Spremljaj Politikis na
Politikis na Facebooku   Politikis na Twitterju
Politikis na Facebooku Politikis na Twitterju Politikis
Vroče vsebine

Letošnja Miss Slovenije je postala Maja Zupan iz Britofa pri Kranju

Objavil 10. 09. 2017 pod kategorijo FEATURED, LAJF, LEPOTA & MODA. Spremljajte odzive na ta post cez RSS 2.0. Lahko komentirate ali pustite trackback v zvezi s tem vnosom

Letošnja Miss Slovenije je Maja Zupan iz Britofa pri Kranju. Na izboru za najlepšo, ki je letos potekal na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču, je krono prejela od lanske miss Maje Taradi.

Za lepotni naziv Miss Slovenije 2017 se je v finalnem izboru potegovalo 15 deklet.

Prva spremljevalka je postala Lana Krajnc iz Maribora, druga pa Patricija Finster iz okolice Gornje Radgone.

Prav omenjena dekleta so si razdelila tudi nekatere druge nazive. Zupanova je namreč postala tudi miss osebnosti. Kot dekle, ki je najbolj prijetno in “ima največje srce”, jo je videla ekipa organizatorjev in partnerjev prireditve ter finalistke same. Krajnčeva je postala tudi miss revije Nova, Finstrovo pa so za najlepšo izbrali bralci Slovenskih novic. Miss fotogeničnosti je postala Nina Dolić.

Lepotice so se v skladu s tradicijo publiki predstavile v dnevni in večerni opravi ter v kopalkah, superfinalistke pa so morale odgovoriti tudi na vprašanja žirantov.

Kot so sporočili organizatorji, so se kandidatke na drevišnji izbor pripravljale mesece, med drugim so se povzpele tudi na Triglav in sodelovale pri številnih dobrodelnih akcijah in projektih.

Letošnji izbor je sicer promoviral slovensko, tako so tudi za kreacije, ki so jih nosila dekleta na nocojšnji prireditvi, poskrbeli slovenski kreatorji in podjetja.

Zupanova se bo na finalnem svetovnem izboru, ki bo novembra v mestu Sanja na Kitajskem, spopadla s 130 lepoticami iz držav vsega sveta. Ob tem pa je dobila tudi celoletno štipendijo in priložnost sodelovanja v različnih aktivnostih širom sveta.

Zmagovalki je ob predaji krone zaželela vse najlepše tudi zdaj že bivša miss Maja Taradi in ji obljubila svojo podporo. (sta)

Deli z drugimi:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

Priporočamo še te vsebine

SDS sporoča pravobranilstvu: odškodnino za krivično sojenje v zadevi Patria izterjajte od tožilskih …
Umetnica Patricija Simonič izdala knjigo Trženje duše; o povezavi med umetnostjo in poslovnim svetom
Francoski in nemški predsednik v Alzaciji odprla skupni muzej prve svetovne vojne
Zbornik Bioscience s ponovnim opozorilom človeštvu; znanstveniki opozarjajo na vse hujše grožnje oko…

Komentiraj

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Oglasno sporočilo

Oglasno sporocilo

Anketa

Koga boste volili v 2. krogu predsedniških volitev?

Ogled rezultatov

Loading ... Loading ...
Oglasno sporočilo