Spremljaj Politikis na
Politikis na Facebooku   Politikis na Twitterju
Politikis na Facebooku Politikis na Twitterju Politikis
Vroče vsebine

Walter Wolf odgovarja: “Za isto zadevo ne morem biti preganjan v dveh državah članicah EU, tudi tožilec Pintar se je očitno šolal v Kumrovcu!”

Objavil 08. 08. 2017 pod kategorijo DRUŽBA, FEATURED, FOKUS, MEDIJI, POLITIKA, SLOVENIJA. Spremljajte odzive na ta post cez RSS 2.0. Lahko komentirate ali pustite trackback v zvezi s tem vnosom

Specializirano državno tožilstvo oz. razvpiti celjski tožilec Stanislav Pintar, je zaradi pranja denarja 10. julija 2017 vložil obtožnico zoper poslovneža Walterja Wolfa na mariborsko sodišče, ki pa še ni pravnomočna. V zadevi “Patria 2017” naj bi šlo za 2,3 milijona evrov, ki naj bi jih Wolf dobil od dela provizije Patrie pri poslih za dobavo oklepnikov Slovenski vojski.

Denar, zaradi katerega so vložili obtožnico zoper Wolfa na mariborsko sodišče, naj bi po poročanju fake news Pop tv izviral iz podkupnin v aferi Patria in naj bi potoval na različne račune bank v Avstriji, Liechtensteinu in Kanadi, v gotovini pa tudi v Slovenijo. Tako seveda Pop tv…

Walter Wolf pa je danes za Politikis.si ekskluzivno povedal svojo plat zgodbe:

“Najprej, tale tožilec Pintar naj si malo pogleda evropsko zakonodajo, saj ne morem biti preganjan za isto zadevo v dveh državah članicah EU. Očitno se je tudi Pintar tako kot pred njim Ferlinc šolal v Kumrovcu. To, da Pintar klofta svojo žensko, to mene ne imponira. Kot katerega državljana me bo sploh preganjal: kot kanadskega, nemškega, švicarskega ali hrvaškega?”

Wolf je pojasnil, da že skoraj dve leti ni več slovenski državljan, saj se je slovenskemu državljanstvu odrekel in tudi vrnil slovenski potni list. Wolf dodaja:

“Tega tožilca Pintarja bom tožil jaz kot nemški državljan, ker mi je povzročil dodatne zdravstvene težave, kakor tudi poslovno škodo. Še to: avstrijski tožilec, ki me je preganjal v Avstriji, ni več tožilec! Nikoli ni bilo nikakršnih podkupnin in ne pranja denarja, ne v poslu s Patrio, ne pri kakršnemkoli drugem poslu. Z Riedlom še danes poslujeva in ni nikakršnih težav.”

Spomnimo: Wolf je bil sicer med obtoženimi v zadevi Patria tudi v Avstriji, kjer mu pa zaradi odsotnosti sodbe niso nikoli izrekli. Wolf ima v Sloveniji odprt še en kazenski postopek, saj ga sedaj preganja bivši agent Sove Zvonko Hrastar (ta je leta 1988 aretiral Janeza Janšo!), sicer soprog Branke Zobec Hrastar, nekdanje tožilke v aferi Patria, saj ga je Wolf poimenoval z udbovcem. Wolf in Hrastar naj bi se srečala na ljubljanskem okrajnem sodišču v jeseni. Wolfa po novem več ne zastopa mariborski odvetnik Andrej Kac, ampak je sedaj njegov odvetnik celjski odvetnik Dušan Korošec.

Deli z drugimi:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

Priporočamo še te vsebine

Kako jesti v Bunyadiju, londonski restavraciji za gole? Brez sramu in z užitkom!
Slovensko zastavo na odprtju ZOI bo nosila smučarska tekačica Vesna Fabjan
Potrošniki veliki pozor: ZIRS odsvetuje nakup kapsul za hujšanje z vsebnostjo DNP, nekateri v tujini…
Na simpoziju Zbora za republiko o neuspešnosti tranzicije v Sloveniji

17 komentarjev za “Walter Wolf odgovarja: “Za isto zadevo ne morem biti preganjan v dveh državah članicah EU, tudi tožilec Pintar se je očitno šolal v Kumrovcu!””

 1. bedanc pravi:

  Wolf nr.1 legenda! Kdo je že celjski pintar?

 2. Brane pravi:

  Spet se bodo rdeči kekci osmodili, od tožilstva do sodnije. Ne morete se bosti z Wolfom, ki je za vse vas tata mata v vseh pogledih.

 3. zvone pravi:

  Wolf daj jim po rdeči buči!

