehaničnem hrupu, ki nima blage veze z glasbo ne govorim.

  Ne, kmetica Gomboc, VSI STRPNI nikdar ni zagovarjal političnih umorov. Čeprav je bil Fyssas genocidni nestrpen imbecil, je ni dobil po pički zaradi svojih političnih stališč, ampak je bil to klasični gostilniški pretep po končani košarkarski tekmi.
  Dobil je tisto, kar je v svojih pesmih ščuval in želel drugim.
  Edini fašisti 21.stoletja ste levi fašisti!

 50. VSI STRPNI pravi

  BUZO, zlato zoro so pravilno stisniliv vogal, PREPRIČAN pa sem, da si noben sodnik, tožilec ali politik upa čez anarhoste in sirizo , kajti ti so veliko bolj organizirani in nevarni ko čudaki od zlate zore…..ampak prav zaradi tega veliko bolj NEVARNI .

 51. miha pravi

  Vse Slovence je lahko resnicno sram, da jih vsileno “predstavla” tako neizobrazena in zarukana babura, ki niti izvolena ni bila.
  Da pa taka balkanska primitivnost in kurb…oblacenje kar seva iz nje, je pa sigurno posledica tudi to, da ima juznaka za partnerja, ker si Slovenca ni mogla najti…..

 52. VSI STRPNI pravi

  in , da ne bo dvomov, ZAME med odgovorne za umor teh dveh fantov spadajo tudi nekateri rdeče svinjski udbomafijski pisuni na naših režimskih medijih………

  tako, da se ne čudim temu zverinskemu in ogabnemu POSTU:

  nazi scum folow your leader pravi:

  02. 11. 2013 at 20:04

  danes počistli dva nacuha v grčiji!!!!!!!!!!!!!! ales drinke!!!!!!! čirs my frend

 53. nazi scum folow your leader pravi

  samo zate,(pozoren bodi na 33 sekundo) 😉

  NAPALM DEATH

  NAZI SCUM, FUCK OFF

  http://www.youtube.com/watch?v=JEwn1M6Zs6w

 54. VSI STRPNI pravi

  nacista ne boš nikoli prepičal, da je isti kot komunist , seveda nobenega komunista ne boš prepričal, da je ISTI kot nacist

  nacisti in komunisti ……….so ISTI

  kjer jih ni, je življenje lepše, mirnejše, veselejše….ti so vedno jezni in divje NESTRPNI…..hahahahahahhahahahahhahahha

 55. VSI STRPNI pravi

  nazi, nisem prišel do 33 sekunde, tako posrano in grobo muzko ne poslušam…….celo katty je 1000x boljša od tega sranja, sorry ,…..ušesa mi ne dovolijo , da pridem do 33 sekunde teg divjega KRULJENJA…..hahhahahahahahahhhahhha…

 56. VSI STRPNI pravi

  nazi, ampak ker sem radoveden, sem pogledal kdo so tile starci…….Death metal…..ojejejej……………ne tole pa ne bo šlo……res sorry, to moraš biti res zadet , da poslušal tole staro sranje……na tujih staneh pa jo prikazujejo kot komunistično-anarhistično skupino……….verjame, da si tak ekstremist in nestrpnež……..

 57. VSI STRPNI pravi

  jaz danes raje poslušam tole..

  https://www.youtube.com/watch?v=j4-Gt6dUVj0

 58. Matej pravi

  ” kmetica Gomboc pravi:
  02. 11. 2013 at 18:50

  Ni ga hujšega kot desni ekstremist, ki pravi da je neopredeljen..kvazi proevropski konservativec..
  Hahahahaahaaaa pa še nepismen.”

  XXX

 59. Franjo pravi

  Ne skrbite, saj nam ne bo dolgo več delala sramote. Trojka ji bo pristrigla peruti in jo postavila na svoje mesto, v en obični šiviljski servis, kjer bo lahko šivala štrikane olagume za člane svoje stranke.

