Spremljaj Politikis na
Politikis na Facebooku   Politikis na Twitterju
Politikis na Facebooku Politikis na Twitterju Politikis
Vroče vsebine

Nocoj dobrodelni koncert “Pesem zate” za pomoč otrokom z rakom

Objavil 05. 12. 2017 pod kategorijo DRUŽBA, SLOVENIJA, ZDRAVSTVO. Spremljajte odzive na ta post cez RSS 2.0. Lahko komentirate ali pustite trackback v zvezi s tem vnosom

V ljubljanski festivalni dvorani bo nocoj dobrodelni koncert Pesem zate, izkupiček od prodaje kart bo namenjen kliničnemu oddelku za otroško hematologijo in onkologijo Pediatrične klinike UKC Ljubljana. Na glasbeni prireditvi bodo nastopili številni slovenski glasbeniki, udeležil pa se je bo tudi predsednik republike Borut Pahor.

Kot so sporočili z Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana, bodo na dobrodelni glasbeni prireditvi za otroke z rakom sodelovali Darja Švajger, Nuša Derenda, Nuška Drašček, Primož Grašič, Green town jazz band, ansambel Livingstone in mnogi drugi. Zbrana sredstva bodo namenjena Ustanovi za pomoč otrokom z rakom za nakup, ki bo denar namenila za nakup opreme dnevne bolnišnice kliničnega oddelka za otroško hematologijo in onkologijo pediatrične klinike.

Po mnenju organizatorja je pomembno stopiti skupaj in pokazati spoštovanje za vse nemočne bolne otroke in njihove starše. Ti otroci se namreč že v najnežnejših letih soočajo s hudo boleznijo in tako vsak dan doživljajo težke preizkušnje, zato so še bolj potrebni spodbude in podpore.

Vsi, ki želijo, lahko svoj prispevek darujejo tudi na transakcijski račun Ustanove za pomoč otrokom z rakom. Lahko pa tudi preko SMS sporočil s ključno besedo OTROKRAK5 na 1919. (sta)

Deli z drugimi:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

Priporočamo še te vsebine

Starši nezadovoljni s pogoji v črnomaljskem otroškem vrtcu, ki je še vedno v 20 let stari montažni s…
Pravosodni minister Klemenčič po pričakovanjih prestal interpelacijo
Zasebne šole zaskrbljene ob obetih znižanja javnih sredstev
Anketa Dela že določila zmagovalca volitev 2018: to je Lista Marjana Šarca s samimi "novimi&quo…

Komentiraj

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Oglasno sporočiloOglasno sporocilo

Anketa

SDS je v DZ vložila predlog za ustavno obtožbo zoper premierja Mira Cerarja zaradi zadeve Šami. Vaš komentar?

Ogled rezultatov

Loading ... Loading ...
Oglasno sporočilo