 4. Marjan pravi:

  He, he, ne morete nič staremu dasi, vse vas bo peljal hcat za sosedovo ograjo… 🙂

 5. bruh pravi:

  res legenda…..in če si bo res upal vrniti udarec tem našim smrdečim kućanovim mafijskim pra scem in svi njam v našem udbaškem sodstvu pa kapo dol……go wolf go!!!

 6. andrej pravi:

  Komiji so še zdaj celi živčni, ker niso mogli politično onemogočiti Janeza Janše, in bodo sedaj še malo rovarili proti drugim, ker se bo na vsake toliko spet zasvetilo ime Janša. Bedniki!

 7. bruh pravi:

  ampak ta mafijska povezava med levimi mediji in spornimi tožilci je samo letos udarila pred volitvami v franciji (fillon in lepen) v italiji (berluskoni), v zda (trump), pa na hr in srb, če se ne motim…..ajd….. in to na najvišji ravni…. zanimivo….ajd…

 8. Lepena pravi:

  Nič od nič od tega Pintarja: preganja mrtve, preganja nedolžne, preganja večkrat za isto stvar… kdaj se bo končala Kučanovo strahovlada?

 9. Kr En pravi:

  Za zgornje komentatorje imam vprašanje. Ali vam je ta zmikvant, ki mu na ksihtu piše da je lopov, da sploh ne govorim o njegovih izjavah, zares taka faca? V Avstriji mu niso vročili sodbe zaradi odsotnosti!! A se vam zdi nedolžen in je Kučan, Soros in še kdo iz vašega repertoarja, vplival tudi na sodišča v Avstriji?

 10. re gornjemu pravi:

  Lepena, kdo bi pa naj bil “tisti nedolžen”, ki ga preganja Pintar? Pa ja ne Janša ali Wolf?

 11. borec pravi:

  Zopet bomo vsi plačali! Do kdaj bomo to še prenašali?

 12. bruh pravi:

  ajd….. ti si kućanov smrdeči mafijsko/ideološko/volilno discipliniran rdeči levičarski pra sec ali svi nja in boš torej vedno slepo zagovaral tvoje kučanove komunistićne in post-komunistične smrdeče DOKAZANO zelo sporne politične legalno mafijsko AKTIVNE tožilce in sodnike/ce……kot čisto vsi smrdeči rdeči pra sci v kučanistanu, lukašenkistanu, castovini, kimovini in chavezovini sedaj madurovini….ajd…..vi ste pač taki, omejeni……ajd…..mi, ki ne spadamo v tvojo enoumno, čredniško, mafijsko/ideološko/volilno disciplinirano smrdelčo levičarsko rdečo čredo bomo pa o teh spornih državnih rdečih kadrih, ki delujejo vedno politično, vedno z bando 571 in vedno po naročilu tvoje rdeče kućanove legalizirane MAFIJE, —bom, ponavljam, vedno mislili vse najslabše….in tudi taki kot je zgornji wolf so v primerjavi z zagovrniki in zaščitniki komunističnih klavcev otrok kot je bil tvoj ribićić, angelčki in nebogljene ovčke…..ajd….

 13. bruh pravi:

  dragi smrdeči levičarski kr(et)enćić,
  ajd…..ne glede na vse kar ti pišeš, vedi, da tudi najslabši lopov in tat, je 10000000000000-krat bolj prebavljiv kot tvoji mafijsko/partijsko/sodno/medijsko zaščiteni smrdeči kućanovi komunistični rdeči pra sci in svi nje, ki so klali otroke in žene in bili zato privilegirani, nagrajeni z državnimi službicami in denarjem…….ajd…..

 14. bruh pravi:

  sodstvo , ki politično/mafijsko/idološko ščiti komunistićne klavce otrok in žen ni vredno, da se imenuje sodstvo v pravem pomenu ampak le legalizirana mafijska/politićna rdeča tvorba…..ajd….

 15. bruh pravi:

  jaz le upam, da ga bo res tožil kućanovega rdečega aktivista v tožilstvu…čeprav vsi vemo, da so grozno zaščiteni…..ne glede kaj počenjajo….ajd..

 16. bruh pravi:

  kr et enćić, da pa boš oblizoval mafijača kućana in smrdečega globalistićnega zlobneža sorosića , ni nobena novost ne zaćudenje…..oba, bi morala že zdavnaj v zapor, če ne bi bila politićno zaščitena…..ajd….pa obema na veliko piše na ksihtu, da sta zlobneža…….ajd….

 17. re gornjemu pravi:

  Bruh, za gornje ” goreče ,pametne “vrstice,ti je pa politikis namenil kar veliko prostora in svobode. Gotovo tudi honorar ni zanemarljiv.

Komentiraj

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Oglasno sporočiloOglasno sporocilo

Anketa

SDS je predstavila alternativni vladni program za področje notranjih zadev. Ga podpirate?

Ogled rezultatov

Loading ... Loading ...
Oglasno sporočilo