 60. VSI STRPNI pravi

  za vsako podivjano balkansko rdečo svinjo je evropski konservativec lažnivec in seveda neuk ter očitno desni ekstremist…..tako so jih vzgojili tako bodo ponavljale. -…..hahahahahahahhhahha..nič novega na našem enoumno vzgojenem rdeče svinjskem balkanu…..
  jaz nimam težav pri enačenju nacistov s komunisti, hitlerja in stalina, titeka in mussolinija, skrajne zverinske rdečuhe in črnuhe, zlato zoro in sirizo……..vi pa ja……hahahahhahahahahaahahah…in zato ste kar ste, navadni opranoglavi balkanski rdeči nestrpneži…..hahahahahahah

 61. Brat Ušek pravi

  Čeveljci prelestne Alenke bodo morda najdražje obuvalo v zgodovini samostojne Slovenije.
  Čevljev polne omare pokojne Imelde se lahko skrijejo pred tem sicer skromnim parom rdečih škarpetljev.
  Ti čeveljci idealne komunistične barve bodo zagotovo prišli v slovensko oralno in zapisano zgodovino.
  Vprašanje ostaja le še njihova končna cena.
  Ali nas bodo stali nepotrebno dodatno miljardo na leto, ali nas bodo stali raje kar pet miljard na leto.
  Morda pa bo o tem odločila neka druga starejša dama, ki sicer ne nosi čeveljcev rdeče barve, niti se ne hodi priklanjat na partizanske proslave, a ko povzdigne glas, se tudi moškemu na invalidskem vozičku zatresejo gate.

 62. toti mb pravi

  Čefurščina

 63. Demi Zen pravi

  ma ne samo da nosi tigraste cevlje, v srbiji na intervjuju sej je skoraj praskala po goli pizdi. kasna vaska kurba ne mors verjet.

 64. Boske pravi

  Sedaj ste totalno na podnu, ko se ukvarjate s premierkinimi čevlji. Svetujem vam, da se posvetite njeni glavi in stem dvignete sebe. Na obisku pri papežu je bila kot manekenka, a za druge ni pomembna obleka.

 65. linke pravi

  Kuzla rdeča

 66. MEFISTO pravi

  MIHA 20:34 MOGOČE VEŠ ČE JE BIL NJEN PREDHODNIK IZVOLJEN? Ko se boš prebudil pa mi javi novico,takole da vsi slišijo.Vnaprej hvala.

 67. MEFISTO pravi

  Tovariš Petrovc, ki si zgoraj spet oskrunil ime blagega Mefista, naj ti povem, da je Janša, kot veš, bil izvoljen. Izvoljen je bil celo z več glasovi kot jih je prejela cela LDS skupaj,

  Včeraj si nas prijetno zabaval in nam v teh težkih časih pod popolnoma nespopsobno in protiljudsko ter protinarodno vlado pričaral prijazen dan.

  Mefisto se opravičuje, ker do večera ne bo imel časa zate, ker ima očarljive družinske obveznosti.

  Če se bo torej čez dan oglašal Mefisto, bodo bralci vedeli, da ga pogreša nesrečni Petrovc.

 68. MEFISTO pravi

  Mefisto pravi: že spet se je nekdo podelal.V svetem strahu,pred resnico odgovarja v imenu druge osebe.

 69. JOJ pravi

  Me zanima, zakaj so eni babji škarpetelni vredni med 500 in 1000 evrov!? Vsak dober šuštar bi jih naredil za 50 do 100 evrov!

 70. hajzl pravi

  Kaki modeli ste zbrani na totem politem kisu? Ej, stvarno, večina člankov sploh nima komentarov, tam pa kjer so, pa se večina komentatorov vsebine članka sploh ne dotakne.

 71. hajzl pravi

  Napišite za štos, kar tak, izmišljeno: Janez si je kupo rumene lakaste šuhe za 1000 €.

 72. toti mb pravi

  Zblojena zlo venija, zblojena šivilja . . .

 73. jezuš kristoš pravi

  kak pa bi se večina komentarof dotaknla fsebine, ko pa si ih napiso ti, murgelski anal fabetski pes z lesenim kurcom f riti, keri hodi sem srat, kda ga z garaže spistijo na hajzlc

 74. hajzl pravi

  Potem pa še nekatere vaše ankete! Bog vam pomagaj. Glasujejo lahko samo abnormalni.

 75. Miran pravi

  miha pravi:
  02. 11. 2013 at 20:34
  ker si Slovenca ni mogla najti…..

  Ko tebi podobne klene Slovence vidi, ji maternica zakrni.

  🙂

 76. Miran pravi

  linke pravi:
  03. 11. 2013 at 07:42
  Kuzla rdeča

  ____

  Kuzla je tvoja mama, sestra ali žena čekaj od tega imaš.

  Ne prenašaj kuzlarij na okolico.

