Spremljaj Politikis na
Politikis na Facebooku   Politikis na Twitterju
Politikis na Facebooku Politikis na Twitterju Politikis
Vroče vsebine

Nova teorija zarote: Trumpu v ledeni čaj in dietno kokakolo dajejo pomirjevala

Objavil 12. 09. 2017 pod kategorijo FEATURED, SVET, ZDA. Spremljajte odzive na ta post cez RSS 2.0. Lahko komentirate ali pustite trackback v zvezi s tem vnosom

Konservativni radijski voditelj Alex Jones, ki sicer odločno podpira predsednika ZDA, je sprožil teorijo zarote, da nekdo počasi omamlja Donalda Trumpa s pomirjevali, zaradi česar se zdi, da je vsak dan proti večeru počasne pameti. Jones trdi, da ima zanesljive informacije od visokih virov.

Jones ima radijski program InfoWars, na katerem napleta vse mogoče, večinoma rasistične ideje, tokrat pa je prekosil samega sebe in kot ponavadi brez vsakega dokaza. Jones trdi, da želi struktura moči v ZDA predsednika, ki bo lutka, in zato Trumpa, ki se temu upira, vsak dan malce omamijo, da proti večeru ni več sposoben normalne komunikacije. Zaradi tega je Trumpu priporočil, naj si da testirati kri pri zdravniku, ki mu zaupa.

Donald Trump je star 71 let in za njegovo domnevno večerno utrujenost je tako kot pri vrstnikih najverjetneje kriva utrujenost. Doslej so Trumpovo domnevno duševno omejenost napadali predvsem z leve in med njimi je domneva, da kaže znamenja tako imenovanega sončnega zatona, to je simptomov zmedenosti v večernih urah, kar naj bi bila posledica tega, da ima njegova družina zgodovino Alzheimerjeve bolezni.

Jones pa pravi, da Trump ob šestih ali sedmih zvečer začne momljati zato, ker mu nekdo daje pomirjevala v ledeni čaj ali dietno kokakolo. Nekaj podobnega naj bi storili tudi s predsednikom Ronaldom Reaganom, ko so mu po poskusu atentata v bolnišnici dali mrzlo kri, ki mu je poškodovala možgane. Jones, ki ne skuša razložiti, kdo naj bi to počel, v bistvu trdi, da sta pokojni idol ameriških konservativcev, med katere šteje tudi sam, ter sedanji predsednik ZDA v bistvu duševno omejena. (sta)

Deli z drugimi:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

Priporočamo še te vsebine

Sodnica podaljšala pripor za nekdanjega šefa Trumpove kampanje Manaforta
Prizivno sodišče ZDA dovolilo izvajanje Trumpove prepovedi vstopa državljanom šestih muslimanskih dr…
Ilka Štuhec, Goran Dragić in NK Maribor slovenske športne blagovne znamke leta
Iraška vojska z ofenzivo proti zadnjemu mestu v rokah Islamske države, slednji je ostalo samo še 5% …

1 odgovor za “Nova teorija zarote: Trumpu v ledeni čaj in dietno kokakolo dajejo pomirjevala”

  1. haapy yack pravi:

    hoj
    Raje se vprašajte zakaj plačuješ davek, če si zemljišče kupil.
    ljudježivitevfendalizmupres
    boditevcvetju

Komentiraj

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Oglasno sporočilo

Oglasno sporocilo

Anketa

Koga boste volili v 2. krogu predsedniških volitev?

Ogled rezultatov

Loading ... Loading ...
Oglasno sporočilo