Spremljaj Politikis na
Politikis na Facebooku   Politikis na Twitterju
Politikis na Facebooku Politikis na Twitterju Politikis
Vroče vsebine

V Podlehniku 39-letnik v gostilniškem pretepu nokavtiral 47-letnika, slednji obležal huje poškodovan

Objavil 09. 10. 2017 pod kategorijo KRONIKA. Spremljajte odzive na ta post cez RSS 2.0. Lahko komentirate ali pustite trackback v zvezi s tem vnosom

Podlehniški policisti so v nedeljo zvečer v enem od tamkajšnjih gostinskih lokalov obravnavali pretep, v katerem je bil huje poškodovan 47-letni moški. Do pretepa je prišlo, ko je 39-letni moški najprej udaril žensko istih let, v bran pa sta ji stopila dva gosta lokala. Zoper 39-letnika, ki je že prejel denarno kazen, bodo vložili kazensko ovadbo.

Kot so danes pojasnili na Policijski upravi Maribor, je 39-letnik v nedeljo okoli 22.30 v enem od gostinskih lokalov na območju Policijske postaje Podlehnik udaril žensko istih let. To sta opazila gosta lokala, stara 47 in 27 let, ki sta ženski stopila v bran oziroma sta moškemu namenila nekaj udarcev.

Moški, ki je prvi obračunal z žensko, je zato pobegnil iz lokala, vendar ga je starejši od opisanih gostov zunaj dohitel in ga ponovno udaril, ta pa mu je udarec vrnil. 47-letnik je ob udarcu obležal in so ga kasneje z reševalnim vozilom prepeljali v ptujsko bolnišnico, kjer so ugotovili, da je med pretepom utrpel hudo telesno poškodbo.

Policisti bodo 39-letnika, ki je o pretepu sam obvestil policijo, kazensko ovadili, vročili pa so mu tudi plačilni nalog. Če bo zdravniško pomoč poiskal tudi on in podal predlog za pregon, ovadba čaka tudi 47-letnika, sicer pa mu bodo vročili plačilni nalog. Slednjega so že vročili tudi najmlajšemu udeležencu gostilniškega obračuna. (sta)

(fotografija je simbolična)

Deli z drugimi:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

Priporočamo še te vsebine

V 68. letu starosti umrl nekdanji novomeški župan Alojzij Muhič
Neverjetno: tožilstvo in sodišče Draganu Tošiću pustili obdržati kar 4/5 nezakonitega premoženja – o…
Japonka v grozljivih mukah umrla po 150 sršenjih pikih
Zaradi oškodovanja Probanke naj bi NPU kazensko ovadil še Laha, Lobnika in Ročnika

Komentiraj

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Oglasno sporočiloOglasno sporocilo

Anketa

Naj se po vzoru iz Avstrije tudi v Sloveniji prepove javno nošenje burk in nikabov?

Ogled rezultatov

Loading ... Loading ...
Oglasno sporočilo