  🙁

 77. jezuš kristoš pravi

  nea se sekiri miran, se te zastopmo, da te lesen kurc f riti tiši, pa moraš tu lajat, ni lahka totim murgelskim pesom, kerim f garaži lesene kurce f rit rivlejo

 78. hajzl pravi

  Škoda, da je Mefo šel na luštno, čeprav verjetno z teškim srcem… 😀

 79. toti mb pravi

  Šivilja je multi kulti in hkrati predstavnica njej enako mislečih. Vsak narod ima takšno vlado, kakršno si zasluži ! Trenutne vlade si nismo zaslužili. To vlado so nam z državnim udarom vsilili deformirani vstajniki.

 80. zoro pravi

  @hajzl: vrži se v hajzl, nekdo pa naj potem odplakne vodo za tabo. Smrad bo sicer ostal, ti pa boš končal v kanalizaciji kamor tudi edino spadaš.

 81. penda pravi

  KPK da bo kaj naredila? Malo morgen. Klemenčič ji je še čestital za nove čevlje.

 82. MEFISTO pravi

  hajzl motiš se tam mi bo posebno lepo iz pozadine.

 83. uničevalecrdečuhov pravi

  Hajzel-na daleč smrdiš po murgeljski gnojnici.

 84. hajzl pravi

  Mefo, ne se sprenevedat. Priznaj, da nisi pričakoval takšne sanjske pozornosti. Zaupaj nam podrobnosti, ko bodeš prišel do sape.

 85. hajzl pravi

  @uničvaucrudečuhof, tepec, nimaš pravega naslova… 😀 😀

  ti pomagam?

  https://www.facebook.com/strasny.hajzel

 86. hajzl pravi

  Odločo sn se, da fsem lubitlom hajzla, podarim mojo fotko – In flagranti.

  Pogovarjam se z Mefotom… 😀 , čeprav bo on to kategorično zanikal. Sicer pa, gdo ve, dajmo se presenetit…

  http://images.wikia.com/necyklopedia/sk/images/8/8e/Redneckontoilet.jpg

 87. Korl pravi

  Te čluj, buzerant Mefisto prtišnjeni, te ti kozi f rit ftikaš!

 88. sramota pravi

  ta blesava kobila pokaže pač svoj IQ -100
  fuj in fej balkanska madrača…

 89. Miran pravi

  Beboti kako ste kaj ?

  Izjeme so izvzete. 🙂

  Velja zgolja za Meflna & consortes.

 90. hajzl pravi

  Hahahahahahaha…svetovno!

  Kongres janšistof… 😀 😀 😀

  http://images.wikia.com/necyklopedia/sk/images/f/f3/Ritolezi.jpg

 91. hajzl pravi

  Ritolezi…hahahahahahahahahaha

 92. Miran pravi

  Vritniki.

  😉

 93. hajzl pravi

  Dans, ko Mefota ni doma, se na njegovem dvorišču ponuja ta prizor…

  http://global3.memecdn.com/in-3rd-world-countries-and-redneck-states_o_278093.jpg

 94. jezuš kristoš pravi

  nea se sekiri miran, se te zastopmo, da te lesen kurc f riti tiši, pa moraš tu lajat pa se zesrat, kda te na hajzlc spistijo, ni lahka totim murgelskim pesom, kerim f garaži lesene kurce f rit rivlejo

 95. hajzl pravi

  Nerodna stvar, če na plinskem žaru, sredi piknika, sfali plina. Mefo se znajde tudi v takšni kočljivi situaciji. Zaloge ima kar pri sebi.

  http://www.grouchyoldcripple.com/archives/Gas%20Grill-thumb.jpg

 96. Korl pravi

  Mefisto je že tako globoko v rit zlezel, da ga objektiv ni mogel več ujeti, na drekovje.

 97. jezuš kristoš pravi

  korl, nea se sekiri, se te zastopmo, da te lesen kurc f riti tiši, pa moraš tu lajat pa se zesrat, kda te na hajzlc spistijo, ni lahka totim murgelskim pesom, kerim f garaži lesene kurce f rit rivlejo

 98. Korl pravi

  &jezuš kristoš, še eden od zimrov Mefista na psihiatriji, oddelek kozjejebcev.

 99. MEFISTO pravi

  Rdečkarji na tem portalu neprestano dokazujejo , kako glasno in na daleč odmeva prazna komunajzerska glava 😛

 100. MEFISTO pravi

  Mefisto pravi že spet je prihlipal plagiator ob16:16 blaženega in pametnega Mefista.

