Spremljaj Politikis na
Politikis na Facebooku   Politikis na Twitterju
Politikis na Facebooku Politikis na Twitterju Politikis
Vroče vsebine

LGBT prijazni vrtec? Puhloglave neumnosti, ki jih producira Zoki!

Objavil 10. 11. 2017 pod kategorijo KOMENTAR, POLITKOLUMNA. Spremljajte odzive na ta post cez RSS 2.0. Lahko komentirate ali pustite trackback v zvezi s tem vnosom

Piše: Aleš Ernecl, filozof in urednik

Lepo se smeji in zagovarja puhloglava stališča, o katerih ni razmišljal dlje od nekaj trenutkov. Izkazal se je kot uspešen dejavnik v »pajdaštvu«, v megli ostaja, kako uspešen, če sploh, bi bil na prostem trgu, a ga mnogi kljub vsemu naslavljajo z »uspešnim podjetnikom«, z uspešnim »menedžerjem«, itn. Kdo je to? Naj bo to uganka za danes, ki ni nujno, da je povezana s temo, ki sledi. Ali pa je. Ne vem, morda.

Eden znanih slovenskih LGBT aktivistov je na tviterju objavil sliko z dogodka v namene podelitve občinskih priznanj LGBT prijaznim okoljem, med katera se je uvrstilo kar nekaj ljubljanskih vrtcev. Vrtcev. Saj veste, tistih ustanov, katerih smoter je skrbeti za otroke, medtem ko so starši v službi in jih, če kaj, postopoma, pripravljati na osnovno šolo.

To morda vključuje, da se jih umije, ko se podelajo v hlače, se jih spodbuja pri govoru, telesnih aktivnostih, se jih nahrani, se jih skuša vzpodbujati pri razvoju določenih kognitivnih, psiholoških in telesnih predispozicij. To ne vključuje, da se jih informira, v kakšnih romantičnih in seksualnih odnosih vse so odrasli ljudje, kakšna bo njihova lastna seksualnost v prihodnosti, to ne vključuje poučevanja empirično slabo podkovanih teorij o nebinarnosti družbenih spolov, itn.

Kaj bi naj torej pomenilo, da je nek vrtec LGBT prijazen, če ne počne česa tako nesmotrnega, kot bi bilo početje, ki ga opisujem zgoraj? Mar to, da zaposluje homoseksualce? Se strinjam, nobena ustanova, ki jo plačujejo davkoplačevalci, ne sme pri zaposlovanju diskriminirati nekoga z ozirom na to, katere »telesne odprtine« ga privlačijo. A v čem je trik, zakaj bi nekdo dobil nagrado za to, ker zaposluje homoseksualce? Zato, da se župan pohvali, da župan medijem pokaže, kako plemenit je. PIAR. In nič druga. LGBT prijazni vrtec. Neumnosti. Puhloglave neumnosti.

Deli z drugimi:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

Priporočamo še te vsebine

Oksimoronski binom: Desna in leva sredina!
Spodletela provokacija levih političnih strategov
Je Nietzsche "ubil Boga"?
Anton Jamnik in naveza katolikov in levice

5 komentarjev za “LGBT prijazni vrtec? Puhloglave neumnosti, ki jih producira Zoki!”

 1. Banda satanska pravi:

  Otroci ne morajo biti geji ali lezbijke. Jaz recimo vem, da vsaka ženska občasno želi seksati z žensko in da fant postane gej samo če so ga spolno, psihično ali fiizično zlorabljali ali pa je mati jemala kontracepcijske tablete oz. uporabljala otroško stekleničko z umetnimi estrogeni.

 2. RESNICA pravi:

  PERVERZNO, BO SEDAJ ŽUPAN SLUŽBO ZRIHTU TUDI FARMACEVTU ZA ENAKE USLUGE

 3. ojkar pravi:

  Uboga Ljubljana, kakšnega kretena ima za župana! Janković se dela, da je kao odprt za vse odtenke ljudi, a v primeru farmacevtka je pokazal, da je navaden izkoriščevalski feminist! Fuj!

 4. Grega pravi:

  Odlična kolumna! Zokun je dejansko sprevržen osebek!

 5. Fazan pravi:

  Kaj pa starši? Bodo končno reagirali ali jim je vseeno za lastne otroke? Ta svet pod krinko svobode prevzemajo temne sile.

Komentiraj

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Oglasno sporočiloOglasno sporocilo

Anketa

SDS je predstavila alternativni vladni program za področje notranjih zadev. Ga podpirate?

Ogled rezultatov

Loading ... Loading ...
Oglasno sporočilo