Ni zdržal pritiska zaradi smrtonosne prometne nesreče: 26-letni Peter Vodenik je storil samomor!

Policisti so danes dopoldne našli mrtvega 26-letnega Petra Vodenika iz Litije, domnevnega voznika vozila, ki je bilo udeleženo v prometni nesreči na Šmartinski cesti v Ljubljani. Okoliščine njegove smrti policisti še preverjajo, po poročanju spletnega portala Delo.si pa naj bi storil samomor.

Po poročanju Dela.si naj bi Vodenika našli blizu naselja Tirna pod Zasavsko Sveto Goro v Občini Zagorje ob Savi.

Vodenik naj bi 23. marca vozil kombinirano vozilo, ki je bilo udeleženo v prometni nesreči okoli 5. ure zjutraj. Kombinirano vozilo je silovito trčilo v tovorno vozilo, pri čemer so potniki padli iz vozila. Zaradi poškodb sta umrli 19-letno in 20-letno dekle, 28-letni moški pa je bil hudo poškodovan.

Mediji so sprva pisali, da je bil voznik 28-letni moški iz okolice Litije, ki je bil hudo ranjen in so ga zato nezavestnega odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana. A ko se je 28-letnik zbudil iz kome, je po poročanju medijev menda vprašal, kako je z voznikom, kar je bil razlog, da so policisti začeli iskati četrtega potnika v kombiniranem vozilu.

Vodenik, ki je lastnik v nesreči udeleženega avtomobila, naj bi s kraja nesreče pobegnil, zato ga je vse od takrat iskala policija. (sta)

getfoto2

Pokojni Peter Vodenik

 

Komentarji so onemogočeni, dovoljeni pa trackbacks in pingbacks are open.