 101. hajzl pravi

  Zvonec na Mefotovi bajti. Namesto poštara mu priporočene pošilke nosi živinozdravnik…

  http://thechive.files.wordpress.com/2009/12/a-funny-redneck-9.jpg?w=500&h=375

 102. jezuš kristoš pravi

  bogi korlić, nea se sekiri, se te zastopmo, da te lesen kurc f riti tiši, pa moraš tu lajat pa se zesrat, kda te na hajzlc spistijo, ni lahka totim murgelskim pesom, kerim f garaži lesene kurce f rit rivlejo

 103. MEFISTO pravi

  Nihče se ne sme norčevati iz lika in dela pogumnega Mefista blaženega.
  Lahko pa me kušujete v rit, samo ne pregloboko

 104. sramota pravi

  kurbeše pokvarjeno komunajzlarsko plagiatorska kruli, kruli…

 105. Emil pravi

  Pa saj ne morem verjeti, da so se ravno na tem spletu, v tem času, našli dvoje ali morda troje svetovnih rekorderjev v blaznosti. Jezuš kristoš, Mefisto in uničevalec rdečuhov.

 106. MEFISTO pravi

  Kot je prailno napovedal modri Mefisto, je Petrovc od jutra pettkrat zlorabil njegovo ime. Nekajkrat pe je še polemiziral sam s seboj oziroma s Korlom, hajzlom in Mefistom.

  Če ste bili pozorni, ste lahko opazili, da je v vsakem od tako podpisanih komentajev obrnil besedo na pederaške fantazije in da neverjetno rad slikovii govori o riti in o vsem, kar spada zraven v svetu buzerantov.

  Zdaj se dragi sodelavci Politikisa obračam na vas, da mi pomagate odgovoriti na vprašaneje, če to počenja Petrovc preprosto zato, ker je pederček ali pa me zraven še osvaja.

  Prosim za pravočasne nasvete, ker se bojim, da bom sicer prisiljen popustiti in mu dovoliti, da me končno kušne na rit.

 107. MEFISTO pravi

  Drugače pa, zvonec ni slab. Vreden velikega, modrega, na desni sedečega in blagega Mefija.

 108. jezuš kristoš pravi

  emilće, nea se sekiri, se te zastopmo, da te lesen kurc f riti tiši, pa moraš tu lajat pa se zesrat, kda te na hajzlc spistijo, ni lahka totim murgelskim pesom, kerim f garaži lesene kurce f rit rivlejo

 109. MEFISTO pravi

  Sicer je pa ime Emil že skoraj pozabljen nekdanji nick med pedri blaženega Petrovca, da o Korlu, Janezu ali Pepetu ne govorimo.

 110. nace pravi

  Bratuškova je navadna plagiatorka in marioneta, fučka se njej za Slovenijo in kako jo predstavlja. Važno je, da si levaki še dodatno napolnijo malhe, dokler se le da.

 111. hajzl pravi

  OOO, Mefo blefo je nazaj(predvidevam). Nič nisi komeratom povedo, kak je te blo na očarlivih družinskih obveznostih. Povej jim fsaj, zakaj si bil nasajen, ko sma se opoldne menla po telefonu. Blo bi pa fajn, da bi komuniciral z sodelavci Politikisa, kar po portalu. Člankof sploh več nebi rabli pisat. 🙂

  Random replika = 100 komentarof, minimum press

 112. Šherezada pravi

  G. Petrovc zganja pravo spolno nasilje nad ubogim Mefistom, zato mora biti kaznovan po božjih in posvetnih postavah ter mu plačati odškodnino. Naš islam bi naglo opravil s človekom, ki ne mara žensk.

 113. Francka pravi

  Globoko in široko soglašam, ne samo spolno nasilje, tudi ga, Mefista bogaboječega, tako zverinsko mikasti, da mora zapasti pod člen 299 KZ RS!
  Beli bi že davno junaško opravili z tov. Petrovcem, f garaži lesene kurce f rit .

 114. MEFISTO pravi

  Hajzla – Petrovca Mefisto razume, da ne ve, kao so lahko očarljivi dnevi in ure v družini, kjer se vsi soštujejo, se razumejo in se imajo radi.

  Pri Francki pa iz vsake besede štrli ven neutrudni Petrovc, ki edini piše “z tovarišem Petrovcem” namesto “s tovarišem Petrovcem”.

 115. MEFISTO pravi

  Petrovc je tudi izboren komunistični pravnik, ki trdi da je po kateremkoli členu kazenskega zakonika kaznovan za katerokoli kaznivo dejanje.

