Spremljaj Politikis na
Politikis na Facebooku   Politikis na Twitterju
Politikis na Facebooku Politikis na Twitterju Politikis
Vroče vsebine

Slaba volja med Trumpovo prvo in sedanjo soprogo: Ivana Trump se šali, da je ona prva dama, ne pa Melania

Objavil 10. 10. 2017 pod kategorijo FEATURED, LAJF, TRAČI. Spremljajte odzive na ta post cez RSS 2.0. Lahko komentirate ali pustite trackback v zvezi s tem vnosom

Prva soproga Donalda Trumpa Ivana Trump se je v intervjuju za televizijo ABC, kjer je promovirala svojo knjigo Raising Trump, pošalila, da je v bistvu ona prva dama, kar je sprožilo odziv prve dame Melanie Trump preko njenega urada s sporočilom, da gre za iskanje pozornosti in hrup.

Ivana Trump, ki je češkega porekla, je napisala knjigo, v kateri je opisala, kako je bilo vzgajati tri otroke sedanjega predsednika ZDA, to je Donalda mlajšega, Erica in Ivanko, zato ima knjiga tudi ustrezen naslov Raising Trump, kar bi v prevodu pomenilo “Vzgajati Trumpa”.

Za televizijo ABC je dejala, da ima neposredno telefonsko številko do Bele hiše, vendar pa noče klicati, ker je tam Melania in ne želi povzročati ljubosumja. “V bistvu sem Trumpova prva žena. Sem prva dama,” se je pošalila.

Iz urada sedanje Trumpove soproge slovenskega porekla Melanie Trump je prišlo sporočilo, da je prva dama ZDA naredila iz Bele hiše dom za sina Barrona in predsednika in rada živi v Washingtonu ter je počaščena zaradi vloge prve dame ZDA. “Svoj naslov in vlogo namerava uporabiti za pomoč otrokom in ne za prodajo knjig,” se glasi sporočilo.

Ta izjava nekdanje soproge nima nobene osnove in je na žalost le iskanje pozornosti ter koristoljuben hrup,” je še priletelo iz Bele hiše. Ni jasno, ali se Trump zaveda besednega dvoboja med bivšo in sedanjo, ker se glede tega ni oglasil prek Twitterja.

Deli z drugimi:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

Priporočamo še te vsebine

Donirajte spletnemu portalu Politikis.si. Za Vas bomo še boljši, še bolj udarni!
Nemški predsednik Steinmeier 27 let po združitvi Nemčije svari pred novimi zidovi
CDU in CSU dosegla dogovor glede omejitve števila beguncev; do 200.000 migrantov na leto
"Svašta" dogaja na Balkanu: srbski zunanji minister Erdoganu zapel v turščini

1 odgovor za “Slaba volja med Trumpovo prvo in sedanjo soprogo: Ivana Trump se šali, da je ona prva dama, ne pa Melania”

  1. haapy yack pravi:

    hoj
    A neb raje pisal po kolk je krompir za ozimnico.
    gnilajabkapres
    boditevcvetju

Komentiraj

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Oglasno sporočiloOglasno sporocilo

Anketa

Naj se po vzoru iz Avstrije tudi v Sloveniji prepove javno nošenje burk in nikabov?

Ogled rezultatov

Loading ... Loading ...
Oglasno sporočilo