V Milanu se nadaljuje sodni proces proti Berlusconiju v zadevi Mills

1

V Milanu se je danes nadaljeval sodni proces proti nekdanjemu italijanskemu premieru Silviu Berlusconiju v zadevi Mills. Berlusconi se je tokrat udeležil sodne obravnave, vendar ob prihodu v sodno palačo ni dajal izjav, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

V primeru Mills je Berlusconi obtožen, da je svojega nekdanjega britanskega odvetnika Davida Millsa podkupil, da bi ta pričal v njegovo korist v dveh drugih sojenjih v 90. letih 20. stoletja. V zameno za lažnivo pričanje naj bi odvetniku nakazal 600.000 dolarjev.

Minuli teden sta v Milanu potekali še dve sodni obravnavi proti Berlusconiju; v torek v zadevi Mediaset, kjer je Berlusconi glavni obtoženec, in se je je minuli teden tudi osebno udeležil. V zadevi Mediaset je Berlusconi obtožen utaje davkov.

Minulo sredo se je tudi nadaljevala sodna obravnava v zadevi Ruby, vendar na njej nekdanji italijanski premier ni bil prisoten. V zadevi Ruby se mora Berlusconi pred sodiščem zagovarjati, ker naj bi plačal za spolne usluge mladoletni prostitutki Ruby in nato zlorabil pooblastila, ko jo je skušal rešiti zapora.(sta)

V Milanu se je danes nadaljeval sodni proces proti nekdanjemu italijanskemu premieru Silviu Berlusconiju v zadevi Mills.

Število komentarjev: 1
  1. Trsten pravi

    Zoki in Mija bosta izkoristila priliko in šla v Milano. Mija bo po butikih zapravljala težko prislužen denar, Zoki pa bo šel pred sodišče dat podporo svojemu vzorniku Silviu.
    Dobro bi bilo da vzameta s seboj še Kresalko. Ona zna tudi dobro zapravljati in se spozna na najnovejšo modo. Par jurjev gor ali pa dol.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen