Spremljaj Politikis na
Politikis na Facebooku   Politikis na Twitterju
Politikis na Facebooku Politikis na Twitterju Politikis
Vroče vsebine

Telekom Slovenije prenovil ponudbo fiksnih paketov

Objavil 05. 02. 2018 pod kategorijo BIZNIS, KORPORACIJE & DRŽAVA. Spremljajte odzive na ta post cez RSS 2.0. Lahko komentirate ali pustite trackback v zvezi s tem vnosom

V Telekomu Slovenije so prenovili ponudbo fiksnih paketov, tako da je odslej v vseh paketih, ki vsebujejo internet, televizijo in telefonijo, na voljo možnost ogleda nazaj za sedem dni. Višje so tudi hitrosti internetnega dostopa, v pakete pa je vključenih še več minut pogovorov v vsa slovenska fiksna omrežja.

Novi paketi Trio, ki vključujejo internet, televizijo in telefonijo, prinašajo poenostavljeno in še bolj pregledno ponudbo naročniških paketov, so sporočili iz Telekoma Slovenije. Cene paketov, ki so nadomestili dosedanje pakete TopTrio, se gibljejo od 39,90 do 55,99 evra, odvisno od hitrosti interneta, števila televizijskih programov ter minut pogovorov v vsa fiksna slovenska omrežja.

Paketi TopTrio Brezžični, TopTrio Enostavni, TopSolo, TopSolo TV in TopSolo Brezžični so se preimenovali v pakete Trio Brezžični, Trio Enostavni, Solo, Solo TV, Solo Brezžični.

Prav tako so prenovili pakete Modri, ki poleg omenjenega vključujejo še mobilno telefonijo. Za novi paket Modri Svet je treba odšteti 69,99 evra mesečno, za Modri Net pa 57,99 evra. Glede slednjega v družbi pravijo, da je optimalna izbira za vse, ki ne potrebujejo obsežne programske sheme, temveč želijo predvsem zanesljiv in hiter internet. (sta)

Deli z drugimi:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

Priporočamo še te vsebine

V Izoli želijo material iz gradnje drugega tira uporabiti za umetni otok
Soros bi kar ustavil prodor Googla in Facebooka, ker bojda "rušita" demokracijo
Preoblikovanje in krčenje mreže poštnih uradov se nadaljuje tudi letos, nekateri uporabniki nezadovo…
Mariborska hotela Piramida in Orel odslej del verige AccorHotels

Komentiraj

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Oglasno sporočiloOglasno sporocilo

Anketa

SDS je predstavila alternativni vladni program za področje notranjih zadev. Ga podpirate?

Ogled rezultatov

Loading ... Loading ...
Oglasno sporočilo