  299. člen Kazenskega zaonika obravnava namreč kaznivo dejanje preprečitve dejanja uradni osebi in maščevanje uradni osebi.

 116. gogi pravi

  Bog daj božje milosti vsem bedakom in levakom ter jih nekako odreši. Hvala in amen.

 117. MEFISTO pravi

  Čas je, da Politikis to temo zamenja z novo kostjo.

  Bratuškova bo kmalu znucala posvetilo na podplatih svojih rdečih čevelj, s tem p bo tudi konec njenega unčevanja Slovenije.

  Narod hoče vrnitev Janeza Janše.

 118. MEFISTO pravi

  Šaljivec Petrovc se boji, da bo Slovenija pod vladavino balkanske neveste spet postala svetovna gospodarska velesila kot je bila leta 1985.

 119. v čuzo z levimi in desnimi lopovi pravi

  Berem te cenene skupaj zmasturbirane kao komentarčke pa vidim, da se je Janševim četnikom čist zrolalo.

  Za mene so vsi enaki. Ampak zabitemu folku bivše Avstroogrske province n potegne! Smo najbolj koruptivna državica, najmanj razvita, najmanj delujoča, najbolj zabita…sami referenčni dosežki kajnede?

  Vsi oni so ISTI! Tako marionetna kuzla A. Bratušek Cvijećanin, kot marionetni nastavljenec emigracije IJJ, pa LukšiĆ, pa uni Gregor ko se veliko fura po svetu z zastonj avio kartami…to je vse isto govno, ki je krivo, da je vsaj pol milijona Slovencev v totalni bedi!

 120. jezuš kristoš pravi

  čuzo ćefurće, nea se sekiri, se te zastopmo, da te lesen kurc f riti tiši, pa moraš tu lajat pa se zesrat, kda te na hajzlc spistijo, ni lahka totim murgelskim pesom, kerim f garaži lesene kurce f rit rivlejo

 121. kaktus pravi

  PETROVC , večino volitev v samostijni SLOVENIJI je dobila desnica , da bo jasno !
  PRVE DEMOKRATIČNE VOLITVE je dobil ” DEMOS ” ! Ta se je sesul tistega trenutka ( Kučanovi niso več trpeli uspehov

  PETRLETOVE vlade ) , ko je KUČAN odpoklical svoj podtaknjeni kader iz ” DEMOSA ” ! Komunajzerji so čakali samo na trenutek , da nas je AMERIKA priznala , to je bilo za njih pomenbno ! Zatem je sledil parlamentarni udar z nezaupnico in zavladal je DRNOVŠEK , levica !

  VOLITVE leta 1996 , je dobila desnica s presežkom poslancev in preko 20.000 glasov ! KUPILI SO PUCKA !
  VMES je pil leta vladal BAJUK , kjer mu je nož v hrbet dal ZAGOŽEN FRANC ovčerejec iz ZADREŠKE doline , sodelavec ” UDBE ” , VOHLJAČ PO DOMAČE ! ZATEM se prične napogubnejši čas , vladavina ” LDS “- a z ROPOM na čelu !

  NATO leta 2004 volitve dobi desna stran in vodi EU ! VMES V gre JANŠA po zaupnico , jo dobi ( levaki se ustrašijo vodenja EU- ja ) , rajši hodijo v FITNESE in žrejo ” REED BULL ” ! Konec 2008 dobijo po siloviti lažnjivi propagandi volitve PAHORJEVI , ki nas spravijo v veliko zadolžitev in revščino i NATO PREVZEMA VLADO zopet JANŠA zaradi popolne nesposobnosti PAHORJA !
  Zaradi pokvarjenosti JANŠEVIH KOALICIJSKIH PARTNERJEV ( IZDAJALSKE ljudske stranke in desusa ) pade ” desna ” vlada in naplavi katastrofo in SLOVENIJO doleti najhujša ujma z BRATUŠCO , podprto iz MURGEL !
  MURGLE SO NAM VSEM VPOGUBO !

 122. kOPERČAN pravi

  Samo kakšna plagiaturšcakurba si lahko kaj takega stori in počenja, vlačugabalkanska je pa čista Milka Planinc-rdeča nesposobna komu kaj mora nastavljat, da je na tem položaju, ker je čista nula….. samo mednožje brez spodnjic kaže vsakemu, ker pa smrdi jo pa nobeden pošten noče samo kakašna mafijska golazen.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen