Spremljaj Politikis na
Politikis na Facebooku   Politikis na Twitterju
Politikis na Facebooku Politikis na Twitterju Politikis
Vroče vsebine

Pahor & Murko in ostali zabavljači že v nizkem štartu: prvi krog volitev predsednika republike bo 22. oktobra

Objavil 11. 08. 2017 pod kategorijo DRUŽBA, FEATURED, FOKUS, MEDIJI, POLITIKA, SLOVENIJA. Spremljajte odzive na ta post cez RSS 2.0. Lahko komentirate ali pustite trackback v zvezi s tem vnosom

Prvi krog volitev predsednika republike bo 22. oktobra, je danes sporočil predsednik DZ Milan Brglez. S podpisom akta je za dan razpisa volitev, s katerim začnejo teči roki za volilna opravila, določil 21. avgust.

Morebitni drugi krog volitev se načeloma izvede tri tedne po prvem glasovanju, je danes spomnil Brglez. Novoizvoljeni predsednik bo v DZ prisegel 22. decembra in dan zatem, ko se tudi izteče mandat aktualnemu predsedniku, nastopil funkcijo.

Izteka se namreč mandat aktualnemu predsedniku republike Borutu Pahorju, ki je svoj prvi mandat nastopil 23. decembra 2012. Pahor se bo potegoval za nov mandat in čeprav je napovedal, da bo kandidiral kot neodvisni kandidat, je pričakovati, da ga bo podprla vsaj SD. Boj za predsedniški stolček je napovedala tudi predsednica NSi Ljudmila Novak, v drugih parlamentarnih strankah pa so glede kandidatur ali podpore kandidaturam še skrivnostni.

Kandidaturo na prihajajočih volitvah za predsednika republike so poleg aktualnega predsednika Boruta Pahorja napovedali tudi naslednji zabavljači in komiki: pevec in organizator porok Damjan Murko, komik Žiga Papež alias Papster, komedijant in oponašalec Janeza Drnovška Marjan Šarec (sicer tudi župan Kamnika), eks pevec Dominik Kozarič (sicer lastnik kafiča na Kanarskih otokih), gledališki zabavljač Andrej Rozman – Reza in slovenski veleposlanik v Skopju Milan Jazbec (sicer kandidat precej nekonvencionalnega nastopa)…

Deli z drugimi:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

Priporočamo še te vsebine

V ZDA že padajo prve tožbe zaradi lažnive zgodbe o ruski aferi
Vročinski val danes nakuril do 39 stopinj Celzija, na Voglu prvič zabeležili tropsko noč
Nigrad po sklepu sodišča začasno vodi Matjaž Krevelj
V Ljubljani največja poletna kulturna atrakcija Plečnik in njegova zapuščina

15 komentarjev za “Pahor & Murko in ostali zabavljači že v nizkem štartu: prvi krog volitev predsednika republike bo 22. oktobra”

 1. kakadu pravi:

  Eden večji klovn od drugega. Letos me predsedniške volitve ne vidijo.

 2. valerij pravi:

  Bog reši Slovenijo!!!

 3. Mirjam pravi:

  Žal smo obsojeni na Pahorja, še zlasti na nabor drugih “kandidatov”…

 4. jankec pravi:

  Mogoče bi pa Danilo tokrat uspel!

 5. Kulisa pravi:

  Si zamislite Ljudmilo, razdvajalko med SDS in NSI. Komunistov organsko ne maram, a ce moram izbirati, raje izberem manjse zlo, Pahorja! Zanj vem, kaj je, za Novakovo se mi pa se sanja ne, a videti jo skupaj s Kucanom, mi zazvonijo vsi alarmni zvonci! Sta molila Ocenas?

 6. bruh pravi:

  ajd….v kućanistanu bo še naprej lahko le kakšen komunajzersko okužen smrdeči kućanov levićarsko-libealni pra sec ali svi nja…..drugih možnosti ni…ajd….

 7. bruh pravi:

  sem pa mnenja, da drugače misleči naredijo vedno eno in isto napako……SODELUJEJO……………….sodelujejo pri tej farsi, ki se imenujejo volitve v kućanistanu, čeprav vedo, da nimajo nobenih realnih možnosti, kajti če bi kak drugače misleči imel ralne možnosti uspeha bi poleg bande 571 aktivirali še svoje zveste smrdeče mafijske in udbaške tožilce in sodnice….ajd…

 8. bruh pravi:

  zato ponavljam…drugače misleči bi ne smeli SODELOVATI pri farsi izbire kućanovega smrdečega predsedniškega pra sca in javiti v EU, da doker ni enakih možnosti za vse in ni medijske PLURALNE obravnave nima smisla, da drugače misleči sodelujejo…..

 9. bruh pravi:

  ….tega mnenja sem bil že za “pro oba movega demokrata” zv era , istega mnenja ostajam za priložnostno kućanovo ljubimko sedaj…..

 10. bruh pravi:

  ….v drugem krogu pa seveda naj se izbira manjše

 11. bruh pravi:

  ….v drugem krogu pa seveda naj se izbira manjše z l o…..ajd

 12. bruh pravi:

  kajti med barbiko na koki in podivjanim , zverinskim , lutkovnim , smrdečim divje nestrpnim in opranoglavim , seksualno pokvarjenim rdečim nostalgičnim ljubljankovićevim LENOBNIM alhokolikom, , ki so ga kućanovi prisesali v gledališče……..da dnevno ideološko in politično in
  posljuje otroke……..v tem primeru je prvi vseno boljša izbira……..isto kot v primeru smrdečega drugorazrednega turškega udbaša…..ajd..

 13. res je vse skupaj za bruhat

 14. vrana vrani.. pravi:

  murko zakon.

 15. re gornjim pravi:

  Zanimivo, med “zabavljači” se je sedaj pojavila Romana Tomc, čakamo še na koga od politikov “z veliko začetnico”?

Komentiraj

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Oglasno sporočilo


Oglasno sporocilo

Anketa

Kdo bo vaša izbira na volitvah za predsednika države 22. oktobra?

Ogled rezultatov

Loading ... Loading ...
Oglasno sporočilo